MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

messenger 11 Kasım 2007 13:56

pc e format attıkdan hemen sonra yükleyince bile aynı problem oluyo ama =( sadece msn silip yüklemem yeterli olucanı sanmıorm :S başka bişi war sanırım

kenevir34 11 Kasım 2007 18:06

MSN LİVE MESSENGER ile ilgili

arkadaşlar, bilgisayardan anlayan birileri başkalarının msn de yazıştıklarını kendi ekranında görebiliyomuş.MESELA,ben bir arkadaşımlar msn de yazışıyom,başka biri ugraşmış etmiş benim arkadaşımla yazıştıklarımı kendi bilgisayarında görebiliyo okuyabiliyor..bunu nasıl başarmış bende anlamadım ama gerçekten bunu gördüm.ama nasıl oldugunu anlatmadı.belki sizde görmüşünüzdür belki.neyse ben asıl konuya geleyim.ÖNCELİKLE BEN BUNU NASIL ENGELLEYEBİLİRİM:BU ŞEKİLDE BENİM YAZIŞTIKLARIMIDA GÖREBİLR BU İNSAN.ve bunun nasıl yapıldıgını bilen biri varsa bana anlatabilirmi?msn nimi isterseniz verebilirim.

MrBlack 11 Kasım 2007 19:17

Ses ve görüntü kurulumu

Benim kameram normalde çalışıyor sorunsuz olarak ancak msnde ne karşı tarafın goruntusu bana geliyor nede ben kameramı açabiliyorum ses ve görüntü kurulumuna geldiğimde hata veriyor hata söyle Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz. ama wweb kamerası ayarlarına geldiğimde goruntu var ama ordada kamerayı seçme yeri kapalı ne yapmamız lazım acaba

torchbearer 11 Kasım 2007 23:36

Alıntı:

messenger adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 809123)
pc e format attıkdan hemen sonra yükleyince bile aynı problem oluyo ama =( sadece msn silip yüklemem yeterli olucanı sanmıorm :S başka bişi war sanırım

Sanırım Internet Security kullanıyorsun. Eğer durum böyleyse Messenger ı Anti-virüs e tanıtman gerekiyor. Windows Messenger dan iletinin gönderildiğini belirtiyorsunuz. O zaman tamamen messenger ı engelleyen bi olaydan bahsedilebilinir.

Alıntı:

kenevir34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 809630)
arkadaşlar, bilgisayardan anlayan birileri başkalarının msn de yazıştıklarını kendi ekranında görebiliyomuş.MESELA,ben bir arkadaşımlar msn de yazışıyom,başka biri ugraşmış etmiş benim arkadaşımla yazıştıklarımı kendi bilgisayarında görebiliyo okuyabiliyor..bunu nasıl başarmış bende anlamadım ama gerçekten bunu gördüm.ama nasıl oldugunu anlatmadı.belki sizde görmüşünüzdür belki.neyse ben asıl konuya geleyim.ÖNCELİKLE BEN BUNU NASIL ENGELLEYEBİLİRİM:BU ŞEKİLDE BENİM YAZIŞTIKLARIMIDA GÖREBİLR BU İNSAN.ve bunun nasıl yapıldıgını bilen biri varsa bana anlatabilirmi?msn nimi isterseniz verebilirim.

Mesajlaşma olayını internet kafeden yapıyorsan böyle bi olay var. Aynı ağ, aynı çalışma grubu üzerinde olan bilgisayarlardan iletimlerini almak mümkün ne yazık ki. Bunu da engellemenin bi yolu yok. Ancak evden kullanım yapıyorsan böyle bişeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Sadece bilgisayarına dışarıdan müdahale yapılarak alınmış olabilir.

Real_Life 13 Kasım 2007 15:06

Ses Ve Görüntü Kurulu ?

Arkadaşlar live messengerda ses ve görüntü kurulumunu tıklıyorum fakat defalarca denememe rağmen ses ve görüntü kurulumunu gerçekleştiremiyoruz diyor.Porgramı kaldırıp denedim yine olmadı.Yardımlarınız bekliyorum...

Real_Life 13 Kasım 2007 15:07

Alıntı:

MrBlack adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 809689)
Benim kameram normalde çalışıyor sorunsuz olarak ancak msnde ne karşı tarafın goruntusu bana geliyor nede ben kameramı açabiliyorum ses ve görüntü kurulumuna geldiğimde hata veriyor hata söyle Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz. ama wweb kamerası ayarlarına geldiğimde goruntu var ama ordada kamerayı seçme yeri kapalı ne yapmamız lazım acaba

Arkadaşlar bu sorun bendede var yardımcı olabilirmisiniz...

kompetankedi 13 Kasım 2007 16:24

Alıntı:

Real_Life adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 812464)

Öncelikle kamera ve ses ayarlarınızın ve sürücülerinin tam yüklenip yüklenmediğini gözden gecirin yada güncel driverlarını tekrar yükleyerek deneyin.

Güvenlik yazılımlarınızı geçicici pasifize edip deneyin sorunun kaynağına daha cabuk ulaşırsınız.

MrBlack 13 Kasım 2007 20:08

Alıntı:

Real_Life adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 812464)

kardes msn 8.5 yukle sorun cozuluyor yani bende çözüldü :)

buzdagi83 14 Kasım 2007 00:59

msn i tek kişinin kullanmasını istiyorum

Slm. İşyeri bilgisayarımda sadece işyerinin msn adresinin açık olmasını istiyorum. Başka herhangi bir msn adresi ile msn e girilmesini istemiyorum. Bunun için araştırma yaptım ama hiçbir bilgi yok. eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

ahmed 14 Kasım 2007 11:22

Alıntı:

buzdagi83 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 813420)
Slm. İşyeri bilgisayarımda sadece işyerinin msn adresinin açık olmasını istiyorum. Başka herhangi bir msn adresi ile msn e girilmesini istemiyorum. Bunun için araştırma yaptım ama hiçbir bilgi yok. eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

belirtiğiniz işlemi yapma şamsınız yok bunu engelleyen herhangi bir yazılımda yok msn programı ile her yerde gecerli oaln hertür adres ile giriş yapılabilir.bunu engellemek sizin elinizde başkalarının girişini siz engel olacaksınız bunun için bir yazılım mevcut değildir...

Saat: 10:10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık