MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

king nothing 15 Eylül 2008 03:11

svlygl ımzanı degıstırsen artık dıom ben yagmur mevsımı kalmadıkı sıcaklardan gıdecegız saka saka nabersın bakem :D

SiyahLALE 15 Eylül 2008 03:12

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1176603)
tesekkur ederim iyiyim siz nasilsiniz birkac gundur yoktunuz

Hergün burdayım. Siz yoksunuz diye düşünmüştüm.:)
Sütümü içeye kalkmıştım muhabbeti görünce uykum kaçtı. Çiğköfteler, lahmacunlar... Bi de tatlı olsa imiş...:)

Alıntı:

Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1176605)
svlygl ımzanı degıstırsen artık dıom ben yagmur mevsımı kalmadıkı sıcaklardan gıdecegız saka saka nabersın bakem :D

O şemsiye yağmurdan korunmak için değil ama... iyidir senden ne haber? :)

dinazor1962 15 Eylül 2008 03:15

Alıntı:

svlygl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1176606)
Hergün burdayım. Siz yoksunuz diye düşünmüştüm.:)
Sütümü içeye kalkmıştım muhabbeti görünce uykum kaçtı. Çiğköfteler, lahmacunlar... Bi de tatlı olsa imiş...:)

O şemsiye yağmurdan korunmak için değil ama... iyidir senden ne haber? :)

ben buraya gunde en az 10-15 kez giriyorum ama cogunlukla Rus chat var oraya takiliyorum buradaki msjlara bakiyorum ilgilendigim sey olunca yaziyorum

simdilik iyi geceler ben birseyler atistirayim sonra tekrar girerim

SiyahLALE 15 Eylül 2008 03:20

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1176610)
ben buraya gunde en az 10-15 kez giriyorum ama cogunlukla Rus chat var oraya takiliyorum buradaki msjlara bakiyorum ilgilendigim sey olunca yaziyorum

Denk gelmemiş olabiliriz ama gece muhabbetinde bekledim sizi :)

Benim pc nerdeyse 24 saat açık ara ara oturup şöyle bir bakıyorum. Heryere yetişmeye çalışıyorum:) chatler pek takılmam

dinazor1962 15 Eylül 2008 03:22

Alıntı:

svlygl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1176611)
Denk gelmemiş olabiliriz ama gece muhabbetinde bekledim sizi :)

Benim pc nerdeyse 24 saat açık ara ara oturup şöyle bir bakıyorum. Heryere yetişmeye çalışıyorum:) chatler pek takılmam

ben gunduz pek girmiyorum Ramazan dolayisiyla iftardan sonra girerim, neyse gorusuruz

king nothing 15 Eylül 2008 03:22

abı bırazdan davulcuda gelır ben sımdı cıkcam dısarı davulcu ıle bır sahbete baslayıp yıne davulu alacam asagakı mahalleye kadar calacam guzel oluyor ama bırkac kez denedım davulcuyla arkadas bıle oldum ben bakalım sımdı nasıl gececek.:D

dinazor1962 15 Eylül 2008 03:23

Alıntı:

Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1176613)
abı bırazdan davulcuda gelır ben sımdı cıkcam dısarı davulcu ıle bır sahbete baslayıp yıne davulu alacam asagakı mahalleye kadar calacam guzel oluyor ama bırkac kez denedım davulcuyla arkadas bıle oldum ben bakalım sımdı nasıl gececek.:D

sana kolay gelsin ben sahuru yemeye gidiyorum

king nothing 15 Eylül 2008 03:25

eyvallah afıyet olsun :D

SiyahLALE 15 Eylül 2008 03:25

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1176612)
ben gunduz pek girmiyorum Ramazan dolayisiyla iftardan sonra girerim, neyse gorusuruz

Sahura sanırım Afiyet olsun :)

king nothing 15 Eylül 2008 03:25

sanada afıyret olsun

Saat: 13:22

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık