MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

virtuecat 13 Kasım 2006 20:25

Alıntı:

codewriter adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 259503)
Merhaba arkadaşlar; bgün Live Messenger ımın düzgün çalışmadığını farkettim. sürümü 8.0.0812 . yeğenimle sesli görüşme yapmak istediğimde bir türlü olmadı, yeğenim sonrasında bir arkadaşıyla konuşma yapmış, galiba sorun bende. Araçlar-seçenekler-bağlantı da ünlem işareti görünüyor ve altta da "İnternete bir UPnP dışı IP kısıtlamalı NAT aracılığıyla bağlısınız (Yönetici)" diye bir yazı var. Normalde yeğenimin msn sinde böyle bir yazı yokmuş( o da kotalı kullanıcı ben de) Ayrıca Bağlantı-Gelişmiş sekmesinde SOCKS kısmında port numarası kısmı boş. Yeğenimin msn sinde ise 1080 yazıyor, ben de aynısını oraya yazmama rağmen( doğru mu yaptım onu da bilmiyorum ama, sorunumu halletmediği için sildim sonra) bende o sayfada herhangi bir rakam yok. İnternette araştırmama rağmen bu sorunuma bir çözüm bulamadım. Modem ayarlarımda UPnP desteği Full olarak ayarlı ve güvenlik duvarından da izinli. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. LÜTFEEENNN !!!

sorun sızın messenger ın cıkısında kısıtlama oldugundandır herhangı bır ayarda sorun yoksa freezone veye bunun tarzı bır program kullanıyorsanıs kaspersky antı hacker gıbı bu cıkısları sız farkında olmadan engellemıstır o tarz bır program warsa kaldırırsanız sorununuz duzelir

oz9978 14 Kasım 2006 00:12

slm arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur.benm sorunum msn live messenger da birini eklediğim zaman tam eklenmiyor sebebi ise sol tarafta çıkan davetiye benim pc de çıkmaması!java flash hepsi yüklü msn de ki alert me other people add me to their contact list sekmesi de işaretli olmasına rağmen sol tarafta biri beni eklediği zaman çıkan pencere açılmıyor!windows firewall açık!msn live 8.1.0106 kullanıorum!daha önce msn 8 kullanırken de aynı sorunla karşılaşmaktaydım.kaldırıp tekrar yükledm olmadı!ip ucu vermek gerekirse systam deki çalışan hizmetlerin bazılarını değiştrmiştim!hani çalıştr - system deki hizmetlerin bazılarını ama bndan mı kaynaklanıo yoksa başka bişiden mi bilemiorum!simdiden tşkrler

Misafir 14 Kasım 2006 00:30

Alıntı:

oz9978 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 260168)
slm arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur.benm sorunum msn live messenger da birini eklediğim zaman tam eklenmiyor sebebi ise sol tarafta çıkan davetiye benim pc de çıkmaması!java flash hepsi yüklü msn de ki alert me other people add me to their contact list sekmesi de işaretli olmasına rağmen sol tarafta biri beni eklediği zaman çıkan pencere açılmıyor!windows firewall açık!msn live 8.1.0106 kullanıorum!daha önce msn 8 kullanırken de aynı sorunla karşılaşmaktaydım.kaldırıp tekrar yükledm olmadı!ip ucu vermek gerekirse systam deki çalışan hizmetlerin bazılarını değiştrmiştim!hani çalıştr - system deki hizmetlerin bazılarını ama bndan mı kaynaklanıo yoksa başka bişiden mi bilemiorum!simdiden tşkrler

rushrush 14 Kasım 2006 16:17

selam arkadaşlar biri bana msn araçlar gizlilik içerisinde daha önceden silmiş veya engellemiş olduğum kişileri de o listede hiç gözükmemesi için napabileceğimi söylesin lütfeeen

NeutralizeR 14 Kasım 2006 16:34

Alıntı:

serkandogru adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 260417)
Merhaba,
Windows Live Messenger Kullanıyordum. Kişi listeme ekleme yaptım. Karşı taraf kabul etti. Fakat bende çevrimdışı gözüküyordu. Ters tıkladığımda kişi engelli konumunda idi. (Daha önce ekleyip silmediğim bir adresti, ilk defa eklenmiş bir adres) Engeli kaldırdığımda karşı taraf beni Çevrimiçi görmesine karşın ben hala Onu Çevrimdışı görüyorum. Çift tıklayıp sohbet menüsüne geldiğimde ise üstte kişi listenizde değil eklemek istiyormusunuz diye bir soru var. Tıklayıp Kabul etmeme rağmen hiçbir değişiklik olmuyor.

Acaba Windows Live Messenger Genel Sorunumu yoksa bişr ayar yapılması mı gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler.

İşletim Sistemi: Windows XP
Antivirüs: NOD32
Bağlantı Tipi : ADSL 1024 kb

Messenger hizmetinde son zamanlarda bazı düzenlemeler yapılıyor ve bu esnada bu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz. (Windows Live Messenger 8.1 güncellemesi adına yapılan değişiklikler, @live.com hesaplarının devreye girmesi, hotmail hizmetinin yavaş yavaş Windows Live Mail'e dönüştürülmesi)

Her iki taraf da birbirini silerse, (Messenger > Araçlar > Gizlilik > Sol taraftaki menüde bulunan email adreslerine sağ tıklayıp 'Sil' işlemini uygulamak dahil), bir çözüm elde edilebilir. Windows Messenger gibi nispeten daha eski sürüm bir Messenger'la oturum açarak da sorunu gidermeye çalışabilirsiniz. Herhangi bir sonuç elde edemezseniz, bunun sunucu tabanlı bir problem olduğunu varsayabiliriz ve sorunun kendi kendine ortadan kalkması için beklemeniz gerekebilir.

Alıntı:

rushrush adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 260863)
selam arkadaşlar biri bana msn araçlar gizlilik içerisinde daha önceden silmiş veya engellemiş olduğum kişileri de o listede hiç gözükmemesi için napabileceğimi söylesin lütfeeen

Maalesef engelli listesinde bulunan kişilerin de sizi listelerinden engellemeden silmiş olmaları gerekiyor.

HiLfigeR 14 Kasım 2006 19:30

merhaba; ben windows live messenger kullanıorum.plus yükledim sitede yazdığı gibi yaptım herseyi plus menusu de cıktı ama bahsedıldıgı gıbı tercıhler veya baska bısey yok sadece uyumluluk bılgısı dıye bı secenek var o da hıcbı ıse yaramıo zaten=) plus ı yukledım ama kullanamıorum anlıcaınız.bılen bırılerı bana yardımcı olursa cok sevınırm arkadaslar sımdıden saolun:)

NeutralizeR 14 Kasım 2006 19:47

Alıntı:

HiLfigeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261058)
merhaba; ben windows live messenger kullanıorum.plus yükledim sitede yazdığı gibi yaptım herseyi plus menusu de cıktı ama bahsedıldıgı gıbı tercıhler veya baska bısey yok sadece uyumluluk bılgısı dıye bı secenek var o da hıcbı ıse yaramıo zaten=) plus ı yukledım ama kullanamıorum anlıcaınız.bılen bırılerı bana yardımcı olursa cok sevınırm arkadaslar sımdıden saolun:)

Messenger Plus!'ın ve Windows Live Messenger'ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olunuz, muhtemelen eski bir sürüm kullanıyorsunuz.

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

HiLfigeR 14 Kasım 2006 19:53

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261076)
Messenger Plus!'ın ve Windows Live Messenger'ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olunuz, muhtemelen eski bir sürüm kullanıyorsunuz.

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

ya 2sınınde son surumu var.zaten plus menusu cıkıo messengerımda ama tek bı secenek var ıste.bde verdıın lınk aclmıo=(

Misafir 14 Kasım 2006 20:05

Alıntı:

HiLfigeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261085)
ya 2sınınde son surumu var.zaten plus menusu cıkıo messengerımda ama tek bı secenek var ıste.bde verdıın lınk aclmıo=(

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html & MessengerDiscovery Live 1.1 mi kullaniyorsunuz ? Ya da WLM BETA (8.1) mi?

serelo 14 Kasım 2006 22:00

arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin pls mailime gelen görüntülü vaya resimli olan şeyleri yükledikten sonra pc de açamıyorum windows açamıyo diyor :( her programda deniyorum olmuyo gende

HiLfigeR 14 Kasım 2006 22:26

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261102)

Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) kullanıorum

NeutralizeR 14 Kasım 2006 22:47

Alıntı:

HiLfigeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261311)
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) kullanıorum

Plus!'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Lütfen mümkün olduğunca fazla teknik detay belirtin. Plus!'ı bu sayfadan yeniden indirip kurmayı denediniz mi?
https://www.msxlabs.org/forum/

HiLfigeR 14 Kasım 2006 23:09

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261355)
Plus!'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Lütfen mümkün olduğunca fazla teknik detay belirtin. Plus!'ı bu sayfadan yeniden indirip kurmayı denediniz mi?
https://www.msxlabs.org/forum/

bu lınktekı sayfadan yuklemıstm zaten plus ı yanı 4.10 yukledım ama calıstramıorum.google da plus aradım o sayfayı buldum sorun cıkıncada bu forumu bldum zaten..=)

serelo 14 Kasım 2006 23:10

msgpluslive-401 yüklemen gerekiyor 8.0.812.00 sadece o uyumlu oluyo....

NeutralizeR 14 Kasım 2006 23:34

Alıntı:

serelo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261428)
msgpluslive-401 yüklemen gerekiyor 8.0.812.00 sadece o uyumlu oluyo....

msgpluslive-401 sürümü eski bir sürüm, 4.10 sürümü de yalnızca Windows Live Messenger 8.1 BETA için çıkarılmadı. 4.10 sürümü tüm WLM sürümlerinde çalışan sürümdür. Yine de eski sürümü yüklemek isterseniz:
https://www.msxlabs.org/downloads/MsgPlusLive-401.zip

caner_mcy 15 Kasım 2006 12:33

arkadaşlar uzun bi süredir bi problemim var, messenger da yazdıklarım karşı tarafa gitmiyor yada bana karşı taraftan yazılanlar gelmiyo yada geç gidiyor bıktım artık her zaman olmuyor tabiki ama çoğu zaman olduğu için can sıkıcı oluyor yardımcı olursanız sevinirim şuan Live 8.0 kullanıyorum..:*(

brownsugar 15 Kasım 2006 15:00

biri bana yardım etsinnn:hysteric:
live messenger im hata vermeye başladı ilk açıldıında sonra kendi kendine düzelio fakat görüntü resimlerimi kaydetmioooo bu ne demek ya her seferinde gözattan aynı fotoyu buluorum ayrıca kendi görüntü resimleri de yokkk hani futbol topu köpek falan hepsi kaybolmuş defalarca kaldırdım yeniden yükledim ama düzelmio ne yapmam lazımmm???

Misafir 15 Kasım 2006 15:13

Alıntı:

brownsugar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262017)
biri bana yardım etsinnn:hysteric:
live messenger im hata vermeye başladı ilk açıldıında sonra kendi kendine düzelio fakat görüntü resimlerimi kaydetmioooo bu ne demek ya her seferinde gözattan aynı fotoyu buluorum ayrıca kendi görüntü resimleri de yokkk hani futbol topu köpek falan hepsi kaybolmuş defalarca kaldırdım yeniden yükledim ama düzelmio ne yapmam lazımmm???

brownsugar 15 Kasım 2006 15:18

o kutucukta işaret yokkii :(
bi de şöle açıklim gözattan fotoyu bulup tmm diorum foto gözüküo sonra tekrar görüntü resmimi deiştir e giriorum resim gösterme butonu aktif gözüküo ve daha önce seçtiğim foto orda gözükmüooo annamadım hiçbişi

Misafir 15 Kasım 2006 15:38

Alıntı:

brownsugar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262030)
o kutucukta işaret yokkii :(
bi de şöle açıklim gözattan fotoyu bulup tmm diorum foto gözüküo sonra tekrar görüntü resmimi deiştir e giriorum resim gösterme butonu aktif gözüküo ve daha önce seçtiğim foto orda gözükmüooo annamadım hiçbişi

brownsugar 15 Kasım 2006 15:49

o kutucuk da işaretli maalesef benim sorunum baya bi büyük ve anlaşılmaz galibaa:*(

bişeyi yanlış söledim sanırım resim gösterme butonu aktif demişim pasif dicektim yane işaretli gözüküo kendiliğinden (bir dahaki görüntü resmimi deiştir dediğimde)yane kaydetmio seçtiğim fotoyu ve resim gösterme işaretli görünüo

HiLfigeR 15 Kasım 2006 17:06

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 261488)
msgpluslive-401 sürümü eski bir sürüm, 4.10 sürümü de yalnızca Windows Live Messenger 8.1 BETA için çıkarılmadı. 4.10 sürümü tüm WLM sürümlerinde çalışan sürümdür. Yine de eski sürümü yüklemek isterseniz:
https://www.msxlabs.org/downloads/MsgPlusLive-401.zip

bende plus ın 4.10 surumu var zaten ama calısmıo neden olabılır??

NeutralizeR 15 Kasım 2006 18:36

Alıntı:

HiLfigeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262152)
bende plus ın 4.10 surumu var zaten ama calısmıo neden olabılır??

Verdiğim bağlantıdaki sürüm bir önceki sürümü. Program Ekle veya Kaldır listesinden Plus!'ı bulup kaldırın ve eski sürümün çalışıp çalışmadığını demek için ZIP dosyasını indirin, Plus!'ı kurun.

torpedox 15 Kasım 2006 18:47

yardımm windows live messenger 8.1 sürümü mevcut bende sağlam calışan msnde bgn yazdıklarım karşıtarafa iletilemio dio neyaptıysam olmadı lütfen yardımm:*(

NeutralizeR 15 Kasım 2006 18:51

Alıntı:

torpedox adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262261)
yardımm windows live messenger 8.1 sürümü mevcut bende sağlam calışan msnde bgn yazdıklarım karşıtarafa iletilemio dio neyaptıysam olmadı lütfen yardımm:*(

Messenger hizmetinden kaynaklanan ve dünya çapında yaşanan bir problem, sorunun sunucu tabanlı olmasından dolayı sabırlı olup giderilmesini beklemeniz gerekiyor.

torpedox 15 Kasım 2006 18:57

cok saolun ama msn listemdekiler girebiliyorlar acaba srn bütün sürümlerde değilmi

NeutralizeR 15 Kasım 2006 19:01

Alıntı:

torpedox adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262266)
cok saolun ama msn listemdekiler girebiliyorlar acaba srn bütün sürümlerde değilmi

Bu sorunla ilgili bu konu altında mesajlaşabilirsiniz:
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu

nactumu 15 Kasım 2006 21:52

arkadaşLar bEndE harEkEtLi arka pLanLarın hiç biri çaLışmıyo

arka pLan sEçiLEn yErdE harEkEtLi arka pLanLarın oLduğu kısımda hiç bir harEkEtLi arka pLan yok

bunun dışında birisin bana harEkEtLi arka pLan göndErdiği zaman sanki hiç arka pLan sEçmEmiş gibi bEyaz oLuyo

msn i bi kaç kErE siLip yEnidEn yükLEdim ama durum haLa aynı

cihadarcagok 16 Kasım 2006 00:54

Arkadaşlar MSN Live'de winamp icin "ne dinliyorum" eklentisini nasil bulabilirm yardimci olabilirmisiniz bi zahmet!!!??...

joshua 16 Kasım 2006 12:56

arkadaşlar 81000306 msn hatası nedir live msn

bektascemil 16 Kasım 2006 13:54

msn açamıyorum ve sürekli 81000306 msn hatası veriyor msn açılmıyor. bu hata neden kaynaklı olabiir. ne yapmak gerekiyor bilen arkaşaım varsa yardımlarını bekliyorum.. saygılar..

virtuecat 16 Kasım 2006 16:22

Alıntı:

joshua adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262970)
arkadaşlar 81000306 msn hatası nedir live msn

Alıntı:

bektascemil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 263010)
msn açamıyorum ve sürekli 81000306 msn hatası veriyor msn açılmıyor. bu hata neden kaynaklı olabiir. ne yapmak gerekiyor bilen arkaşaım varsa yardımlarını bekliyorum.. saygılar..

bölgesel geçici genel bir sorun ayarlar ıle oynamayın

virtuecat 16 Kasım 2006 16:24

Alıntı:

cihadarcagok adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262740)
Arkadaşlar MSN Live'de winamp icin "ne dinliyorum" eklentisini nasil bulabilirm yardimci olabilirmisiniz bi zahmet!!!??...

(MSN) Messenger Winamp Eklentisi

masoksian 16 Kasım 2006 19:55

[quote=L.a.D.y;255583]Önce bilgilerinizi girin (msn adresi & sifre), sonra da "Beni Animsa" ve "Parolami Animsa" seceneklerini aktif hale getirip oturum acin. O secenekleri önce isaretleyip daha sonra bilgilerinizi girip oturum aciyorsaniz sorun bundan kaynaklaniyordur. Sorununuz devam ederse cevap yazin tekrar.

Dediklerinizi denedim ve de zaten öyle yapıyorum olmuyor. Sorun devam ediyor.

Gerekli şekilde oturum actıktan sonra MSN yi kapatım tekarar acıyorum bi kaç kez doğru çalışıyor bilgilerim geliyor beni hatılıyor. fakat -belli bir sayı yok- sonraki açtıgımda bilgiler gidiyor kafayı yiycem .

Denetim masasından kullanıcı ayarlarına gelip Ağ parolalarını yönetten hesabımı .Net ile ilişkilendir işlemi yapmayı deniyorum başarılı şekilde sonuçlandı diyor ama o da adresimi eklemiyor kullanıcı gruplarına.
Diğer dikkat cekici bir husus da Windows Live Messengerin sadece beni anımsa özelliği değil her şeyi restleniyor. Yani mesela Genel ayarlarda windows başlatıldığında otomatik başlatmamasını ayarlıyorum o da resetleniyor.

Anlamadım gettiii.

MSN Live Messenger kendi ayarlarını sıfırlıyor bi şekilde.
Makinemde .Net 2.0 ve güncelelemeler yüklü. Kaspersky antivirus 6.0 güncell.
1 kaç haftaya kadar MSN 7.5 la güzel çalışıyordu. bu 8 i yükledim cozladı...

Undertakerg 16 Kasım 2006 20:28

yardım yaaaa

Ya arkdaşlar biriniz ban yardım edebilir mi ? Ben şimdi Windows Live Messenger 8.0.0812 yüklüyorum. Karşıma şu çıkıyor;

http://img329.imageshack.us/img329/558/untitledmn2.jpg

Yardım Lütfen!

NeutralizeR 16 Kasım 2006 20:44

Windows Live Messenger'ı Sıfırdan Kurmak İçin:

Alıntı:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin. C:\Documents and Settings\windows_oturumu_açma_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\ klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini silin.
3-) Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
Alıntı:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Windows Live Messenger'ı kurun.

justseagirl 17 Kasım 2006 00:51

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum var:
ben msnger live e yeni geçtim, daha önce msnger 7.5kullanıyordum,onu kullanırken birdefada istediğim kadar hesap açabilmek için msn7universalpatcherplus yüklemiştim ve işe yarıyordu.ama msn live de sadece bi hesap açabiliyorum acaba msn live için bir defada daha çok hesap açabilmek için patcherlar varmı?yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkürler:)

NeutralizeR 17 Kasım 2006 01:09

Alıntı:

justseagirl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 263542)
merhaba arkadaşlar benimde bir sorum var:
ben msnger live e yeni geçtim, daha önce msnger 7.5kullanıyordum,onu kullanırken birdefada istediğim kadar hesap açabilmek için msn7universalpatcherplus yüklemiştim ve işe yarıyordu.ama msn live de sadece bi hesap açabiliyorum acaba msn live için bir defada daha çok hesap açabilmek için patcherlar varmı?yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkürler:)

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

dalgaxyz 17 Kasım 2006 01:47

arkadaşlar discovery eklentisi hangi msn ile daha rahat kullanılıyor

Misafir 17 Kasım 2006 10:54

Alıntı:

dalgaxyz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 263605)
arkadaşlar discovery eklentisi hangi msn ile daha rahat kullanılıyor

Kullandıgın Messenger 'a göre seceneklerin var ! Forumda aradıgını bulman mümkün

eger 7.0 -7.5 gibi versiyonlarını kullanıyorsan Discovery X1 i kurman gerekli
live messenger kuullanıyorsan 'da Discovery live olarakta forumda mevcut...bunu kurman yeterli.

nactumu 18 Kasım 2006 07:11

Alıntı:

nactumu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262508)
arkadaşLar bEndE harEkEtLi arka pLanLarın hiç biri çaLışmıyo

arka pLan sEçiLEn yErdE harEkEtLi arka pLanLarın oLduğu kısımda hiç bir harEkEtLi arka pLan yok

bunun dışında birisin bana harEkEtLi arka pLan göndErdiği zaman sanki hiç arka pLan sEçmEmiş gibi bEyaz oLuyo

msn i bi kaç kErE siLip yEnidEn yükLEdim ama durum haLa aynı

arkadaşLar yok mu bu sorunun bir çarEsi

yardım Edin LütfEn

metin 18 Kasım 2006 17:09

hey dostlar live messangerim de çoklu oturum açamıyom napmam lazım

Misafir 18 Kasım 2006 17:14

Alıntı:

metin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 265112)
hey dostlar live messangerim de çoklu oturum açamıyom napmam lazım

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

GreenEye 18 Kasım 2006 18:23

bu msn de ki hareketliliği nasıl iptal edebilirim

Misafir 18 Kasım 2006 18:45

Alıntı:

GreenEye adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 265166)
bu msn de ki hareketliliği nasıl iptal edebilirim

Daha acik soramaz misiniz? Hareketlilik'ten kastiniz nedir?

I3uz_KaLpLi 18 Kasım 2006 20:06

Titreşimden kasıtsa;

Araçlar + Seçenekler açılan pencereden İletiler sekmesine gelip Titreşim göndermeme ve almama izin verdeki çeltiği kaldır.

Online olanların uyarısından kasıtsa ;

Araçlar + Seçenekler açılan pencereden Uyarılar ve Sesler sekmesinden Kişiler çevrimci olduğunda uyarı görüntüledeki çeltiği kaldır

LARK 19 Kasım 2006 02:17

selam arkadaşlar, benim bir sorunum var, bir arkadaşım davetiyesini kabul etmememe ragmen msn de konuşma penceresi açıp benle konuştu, açılan pencerenin üzerinde de falanca kişi sizin kişi listesinde ekli değil onu kişi listenize eklemek istermisiniz gibi saçma bir mesaj vardı,neticede kişi listesine eklemezsem ne değişecekki,zaten konuşma penceresi açıp konuşuyor. bunu nasıl yaptıgını bilen var mı? ben bunu nasıl yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Misafir 19 Kasım 2006 03:07

Alıntı:

LARK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 265486)
selam arkadaşlar, benim bir sorunum var, bir arkadaşım davetiyesini kabul etmememe ragmen msn de konuşma penceresi açıp benle konuştu, açılan pencerenin üzerinde de falanca kişi sizin kişi listesinde ekli değil onu kişi listenize eklemek istermisiniz gibi saçma bir mesaj vardı,neticede kişi listesine eklemezsem ne değişecekki,zaten konuşma penceresi açıp konuşuyor. bunu nasıl yaptıgını bilen var mı? ben bunu nasıl yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Windows Live Messenger'da kisiler cevrimdisi'yken yazilabiliyor. Eger siz kabul etmezseniz, sizi ekleyen kisi online göremez. Sizi offline görür ama yazabilir. Ayrica bahsettiginiz uyari, listenizde olmayan bir kisi size yazdiginda onun listenizde olmadigini bildirir sadece. Oraya tiklayarak kisiyi listenize ekleyebilirsiniz.

GreenEye 19 Kasım 2006 13:10

ya ben hareketlilik derken hani msn den çıktık tan sonra bnm msn başkalarında MsN 7.5 Te sarı bi şekilde görünüo Windows live messenger de de bnm msn tel şeklinde görünüo ama ben bunların hiç birinin olmasını istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim yani normal haline nasıl çevirebilirim .umarım anlatabilmişimdir

Misafir 19 Kasım 2006 13:45

Alıntı:

GreenEye adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 265648)
ya ben hareketlilik derken hani msn den çıktık tan sonra bnm msn başkalarında MsN 7.5 Te sarı bi şekilde görünüo Windows live messenger de de bnm msn tel şeklinde görünüo ama ben bunların hiç birinin olmasını istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim yani normal haline nasıl çevirebilirim .umarım anlatabilmişimdir

Alttaki mesaji inceleyin
Alıntı:

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 59274)
Aslında bu uygulamanın en güzel özelliği bu : ) yani oturumunuzu kapatmış dahi olsanız kişi listenizdekiler sizi online (hareketli) olarak görebiliyorlar ve yazdıkları mesajlar e-mailinize geliyor.

Ama yine de "ben oturumumu kapattığım zaman online görünmek istemiyorum" diyorsanız, uygulamayı iptal etmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor.

Önce aşağıdaki adrese giriyoruz.

Windows Live

Giriş yaptıktan sonra karşımıza çıkan ekranda yer alan "Join Now" butonuna tıklıyoruz.

https://www.msxlabs.org/forum/../msxteam/Morrigan/mobilemsn/1.jpg

Tıkladıktan sonra açılan yeni pencerede kullandığımız E-mail adresini ve password umuzu yazıyoruz.

https://www.msxlabs.org/forum/../msxteam/Morrigan/mobilemsn/2.jpg

Daha önceden bu uygulamayı kullandığımız için ekrana hesabımızla ilgili düzenleme yapabileceğiniz seçenekler çıkacak.
O seçeneklerden "My Account" kısmında yer alan "Delete My Account" kısmına tıklıyoruz.

https://www.msxlabs.org/forum/../msxteam/Morrigan/mobilemsn/6.jpg

"Delete My Account" a tıkladıktan sonra "Bu hizmetten yararlanmak istemediğinize emin misiniz?" sorusunu soran bir sayfa çıkacak.

"Delete" butonuna tıklayarak hizmete son verebilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/../msxteam/Morrigan/mobilemsn/7.jpg

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık