![]() |
Alıntı:
|
sozler bitmis ,is resimlere kalmis :S |
*-) |
:muz::cry:ne olacak bu $in hali??? :S:*(:smiley9::naughty::bilmem::hysteric::dontknow::uf::muz: ne olacak bu borsanin hali? |
Alıntı:
Sormayın... Sözde kriz Amerikanın kriziymiş... ! |
Alıntı:
beceriksiz bush yonetiminin ve tabiki beceriksiz amerikan finans sektorunun yanlislarinin ceremesini tum dunya cekecek.onunda otesinde bizimkilerin (akp yonetimi) 6 yildir yanlis ekonomik politikalarinin birikmesinden dolayi Turkiyede olumsuz etkilenecek ama Turkiye zaten dibe cokmus oldugu icin dunyadaki diger ulkeler kadar fazla etkilenmeyecek cunki zaten dibe cokmus vaziyetteyiz, acaba dolar kaca kadar cikacak borsa kaca kadar dusecek?msx uyesi profesyonel finans sektorundeki arkadaslar haydi pamuk eller cebe demiyorum sadece cevap vermeniz yeterli:P sohbetinizede doyum olmuyor!!! |
Alıntı:
Türkiye zaten krizler ülkesi biz millet olarak her zaman üstesinden geldik ve geleceğiz bu arada sizinde sohbetinize doyum olmuyor:) |
Alıntı:
sohbetime doyum olmuyor derken sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum:( biz zaten biz krizle yasamaya alistik:D not: benim cenemin dusuk oldugu noter huzurunda kanitlanmistir:hih2: :haha: |
Alıntı:
|
Alıntı:
bugun sabahtan beri tv izliyorum 1.78 gecerse 1.90ni bulur onuda gecerse 2 yi dener deniyor zaten doviz ucuz oldugu icin ithal urunler cok fazlaydi oda cari acigi yukseltiyordu. bizimkisi zenginin parasi zugurdun cenesini yorarmis derler ,o hesap oluyor ama bizim parmaklarimiz yoruluyor:P not: saka bir yana cnbc-e tvde dolarin real degeri 2.26 gordum |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık