![]() |
Alıntı:
Genel olarak masrafların arttığı dönemlerde geliyor bu gelemeyesice kriz. Kimbilir biz belki bu saatte düzeltiriz ABD nin krizini dolayısıylada TL ni değerini... işe yarasa feda olsun parmaklar derim ben sizi bilemem:):P |
Alıntı:
parmaklar bize lazim vermeyiz. siz masraflardan bahsediyorsunuz benim emekli maasim develuasyonla 1 haftada %50 eridi |
Alıntı:
|
Alıntı:
zaten her zaman orta direk etkileniyor ama dovizin yukselmesi ithalati azaltacak ihracati cogaltacak gerci cnbc-e deki gibi 2.26 yi gormez ama zannedersem 2 civarinda kalir biz orta direkte aslanlar gibi ayakta kaliriz:*( not: icimiz kan aglasada ... |
Alıntı:
Bize birşey olmaaaaazz :) ağlamayın.... önceki krizi hatırlarsınız dolar 2,5 kat yükselmişti. Bakın ölmedik hala ve yenisini karşılamaya da hazırız(mecburiyetten) uykunuzu kaçıran bu olduysa boşveriiiinn değmez:) |
Alıntı:
ben her zaman 5-6 gibi uyurum. uykumuda bush bile kaciramaz |
Alıntı:
benim uykumda geldi ama nedense bugece uyumak istemiyorum. Can sıkıntısı...bugün burası da nerdeyse boş. |
Alıntı:
fiyatlarin dusmesi biraz zor ama :S iyi uykular iyi sabahlar not:hizli menude, kimler cevrim icinde ziyaretciyi anladimda bu orumcek ne oluyor hemde degisik degisik |
Alıntı:
Sizede iyi uykular ve iyi sabahlar |
Alıntı:
arkadasim bende gordum onu ama bir soz vardir para o..pu...ya gosterilir diye o para borsadan gelen para ve o para 70 milyar $ ve merkez bankasinin degil ,merkez bankasinin kendisinin gibi gosteriyorlar haydi kendi parasi olsun oda 200 milyar dolar ithalata ne kadar dayanir???!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((( |
| Saat: 22:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık