![]() |
|-) yatcam birasdan.. daha fazla dayanamıcam.. |
Dün İzmirden geldim, yarın Bolu'ya gidiyorum.. Allah izin verirse Çarşamba ya da Perşembe Bolu'dan dönücem , 1 gün sonra da İst'da çekim var.. Cumartesi günü aşkomla buluşcam, Pazar günü de annemi Çanakkale'ye yani memlekete götürcem..:S Benim normalde hergün düzenli olarak okula gitmem lazım ama bu nasıl bir hayat böyle ya.. Bıktım valla artık ölsemde kurtulsam..:cry::P |
ne kadar sessiz bir gece(bazılarının hayatları ne kadar da hareketli,ne sıkıcı:P:P ) |
normal akıl ve ruh sağlığı olan,etrafa borcu harcı,senedi,takıntısı felan olmayan,yarına çıkmaya senedi olan (!!!):P bir ademoğlu kaçgün uykusuzluğa dayanır ki acaba???? |
Aslına bakarsan dediğin tarife kısmen uyuyorum ve yaklaşık 3-4 gündür doğru düzgün uyumamama rağmen halen yaşıyorum..:P Cevabım şimdilik 3-4 gün yani..:D Ama şu da var ki önümüzde ki 3-4 günde pek uyuyamıycam gibi gözüküyo..:D Eğer uykusuzluktan ölmessem 7-8 gün heralde..:P |
genelde gece çalıştığım için uykusuzluk çekmede herhalde birinciyimdir.çünkü gündüz uyuyamıyorum.arkadaş ortamları gezmeler falan filan ama hayat devam ediyor.bizler çalışalımki bazıları ekmek yesinler. |
Bu bölümü 4 gün önce bıraktığım gibi bulmak oldukça güzel bir duygu..:D |
selamlar ohhh sizde kendinize uykusuz diyorsunuz saat 04.45 sabah oldu haydi uyaninda baliga gidelim :) ;) :smiley9: :P |
eh hadi be kardesim uyanin artik, baliklar kacti kacti yarin aksama ac kaldik saat 05.10 not:;) siz uyanincaya kadar uyumayacagim:naughty: |
sabah çok erken kalkıcam ama gözümde 1 damla uyku yok.. zombi olcam ben.. |
neden erken kalkılıyorkine |
yine erken kalkıcam ama halenn ayaktayımm. 2 günlük anadolu gezim daha yeni sonlandı.. saat : 00:12 :faint: |
uykuya gıçıklık olsun diye sabaha kadar yatmiyacam ben |
ben yatmamsına yatmamda peder atlıyor hemen:D:D:D |
astim ruhumu bu gece (ci) |
gecenin zifiri karanlığında gezerken sensizliğin fırtınaları koparken içimde ey yar sana sesleniyorum ben bu gece yatmiyacam seninle aynı gögyüzüyü izliyecem baş baş |
Yarın Antalya'ya gidiyorum sabahın köründe yola çıkıcam, acayip de uykum var ama gene pc başında takılıp kaldım..:S |
valla bende isomniya hastasıyım. ben kalkınca hiç yatmak istemeyip , yatıncada kalkmak nedir bilmeyenlerdenim. üzgünüm ama arkaadaşlar rekor benim elimde ben tam 88 saat uyumadım. onu bir kere yaptım. sadece bir iddia meselesi idi. ama hastahanelik oldum. kimseye 48 saatten fazlasını tavsiye etmem. doktorumum dediğine göre bu basit olay bile insanın beyninde kalıcı bir hasaar bırakabiliyomuş. sonunda gecerin adamı olur ve gündüzlerden nefret edersiniz benim gibi. kahretsin geceler ne kadar güzel. vazgecilmez tutkum . gündüzleri canım sıkılır. ama geceleri hiç bir şey yapmasam bile böm böm oraya buraya bakmak la bile canım sıkılmıyo. b u bölümü acanlara teşekkür. |
Alıntı:
Home Home Sweet Home..:cl::P |
uykuyu unuttum nasıl birşey |
cok tatlı bişey marcell :D:D ben gece vardiyesinde çalışırken bazen gübdüz yatamıyordum işe gidince öyle bi okum geliyorduki göz kapaklarım sancı yapiyordu :) |
hani kimse yok burda nerdesiniz bir ben miyim uykusuz |
bende varım :D:D :P |
Alıntı:
Şimdilik Eskisi Gibi Çok Aktif Değilim, 19 Saat Yeter Bana :) Gece'leri İnternet'e Takılmak Çok Zevkli :) |
1 haftadır kimse uykusuzluk çekmedi mi yanii??? Ya da sohbet etmedi???Canım sıkkın çok fena,uyuyup unutmak dahi istemiyorum ama unutsam ne güzel olurdu.Uyusam da rüyama giricek,kimbilir neler görücem.En azından düşüncelerimi kontrol etmeyi biraz başarıyorum şu anda,ya rüyalarımı????? |
BEN VARIM:) |
o kim :D |
cevrim dışı nasıl yazıyorsunuz iletiler hep cevrim dışı geliyor ben bunu anlayamadım |
netin hic tadi yok artik pc basinda 15 dk dan fazla durdumu sıkıtıntıdan patlıyorum neden boyle :S sizlerdede oluyormu.. |
yoo :bilmem: |
slmmm bi uykusuz daha geldi.... :D |
Aramıza hoş geldin yeni uykusuz arkadaşımız..:P:D |
teşekkürederim hoş bulduk ama pek kimse yok gibi :D |
Selam ey MsxLabs'in uykusuz üyeleri masallah hala uykusuzsunuz |
sollina hoşgeldin... şimdiden uyarımı yapayımda genel sohbet için chat sistemlerini kullanın sonra demedi demeyin :P |
Alıntı:
Ayrıca sağ alttan teşekkürde edebiliyoruz haberiniz olsun..:P:D |
bin sefer geldim kimse yok |
ya kardesim halami uyuyorsunuz uyaninda hep birlikte kahvalti edelim kahvaltiyi kim hazirlayacak?06.30:D |
insan gerçekten yorgunluktan uyuyamıyormuş.. zombi oldum zombii.. |
ben burdayım |
Hadi bakalım uykusuzlar ve zombiler buraya :D |
ozaman benim buardan çıkmamam lasım :D |
iyi geceler malesef uykum var :D |
olmaz yazdın bikere çıkamazsın :noangel: rüyana girerim bak :P |
kim yatmak istiyor bakiyim :D |
benim de hiç uykum yok bu gece,zaman geçirmek için neler yaptım hala sabaha çoooooooook var:break: |
uykum var ama uyuyasım yok,garip bi karın ağrısı var :S |
uyku denen huzur meleği,haydi gel de benim düşlerime gir(A) |
uyku bir melek değildir bence, daha ziyade bir şeytan diyelim, cunku biz uyurken yapılabilecek seyler haddi hesabı yok... biz uyurken dunyanın baska bi ucunda telas oluyor.. |
şeytan da bir melektir ki ,ben uykuma melekleri çağırıyorum,tercihim (A) 'den yana... |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık