![]() |
Satmadık Dostumuzu Bildik Hasmımızı... Kapatmadık Eskilerden Kalmış Yaralarımızı.. Akıtırız Kardeş Ugruna Kanımızı... Bilsinler ki; Krallar Ölmeden Bırakmaz Tacını Delikanlı - kardeşlik - dostluk yazısı :D |
Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanında olurdum çoktan Gece üç beş nöbetleriyle bitmezdim Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni |
Yüreğimin tel örgüsünü paramparça eden haydut, Hain çelmesiyle pusuda bekler,yüzüme bakar nemrut.. |
Sensizlik bir kader, beni uzaklara iter Tutar ellerimi yalnızlık kaçamam, Sensizliğin zindanında bir hayalin var aklımda Onu da çal gözlerimden yaşamam… Mt |
buz gißisinz işLerSinz iLiğime inCe inCe... |
1 Mayıs özel bir gün, benm için de, dünya için de. Yok yok, ben doğdum diye dünya bayram yapmıyor. 1 Mayıs'taki kargaşa küçükken korkuturdu beni. Şimdi çok seviyorum 1 Mayısları.. İlk 1 Mayıs şiirini Osmanlı'nın ilk kadın şairi Yaşar Nezihe Hanım yazmış. "sayende saadetlere mazhar beşeriyet; sen olmasan etmezdi teali medeniyet. boynundan esaret bağını parçala, kes, at! kuvvetedir hak, hakkını haksızlara anlat.” |
Ah ah zamanında aşk meşk pöff boş işler derdim.Erkek adam bu tip şeylere bulaşmaz derdim.Bir kız için değmez derdim ya. Kardeş yaşayan bilir...::: :*( |
... Hayat bahçelerinden hüznü toplarken anlarsın; Garip bir platonikliğin içinde savrulanlardansın. sen herkes gibi yoğun ve yek olduğu halde, yanında birileri var sanan salaklardansın... ... |
yalnız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bak güneş açmışmı yağmur düşmüşmü dön bak dünyaya herkes gitmişse sakince arkanı dön bak dostun kalmışmı aşkın solmuşmu dön bak dünyaya |
Sigaramın dumanını kıskan, Devran döner durur sabır an, Yok olmasan da saklan Utanmasanda arlan, Ve her zaman bulduğun en küçük ine saklan. Nerde çokluk orda haine tokluk,yalnız kal ve aklan! (ci) |
Gelsin hayat istediği gibi... Ben gardımı aldım! |
günaydın :) |
hasret üzerine bal katılmış acılıktır. |
Kaybettik severken YoruLduk denerken Bana sabırLar diLerdin Sen pes ettin benden erken... :uf: |
Kaybedilenleri geri alma zamanı.... |
Şeytan ayrıntıda gizlidir... (ci) |
Ve Nihayet... Yolculuk MaRmaRa.... :inlove: |
Okumak Gerek ... |
Hep aynı hikaye, kahramanlar farklı olsada... |
Şimdilerde Bu Kadın Moda. |
Ey kör bu yer bu gök bu yıldızlar boştur boş Bırak onu bunuda gönlünü hoş tut hoş Durmadan kurulup dağılan bu evrende Bir nefestir alacağın oda boştur boş.... |
AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :@:@:q@Q:w:QWR: Q |
anLarsın öLüm yok geçen zamandan başka.. :uf: |
Hayallerin pembesi gitti Tozu kaldı... |
Belki sen de bir gün geçersin diye köprülerinden Yakıp yıkamıyorum, koparıp da atamıyorum içimden... |
Ölümüm Olur Senin Uzaklara Gidişin |
Mutlaka dön, dön ki neler kaçırdığını gör ve anla, hala bunu anlayabilecek duyguların varsa...!!! |
Hangisi gerçek hangisiydi sanal Alıştın artık başlamak yok başından Kimdin kim oldun unuttun artık kalk toparlan MeLeq :uf: |
Sorarsam Ne Hissettiğini "belki"siz kalırım bilirsem ne düşündüğünü "keşke"m olur bir tane daha Oysa ben yaşayamam "belki"siz ve sevmem "keşke"leri........ |
Yalnız taştan duvar olmaz... :^) |
hayat ne ki ? bizim için yaratılmış olanlarla dolu..ipi onun eline vermediğimiz sürece bizi ezemez.!!! |
Beşiktaş Kupayı Aldı |
Öfffffffff herkes kendi işine baksın |
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun --- etme Başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun --- etme |
Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün herşey dese Ben inanirim belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya... |
Aklın Varsa Git Başına Bela Olurum Aklın Varsa Durma Git Çok Kötü Aşık Olurum |
Bulamadım Sözlerin Eksikliğini.. |
Bu gece dumanımda kaybolasım var Bu gece kendimi unutasım var.. Kuş olup uçamayasım.. denize düşüp boğulasım var Kendimden kurtulasım var... Yüz Vermiyor Bana Hayat.... |
İnsan.. Ne karışık şeysin sen:bilmem: :moo: |
Hayatın anlamı sadece vazgeçişler oldu artık. Vazgeçmek başkaları için bir şeylerin bitmesi demekken benim için hayatın anlamı. Ne tuhaf, ne garip. İçinde olduğum durumdan, ruh halinden nefret bile etmiyorum artık. Sanırım nefret duygusundan da vazgeçtim.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Artık ne yapmam gerektiği umurumda da değil zaten. Karar verdim. Sadece ve sadece yaşayacağım. Peki ama sadece ve sadece nasıl yaşanır ? |
Kara Listem okunakLı.. SonuçLar dokunakLı.. |
Hafif Müzik Dinleyelim mi Bu Akşam.. |
Nasıl özlemişim seni biliyor musun? Yağmurun ardında ki toprak kokusu misali... Ya da çağlayan ırmaklarında ki sevda köpükleri gibi... Bir bebeğin Annesine olan özlem gibi... Niye bu kadar çok özlediğimi sakın sorma sevgili...Tarifi olsa Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöller de Leylasına yanarken... |
Neden bana yaşamasını öğretmediler?Neden bana, bizden bu kadar gerisini sen bulup çıkaracaksın dedikleri zaman isyan etmedim? Hayata atılmak gibi bir çılgınlığı nasıl yaptım? İnsanların dünyasına atılmayı nasıl göze aldım? (Oğuz Atay) ... |
ne dert edersin anlamam bir yerlerden sürüp gidiyor işte hayat... |
Çirkiinn 8-) (: |
Dert etmeye ne gerek var her şey olduğu kadar. Zorlamaya ne gerek var gittiği yere kadar. Özleyip kavuşamamayı aşk sandık senelerce, Zamanı durduramadık aşk bu mu? hadi be sen de ... |
Düğümler, istenildiği anda çözülmüyor. Bir söylemekle açılmıyor kapılar. Denize kavuşabilirse eğer içimdeki nehir... HAYAT : 0 - BEN : 1 |
gelsene dedi bana. kalsana dedi bana. gülsene dedi bana. ölsene dedi bana. geldim. kaldım. güldüm. öldüm. Nazım Hikmet |
Bilmelisin ki... İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez. |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık