MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

RuffRyders 22 Eylül 2008 10:21

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1183662)

http://img220.imageshack.us/img220/8518/ey68jobai4.gif

dinazor1962 22 Eylül 2008 23:53

sozler bitmis ,is resimlere kalmis :S

CeSeT 27 Eylül 2008 04:49

*-)

dinazor1962 25 Ekim 2008 01:22

:muz::cry:ne olacak bu $in hali??? :S:*(:smiley9::naughty::bilmem::hysteric::dontknow::uf::muz:
ne olacak bu borsanin hali?

SiyahLALE 25 Ekim 2008 02:07

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1211784)
:muz::cry:ne olacak bu $in hali??? :S:*(:smiley9::naughty::bilmem::hysteric::dontknow::uf::muz:
ne olacak bu borsanin hali?

Sormayın...

Sözde kriz Amerikanın kriziymiş... !

dinazor1962 25 Ekim 2008 03:22

Alıntı:

SiyahLALE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1211814)
Sormayın...

Sözde kriz Amerikanın kriziymiş... !

beceriksiz bush yonetiminin ve tabiki beceriksiz amerikan finans sektorunun yanlislarinin ceremesini tum dunya cekecek.onunda otesinde bizimkilerin (akp yonetimi) 6 yildir yanlis ekonomik politikalarinin birikmesinden dolayi Turkiyede olumsuz etkilenecek ama Turkiye zaten dibe cokmus oldugu icin dunyadaki diger ulkeler kadar fazla etkilenmeyecek cunki zaten dibe cokmus vaziyetteyiz, acaba dolar kaca kadar cikacak borsa kaca kadar dusecek?msx uyesi profesyonel finans sektorundeki arkadaslar haydi pamuk eller cebe demiyorum sadece cevap vermeniz yeterli:P sohbetinizede doyum olmuyor!!!

SiyahLALE 25 Ekim 2008 03:41

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1211851)
beceriksiz bush yonetiminin ve tabiki beceriksiz amerikan finans sektorunun yanlislarinin ceremesini tum dunya cekecek.onunda otesinde bizimkilerin (akp yonetimi) 6 yildir yanlis ekonomik politikalarinin birikmesinden dolayi Turkiyede olumsuz etkilenecek ama Turkiye zaten dibe cokmus oldugu icin dunyadaki diger ulkeler kadar fazla etkilenmeyecek cunki zaten dibe cokmus vaziyetteyiz, acaba dolar kaca kadar cikacak borsa kaca kadar dusecek?msx uyesi profesyonel finans sektorundeki arkadaslar haydi pamuk eller cebe demiyorum sadece cevap vermeniz yeterli:P sohbetinizede doyum olmuyor!!!

Türkiye zaten krizler ülkesi biz millet olarak her zaman üstesinden geldik ve geleceğiz

bu arada sizinde sohbetinize doyum olmuyor:)

dinazor1962 25 Ekim 2008 03:44

Alıntı:

SiyahLALE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1211852)
Türkiye zaten krizler ülkesi biz millet olarak her zaman üstesinden geldik ve geleceğiz

bu arada sizinde sohbetinize doyum olmuyor:)

sohbetime doyum olmuyor derken sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum:( biz zaten biz krizle yasamaya alistik:D
not: benim cenemin dusuk oldugu noter huzurunda kanitlanmistir:hih2: :haha:

SiyahLALE 25 Ekim 2008 03:49

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1211853)
sohbetime doyum olmuyor derken sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum:( biz zaten biz krizle yasamaya alistik:D
not: benim cenein dusuk oldugu note huzurunda kanitlanmistir

:) Şaka bir yana dolar 1750 yi aşarsa (ki bugün çok az kalmıştı kapanışa doğru toparladı toparlamaksa tabii ) tutulması bir hayli güçleşir. Hafta sonuna da girdik. TL Allaha emanet

dinazor1962 25 Ekim 2008 03:56

Alıntı:

SiyahLALE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1211854)
:) Şaka bir yana dolar 1750 yi aşarsa (ki bugün çok az kalmıştı kapanışa doğru toparladı toparlamaksa tabii ) tutulması bir hayli güçleşir. Hafta sonuna da girdik. TL Allaha emanet

bugun sabahtan beri tv izliyorum 1.78 gecerse 1.90ni bulur onuda gecerse 2 yi dener deniyor zaten doviz ucuz oldugu icin ithal urunler cok fazlaydi oda cari acigi yukseltiyordu. bizimkisi zenginin parasi zugurdun cenesini yorarmis derler ,o hesap oluyor ama bizim parmaklarimiz yoruluyor:P

not: saka bir yana cnbc-e tvde dolarin real degeri 2.26 gordum

Saat: 09:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık