![]() |
Ve gittin... Öncesini düşünmek istemedigim sonrası ise meçhul bir aşktı yaşadığımız... Ve aşk bitti... Giderken geride bıraktığın, içinden seni de almayı unttuğun bir kalp...Biraz hasarlı, ürkek, bir o kadar da beceriksiz... Seni unutmayı bile beceremedi bu kalp... Aşk bitti... Sensiz uyuyamadığım geceler,karanlıktan korktuğumda çevirdigim numara, sabah kalktıgımda huzur verici sesin yok, gözlerin yok... Dedim ya gittin... Sen gittin gideli bu ilk ve son mektubum sana... Artık seninleyken yazdığım şiir ve mektupları düzeltiyorum ve düzeltecegim... Seni seviyorumları 'seni ne cok sevdim' yaptım,meğer ne çok seni seviyorum yazmışım, seni öpüyorumları 'seni özlüyorum ' yaptım... Yaptım da bir 'seni unuttum' yapamadım... 'Seni unutmalıyım'da kaldı hep... Seni unutmalıyım...!!! Ve gittin... Sadece bitti dedin... Fazlasına gerek yoktu zaten... Herkes anlamak istediğini anlardı degil mi...??? Ama inan hiçbir şey anlamıyorum... Sana lanetlermi yağdırmalıyım,yoksa yolun açık olsun mu demeliyim...??? Yok bu çok fazla,dilerim Allah'tan bensiz gittiğin hiç bir yol açık olmasın...!!! Sensiz aldığım nefes nefes değilken, bensiz aldığın nefes nefes olmasın... Yok bu da çok fazla... Ben kıyamam ki sana... Ben sadece geride bıraktıgın bu beceriksiz kalp için yalvarıyorum... GEL UNUTTUR BANA SENİ Herseyi tam sanmıştım hep, eksikleri görene kadar... Ama şimdi farketiyorum ki, eksiğin ötesinde kayıp var... Ellerim...Saklanmışlar gölgelere, bomboş ve soğuklar... |
duyguların satırı saklama gözlerini acilarin buyuyen zindanlarinda ülfeti gözlerinden özümleyen kalbimin mavi bir yildiz gibi dünyana usulca sokuldugunu göreceksin ufuklara dokunan günesli saçlarinla saklama gözlerini rengini gözlerinden aliyor kalbim ümitlerini kuslar delirince kirilir denizin kanatlari aynalarin damari çatlar bengisu fiskirir yeryüzüne rüzgara verir toprak sevda tohumlarini bir mecnun bir leylayi anlatir çöllere bir simsek gök gürlemesi bir ceylan yüreginden sulusepken bir yagmur indirir gökten ölüler tartismaya baslar seni aaah/seni, sürur ürpermeler çaginda parlayan ellerimi bir tutuver ne olur ruhumun sessizligi dökülsün üzerinden ezberlenmis bir dünya yasamaktansa uykunun tilsimli yataklarindan siyril gel bana sonsuzlugun sirrini sereyim yollarina resimleri süsleyen kentin varoslarinda böceklerin elinden kurtarayim bahari HIÇKIRIKLAR Saatler bitmiyor; yapayalnizim Gülmek istiyorum, gülemiyorum Sensiz olmak midir hep alin yazim Bilmek istiyorum, bilemiyorum Esirgedin nazli, hilal kasini Harap ettin çiçek kokan basini Yüregime akan gözüm yasini Silmek istiyorum, silemiyorum Sanki hersey efsaneydi, masaldi Ayrilik ruhumu elimden aldi Gözlerim yollara takilip kaldi Gelmek istiyorum, gelemiyorum Gögüs germek için acilarima Titreyislerime sancilarima Seni bir kez olsun avuçlarima Almak istiyorum, alamiyorum Saçilan bir köpük olmak dilinde Bogulmak saçinin ince telinde Sir gibi sonsuza degin kalbinde Kalmak istiyorum, kalamiyorum Unutuyor beni sirli gözlerin Içimde bir yara isliyor, derin Kulaklarin, dudaklarin, ellerin Olmak istiyorum, olamiyorum Bölerek uykunu, rüyalarina O kucak dolusu hülyalarina Gece gündüz uçup aynalarina Konmak istiyorum, konamiyorum Deli gibi asik olsa da güle Kim acir çöllerde öten bülbüle Birgün alev alev yanipta küle Dönmek istiyorum, dönemiyorum Hiçkira hiçkira aglamaktansa Basina karalar baglamaktansa Bu yüregi hergün daglamaktansa Ölmek istiyorum, ölemiyorum. YAĞMUR-2 ............................ Medeni arzuların ardında seyre daldım Küflü bir manzaranın çürüyen güllerini Senin için görülen bir düş de ben olsaydım Şehirler kâbus dolu; köylere duman düştü Tersine döndü her şey sanki; asuman düştü Kırık bir kayık kaldı elimizde, hayali Hazindir ki dertleri aşmaya umman düştü Ayrılığın bağrımda büyüyen bir yaradır Seni hissetmeyen kalp, kapısız zindan olur Sensiz doğrular eğri; beyaz bile karadır Sesini duymayan, girdabında boğulur Ana rahminde olur sensizlikten cenin Şaşkınlığa açılır gözleri, görmeyenin Saatlerin ardında hep kendimi aradım Bir melal zincirine takıldı parmaklarım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Sensiz,ufuklarıma yalancı bir tan düştü Sensiz, kıtalar boyu uzanan vatan düştü Bir kölelik ruhuna mahkum olunca gönül Yüzyıllardır dorukta bekleyen sultan düştü Ay gibisin güneşler parlıyor gözlerinde Senin tutkunla mecnun geziyor güneş ve ay Her damla bir yıldızı süslüyor göklerinde Sümeyra'yı arıyor her damlada bir saray Tohumlar ve iklimler senindir; mevsim senin Mekânın fırçasında solmayan fırça senin Yağmur,bir gün elimi elinde bulsaydım Güzellik şahikası gülümserdi yüzüme Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım Sensiz, kaldırımlara nice güzel can düştü Yarılan göğsümüzden umutlar bican düştü Yağmur, kaybettik bütün hazinesini ceddin En son, avucumuzdan inci ve mercan düştü Melekler sağnak sağnak gülümser maveradan Gümüş ibrik taşıyan zümrüt gagalı kuşlar Mutluluk nağmeleri işitirler Hira'dan Bir devrim korkusuyla halkalanır yokuşlar Bir bebeğin secdeye uzanırken elleri Paramparça, ateş sahibinin hayalleri Keşke bir gölge kadar yakınında dursaydım O mücella çehreni izleseydim ebedi Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Sarardı yeşil yaprak; dal koptu, fidan düştü Baykuşa cifte yalı; bülbüle zindan düştü Katil sinekler deldi hicabın perdesini İstiklâl boşluğunda arılar nadan düştü |
Yasatmadin icimdeki aski Bilemezsin gidisinle bu gözler nasil agladi. Gülün kac geceyi sabaha bagladi, Sensizligin sonsuz acisiyla yandi.. Hep seni bekledi, Hic ama hic ihanet etmedi, Sevdi ve terk etmedi, Yarini bekledi de, Yari gelmedi.. Sen cekerken acilari, Bitmedi kalbimin yanginlari, Cok özledim, bekledim Hep düsündüm gelecegin anlari, Derdin derdimdi, Sevgin tesellimdi Bekleyecektim hep seni, Simdi azat edildin, Anlayamadin nasil sevildin, Sonunda terketmisdin Bu muydu senin adaletin... Sen yüregimin kendisisin, Sen benim biricigimsin, Seviyorum seni dedin Sonra ansizin terk etmiştin... |
Bende Sevdan Tükenmez Karşılaşsak senle bir kaldırımda, Kollarını uzat; beni bir kez sarsınlar, Tükensin yangınlar artık bağrımda, Sarıl bana, sızılarım dinsinler, Gülüm bil ki; bende sevdan tükenmez... Dağ dağa kavuşmaz bunu bilirim, Tekrar doğsam, senin için ölürüm, Ahrette de ben mecnunun olurum, Başka yol yok, başka yol yok sevdiğim, Gülüm; bil ki, bende sevdan tükenmez... Yollarıma barikatlar kursalar, Her yerimi zincirlere vursalar, O senin uğrunda kurşunlasalar, Sen için ölürüm, sensiz olamam, Başka yol yok, başka yol yok sevdiğim, Gülüm bil ki, bende sevdan tükenmez... |
SENSİZ BİR AN.. bir anki düşünülmüşlüğümden kalan senden sensiz zamanlarımda en garip bicare umutlarımın üstüne halsız yorgun sevdalarımdan artakalan bir an.... bir an; ani apansız sevda zamanlarım sensiz gecen zor kimsesiz kifayetsiz zamanlarım ve acımaz kimse yoktur sokaklarda üzerinde ağlayacak bir kaldırım taşı ve bakmaz acımaz halime en adi yosmalar bile bir yudum şarap belki anlar halimden beni bana anlatırken gelir belki oyle bir an... ve biçimsiz şekiller görürüm insan halinde dolanır durur başımda ne desem yetmez anlatamaz kelimeler derdimi boş kalan çerçeveler her bakışımda anlamsız bir şekilde bakar üzerinden garip bir yansıma.... bir an sensiz bir an olurmu ki; seni anlatan bir an sensiz yaşanılmayan bir an olurmuki; olurmuki_?.... |
Benden Önce Severse Acımdanmı bilemem, Yürüyemedim bu sabah Çok sevdiğim sahili.. İçim sıkıldı bak şimdi.. Ya balıklarımı tutarsa birileri.. Ya martılarıma taş atarlarsa... Hepsinden önemlisi Ya benden önce biri görüp severse seni KIRMIZI hırkanla o balkonda............ |
Bilseydim.. sabah oldu yine uykusuz bir gece daha geçti böylece her saniyesinde sen vardın seni düşündüm bütün gece sen kalbimdeydin, aklımdaydın; yalnızlıksa başucumda hiç bırakmadı beni senin beni bıraktığın gibi...... orası bi mechul hala sen mi beni bıraktın yoksa benmiydim bırakan seni sen mi beni seviyordun aşık olan ben miydim sana delicesine söylemeye korktum belki bana her 'seni seviyorum' dediğinde 'BENDE SENİ HEMDE ÇOK' diyebilmeye........ |
Benden Sonra Mutluluk Bunca yıl yaşadım Elime ne geçtiyse yitirdim Biraz daha yaşayacağım Yalnız bir şey biriktirdim Bir bakış, bir görüş, bir duyu, bir düşünce Belki aç kalacağım Suçlanacağım ölünce Biraz yazdım, artık hep yazacağım Hüzünden baş alamadım Görünce |
İNANMADIN........ Gönlüne gönlümün nişanı taktım Ruhumu gözünün nuruna sattım Ben aşkı senin sayende tattım Sen benim sözüme hiç inanmadın Bulut oldum gökte tek sana yağdım Seni yaşamamın sebebi saydım Bakışından süzülen işveye kandım Sen benim gözlerime hiç inanmadın Viran oldum uğrunda dağıldım durdum Ne istedin benden bir yetim kuldum Cehennemi dünyada önüme sürdün Sana cenneti verdim sen inanmadın Bir kuru yapraktım rüzgarım oldun Dalımdan koparıp toprağa koydun Ben zaten ölmüştüm katılım oldun Sana özümü verdim sen inanmadın Sen okyanustun ben dalgan oldum Acımadın bana kıyıya vurdun Daha açmamış gonca bir güldüm Ellerinde soldum sen inanmadın Sana laf diyemedim kaleme aldım Sayende şan şöhret unvanda taktım Tenha bir köşede kafama sıktım Öldüğümü gördün sen inanmadın |
bu sevdadan gecersin. Nicin beni yan bakisla suzersin? Sozlerime neden dudak bukersin? Bugun sever, yarin belki uzersin, Gel uzulme, bu sevdadan gecersin. Sevsen de hos, sevmesen de sen beni. Ben vahsiyim, hic sevdirtmem kendimi; Bu halimle incitirim ben seni; Incinmeden bu sevdadan gecersin. Bulbul gibi asik olma her gule; Vefasizdir, gul inanmaz, bulbule; Cunku sakir lalelere, sunbule; Sunbul gibi askin solar gecersin. |
| Saat: 04:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık