![]() |
Alıntı:
sorun sızın messenger ın cıkısında kısıtlama oldugundandır herhangı bır ayarda sorun yoksa freezone veye bunun tarzı bır program kullanıyorsanıs kaspersky antı hacker gıbı bu cıkısları sız farkında olmadan engellemıstır o tarz bır program warsa kaldırırsanız sorununuz duzelir |
slm arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur.benm sorunum msn live messenger da birini eklediğim zaman tam eklenmiyor sebebi ise sol tarafta çıkan davetiye benim pc de çıkmaması!java flash hepsi yüklü msn de ki alert me other people add me to their contact list sekmesi de işaretli olmasına rağmen sol tarafta biri beni eklediği zaman çıkan pencere açılmıyor!windows firewall açık!msn live 8.1.0106 kullanıorum!daha önce msn 8 kullanırken de aynı sorunla karşılaşmaktaydım.kaldırıp tekrar yükledm olmadı!ip ucu vermek gerekirse systam deki çalışan hizmetlerin bazılarını değiştrmiştim!hani çalıştr - system deki hizmetlerin bazılarını ama bndan mı kaynaklanıo yoksa başka bişiden mi bilemiorum!simdiden tşkrler |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar biri bana msn araçlar gizlilik içerisinde daha önceden silmiş veya engellemiş olduğum kişileri de o listede hiç gözükmemesi için napabileceğimi söylesin lütfeeen |
Alıntı:
Her iki taraf da birbirini silerse, (Messenger > Araçlar > Gizlilik > Sol taraftaki menüde bulunan email adreslerine sağ tıklayıp 'Sil' işlemini uygulamak dahil), bir çözüm elde edilebilir. Windows Messenger gibi nispeten daha eski sürüm bir Messenger'la oturum açarak da sorunu gidermeye çalışabilirsiniz. Herhangi bir sonuç elde edemezseniz, bunun sunucu tabanlı bir problem olduğunu varsayabiliriz ve sorunun kendi kendine ortadan kalkması için beklemeniz gerekebilir. Alıntı:
|
merhaba; ben windows live messenger kullanıorum.plus yükledim sitede yazdığı gibi yaptım herseyi plus menusu de cıktı ama bahsedıldıgı gıbı tercıhler veya baska bısey yok sadece uyumluluk bılgısı dıye bı secenek var o da hıcbı ıse yaramıo zaten=) plus ı yukledım ama kullanamıorum anlıcaınız.bılen bırılerı bana yardımcı olursa cok sevınırm arkadaslar sımdıden saolun:) |
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Alıntı:
ya 2sınınde son surumu var.zaten plus menusu cıkıo messengerımda ama tek bı secenek var ıste.bde verdıın lınk aclmıo=( |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin pls mailime gelen görüntülü vaya resimli olan şeyleri yükledikten sonra pc de açamıyorum windows açamıyo diyor :( her programda deniyorum olmuyo gende |
Alıntı:
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) kullanıorum |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ |
Alıntı:
bu lınktekı sayfadan yuklemıstm zaten plus ı yanı 4.10 yukledım ama calıstramıorum.google da plus aradım o sayfayı buldum sorun cıkıncada bu forumu bldum zaten..=) |
msgpluslive-401 yüklemen gerekiyor 8.0.812.00 sadece o uyumlu oluyo.... |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/downloads/MsgPlusLive-401.zip |
arkadaşlar uzun bi süredir bi problemim var, messenger da yazdıklarım karşı tarafa gitmiyor yada bana karşı taraftan yazılanlar gelmiyo yada geç gidiyor bıktım artık her zaman olmuyor tabiki ama çoğu zaman olduğu için can sıkıcı oluyor yardımcı olursanız sevinirim şuan Live 8.0 kullanıyorum..:*( |
biri bana yardım etsinnn:hysteric: live messenger im hata vermeye başladı ilk açıldıında sonra kendi kendine düzelio fakat görüntü resimlerimi kaydetmioooo bu ne demek ya her seferinde gözattan aynı fotoyu buluorum ayrıca kendi görüntü resimleri de yokkk hani futbol topu köpek falan hepsi kaybolmuş defalarca kaldırdım yeniden yükledim ama düzelmio ne yapmam lazımmm??? |
Alıntı:
|
o kutucukta işaret yokkii :( bi de şöle açıklim gözattan fotoyu bulup tmm diorum foto gözüküo sonra tekrar görüntü resmimi deiştir e giriorum resim gösterme butonu aktif gözüküo ve daha önce seçtiğim foto orda gözükmüooo annamadım hiçbişi |
Alıntı:
|
o kutucuk da işaretli maalesef benim sorunum baya bi büyük ve anlaşılmaz galibaa:*( bişeyi yanlış söledim sanırım resim gösterme butonu aktif demişim pasif dicektim yane işaretli gözüküo kendiliğinden (bir dahaki görüntü resmimi deiştir dediğimde)yane kaydetmio seçtiğim fotoyu ve resim gösterme işaretli görünüo |
Alıntı:
bende plus ın 4.10 surumu var zaten ama calısmıo neden olabılır?? |
Alıntı:
|
yardımm windows live messenger 8.1 sürümü mevcut bende sağlam calışan msnde bgn yazdıklarım karşıtarafa iletilemio dio neyaptıysam olmadı lütfen yardımm:*( |
Alıntı:
|
cok saolun ama msn listemdekiler girebiliyorlar acaba srn bütün sürümlerde değilmi |
Alıntı:
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu |
arkadaşLar bEndE harEkEtLi arka pLanLarın hiç biri çaLışmıyo arka pLan sEçiLEn yErdE harEkEtLi arka pLanLarın oLduğu kısımda hiç bir harEkEtLi arka pLan yok bunun dışında birisin bana harEkEtLi arka pLan göndErdiği zaman sanki hiç arka pLan sEçmEmiş gibi bEyaz oLuyo msn i bi kaç kErE siLip yEnidEn yükLEdim ama durum haLa aynı |
Arkadaşlar MSN Live'de winamp icin "ne dinliyorum" eklentisini nasil bulabilirm yardimci olabilirmisiniz bi zahmet!!!??... |
arkadaşlar 81000306 msn hatası nedir live msn |
msn açamıyorum ve sürekli 81000306 msn hatası veriyor msn açılmıyor. bu hata neden kaynaklı olabiir. ne yapmak gerekiyor bilen arkaşaım varsa yardımlarını bekliyorum.. saygılar.. |
Alıntı:
Alıntı:
bölgesel geçici genel bir sorun ayarlar ıle oynamayın |
Alıntı:
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi |
[quote=L.a.D.y;255583]Önce bilgilerinizi girin (msn adresi & sifre), sonra da "Beni Animsa" ve "Parolami Animsa" seceneklerini aktif hale getirip oturum acin. O secenekleri önce isaretleyip daha sonra bilgilerinizi girip oturum aciyorsaniz sorun bundan kaynaklaniyordur. Sorununuz devam ederse cevap yazin tekrar. Dediklerinizi denedim ve de zaten öyle yapıyorum olmuyor. Sorun devam ediyor. Gerekli şekilde oturum actıktan sonra MSN yi kapatım tekarar acıyorum bi kaç kez doğru çalışıyor bilgilerim geliyor beni hatılıyor. fakat -belli bir sayı yok- sonraki açtıgımda bilgiler gidiyor kafayı yiycem . Denetim masasından kullanıcı ayarlarına gelip Ağ parolalarını yönetten hesabımı .Net ile ilişkilendir işlemi yapmayı deniyorum başarılı şekilde sonuçlandı diyor ama o da adresimi eklemiyor kullanıcı gruplarına. Diğer dikkat cekici bir husus da Windows Live Messengerin sadece beni anımsa özelliği değil her şeyi restleniyor. Yani mesela Genel ayarlarda windows başlatıldığında otomatik başlatmamasını ayarlıyorum o da resetleniyor. Anlamadım gettiii. MSN Live Messenger kendi ayarlarını sıfırlıyor bi şekilde. Makinemde .Net 2.0 ve güncelelemeler yüklü. Kaspersky antivirus 6.0 güncell. 1 kaç haftaya kadar MSN 7.5 la güzel çalışıyordu. bu 8 i yükledim cozladı... |
yardım yaaaa Ya arkdaşlar biriniz ban yardım edebilir mi ? Ben şimdi Windows Live Messenger 8.0.0812 yüklüyorum. Karşıma şu çıkıyor; http://img329.imageshack.us/img329/558/untitledmn2.jpg Yardım Lütfen! |
Windows Live Messenger'ı Sıfırdan Kurmak İçin: Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar benimde bir sorum var: ben msnger live e yeni geçtim, daha önce msnger 7.5kullanıyordum,onu kullanırken birdefada istediğim kadar hesap açabilmek için msn7universalpatcherplus yüklemiştim ve işe yarıyordu.ama msn live de sadece bi hesap açabiliyorum acaba msn live için bir defada daha çok hesap açabilmek için patcherlar varmı?yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkürler:) |
Alıntı:
|
arkadaşlar discovery eklentisi hangi msn ile daha rahat kullanılıyor |
Alıntı:
Kullandıgın Messenger 'a göre seceneklerin var ! Forumda aradıgını bulman mümkün eger 7.0 -7.5 gibi versiyonlarını kullanıyorsan Discovery X1 i kurman gerekli live messenger kuullanıyorsan 'da Discovery live olarakta forumda mevcut...bunu kurman yeterli. |
Alıntı:
yardım Edin LütfEn |
hey dostlar live messangerim de çoklu oturum açamıyom napmam lazım |
Alıntı:
|
bu msn de ki hareketliliği nasıl iptal edebilirim |
Alıntı:
|
Titreşimden kasıtsa; Araçlar + Seçenekler açılan pencereden İletiler sekmesine gelip Titreşim göndermeme ve almama izin verdeki çeltiği kaldır. Online olanların uyarısından kasıtsa ; Araçlar + Seçenekler açılan pencereden Uyarılar ve Sesler sekmesinden Kişiler çevrimci olduğunda uyarı görüntüledeki çeltiği kaldır |
selam arkadaşlar, benim bir sorunum var, bir arkadaşım davetiyesini kabul etmememe ragmen msn de konuşma penceresi açıp benle konuştu, açılan pencerenin üzerinde de falanca kişi sizin kişi listesinde ekli değil onu kişi listenize eklemek istermisiniz gibi saçma bir mesaj vardı,neticede kişi listesine eklemezsem ne değişecekki,zaten konuşma penceresi açıp konuşuyor. bunu nasıl yaptıgını bilen var mı? ben bunu nasıl yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
ya ben hareketlilik derken hani msn den çıktık tan sonra bnm msn başkalarında MsN 7.5 Te sarı bi şekilde görünüo Windows live messenger de de bnm msn tel şeklinde görünüo ama ben bunların hiç birinin olmasını istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim yani normal haline nasıl çevirebilirim .umarım anlatabilmişimdir |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık