![]() |
Alıntı:
Kastettiğiniz bölüm Windows Live Space mi yoksa messenger'dan bekleyen kişiler var diye bir uyarı geldiğiyle ilgili mi diyorsunuz? Küçük bir ayrıntıya girerseniz daha da yardımcı olabiliriz umuyorum ki |
ben msn live kullanıyorm ve 8.5 e yükseltmek istiyorum msn 8.5 i indirdim ama açtığımda bu çıkıyor:S http://img86.imageshack.us/img86/341/mkaq0.jpg ne demek bu yha^o) istediği şeyi nerde bulabilirim:^) |
Alıntı:
WLM Messenger 8.5 Turkce Icerik & Download |
Alıntı:
Tekrar teşekkürler. ilgilenirsen sevinirim. |
Alıntı:
http://img80.imageshack.us/img80/4868/spacesjl1.jpg Bahsettiginz Burdaki Yenilikler ise Onlar Bildigim Kadarı Ile kaldırılmıyor girerken herkesin diger spaceleri görebilmesi icin |
live messenger 8.1 yardım messenger kısa yoluna tıklıyorum hiç bir şekilde açmıyor yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin |
Alıntı:
Masaüstündeki kısayol çalışmıyorsa Başlat > Tüm programlarda bulunan kısayolu deneyin. Hala açılmıyorsa Başlat > Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır ve son olarak da Windows Live Messenger veya MSN Messenger yazan bölümü bulup tıkladığınızda sağ tarafta değiştir ve kaldır yazısı yer alır. Siz değiştir diyerek gelecek olan pencerede de onar butonunu tıkladığınızda yeni messenger yüklenmişçesine onarım yapacaktır. |
ya arkadaşlar şöyle bir problemim var msn i olan bir kişinin en son ne zaman oturum açtığını nasıl öğrenebilirim, plus taki eklenti gibi değil. yani ben oturum açmadığım zamanlardada o online olmuş olabilir, bunu nerden öğrenebilirim. teşekkürler |
Alıntı:
|
daha önce sorulmuş mu diye kontrol ettim bulamadım, sorulmuşsa da affola soru şu, msn live kullanıcılarının çoğunun başına gelir, eklenti prg kullansın kullanmasın, msn'de yazışırken sistem dili kendiliğinden EN olur, yazdıklarınız anlamsız saçmalıklar olmuştur, TR karakterler kullanılamaz, taa ki siz dil çubuğuna gidip düzeltene dek, ama sorun çözülmez çünkü sürekli tekrarlanır, bu sorunu önlemenin bir yolu var mıdır? msn'nin müdahelesini engelleyecek bişey? umarım en yakın zamanda bir çözüm bulabiliriz ... şimdiden teşekkürler |
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık