![]() |
Umut Kırıntıları Bu gece bir başka hüzün taşıyor yüreyim Acılarım, sevinçlerim geçiyor gözümün önünden birer birer Fotoğraf karelerine sığdırılmış anılarıma bakıyorum Hepsinde sahte gülüşler Sonra umutlarım geliyor aklıma Ölü bir balık misali, karaya vuran umut kırıntılarım Hayallerim... Ah! Onlar ki herbiri... Önce avuçlarımda çırpındılar Sonra gökyüzünün sonsuz maviliğinde onlar da yok oldular Kurşun sıksan geçmez bu gecede Beni hiçbirşey korkutmuyor Ne soğuk ve karanlık odam, ne yalnızlığım Ne de pencereme hışımla vuran yağmur damlaları Senin yokluğun kadar Biliyorum. Gökyüzü bu gece benim için ağlıyor. Ama kim bilir... Belki belki güneş de benim için doğar Galiba içimde hâlâ UMUT KIRINTILARI var. |
KORKMUYORUM SENi SEVMEKTEN Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni. Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için. Seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce. Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için. Ellerini seviyorum tanrıya açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında. Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda. Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, seni ruhuna Bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan herşeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Yine de korkmuyorum seni sevmekten.. Seni seviyorum. |
adın batsın Yüreyime bir gül çizdim KANLI YAŞ İLE yaktın beni küle döndüm DUMANA DÖNDÜM Nasıl edem nere gidem dertli baş ile BİLEMEDİM beli bükük kemana döndüm Canım aldın can evimden vurdun ya sende Tekrar sana faydası yok geri dönsemde SENDE VEFASIZ ÇIKTIN SENDE HAYIRSIZ ÇIKTIN SENDE VİCDANSIZ ÇIKTIN ADIN BATSIN adın batsın.......... |
Ben Seni Nerelere Yazmadım ki Ben seni nerelere yazmadım ki; Bir çiçeğin filizlenmiş dalına Bir bulutun yer yüzüne bıraktığı ilk damlasına Bir ağacın kalın gövdesinin çakımla ortasına, Bir bülbülün gamlı gamlı aşk şarkılarında tükettiği nefes sazına Ben seni nerelere yazmadım ki; Yıldızlarının tek tek her birinin her çıkıntısına Gözlerimden senin için süzülen yaşlarımın aktığı yollarına Kalbimin her saniyemde, binlerce her çarpıntısına canım Ben seni nerelere yazmadım ki; Ben seni kalbime yazdım da, yandım. |
Sen Yoksun aldanışlardan uzaklaştım. bugün anladım, hayatta bencil de olmak gerekiyormuş kendin için de yaşamak lazımmış, anca kavradım.. senden uzağım bugün deniz kıyısında kendimle başbaşayım bu ikinci çayımı da olmayan senin huzuruna içiyorum. kırgınlıklardan uzağım bugün yani senden uzağım bu simidi de kendimden hediye ediyorum martılara yokluğundan onlar da haberdar kafa kafaya vermiş martılar sensizliğe atıyorlar bu turu da.. hüzünden uzağım bugün gözyaşlarıma yasak koydum akmasınlar diye sen de yoksun nasılsa akacak kimse yok yanımda mutluluğu aldım yanıma sensizliğin tadındayım, doyasıya bugün sen yoksun yanımda bundan sonra da yoksun bundan böyle sen, bensizliğe mahkumsun ve sen ömrümün tüketemediğin diğer yarısından mahrumsun... |
Ben Seni Olduğun Gibi Sevdim Ben seni olduğun gibi sevdim Utangaç ve anlamlı bakışların Ay ışığı vurmuş saçlarınla… Herkes den farklı hareketlerin Aşık etti beni sana, Yağmur damlalarının, toprakla buluşması misali… Sensizliğin bir adinin da Cehennem olduğunu, Kabus dolu gecelerimde Bir Melek… Kıyamette bile senden ayrılmayacağımı… Ay’a aşık yıldızlar Güneşe hasret papatyalar gibi… Her sevgililer günü gibi Sevdim seni sevdiğimi. Hasretler yaşadım sensiz gecen günlerimde Ağladım gökyüzünün sonsuzluğuna Yeni doğmuş bebek gibi, hıçkırarak. Seni seviyorum demek ti Belki de hayatin anlamı… Cenneti dünyada yasamak gibiydi Ellerini tuttuğum her saniye, Sesini duyduğum her an. Beni seni olduğun gibi sevdim Kaçamak bakışlarını, Yolda yürümeni, Sessizliğini dinlemeyi, Saçlarını taramanı, Gülümseyişlerini sevdim. Ben seni SEN olduğun için sevdim.. |
AŞKIM OLMADI Aşk nedir bilmem ben çocukluğumda ki heyacanlar dışında. Aşkla elini tuttuğum olmadı hiç, gözüne baktığım. Bir telefon çığlığına bir kapı ziline ayaklarımın yerden kesildiği olmadı Sözde bir iki sevgiliye giderken, herzamankinden farklı, ne bir huzur oldu içimde, ne bir coşku. Ne toz pembe oldu dünyam ne de hayallerim. Benim hiç aşkım olmadı sözde kelimeler dışında. Dilim zorla döndü söylemeye ayaklarım zorla gitti bekleyenlere. Ne aklım gitti başımdan, bir güzel söze, ne kalbim çarptı heyacandan 'seni seviyorum' deyişlere. Bir aşkım olmadı benim Belkide olsun istemedim Çıkmadı ki karşıma hiç kendimden daha çok sevebileceğim. |
Kara Gözlüm.. Bu benim meyhaneye ilk gelişim İlk arkadaşımın şerefine içiyorum Bir kara gözlü vardı eskiden Bugün onun düğününü kutluyorum Kızma be meyhaneci Kırılan tozlu şişeler olsun Bugün tertemiz kalbimi kırdılar Ağlattılar meyhaneci dinliyormusun Üzülme be meyhaneci Giden karagözlü yar olsun Yerine yeşili mavisi gelir Yeter ki karagözlüm mutlu olsun.. |
Ben Seni Sevdim Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim Tüm herkese kanat geren yüreğinin sesini Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada Sensin, her seyin ustunde tutan sevdini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmalı,benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupdurulugunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni... Denize bakıyorum gözlerini hatırlıyorum, Mesajlarına bakıyorum sözlerini hatırlıyorum, Akşamları bana yaptığın nazlarını hatırlıyorum, Sen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki karadutum. Telefondaki o ilk gülüşünü hatırlıyorum, Yanıma oturduğunda hep beni süzüşünü hatırlıyorum, Her gece düşümdeki o öpüşünü hatırlıyorum, Sen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki karadutum... |
Korkuyorum Seni Sevmekten.. Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni. Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için. Seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce. Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için. Ellerini seviyorum tanrıya açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında. Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda. Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, senin ruhuna Bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan herşeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Seni seviyorum... |
| Saat: 02:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık