MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

hellboy726 13 Ekim 2007 13:23

Alıntı:

motorcuyilmaz_88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763069)
slm
benim msn geçenlerde hacklenmişti
şifresini geri alabilmem için ne yapmam gerekir
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim:D

bknz: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

losils 13 Ekim 2007 14:37

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 762689)
ie= internet Explorer 'in baş harfleridir.
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

teşekkür ederim hellboy ama çalıştıra yazacagım konutları vermemişsin,bide internet saatimi eşitleyemiyorum sürekli her denememde hata veriyor

msn 7.5 yükledim diğer yüklenenlerimi kaldırdım,
diger söylediklerininde yapabildiklerimi yaptım saat güncelleme ve çalıştıra yazacağım komutlar kaldı onlarla da olmazsa zaten bilgisayarı imha edecem :(

cagdas10 13 Ekim 2007 18:40

Sınırsız nick eklemek..??????

Arkadaşlar msn mesengerda sınırsız nasıl nick yazabiliriz_?
Bunun için extradan bir program var mı çok aradım bulamadım :*( :*(
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış açtığsam özür dilerim.

[WoL]bL 14 Ekim 2007 11:45

Alıntı:

cagdas10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763412)
Arkadaşlar msn mesengerda sınırsız nasıl nick yazabiliriz_?
Bunun için extradan bir program var mı çok aradım bulamadım :*( :*(
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış açtığsam özür dilerim.

Msn Messenger'da Bu Tür bi özellik Yoktur.Gerekli kısıtlama vardır.Örneğin;maksimum karakter 160 gibi.Herhangi bir Program Yoktur

hellboy726 14 Ekim 2007 14:19

Alıntı:

losils adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763177)
teşekkür ederim hellboy ama çalıştıra yazacagım konutları vermemişsin,bide internet saatimi eşitleyemiyorum sürekli her denememde hata veriyor

msn 7.5 yükledim diğer yüklenenlerimi kaldırdım,
diger söylediklerininde yapabildiklerimi yaptım saat güncelleme ve çalıştıra yazacağım komutlar kaldı onlarla da olmazsa zaten bilgisayarı imha edecem :(

regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

Güncel saat için: http://www.brostourism.com/DunyaSaatleri.asp

frtslck 14 Ekim 2007 19:16

MSN Kendisini Kapatıyor..

7.5 sürümünü kullanıyordum.. Kendisini kapattı messenger.. 5-10 dk acık kalıp tamamen kapanıyor.. Yani birisinin baska pc den acması gibi bir olay soz konusu degil, program tamamen kapanıyor..

Tabii ki bu 7.5 sürümü bu sitedeki 8.1 gibi gosterilen sürümdü..

Sorun duzelmedi ben de 8.1 indirdim son sürüm.. Yine açık durup kapatıyor bir süre sonra..

Görev yöneticisine bakınca da gözükmüyor işlemler arasında.. Tamamen kapanıp gidiyor yani..

Ancak şöyle ilginç bir durum var ki, en eski windows messenger sürümünü açınca çalışıyor sorun çıkmadan..

Geceye kadar sorunu çözmem gerekiyor.. Yardımcı olursanız sevinirim..

eLmA_$eKeR! 17 Ekim 2007 02:20

uzaktan yardım iste çalışmıo sorun nedir ajaba sisje bana yardımjı olabilirmisiniz rija etsem ? hata werio yeni sürümü yükleyin die ama 8.5 yüklü zaten bende :(

[WoL]bL 17 Ekim 2007 12:33

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 769259)
uzaktan yardım iste çalışmıo sorun nedir ajaba sisje bana yardımjı olabilirmisiniz rija etsem ? hata werio yeni sürümü yükleyin die ama 8.5 yüklü zaten bende :(

Karsı Tarafında WLM Kullandıgından ve Baglantı Sorunu Olmadıgından Emin Olun Surumlerin Uyusmamasından Dolayıdır.

karakus 18 Ekim 2007 22:41

msn ye girdiğimde 1-2 dakika sonra internetle birlikte düşüyo ama msn ye girmeden internette uzun süre kalabiliyorum,yardımlarınızı bekliyorum sıfırdan format attım,başka hesap aldım,yeni msn indirdim olmadı yine kapanıyo xp kullanıyom, msn 8.1 kullanıyom acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

ferhatktu 19 Ekim 2007 14:28

eski hotmail sürümü

arkadaşlar windows live hotmailden msn (eski) hotmail sürümüne maiilerimin hiçbirini kaybetmeden geçiş yapmak istiyorum.şu şeçenekler kısmından MSN Hotmail e geçiş yap falan diye bi buton yok yardımcı olun lütfen:@:@:@

Saat: 23:18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık