![]() |
Elveda Seni görünce Ellerinden tutup Gözlerine dalmak isterdim Herseyi unutup sadece Sen ve Ben Ama simdi Inan simdi yüregim kan agliyor Seni unutmak isterken Daha cok batiyorum bu acinin icine Kim cikaracak bilmiyorum Unut demesi kolay Aglayan gözleri susturmasi kolay Ama gönlüme söz gecirmek zor Seninle son kez bir odada oldugumuz Günü hatirliyorumda Senin icin fazla bir anlam tasimayan Ama gel sen birde bana sor nasil dayandim Bir elveda demeyi bile cok görmüstün bana Oysa ........ Neyse bosver Ben seni ölene dek kaybetmisim Üzülmenin ne faydasi var artik! Senin diyemedigin o kelimeyi Ben simdi sana diyorum Elveda! |
Kafiyeli Hayat (!) Bir karişik dumana kapildim yine Beyaz mi, kirmizi mi göremiyorum onu Geleneksel bir hal geçti karşima sevgiyle Içemez oldum elimdeki bir tas suyu Saglam bir halde iken yok oldum Tutmasinlar kollardan hem de iki tarafimdan Bir başima buralarda ne aradigimi bilmiyorum Bunlar gerçek degil bence hepsi kafadan Bir söyledigim yalan degil dosdogru Hava buzlandi birden, neden acaba? Sen de uzaksin gönüller dostu Anadolu Bir ben mi kaldim bu ömür yolunda? Hakiki hislerimin ifadesi bir maske Cami olmayan boş bir çerçeve gönlü Mutlu olmak ister insan son nefeste bile Ucuz degil hiçbir zaman bir insanin ömrü Duvara yansiyanlarin izleri kalmadi Ettigim sadece sirf sevdigi halde nefret Dinmiyor artik bu selin sulari Varsa önüne geçen, onu kir at Hani var ya kafadan garaj Dedikodusunu varsin söyleye dursun Bunu engelleyemez hiçbir baraj Zamani gelince sen de bir laf vurursun Ama geriye kalan sadece bir agaç Bu yollarda sen de mi kalacaksin? Özledigim sadece zülüfteki bir saç Sen de mi kuyunun dibine bakacaksin? Tutturduk işte bir yoldan uyak Bir selam bir türküyle ey sevgililer Kalbim sevgiyle kucak kucak Sevenler diyarina gönülden sevgiler. |
Beni İki Dakika Önce Terk Ettin karanlık bir sabaha uyanışımın nedeni senin beni iki dakika önce terk edişindi bütün zamanların en derinindeydi senin yokluğun usulca yok ettim seni kalbimde sen giderken uyuyordum senden sonra hiç uyanmadım yanımda olsan askımı yüzüne fırlatırdım ellerini tutmak zoruma giderdi her zaman kopamamaktan korkardım senden oysa bir tutsaydım ellerini karanlık bir sabaha uyanmazdım sen varken sen beni iki dakika önce terk ettin ben uyuyordum, ne olduğunu anlamadım birden sustun, gözlerini kapattın bir kelime bile etmeden gittin " sen bana hep vurgun zamanlarımda geldin " gönlümün her kan akısında gözlerimdeydin sana aşık olmaktan ürkerdim hani her aşkın bir sonu var ya ben sonları hiç sevmedim |
Güzün Çigdemleri Bir yalan rüzgarin çilginliginda Yazdan sonra açilir sevgisi Koca çayirda bir ben yalniz kaldim Hatirlayamama, unutma hastaligina kapildim Çünkü yanliş çiçek ektim içime Içimin derinligine serpiştirmiştim ki Bir daha dönmemek üzere Ölüm gibi aciya maglup oldum Çiçekler rüzgarlarda nasil oynaşirsa Göz halkasinda ve leylak renginde sanki Gözlerinin rengi sanki bu çiçek gibi Ve benim hayatimi mahvediyor agir agir Nemli topraklarda güzünü sürerken Baharda zehirli meyvesi gibi Aci, zehir ve güzel çiçek Üzerinde elbisesiz ve korumasiz üşümezsin Kizlarin rengine sarilmiş Yaprakli mizrak ya da iplik biçiminde Toprak ve çimlerde çiçek morumsu pembe gibi Ama özelligi daglarda kalmiyor Bir şeylerden zehirleniyor ve zehirliyor Ve bence o sadece Genel degil çok özel |
BAĞIŞLA BANA ADINI Leyla'yi anlat bana Ey siir, sesin çiglik Uyagin vaha Leyla'yi anlat bana Yeldirmesi ask oyali Etekleri yangin yeri Kays adli agacin dali Bir sevdanin son depremi Olan o güzel Leyla'yi Anlat bana çölün dili Kana benzeyen sahrayi Anlat bana, hangi deli Yikmis gönül sarayini Gül kanatan mezar yeri Çagristiriyor Leyla'yi - Bagisla bana adini. |
O Sadece Bir Çiçek Ayrilip söküldü sonunda Çikmazin ardindan geçit yok Aglayan dert, ben degilim Ortalikta gezen bir çiçekti o Istegim sadece aydinlikti Yukardan sesler gelir nedense O çiçekti aylardir bekledigim Sonunda geldi, o karşimda Bir bilse nerelere götürdügünü Oturup kaldim halim yok şimdi Anlamadim sizlanmayi Hani var ya bir çiçek bulmuştum Demirden bir bankin üzerinde Yapayalniz şimdi beni bekler gibiydi Acaba çalmiş mi oldum onu? Her tarafta karincalar Her yönde o insanlar O nesnenin kokusunu özlemişim Bir kara sesi begenmiştim Bir umut dagitinca koşamam Hayal meyal kuramam amaçsiz Bir elinde yaprak, digerinde izleri Nara atmak isterim sensiz Sonunda kaldirimlarda kaldim Sogugun altinda nasil yaşarlar? Bir de şu makinemi çaliştirabilsem Çaliştirip birkaç cümle göndersem ona Resim yollayip son bulsa mektuplar Çenemin sakalindan tutup atin beni Ve gecenin yalniz sokaginda kalakalsam |
Beni Güzel Hatırla Yüreğinin umudu olduğum anları Yalnızlığını paylaştığım zamanları Hatırla Ve sana çok yakışan tebessümün olsun yüzünde Hoş ben senin gözlerinin nemlendiği anları seviyorum O zaman ne kadar çok sevildiğimi anlıyorum Beni güzel hatırla aşkım Yanındayken ne kadar çabuk geçerdi zaman. Ellerimi saçlarında hatırla Kızgın değilim sana Ben yaşamayı bilemedim Suç bende Sevgiyi sende gördüm sevilmeyi sende. Neler yapabileceğini, bir kadının yüreğini nasıl ortaya koyabileceğini. Ağlarken gözlerinden nasıl sevda aktığını. Yumuşaklığı İnsan kendini nasıl değerli hissedebilir sende gördüm Sevgi yetmiyor ama can parem yetmiyor Ne kadar çabalıyorsun ama olmuyor Ben hayatına ağır gelmeye başladım. Gitmem gerekiyor Sadece senden değil hayattan da gitmem gerekiyor Beni güzel hatırla bir tanem. Suskunluk olmasın yüreğinde Alışırsın zamanla bensizliğe Hatta unutursun Ama güzel hatırla aklına gelirsem Dizlerimde uyumayı severdin Karnına çekerek ayaklarını Öyle hatırla mesela. Hoşça kal. |
be gülüm .. Sen hayal kurmayi bilirmisin be gulum Ya geceler boyunca hasretinle yanmayi bilirmisin gulum Oturup evin bir kosesinde beni hic dusundunmu be gulum Beni dusunurken hic agladinmi be gulum Ben ise seni dusunurken hep agladim be gulum Belki sen aglamayi bilmesin ama be gulum Ben se aglamayi biliyorum ve sadece senin icin agliyorum be gülüm Isyan ediyorum hayata seninle olamadigima be gülüm Iki damla gözyasi degildir aglamak be gulum Hayal etmek anilarlari yasamak be gülüm Iste budur aglamak ve yannizligi yeniden yasamak be gulum Cesaretin varmi ölüme sadece ama sadece ölüme be gülüm |
Pembe Yalı Kızlar vardır kıvırcık salata gibi Ağızları burunları kıvır kıvır Bacak bacak üstüne vapurlarda Rüzgar eser oraları buraları görünür Baktıkça fık fık eder adamın içi Vay canına tükürdüğümün İstanbul’u Bir oynak olur Fındıklı önlerinde Elimde yüz iğnelik çapari Poyraz gibi dalarım palamutlara Altımda Turgut Reis motoru Rumelihisarı’nda Orhan’ın mezarı Ne gittim ne gördüm gitmek de istemem Taze ekmek bir parça beyaz peynir Şimdi olsa şuracıkta rakı içer Denize mi bakar kim bilir. Ben rıhtımdan suya atlarım Altımda balıklar Üstümde bulutlar Ağzımın kenarında çırpıntılı Boğaz suyu Pembe yalıya doğru yüzerim |
BEN YİNEDE Sendin benim ilk sevdigim Son olacaksin sevdi çiçegim Ne kadar beni istemesen de Ben yinede seni sevecegim Belki geç anlayacaksin beni Belki de anlamayacaksin sevdigimi Sevdan ölümüm olacak belki Ben seni yinede sevecegim Ne önemi var ki ecelin Sen olacaksin nasil olsa finalim Her seye ragmen biricigim Ben yinede seni sevecegim |
| Saat: 04:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık