MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

XxxCracks 20 Kasım 2007 14:25

Windows Server 2003 Msn Mesenger Kuramıyorum .

Arkdaşlar Windows Server 2003 Kurulu Makinade Nasıl Msn Kurabiliriz .
Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor ..
Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz...

mesiah22 20 Kasım 2007 14:33

slm benım msn adresım hep baglanıor durumunda kalıor fakat baglanmıor kontrol ettıgım halde sıstemde sorun yok dıor 4 gundur kendı msn adresımden baglanamıyorum pls yardım!! şimdiden teşekkurler!!

NeutralizeR 20 Kasım 2007 14:36

Alıntı:

XxxCracks adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 824369)
Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor ..
Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz...

Aşağıdaki adresten indirip yüklemeyi deneyiniz:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=d78f2ff1-79ea-4066-8ba0-ddbed94864fc

Windows Server 2003 desteklenen işletim sistemleri listesinde görünüyor.

Alıntı:

mesiah22 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 824392)
slm benım msn adresım hep baglanıor durumunda kalıor fakat baglanmıor kontrol ettıgım halde sıstemde sorun yok dıor 4 gundur kendı msn adresımden baglanamıyorum pls yardım!! şimdiden teşekkurler!!

Bağlanamama işlemi sonunda hangi hata mesajıyla karşılaşıyorsunuz? Windows Messenger kullanarak oturum açmayı denediniz mi? Sorun sadece tek bir Messenger hesabı ile mi ilgili? Daha fazla bilgi vermeniz gerekiyor.

hellboy726 20 Kasım 2007 14:39

Alıntı:

XxxCracks adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 824369)

wlm 8.1 server 2003 ve 2007 rc2 de çalışıyor ,

ama 8.5 i daha denemedim doğrusu.

mesiah22 20 Kasım 2007 14:40

evet sadece benım hesabım acılmıyor arakadaslarımın hesabını denedık acılıyor benımkı acılmıyor ve her hangı bir hatada mesajıda gelmıyor!! nolur yardım pls!!

NeutralizeR 20 Kasım 2007 14:45

Alıntı:

mesiah22 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 824404)
evet sadece benım hesabım acılmıyor arakadaslarımın hesabını denedık acılıyor benımkı acılmıyor ve her hangı bir hatada mesajıda gelmıyor!! nolur yardım pls!!

Bu konuda anlatılan işlemlerin tümünü yapmak zorunda değilsiniz. Sadece belirtilen klasörleri siliniz. Ayrıca Windows Messenger'da oturum açıp açamadığınıza dair yönelttiğim soruyu cevaplamamışsınız? Başlat > Programlar > Windows Messenger

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

mesiah22 20 Kasım 2007 15:02

ben windows messenger kullnmıyorum vista yuklu bende msn 8.1 kullanıorum bahsettıgınız gibi windows messenger a baktım baslatta gorunmuyor sadece live messenger var!! herhangi bir hack olabilme ihtimali varmı? bızım evımızde 3 adet pc var ve 3 dede denedım ama olmuor!!

serverser 20 Kasım 2007 15:09

Mesiah merhabalar tanalmm.:)

mesiah22 20 Kasım 2007 15:15

yaw arkadaslar bu sorun sadece bendemı oluyor. acaba msn bastan yuklesem sorunu giderebılırmıyım?

NeutralizeR 20 Kasım 2007 16:08

Alıntı:

mesiah22 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 824459)
yaw arkadaslar bu sorun sadece bendemı oluyor. acaba msn bastan yuklesem sorunu giderebılırmıyım?

Bir önceki cevabımda nasıl hesabınızla ilişkili olan klasörlere ulaşabileceğinizi ve onları silmeniz gerektiğini belirttim. İlgili klasörleri silin sonra tekrar oturum açmayı deneyin.

Saat: 23:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık