![]() |
Bendeki Sen Seninle tüm hayatım çile olsa aldırmam Yastığa bir baş koyar,ölene dek kaldırmam. Gülden güzel tenini muhabbetle sararım Korurum hazanlardan, sevgim ile, soldurmam. Yaşamamın manası sen yoksan, inan yoktur Reddedersen aşkımı, söyle nasıl çıldırmam? Benimsin, mümkün değil, bırakmam başkasına Sana göz koyanları, farz ortadan kaldırmam. Benliğimi büyülü his misali sarmışsın Terk edersen, yerini, mümkün değil doldurmam. Vurgununum ezelden biliyorsun sevgili Koklatmazsan, gülünü, hoyratlara yoldurmam. Yokluğunda yüreğim kırılmış, paramparça Hasretinle ağlarım, gözyaşımı sildirmem. Kaybedersem kıyarım acımadan canıma Ortalıkta bırakır, cenazemi kıldırmam. Aradığın, sorduğun yok; kırıldın, küstün mü? Katlanırım cevrine el alemi güldürmem. Aşıkların hâlini aşka düşmeyen bilmez Ârif isen anlarsın, sözlerimden, bildirmem. |
Sitem Kederli gecelerin sonunda kurardık düşlerimizi seninle dostum paylaşırdık şarabımızı, mavi düşlerimizi... bir de şiirle dolu akşamlarımız vardı ya....... konuşurduk gençliğimizden hayallerimizden.... insanları sorardık birbirimize, tiksindiğimiz insanlardan, derbeder halimizden kıvılcım dolu haykırışlarımız vardı, insanları, ülkeleri yargılardık, sistemleri sorardık. Hayatın çilesindeydik, bir vapur iskelesinde tek başına bekleyen bir güvercin gibiydik... kendi dünyamızı kurmuştuk ve yormuştuk artık hayatı, hayat bizle değil biz hayat ile kavgalıydık... hayat bize küs değildi, ama biz hayat ile çokdan hesaplaşmıştık bile... biz çaresiz değil çaresizlik gerçeklerdeydi. başkaldırışlarımız da oldu, sitemlerimiz de yollar boyunca .... ama yine de kurardık kederli gecelerin sonunda düşlerimizi, yıldızlar gibi parıldayan ama onlar kadar da uzakta duran gülüşlerimizi. Dostum yine bir şafak vaktinde yine aynı sofradayız.... |
dönüşü yakın olmayan uzaklara düştü yolum... gidiyorum gençliğimi,acılarımı,hayellerimi gömdüğüm bu sevdiğim lanet şehirden... oysa ne hayellerim vardı... bir daha tutacaktım elini bir daha yürücektik yanak yanağa yağan yağmurda... kayaları döven dalgaları seyredecektik moda'da... ama artık hepsi başka baharın hayali içimi çekip gidiyorum... sen olsan --ağlama--derdin ama bunu söylerken kalbimin nasıl acıdığını bilmezdin.......... hoşçakal.. |
Ruhumun Ekseni Bir başka şimdi yüreğim Bir başka sevdaya akmakta Gözlerimde perdeler varcasına Kör bakıyorum dünyaya Kusurlar gölgede soluk Belli belirsiz yanlışlar Perdeler var gözlerimde Görmek istediğimi görüyorum Göstermek istediğini değil Yaşamak istediğimi görüyorum Yaşananlar mühim değil Kanatlanıp uçuyorum Kanatlar yüreşin, ben değil Gerisi hayal meyal Bir başka şimdi gözlerim Benden sana akmakta Bir başka şimdi eksenim Ruhum senmerkezci tavafında. Bir başka şimdi yüreğim Hükümsüz sevdalara kanmakta Seni sen olduğun için değil Seni ben sevdiğim için çarpmakta Çizgiler kesik kesik İmgeler var beynimde Görmek istediğimi çiziyorum Sınırları belli değil Yaşamak istediğimi yaşıyorum Bedeli önemli değil. Gözlerinde eriyorum Gözler herşeyim, sen değil Gerisi yalan dolan Bir başka şimdi ellerim Hayaline tutunmakta Bir başka şimdi eksenim Ruhun benmerkezci tavırlarda |
eğer,herkes kendini kaybedip seni suçladığı zaman, sen soğukkanlılığını koruyabilirsen; eğer,herkes senden kuşkulandığında sen kendine güvenip tüm şüpheleri hoşgörüyle karşılayabilirsen; eğer,sabırla bekleyebilir ve beklemekten yorulmazsan; yada iftiraya uğradığında yalana yalanla karşılık vermezsen ve kin tutana kin duymazsan; eğer,düşlere kapılmadan düş kurabilir;düşünebildiğin halde düşüncelerin kölesi olmazsan ve aynı zamanda ne çok uysal olup nede çok akıllı bir tavırla konuşmazsan, eğer,ne kazandım diye sevinir,ne yıkıldım diye yerinir, ikisinide karşılayıp yüzleşebilirsen;uğrunda bir ömür verdiğin şeylerin yıkılışını seyredebilir ve yılmadan onları yine kurmaya çalışırsan; eğer,iş işten geçtikten sonra da yüreğini ve bedenini bütün direncinle seferber edebilip herkesin vazgeçtiği noktada,sen amacına yönebilirsen; eğer,herkesle birlikde olurda erdemli kalabilirsen,yada krallarla dolaştığın halde gururlanıp özbenliğini ve dostlarını unutmazsan; eğer,ne sevgili dostların ne de düşmanların seni hiç incitmezse ve kimseyi hem küçümsemez,hemde kimseye bağımlı olmamayı başarabilirsen; eğer,her gününün her saatini,ve her dakikasının her saniyesini iç rahatlığıyla yaşayabilirsen,bütün dünya senin olur. işte sen o zaman gercek bir ..... oldun demektir. |
Bendeki Seni Öldürdün Beni terk ettiğin o günden beri Dillerim söylemez elim kördüğüm Ölmeden mezara koydun ya beni İstersen bayram et istersen düğün. Şimdi git kendine yepyeni hayaller kur Yeni eğlenceler, arkadaşlar bul Beni de kendine ettin ya bir kul İstersen bayram et istersen düğün. Yoruldu bedenim soldu güllerim Özlemek yetiyor eski günlerim Aklına geldikçe güzel sözlerim İstersen bayram et istersen düğün Unutma bendeki seni öldürdün… |
♥ Sevecekmisin ♥ Aşkınla akıtsam gözyaşlarımı Elinle bir defa silecekmisin? Efkarımdan döksem saçlarımı Saçından bir tel verecekmisin? Derinden derinden seni düşünsem ömrüne yazık diyecekmisin? Hasretinle hergün inlesem Benim için gözyaşı dökecekmisin? Hatıra diye bir resim versem Baktıkça beni hatırlayacakmısın? Bu tertemiz kalbimle sana bağlansam Yaşadıkça beni sevecekmisin??? |
düşlediğin gibi [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/CFS/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] Küçük bir dünyanin içine gizlenmissin Sadece hissedebiliyorum seni Tipki senin beni hissedebildigin gibi Bazen bütün umutlarimi ,bütün sikintilarimi Oradan sana söylüyorum Tipki senin bana söyledigin gibi Içimizin karanligini bosaltiyoruz bazen Bazen de iki kelime saklayabiliyoruz Seni böyle hissetmek, seni böyle sevmek güzel Bir bakiyorum bir adim geliyor, Bir bakiyorum kilometrelerce uzaksin Geceleri seni düslüyorum yine Küçük bir makinenin içinden Biliyorum ayni yerdeyiz ayni seyi dinliyoruz Hissedebiliyoruz ayni seyi Elimde sana dair hiçbir sey yok Sadece yani basim da çalan minik bir radyo Bilmiyorum su an ne haldesin Ve de evin neresindesin Belki salon da koltuga oturmus, Belki odanda yatagina uzanmis Ayni seyleri düslüyoruz Gecenin bizim için hazirladigi güzelligi dinliyoruz Ben bu gece çok hüzünlendim Göz yaslarim yanagimda kaldi Bir ananin acisini paylasti göz yaslarim Bir sevgilinin siirinde duygulandim Ama bunlarin hepsinde seni düsledim Tipki senin beni düsledigin gibi |
SENDE AÇTIM GÖZLERİMİ Seni tanıdım, günes dogdu Kara bulutlar çekildi birden Ilk kez gökyüzü güldü Ayni gözlerim gibi.. Sen varken güller açtı Kelebekler sardı dünyayı Etrafa sevgiler saçtı Sende buldum hülyayı... Sen yoksun yine kara bulutlar Güneş doğmuyor artık Senle gitti sevgim, senle bitti umutlar Senle açtım gözlerimi Sen giderken kapandılar... Sevipte kavuşamayanlara.....ben gibi... |
http://www.sevginehri.com/images/canvas_shadow.gif SEN BENİM HİÇBİR ŞEYİMSİN Sen benim hiçbir şeyimsin Yazdıklarımdan çok daha az Hiç kimse misin bilmem ki nesin Lüzumundan fazla beyaz Sen benim hiçbir şeyimsin Varlığın yokluğun anlaşılmaz Galiba eski liman üzerindesin Nasıl karanlığıma bir yıldız olmak Dudaklarınla cama çizdiğin En fazla sonbahar otellerinde Üniversiteli bir kız uykusu bulmak Yalnızlığı öldüresiye çirkin Sabaha karşı öldüresiye korkak Kulağı çabucak telefon zillerinde Sen benim hiçbir şeyimsin Hiçbir sevişmek yaşamışlığım Henüz boş bir roman sahifesinde Hiç kimse misin bilmem ki nesin Ne çok çığlıkların silemediği Zaten yok bir tren penceresinde Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak Hiç kimse misin bilmem ki nesin Uykumun arasında çağırdığım Çocukluk sesimle ağlayarak Sen benim hiçbir şeyimsin ATİLLA İLHAN |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık