![]() |
herkese selamlar bir sorunum var yardım ederseniz memnun olurum bugun msn adresımı actıgımda bilmediğim birinin beni eklemiş oldugunu gördüm ve engelledim kişi listesine de eklemedim ancak msn hacklenmiş midir diye dusunmeden edemedim:S hem engelleyip hem kişi listesine eklesem hacklenmiş olabilme ihitmalim var mıydı veya engelleyip aynı zamanda kişi listesine eklemesem yine de hacklenir miyim?? ya kafam çok karıştı benim ekleyenin iletisi de bir garipti o yuzden sorayım dedim şimdiden teşekkürler ya belki kameranın yazılımını tekrar kurarsan daha iyi bir sonuç elde edebilirsin |
Merhaba Benim live messenger da çalışmıyor.en son sürümü yüklü ama msnmsgr diye bir dosya arıyor açmaya çalıştığımda sonra kapanıyor açılmadan.o dosya taşınmış yada silinmiş olabilir uyarısı verdi. ben anlamam ama onu nerden bulcam. Bilgisayarımda kasperski 7.0.0.119 yüklü acele yardımınıza ihtiyacım var. Saygılarımla |
msn hakında yardım mrb arkadaşlar ben msn messenger programını pc me indiremiyorum kamu malı oldugundan pc ayarları başka yerden yapılıyor indirdiğim zaman bana 1603 nolu hata geliyor bu ne demek ve nasıl çözebilirim ikincisi meebo sitesinden girebiliyordum ama artık o siteyi açtığımda herhangi bir görüntü alamıyorum kurulumsuz nasıl msn'e mi açabilirim bunun için bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür. :S |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Göz kırpması yükleyemiyorum Ben göz kırpması yükleyemiyorum. Msn plus da yüklenmiyo.Plus yüklüyorum ertesi gün msn açtığımda çıkmıyo.Ben plusı silince de msn content plus uyarısı çıkıyo.Onu da bir türlü iptal edemedim. Önce msn content plus ı nasıl iptal edeceğim? Ve göz kırpması plus ile mi ilgili? Yani plus olmazsa göz kırpması çalışmaz mı? Sitedeki göz kırpmalarını yüklemeye çalışıyorum. Zıp dosyasını masa üstüne kaydediyorum. Aç deyince de hemen hata raporu gönder-gönderme kısmı çıkıyo.Ve msn kapanıyo. Şİmdi bende eksik olan bir programmı var? Ya da ne yapmam lazım . Lütfen yardım... |
yha ben 7.5 kullanıorum msn den bı tanıdık bı lınk yolladı msn contsc adında gıbı bişi lınk tii bende tıkladımm msn sorun verdii masa ustune msn adresım adında bı dosya varr sılıorum sılınmıoo dosya silme hatası dioo.. bırı bısı yazsaa gorunmuoo dk bası acılıp kapanııo yazan kısının grntusu msn kapattıgım zmn daa tum msn pencelerınız kapancak dıoo ama hıc bısı gozukmuoo altta ...msn sılip tekrardan kurım dedımm hala aynı... ne ypmm gerekıo yardım edın lütfenn :( |
Alıntı:
loafer girl bence sen pc yi bir formatla bence:S |
selam arkadaşlar şoylebi sorunum war benım kişi listeme bazen yarısan bazen hepsine benım adımdan reklam mail li gonderiliyor mail bu 250 Kontör kazanmak istermisiniz ? Ucretsiz olarak 250 kontor aninda cep telefonunuza yuklensin. 250 Kontör Kazanma Şansı Avea kullanicilarina ozel bu firsati kacirmayin. Yukleme adresiniz: 250 Kontör Kazanma Şansı artık arkadaşlarıma acıklama yapmaktan sıkıldım lütfen yardım edin msn plus kulanıyorum işletim sistemi xp |
Alıntı:
önlemenin yenage yolu şifrenizi değiştirmek olacaktır. Alıntı:
|
Arkadaslar Pc deki Windows Messenger ( en eski surum sanirim ) da her 2 msn adresim ile de acabiliyorum.. Fakat live messenger de biri acilirken digeri acilmiyor.. Hani acilirken msn sembolu dönüyor ya..Ben de 5-10 dakka suruyor ne hata kodu var ne bisey.. Msn sifrem felan dogru eminim ..cnku windows messenger da aciliyo.. Neden olabilir arkadaslar yardim lutfen :S |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık