![]() |
Hayal Yıllar önce biri girerdi hayallerime Bilmezdim kim olduğunu Aşık olmuştum kendi yarattığım hayale Hayaldi işte bulunması imkansız Hep derlerdi imkansıza inan Senin gibi bakardı bana O da senin gibi onu sevdiğimi hiç bilmedi Hiçbir zaman da öğrenemeden kaybettim onu Ama sende aynı şey olmayacak Bunu biliyorum Bu sefer hayallere inanıyorum!! |
alıştım ...@lıştım... haykırsam sesimi duyan olurmu duysada bir çare bir faydası bulunurmu ben ağlamıyı unuttum gülmeyi zaten sorma böyle hayattta yaşamaya alıştım bazen şiirlerde bazen dinlediğim müziklerde bazen karanlık sokakların parlak yıldızların altında ay ışıgında seni aramaya alıştım ben de işte hayata böyle karıştım derdim yetmez gibi sözüm bitmez gibi gönlüm görmez ferman dinlemez gibi ben bu halle yalnızlıga alıştım söyle sen aklına geleni kalbim kırık nasıl olsa bir daha kırılmaz ben böyle mutsuzlugu alıştım yalnızda kalsam karanlıktada dolaşsam dertlerimle sürünmeye alıştım ben insanların içine işte böyle karıştım derdim yetmez gibi sözüm bitmez gibi şiirler yazdım öykü oldu ferhat olsada görse şu halimi perişan olurdu yaşamak değil de yaşatmak için kendi derdini unuturdu yazılanlar bir kere okunduktan sonra birer birer unutulurdu unutulsun ,ben unutulmayada alıştım...! |
Nasıl anlatsam sana bilemem Düğüm düğüm boğazımda Yutkunsam kaybolacak Hıçkırsam uçacak gibisin Nasıl tutsam seni bilemem Kirpiklerimin ucunda Yumsam gözlerimi düşecek Açsam gidecek gibisin Nasıl sevsem seni bilemem Gülsem kahkahamdan Ağlasam gözyaşlarımdan Damla damla düşecek Sanki düşüp bitecek gibisin Nasıl görsem seni bilemem Uyansam rüyamdan çıkacak Uyusam küsüp gidecek gibisin |
Ben Susuyorum Seni sevdiğimi bile bile kaybolup gidiyorsun derinlere özledim diyorum bende diyorsun hemen ekliyorsun ardından seni çok seviyorum diye susuyorum o an ben anlamaya çalışıyorum bu nasıl aşk diye sende susuyorsun o an ben konuşuncaya kadar hep susacak mısın diye soruyorsun ben yine susuyorum içini okuyorum o an bana kıl oluyorsun yaptığımada bir isim takıyorsun kapris diyorsun ben yine susuyorum sesin yoksa iki kelime mesajındamı yok diyorum müsait değildim diyorsun ben yine susuyorum bu zor değil biliyorum iki kelime mesaj atmak hiçte zor değil ama anlam veremiyorum sevdiğini biliyorum anlam veremiyorum ve telefon yüzüme kapanıyor yine kayboluyorsun kalabalıklarda ben kalıyorum yalnızlıklarda beni sevdiğini bile bile anlam veremiyorum bu gidişine... |
adın batsın Yüreyime bir gül çizdim KANLI YAŞ İLE yaktın beni küle döndüm DUMANA DÖNDÜM Nasıl edem nere gidem dertli baş ile BİLEMEDİM beli bükük kemana döndüm Canım aldın can evimden vurdun ya sende Tekrar sana faydası yok geri dönsemde SENDE VEFASIZ ÇIKTIN SENDE HAYIRSIZ ÇIKTIN SENDE VİCDANSIZ ÇIKTIN ADIN BATSIN adın batsın.......... |
http://ozel.balca.net/resima/ivirzivir/siir10170-isim.gif Gün battı Çoktan açtı gece sefaları hasret bahçesinin Kuşlar çoktan döndü yuvalarına Sulara selam veriyor akşamın hüznü Yağmurlar geldi ellerinde güllerle, Gelincikler geldi kapıma, kan rengi karanfiller geldi Sen gelmedin… http://ozel.balca.net/resima/ivirzivir/siir10170-kalp.gif Yelda gecelerde, Hercai menekşeler ortağı oldu düşlerimin Uzun bir türküyle düştü yalnızlığıma martılar Ayın sevdası geldi gelinlik göçmen bir kızın yarım kalmış bohçasıyla Kayan bir yıldızın gözyaşı geldi, elemi geldi, yası geldi; Sen gelmedin… http://ozel.balca.net/resima/ivirzivir/siir10170-kalp.gif Ümit kayığında kürek mahkumuydu hayallerim Sabahları önce resmin girdi bütün odalarıma Saçlarındı gölgesi mahzun ikindilerimin Adın yazılı kaldı sokaklarında gönül şehrimin Söndü hasret rüzgârından, vuslatın yanan mumu Erguvanlar geri geldi yaz ortasında, Erken sonbaharlarda sardunyalar geldi, Sen gelmedin… http://ozel.balca.net/resima/ivirzivir/siir10170-kalp.gif Kırık bir vazoda bıraktın can elmasımı Geceler geldi, gündüzler geldi, türküler geldi, gemiler geldi, son trenler geldi, Sen gelmedin… |
SEN Sessiz bir roman denizinde ,yırtık yelkenlerimi okşayan umut yelimsin Eski bir kaç yapraktan , asırlık yaşamıma doğan tazeliksin Virane şehrimin semalarına kanat çırpan gizemli kırlangıcım Dağların yamaçlarına serpilmiş kızıl bedenim, kaybolacağım son nefesimsin Ağlamaz sansınlar bu gözler , Göz bebeklerimde ışıldayan yağmur ormanlarımsın Mutluğa uzanan yeni dunyalarda , uzak ufuklardan yüreğime akan güneşsin Sen bedenimsin titrek sancılarla seni sensiz yaşadığım düşüm Issız sokaklarda zifiri karanlığı yutan cigara ziftlendiğim voltamsın Ne ahtım ne hevesim , damallarımla sevişen kızıl SEVDAMSIN |
Ben Tutkunum Sana Ben hic aglamazdım yalnızlıgımda Bos verirdim herseye bir çırpıda Oysa simdi sen aglattın beni Habersiz kalmak cok zor buralarda Söz verdim sana ben,bekleyecegim Sözümden asla hic dönmeyecegim Her acında acını çekecegim Ölursem eger,askınla ölecegim Sen sevdigim,ne yakın ne uzaksın Kalbimin en güzel yerinde saklısın Görmemek sogutmuyor,baglıyor sana Ben sana asık,ben tutkınum sana |
BİR GÜNN Bir gün süreceğim atımı, Çekeceğim yamçıyı sırtıma, Garip halli mi desem, yolcu halli mi Bıkmadan arıyacağım Hem kömür gözlümü, hem memleketimi. Yolum hanlara düşecek, Yörük çadırlarına düşecek. Yolum uzaklara, ta uzaklara Pınar başlarına, Hemşeri düşlerine, Yolum. Daha bilmem nerelere, Nerelere düşecek... Bir gün ineceğim atımdan, Öpeceğim o memleketin Taşını toprağını. O memleket, Kömür gözlümün memleketi, Benim memleketim, benim yurdum. O memleket. Zaman zaman selam durduğum Ekmeğim kadar arı, Suyum kadar duru Çiçekler içinde çiçek, Anadolu!.. |
Ben Vazgeçtim Herşeyden Umutlarım, hayallerim, dileklerim ve sen Ben artık vazgeçtim her şeyden En iyisi gitmek, en iyisi geri çekilmek Savaşmaya gücüm kalmadı, sevmeye de Ben artık vazgeçtim her şey den. Ne hayaller kurmuştum oysa Her şey çok güzel olacaktı Hiç usanmadım hep umudum vardı Sen vazgeçince bir anda benden Ben artık vazgeçtim her şey den. Oysa sevseydin bir adım gelseydin Fedaydı hayatım fedaydı dünyam sana Sen benim sevdamın kıymetini bilemedin Sen korktun ben gibi sevemedin Ben artık vazgeçtim her şey den. |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık