![]() |
tek taraflı tek taraflı bir aşktı kader gülmedi benden yana sen gittin başkasına ben kaşdım bir başıma alın yazısıymış meğer yaşananlar üzülmeye değer simsiyah gözlerinle bakıp kalmakmış meğer hiç bir işe yaramadı durmadan yaram kanadı sevgilim nerelerdesin dayanacak gücüm kalmadı yürüyorum ıslak yollarda ağlıyorum yağmur altında sevgilim nerelerdesin kalbim yüksek dağlarda |
Gölgenim Sen benim özelim,biricik sevgilim sabahım akşamım,sevincim hüznüm çok mu üzdüm ki seni yoksun artık yoksa bu bir ambargomu yüreğime çakılan. Sen ki her sabah beni uyandırandın sabah kalktığında beni hatırlayan yakalayandın akşamları yatağındayken beni alırdın yanına bensiz geçen her gece sıkılandın. Artık sabahları uğramaz gündüzleri gelmez oldun yanındayken sımsıkı sarılan ayrılınca unutansın. Belki de yaptıklarımın cezası bunlar seni kaybetmek korkusu sardırdın içime felaket ateşler yaktın kalbime bir suyuna hasret kaldı gönlüm söndür yoksa yanıyorum. Biliyorum beni bırakmazsın öleceğimi anlarsın belki acırsın, belki aşıksın bensiz bir son kuramazsın. Her şeyim sen olmuşsun, gösteremesem de kalbim hep seni arar hissettiremesem de ama ben sana aşık,sana hasretim aşığım aşığım aşığı. Seni çok seviyorum,ebediyen seveceğim gölgenim ben senin hep yanında olacağım güneş bu dünyaya doğdukça hep gölgenle yaşayacaksın. Bil ki sevgilim bir gölgeysem aslının aynısıyım bir aslın yaptığına gölgesi karşı koyamaz sadece karanlık ama aslınındır. Ben seninim sende benim. Samet Aydın |
Bil ki Sevgilim uyuyamıyorsam geceleri ve aniden uyanıyorsam , içimdeki ince sızıyla bilki sensin sebebi... sana olan sevgim yakıyorsa, içim içime sığmıyorsa,deli oluyorsam seni her anışımda, bil ki sensin sebebi... beni bana bırakıp giderken, hiç düşünmedin mi ?, ne olur kahrından acılarla kavrulur, kahrolur da mahvalur diye, acılarla yanmamın bilki sensin sebebi... bilmesende cektiğim acıları , sana olan deli sevdamı , sensiz yaşadıklarımı , teninin kokusunu, o güzel bakışlarını , o öpüşlerini, bende kalan o ince ama unutamadığım deli sevdanın , bilki sensin sebebi... SEVDİĞİM koca bebeğime yıldız gözlün |
Çile Ve Sevda gözümde yüzünün aksini gözle gözle de aşkına dalıver gitsin ateşler içinde kavrulan közle kalbimi koynuna alıver gitsin başcağzım izinde bulurken rahat kaybolur sözünde, inleyen hayat bir sevda masalı uydur da anlat anlat da hayale salıver gitsin alamam yüreğim sevdaya tutuk azattan istisna zindanda buruk elini dokundur, bak nasıl soğuk istersen meçhule çalıver gitsin |
Bir Çiçek Aldım Dün gece yine yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim sen soğuttun sana söyleyeceğim her şeyi yuttum çok dert etmedim çünkü yoktun dün gece yine yalnızdım rahat ağladım yokluğundan gizlemedim gözyaşlarımı ve lambaları hiç karartmadım dün gece her gece gibi yalnızdım sokağa çıktım ve kendime bir çiçek aldım sen sandım Koklamadım |
Bildiğin Gibi Bütün bir şehri sana boyuyorum Evleri,dükkanları,sokakları Şairliğimden utanmam gerektiğini bilerek Bütün duvarlara adını yazıyorum Issızım ve en az palandöken kadar yalnız Yine uykusuz bir gecenin sersefil sabahından Sana notaları incinmiş Umutsuz şarkılar söylüyorum Hecelediğim yalnızlık değil sadece Yüreğimin sevda yerinden acılar emziriyorum Az sonra dışarı çıkacağım Hayat yorgunu birkaç yaşlıyla belki Bir kahvehane köşesinde demli bir çay Ve üstüne cigara yakacağım Sonra hep aynı şeyler Yol uzun ömür kısa Alabildiğine suskun yaşayacağım Seninde bildiğin gibi aslında Bilmedilkerin olsada bildiğin gibi.. |
nefrerimi içime gömdüm en değerli varlığımdın ama beni sırtımdan hançerlemeden önce şimdi nesin biliyormusun benim için içimde ilk nefret duygusunu uyandıran bir varlıksın sana teşekkür ederim bana o pis yüzünü gösterdiğin için ben dünyada ki en güzel varlık olduğunu düşünürdüm ama ne zavallıymışım ki senin o pis yüzünü görmediğim için madalyonun iki yüzü vardır sen artık benim için madalyonun araka kısmısın çünkü madalyonun arka kısmı kullanılmaz unutmadan sevineceğin bir haber sana olan nefretimi içime gömdüm... |
Bile Bile Ayrılıklar bizim için biliyorum Özlemler… Özlemek yakışıyor sevdalara Onu da biliyorum Ve silemiyor zaman yaşananları Sadece örtüyor üzerini saydam bir toz bulutu Ve şimdi o bulut ağlıyor benim yerime Kuruyan gözlerimden Senin hatırına akıyormuş gibi akan yaşlar Islatıyor Geçtiğimiz yolları Uğradığımız kavşakları Ve seçim yaptığımız dönemeçleri Yanlış yoldu belki saptığımız Ama dedim ya Ayrılıklar bizim için Ve onun acısı bile Vız geliyor yüreğime Seni özlüyorum Sevdamızı özlüyorum Faydası olmadığını Bile bile… |
isyanımın ateşi yazıldıysa alnıma kara yazı ne çare çekerim bir mavzer kurşunu yer gibi bir ateşin odunu yemesi gibi bende kendimi yer kendimi diri diri yakarım ah sevdiğim bir bilsen beni senin için varım sen yoksan bende yokum kahrolurum günahkar kullar gibi bende kıyarım canıma gider cehennemde yanarım bilirsin yaparım sensizliği bir bilsen sol yanım sızılıyor kuruyan gözlerim kör oldu veysel oldu seni arıyor ellerim ferhat oldu dağlar deliyor kalbim senin vefasızlığına isyan ediyor sen bil yeter mezarda olsan yılan olur gelir sararım seni günaha girer cehennemde yakarım kendimi |
Bilemedin Sen ağlamak artık neyi değiştirir sevgimin kıymetini bilemedin sen isyanlar sitemler faydasız sevgimin kıymetini bilemedin sen istesem de artık dönemem geriye sanır mısın severim seni bird aha böyle canımdan çok sevmedim mi söyle sevgimin kıymetini bilemedin sen çarpardı yüreğim senin için delice böyle oluyormuş insan gerçekten sevince kaplardı yüreğimi bir sızı sen gidince sevgimin kıymetini bilemedin sen |
| Saat: 10:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık