![]() |
Ben Seni Sevdim mi? Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan; gecelerce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim, en büyük En solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, Ya sen beni? |
Anlatabilseydim.. İçimden geçenleri bir anlatabilseydim sana, Yerden göge kadar hak verirdin sen bana... Sana olan sevgim öylesine büyük ki, Yüce bir aşkın tarafısın sen bu canda.... Sevgi yerleştimi bir kere,sökemezsin oradan, Ağrıyan,kanayan yerlerinde hissedersin çok zaman. Bünyemin tamamı bu aşkın etkisi altındayken, Sen bende sen olamazsın,bendeki sen çok yaman. Duygusuz beyinleri bile duygulandırır büyük aşklar, Duyguyla yüklenmişse bünye,bu can daha ne yapar. Yapacağı şey aşkı doyasıya yaşamak ama, Can canı anlarda,bu alemde anlamayan birileri var... |
Ben Sensiz Nasıl Ederim Sensizliğe mahkum ettiğin için beni Kırgınım sana Bir boşluktayım şimdi Nerdesin? Özlemin dayanılmaz acısı içinde Haykırışım ulaşmıyor sana Gel artık! Yanımda olduğun gün ne mutluydum Bu gün o ben değilim Gülüşünü arıyorum Sesini duymuyorum Gözlerini arıyorum Niye böylesi sevdim seni? Niye bir rüzgar oldun estin gönlüme? Niye? Hayatım oldun benim Sensiz nasıl ederim? Anılar dolusu sen olmasan Kurtulamam sensizlikten Ama yetmiyor ki anılar Arayışın özlemi Beklemenin acısı Yetti artık! Hakkımız değil mi mutluluk? Konuşsana bir tanem söylesene |
Gel Desem.. Gel desem... Yaramın ilacı, Kalbimin bir parcası olurmusun? Gel desem... Benim icin gelirmisin? Bir tanecik AŞKIM olurmusun? Gel desem... Acimi paylaşırmısın? Hayatım olurmusun? Gel desem... Hüznüme ortak olurmusun? Canım olurmusun? Gel desem... Sende severmisin? Canımın ici olurmusun? Gel desem... Seni sende sana rağmen yaşamama izin verirmisin? Hayatimin tek anlamı olurmusun? Gel desem... Derdimin dermanı olurmusun? Herşeyim olurmusun? Gel desem... Beni bu zulümden kurtarırmısın? BENİM OLURMUSUN? Gel desem... Yarim olurmusun? Gel desem... ...GELİRMISİN? |
Hasretim Sana.. Öyle yalnizim ki senden uzakta Gökyüzündeki yildizlar gibi Gözlerimde hayalin dilimde ismin Sana hasretim hasret deliler gibi Saatlerce düsünürüm bikmadan seni Neler verirdim bir bilsen duymak için sesini Ölmeye bile raziyim tutmak için ellerini Çünkü sana asigim âsik deliler gibi Gönlüm askinla olmus sevda kes Seninle dogar seninle batar günes Askin kalbimde yanan bir ates Çünkü sana asigim âsik deliler gibi Sensin bana hayat veren sensin yasatan Seninle dogdum sana asik olunca bastan Eriyorum günden güne hasretinle yavastan Çünkü sana asigim âsik deliler gibi Gel de bitsin bu hasret bu özlem artik Ayriligin acisini yeterince tattik Gülmeye gülmeye gülmeyi de unuttuk Çünkü sana asigim bir tanem âsik.. |
Hicran Her köşede kasvetin var ve her tarafta hicran Hemdem oldum senin derdinle aşkın bana zindan Izdırabımla inliyor yer; ağlıyor asuman Söyle ey gül yüzlüm, gümüş tenlim vuslat ne zaman Her köşede kasvetin var ve her tarafta hicran Kala kaldım orta yerde, baş açık, ayak çıplak Çekilmez oldu artık, yürekler kavuran firak Düştüm yoluna... Heyhat yollar uzun sen ırak Dön ey sevgili... Dön de bu garibin haline bak Kala kaldım orta yerde, baş açık, ayak çıplak Bir ah edeyim dedim vefa etmedi dağlar Kargalar hep şarkı söyler, bülbüller ağlar Köprüler bir bir yıkılmış viran olmuş bağlar Izdrap üstüne ızdırap... Gözlerim çağlar Bir ah edeyim dedim vefa etmedi dağlar |
SEN AKLIMA GELİNCE... Çıksam, Çıkıp gitsem uzaklara, Burdan çok uzaklara, Yine yanımdasın ya, burkulur içim.. Hani sen gider gidersin de Evler,köyler durur ya orda, Akşamsa kuşlar göçer, Işıkları yanar evlerin, Bir hüzün çöker ya hani Karanlık iner dağlara.. Buğulanır gözlerim,burkulur içim.. Kaçsam, Kaçıp bağırsam dağlara, Feryadım yine sen olursun ya, Burkulur içim... Hani bağırsan da çıkmaz sesin Uyansam bitse bu karabasan dersin, Bir gülüş, bir dokunuş arar yüreğin.. Uyanır bakarım yoksun, Boğulur sesim... Girsem, Girip yıkansam sulara, Buz gibi denizlerde yanar, Etim cayır cayır seni bağırır ya Burkulur işte o zaman içim... Aksini görüp sularda Sarılır kucaklarım hayalini... Koşsam, Koşup karışsam kalabalığa, Gürültülü, cıvıl cıvıl, Işıl ışıl vitrinler Gidenler gelenler. Telaşlı koşarak yürüsem, Sanki bir yere yetişecekmişim, Aceleymiş işim, Bekleyenim varmış gibi hani... İçim burkulur yine Sen gelirsin aklıma. Ayaklarım ağırlaşır gitmez... Buluşurmuşuz seninle Dediğimiz yer ve saatte. Özlermişiz, Elele yürür gülüşürmüşüz. Çok şeyimiz olurmuş konuşacak, Kimseyi görmezmiş gözlerimiz. Dünya durur, seyreder Yollarımız gül olurmuş ya hani, Dertler tasalar biter, Simit alır yermişiz Dilenciye para verirmişiz hani, İçim burkulur, burkulur içim... Kalksam, Kalkıp sofralar kursam, Mumları yaksam, donatsam, Herkesi çağırıp toplasam Sen gelirsin yine aklıma Burkulur içim... Hani çok açmışız da Güle oynaya iştahla Bağıra çağıra, döke saça yer, ' Bugün neler oldu neler ' diye Hepbir ağızdan konuşurmuşuz ya... Bir sessizlik boynunu büker, Yemekler tatsız tuzsuz olur, Kurur ekmek, lokmalar büyür. Çınlar tabak çatal Sessizlik ölüm olur Dağıtmak için pusu Sözler diken olur, Sofra küser, Gönüller alıngan olur... İçim burkulur burkulur... Düşsem, Düşüp yatsam yataklara, Sen gelirsin yine aklıma... Hani çocukmuşuz, hasta olmuşuz Gözlerimiz baygın, buğulu Yanaklarımız al al, ateşli, Dışarda oyunlar oynanır neşeli Kalkamaz yataktan Kesiliriz ya iştahtan hani... Öyle işte, boynum bükülür Sen gelirsin aklıma öksüz, yalnız Bakarım camdan, yoksun Burkulur içim.... Ölsem, Ölüp gitsem mesela, Nasıl öldüğümü bilmeden, aniden. Sen gelirsin aklıma yine... Hani ölmüşüm de Sevdiklerim, sevmediklerim, Üzgün, ağlamaklı herkes. İyiliğim, güzelliğim, bahtsızlığım, Pişmanlıklar, keşkeler, feryatlar.. Ürpertiler rüzgarla karışık, Sessiz dualarla örtülür ya toprak... İçim burkulur, üzülürüm.. Ölüp gittiğime değil de Seni burda yapayalnız, bensiz Koyup gittiğime yanar, yanar içim... Sen aklıma gelince Sessizce akar süzülür gözyaşım. Sevdiğim, yoldaşım, aşkım... Burkulur yanar içim... |
GiTTiN GiDELi Hep sen diye başladım söze biz diyemedim, Gittiğinde akşamdı, hala olmadı sabah. Güneş doğmadı batmadıda gittin gideli, Her yer öyle karanlıkki ne yıldızlar ne de ay, Parlamıyor hiç biri Gidişin kainatıda küstürmüş sanki. Lütfen dön dön artık ki doğsun güneş Parlasın yıldızlar ve ay eskisi gibi... Odama misafir olsun ilk ışıklar , DURMUş ZAMANIN ARDINDAN Kapının sesiyle çevrilen başım seni görsün Döndüm diye fısıldasın sesin kulağıma Sensiz olamadım desin ve sorsun HEP BENiMLE OLMAK iSTER MiSiN? Hiç düşünmeden evet derim sana BiNLERCE KEZ EVET Samimi isen eğer Bir beden olmak için öLüM BiZi AYIRANADEK... |
hayat nedir anne benim hiç sapanım olmadı anne, ne kuşları vurdum, ne de kimsenin camını kırdım... çok uslu bir çocuk değildim ama, seni hiç kırmadim, hep boynumu kırdım. ben hayatım boyunca bir tek kendimi vurdum! .. suskun görünsem de, fırtınalı ve mağrurdum anne. bir mızrak gibi, aynada hep dik durdum anne! .. ben sana hiç bir gün laf getirmedim, leke sürmedim. ama göğsümü çok hırpaladım, kalbimi çok yordum... ben hayatım boyunca, en çok kendimi sordum! ... benim hiç sevgilim olmadı anne, ne bir yuva kurdum, ne bir gün şansım güldü... öpemeden bir bebeğin gidişini, tükendi gitti çağım... kimi yürekten sevdiysem, yüreğini başkasına böldü... bir muhabbet kuşum vardı, o da yalnızlıktan öldü... sen beni göğsünde hep acılarla mı soğurdun anne? yoksa evlat diye, koca bir taş mı doğurdun anne? eziyet degilim, zahmet değilim, musibet hiç değilim; bir senin mi balına sinek kondu, söylesene! doğurdun da beni, ne ile yoğurdun anne? benim hiç hayalim olmadı anne... ne seni rahat ettirdim, ne kendim ettim rahat... BİR MUTLULUK FOTOĞRAFI BİLE ÇEKTİRMEDİ BU HAYAT! kaybolmuş bir anahtar kadar sahipsizim anne... ne omuzumda bir dost eli, ne saçımda bir şefkat... say ki yollardan akan, şu faydasız çamurdum anne... say ki ıslanmaktım, üşümektim, say ki yağmurdum anne! bunca yıldır gözyaşlarını, hangi denizlere sakladın? oy ben öleyim, SEN BENİ NE DİYE DOĞURDUN ANNE? ? ? |
acılarım ve ben seni sevmek imkansızlaşıyor artık uzaklara kaçmak geliyor içimden sana dair hiçbirşey kalmasın istiyorum anılarımda ve bugünümde yeter artık yalnız kalmak istiyorum...senden kalan acılarımla ve ben bazen yeni bir ümitle başlıyorum güne.bazense inanıyorum yaşarken öldüğüme herşey senin eserin herşey senden hediye acılarım ve ben bir gün dönüp bakarsan maziye...yıkılan ben kaybeden sen tüm saatler sana kurulu tüm hayatım sana tutsak yavaş yavaş ölüyorum oysa acılarımla ben... |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık