![]() |
ANLADIM.. Sen yokken yalnizlik çöker bu sehre Hayalin canlanir odamin penceresinde Gözlerim dolar baktikça resimlerine Nöbetlerim baslar ismin dilimde Senden sonra kapildim ümitsizlige Unutmak kolay sanirdim sen gidince Seni kaybettikten sonra anladim Serçelerin aglayinca öldüklerine |
Benden Anlamadın Şiirden Anla Benden anlamadın şiirden anla Bir gülüşünle yaşadığımı Kavgalıyım sensiz geçen zamanla Hayatttan bir zevk almadığımı Benden anlamadın şiirden anal Gör halimi neden bu işkenceler!? Zalim misin,neden zulum edersin? Güzelim birgün güzelliğinde geçer Diyen olacak mı sana “NERDESIN”? Gör halimi neden bu işkenceler!? Sevda nedir aşk nedir göreceksin besbelli Derdimin dermanının sen olduğunu Verecek misin bilmem bana bir teselli Gördüğünde içimdeki o gülün solduğunu Sevda nedir aşk nedir göreceksin besbelli Gülüm neden kaçarsın uzaklaşırsın benden? Zararım mı dokundu seni düşündümde? Sen gülsün ben bülbül zarar ne bülbülünden Belki sende anlarsın bir aşka düştüğünde Gülüm neden kaçarsın uzaklaşırsın benden? Gül sensin bülbül ben bülbül gülsüz olur mu? Neden bu işkenceler ne istersin bülbülden? Uzaklaşmak ne diye ?!!!Bu tavır konulur mu? Bir gün pişman olup kaçacaksın kendinden Gül sensin bülbül ben bülbül gülsüz olur mu? |
AŞK BİTTİ Bir aşk nasıl biterse Öyle bitti bu aşk da Uzun bir hastalık gibi Aralıksız dinlediğim Alaturka bir fasıl gibi Gökyüzüne bakmayı, Dostlara mektup yazmayı, Çiçekleri sulamayı Unutmuşluğum gibi bitti. Bir aşk nasıl biterse, Öyle bitti bu aşk da. Yürümeyi yeniden öğrenen Felçli bir çocuk gibi Sokağa çıkmalıyım şimdi Ve çoktandır İhmal ettiğim dostlara Yeni bir adres bırakmalıyım. Pencereleri açmalı, Kitapları düzenlemeliyim Belki, bir yağmur yağar Akşama doğru Yarıda bıraktığım Şiirleri tamamlarım. "Aşk da bitti" diyordu ya bir şair, AŞK BİTTİ İŞTE.. TAM DA ÖYLE. |
Ürperti Geceler O Kabul etmeyip türkülerimi reddettiğinde Karanlık olur etraf Sazlar çalar zulmetin inadına Ağaçlara dinletirdi kahırlarımı Yalnızdı o Karanlık onu da sarmıştı Kaplamıştı rüyalarını türkülerimin Kimsesizdi o Çiçeksiz Kalpsiz Topraksız Ya sonbahar olmasaydı Kiminle çekerdi bu yükleri sırtında Dağ yamaçlarına Çile kokuyordu her tarafından Kahır esiyordu rüzgarlarla bu yana Ya sonbahar da olmasaydı Kim dinleyecekti türkülerimi Kim paylaşacaktı kederlerimi Kim |
ANLAYACAKSIN. Bir sabah uyandiginda bulamayacaksin yaninda Telefona sarilacaksin ama ulasamayacaksin bana Birakip gidemez döner diyeceksin aklinca Ama dönmeyecegim Bunu unutma Zaman geçecek anlayacaksin dönmeyecegimi Bir burukluk saracak o sehvetli yüregini Yerini doldurur diyeceksin elbet birisi Ama gelenler aratacak sana benim gibisini Gözyasi pinarlarin kuruyacak geceden sabaha Sende benim gibi yalvaracaksin artik Allah a Mezarin olacak Mezarim oldugu gibi bu sevda Ama Ben Olmayacagim O an Yaninda |
Siyah Zambaklar Örgülü saçlarında ölüm kokladığım sevgilim Sana kopardım bütün zambakları Siyah zambaklar benim kaderim Bahçıvanın gözyaşlarıyla büyüttüğü zambaklar Eylül yağmurunda sokakta ıslanırken Solgun yüzünü sonbahar yapraklarına benzetiyorum Ellerim terliyor çiçekleri koklarken Küçük şemsiyeli bir kız geçiyor yanımdan Çiçeklere bakıp gülüyor Siyah zambaklar diyor gülüyor Yağmur ıslatıyor çiçekleri Ben eylül yağmurunu sevdim Siyah zambakları sevdim Seni sevdim Ve Kaderimi sevdim |
Beni Ararsın Sakın gitme yanımdan Pişman olur ağlarsın Her köşede her yerde Bilki beni ararsın Ateş düşer yanarsın Kıymetimi anlarsın Yabancılar içinde Elbet beni ararsın Vazgeç yalan sevgiden Hayır gelmez kimseden Tutmak için elimden Sen de beni ararsın... |
AŞK MEKTUBU Issiz bir kösede birini gördüm Zavalli ah çekip hiçkiriyordu Sorunca derdini islandi gözüm Ona da benim gibi kötü vurmuslar Niceleri böyle yanip gitmisler Sevenler hep böyle yansin gitsin mi? Sevdiysek kalbimiz var diye sevdik Asiklar hiç yoktan ölsün gitsin mi? Ne kadar vefasiz olursa olsun Yine de pesinden gitmesen olmaz Askina her aksam meyhanelerde Ah ah ah çekerek içmesen olmaz Olmuyor arkadas.. Yanipta sönmeyen bir ates olduk Bizi söndürecek su yok mu ya Rab ? Zalimler askina mahkum olmusuz Ask mahkumlarina af yok mu ya Rab ? |
Irmak Kalbim bir kurşun sıcaklığıyla Doyumsuz kanını nehre akıtırken Hatırlayamıyorum Uzaklardan gelen gök gürültüsü Ve onun sesiyle Yerde sersemce ve upuzun yatıyorum Eğilip aşağı uzatıyor karanlık Sopsoğuk dudağını Sırtüstü yatıyorum ırmakta Bu yatış Belki sonsuzluğun eşiği |
ay parcam gülüm secdiğim.. gül kokusu senden alir herkes sana hayran kalir gönül sende sevda bulur ay parçam gülüm sevdigim, özenipte hak yaratmis sevdan beni çok aglatmis ay güzellik senden almis ay parçam gülüm sevdigim, güzellerin güzelisin hurimisin melekmisin sevdigimi bilmezmisin ay parçam gülüm sevdigim, sehit alper söyler sözü senden baska görmez gözü sensin gönlüm bahar yazim ay parçam gülüm sevdigim, senden ayri yasayamam sensiz hiç burda olamam çok sevmisim ayrilamam ay parçam gülüm sevdigim. |
| Saat: 04:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık