![]() |
Windows Server 2003 Msn Mesenger Kuramıyorum . Arkdaşlar Windows Server 2003 Kurulu Makinade Nasıl Msn Kurabiliriz . Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor .. Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz... |
slm benım msn adresım hep baglanıor durumunda kalıor fakat baglanmıor kontrol ettıgım halde sıstemde sorun yok dıor 4 gundur kendı msn adresımden baglanamıyorum pls yardım!! şimdiden teşekkurler!! |
Alıntı:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=d78f2ff1-79ea-4066-8ba0-ddbed94864fc Windows Server 2003 desteklenen işletim sistemleri listesinde görünüyor. Alıntı:
|
Alıntı:
ama 8.5 i daha denemedim doğrusu. |
evet sadece benım hesabım acılmıyor arakadaslarımın hesabını denedık acılıyor benımkı acılmıyor ve her hangı bir hatada mesajıda gelmıyor!! nolur yardım pls!! |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
ben windows messenger kullnmıyorum vista yuklu bende msn 8.1 kullanıorum bahsettıgınız gibi windows messenger a baktım baslatta gorunmuyor sadece live messenger var!! herhangi bir hack olabilme ihtimali varmı? bızım evımızde 3 adet pc var ve 3 dede denedım ama olmuor!! |
Mesiah merhabalar tanalmm.:) |
yaw arkadaslar bu sorun sadece bendemı oluyor. acaba msn bastan yuklesem sorunu giderebılırmıyım? |
Alıntı:
|
| Saat: 23:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık