![]() |
Alev Damlaları Bendim, gidişine böyle üzülen... Hasrete dolanan elim ne yapsın? Alev damlaları olup süzülen, Dinmeyen gözyaşı selim ne yapsın? Kimse yanmadı böyle severek. Özlemin zindanı, bize ne gerek, Ayrılık olmasın, gitme diyerek: Yalvaran yakaran dilim ne yapsın. Güneş'in akışı uf'ka ererken, Nereden ne zaman gelecek derken, Yolunu gözleyip seni beklerken; Elimde kuruyan gülüm ne yapsın? Şu kalp başkasını benimsedi mi, Adından başka isim dedi mi, Ölene dek seni istemedi mi, Olmaza düşen emelim ne yapsın? Şığmıyor hasretim taşar setinden, Uzağa düşmüşüm sezgi yetinden, Umutsuz kalbimin His Demeti'nden: Yüreğimden kopan telim ne yapsın? |
Beni Terkeden O Zalime Ayrılığın acısını senden öğrendim çaresizlik neymiş ilk defa hissettim yalnız sunu unutma ki ilk göz ağrım mazlumun ahini yerde koymaz Allah’ım Bir gün olur sende âşık olursun göğe bakan başını yerlere vurursun iste o zaman anlarsın benim halimi unutamazsın seni ağlatan o zalimi. |
BEL Kİ BİRGÜN!!! Bir gün beni görmek istersen bilki bende seni seni bekliyorum gel ve gör... bir gün olurda özlersen eğer bilki bende seni özlüyorum ne olur gel... belki birgün hani olazya oldu beni sevdiğini anladın ama ağlıyosun... işte ozaman şunu iyi bil ben mezardayım ama sen yinede gel mezarda olsam bile! çünkü ben seni mezarda bile seviyor olacağım... |
Beni Unutma seni alıp gitti benden o yıllar, adım adım gölgesinde hatıralar kadehlerde aradım aşkın izlerini , sarhoş etti beni yaşananlar... ne güzel yıllardı, hayat verirdi dikenli yollar seninle vız gelirdi kimlere inandın, kime uydun istediğin ben değil miydim... |
Buralara Artık Kar Yağmıyor Buralara artık kar yağmıyor eskisi gibi, Bembeyaz olmuyor kara dağlar gelin gibi, Çığlık atmıyor çocuklar cam kenarlarında, Kardan adam gözükmüyor çoktandır ortalarda. Kapkara bulutların işgalinde şimdi dağlarım, Ne zaman yağmur olsa, ben kan ağlarım. Pamuk tarlası gibi olan bozkırlara hasretim, Kışlar geldi geçti, hala dolapta eldivenlerim. İnsanlığa bir ceza mı Tanrıdan, bu karsızlık, Çok sık düşünürüm Onu çok mu kızdırdık. Aşağılık pazarlıklarla, menfaatlerle kirlettiğimiz, Sokaklara meydanlara kar düşürmez, hakederiz. |
Beni Unutma Bir gün gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yasar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gulusun Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için su yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana donuşum Bir mahşer gününe de rastlasa Beni unutma |
Zamana Sesleniş Kar yağıyor, sanki ilk kez görüyormuşum gibi şaşkın bakıyorum yere düşen tanelere, küçücük bembeyaz , bir çocuğun üstünü örter gibi şefkatli toprağın üzerine süzülüşü Saçlarımın beyazında kayboluyorlar başıma düşenler Dün günlük güneşlikti heryer Saçlarım simsiyahtı Hayallerimi kuruyorum Hergün kalkma vaktine erkenden Onlar uyandırıyor beni horozlar ötmeden Hayallerim yılları tüketiyor Zaman, varlığı meçhul bir yere saklanmış Bir ilaç gibi herşeye deva Azrail gibi hazır almaya Onun niyeti yok hiç utanmaya Çalıp götürüyor Çalıp götürüyor Bir de çalıp oynasa O çingene akşamlarında delikanlılığımın Rakkaseler gibi bel kıvırsa Ya da bir haydut gibi yolumu kesse En şakrak yerinde dansın Kadın mıdır, erkek midir bu zaman, o bir hünsa cinsiyetsiz, ne idüğü belirsiz, eğiliyor bükülüyor bilesiniz ve küstahça tükürüyor yüzlerimize çok kalmışsa yanımızda, kar yağıyor kaçıncı mevsim bu kar gördüğüm hangisinde mutlu bir beyazlığı avuçladım ellerimde, Üzerinde gecenin yorgunluğunu taşıyan beyaz sabahlıklı bir ****** gibi kentin sokakları, kaygan ve ıslak ve balgam içinde bacalardan akan kara pislikler, kar yağıyor sadece çıplak ağaçların üzerine tünemiş o tatlı güzel duygular, birbirlerine sokulmuşcasına ama yapayalnız Çocuklar sevinçli okullar tatil O insanı tutsak eden okullar Sevimsiz asurlular, babilin asma bahçeleri Çoktan seçmeli testler Kimse aşkın kimyasını öğretmiyor Bir öğretseler Karda kışta Savaşta, barışta Koşa koşa okula gidecek yavrucaklar Aşkın kimyasını bilen yok Mutluluğun fiziğinden habersiz sıralar Ve onlar için de geçecek bu güzel zamanlar Kar yağacak Yağmur yağacak Çiçekler açacak O tren yine kaçacak |
*SEN YOKSUN* SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ HER YER SENSİZ HER YER KARANLIK SANKİ HİÇ GÜN DOĞMAMIŞ ÜZERİME HİÇ DOĞMAMIŞ GÜNEŞ YÜREĞİM SUSKUN YÜREĞİM ÇARESİZ AĞLIYOR BENDEKİ SENSİZLİĞE SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ SENDEN GERİYE HASRETLER KALIYOR SONU KALMAYAN HÜLYALAR BİR TÜRLÜ BİTMEYEN GECE BİR TÜRLÜ BİTMEYEN YOL HEP GÜN BATIMLARI HEP KARANLIKLAR SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ BİR BOŞLUK VAR YÜREĞİMDE SEN YOKSUN DİYE... |
Kalbim Acıyor Bir gönül yorgunu şu kalbim benim Neden aldattın gittin ey zalim Bu kadar mıydı senin o yüce sevgin Dönüşü yok artık kalbim acıyor Bırakıp gittin ardına bakmadın Madem mutluydun neden ağladın Doğan güneşimizi sen kararttın Dönüşü yok artık kalbim acıyor Dönüp de bir bak şu maziye Ne kalmış o büyük aşktan geriye Bu uğraş, bu çabalar boş niye Dönüşü yok artık kalbim acıyor Gönül defterimden sildim ben seni Acı dolu mazime gömdüm sevgini Tanrıdan dilemem bil artık seni Dönüşü yok artık kalbim acıyor Aşkı, sevgiyi sende aradım En büyük acıları sende yaşadım Başkalarının oldun ses çıkartmadım Dönüşü yok artık kalbim acıyor |
Beni Unutma /Söz Ver Bana Ne olur sevgilim söz ver bana bir sözün yeter bu cana ömrünce beni unutma şimdi bana söz ver ne olursa olsun evlen sende dahi ölünceye kadar beni unutma sözünü tutmayıp beni unuttuğunda bu can bu bedende durmaz bir daha sözünü de beni de ölünceye kadar sakın unutma. |
| Saat: 10:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık