![]() |
|
Öyle olmuyor böylede olmuyor Sığmıyor bu benim meşrebime vesselam... |
Benim kalemi bir kişi yıktı, kalemimi kırdı, sözlükte sevgiliydi anlamı. |
Herşey biter, herkes unutulur... Ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum... |
Geceleyin gir düşüme Tut elimi düş peşime Yorul başın koy göğsüme O atan KALP senin için... Lale sümbül senin için Öten bülbül senin için Senin için bugün herşey En güzel GÜL Senin için... |
Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları! Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim; Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları. Uzanıverse gövdem, taşlara boydan boya; Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi. Dalıp, sokaklar kadar esrarlı bir kuyuya, Ölse, kaldırımların kara sevdalı eşi...... |
Ben yanlış burçla doğdum Yanlış evde Yanlış nüfuzla Yanlış yolu seçtim Yanlış eğilimlere götüren Yanlış zamanda yanlış yerdeydim Yanlış nedenle ve yanlış uyumla Yanlış haftanın yanlış gününde Yanlış teknikle yanlış yöntemi kullandım |
Ķim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0..k arTık(!).. *DayanıkSızım 0Lduğun yerDe kaL.. ..H0şÇakaL |
S∑ni bana yâ® ∑d∑rl∑r mi ? ‡‡ ∑d∑rl∑r mi ? ‡‡ ? |
Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak Dön bak dünyaya.... |
| Saat: 12:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık