![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
msn 7.5 yükledim diğer yüklenenlerimi kaldırdım, diger söylediklerininde yapabildiklerimi yaptım saat güncelleme ve çalıştıra yazacağım komutlar kaldı onlarla da olmazsa zaten bilgisayarı imha edecem :( |
Sınırsız nick eklemek..?????? Arkadaşlar msn mesengerda sınırsız nasıl nick yazabiliriz_? Bunun için extradan bir program var mı çok aradım bulamadım :*( :*( Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış açtığsam özür dilerim. |
Alıntı:
Msn Messenger'da Bu Tür bi özellik Yoktur.Gerekli kısıtlama vardır.Örneğin;maksimum karakter 160 gibi.Herhangi bir Program Yoktur |
Alıntı:
regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll Güncel saat için: http://www.brostourism.com/DunyaSaatleri.asp |
MSN Kendisini Kapatıyor.. 7.5 sürümünü kullanıyordum.. Kendisini kapattı messenger.. 5-10 dk acık kalıp tamamen kapanıyor.. Yani birisinin baska pc den acması gibi bir olay soz konusu degil, program tamamen kapanıyor.. Tabii ki bu 7.5 sürümü bu sitedeki 8.1 gibi gosterilen sürümdü.. Sorun duzelmedi ben de 8.1 indirdim son sürüm.. Yine açık durup kapatıyor bir süre sonra.. Görev yöneticisine bakınca da gözükmüyor işlemler arasında.. Tamamen kapanıp gidiyor yani.. Ancak şöyle ilginç bir durum var ki, en eski windows messenger sürümünü açınca çalışıyor sorun çıkmadan.. Geceye kadar sorunu çözmem gerekiyor.. Yardımcı olursanız sevinirim.. |
uzaktan yardım iste çalışmıo sorun nedir ajaba sisje bana yardımjı olabilirmisiniz rija etsem ? hata werio yeni sürümü yükleyin die ama 8.5 yüklü zaten bende :( |
Alıntı:
Karsı Tarafında WLM Kullandıgından ve Baglantı Sorunu Olmadıgından Emin Olun Surumlerin Uyusmamasından Dolayıdır. |
msn ye girdiğimde 1-2 dakika sonra internetle birlikte düşüyo ama msn ye girmeden internette uzun süre kalabiliyorum,yardımlarınızı bekliyorum sıfırdan format attım,başka hesap aldım,yeni msn indirdim olmadı yine kapanıyo xp kullanıyom, msn 8.1 kullanıyom acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... |
eski hotmail sürümü arkadaşlar windows live hotmailden msn (eski) hotmail sürümüne maiilerimin hiçbirini kaybetmeden geçiş yapmak istiyorum.şu şeçenekler kısmından MSN Hotmail e geçiş yap falan diye bi buton yok yardımcı olun lütfen:@:@:@ |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık