![]() |
...yarım bir robinsonduk aslında üç tarafı denizlerle çevrili yarımadada oynanılan yarım kalan oyunlarda... |
Kim sever ki benden başka 2 noktayı.. Ne bitişi temsil eder, ne de devamlılığı.. |
Artık güneş batabilir... |
Zaman tersi akarken tekerrürde cinnetim, Çizdiğim tüm resimlerde hep karanlık cennetim.. |
Yol olduk Yok olduk Bu yollarda aşınan Hep biz olduk Hep biz olduk ... |
Suskunluğum Asaletimdendir! Her Lafa Verilecek Bir Cevabım Vardır Aslında.. Ama Bir Lafa Bakarım Laf Mı Diye Bir De Söyleyene Bakarım Adam Mı Diye! |
Sen Gelince... Sen Gülünce... Sen konuşunca... Sen susunca.. Sen gidince... Vaz geçemiyorum iki nokta arasındaki gel-gitlerden.. Ya gel.. Ya git.. |
Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim.. |
Bu gun varim,yarin olmya bilirim...! Yarin varim diye bilirim ama , olmayada bilirim...! Hic bir sey bilinmiyor... |
Yazılamıyor yazgı sil baştan...(ci) |
Ben bunları haketmedim, herşeyimle seni sevdim. Aşkıma hep sahip çıktım, hata mı ettim ? Aylar oldu aramadım aramadım. Elim gitti telefona gururumdan aramadım. Sevdi gönlüm, deli oldu. Elim gitti telefona, bende bittin aramadım.... (ci)(ci)(ci)(ci)(ci) Yaşıyor ama uzaktaysam senden, bil ki seni hiç unutmadım. Ölüm değilse bizi ayıran, yazık olmuş, hata yapmışız.. Yokluğumda sen nasıl olursun hayal ettiğimde, seni mutlu, çok mutlu görüyorum. Çünkü hep öyle ol istedim. Her şeyin güzeli senin olmalı. Aynı şeyi isteme benden, yerine kimseyi koyamam ki... Ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim ki. Sen bana aşk dedin, bizi kirletemem ki. Kimsenin öyküsünden kopya çekmedik. Ne acıdan, ne kayıptan korkmadık ki hiç. Biz ne kavgalar atlattık ta yılmadık ki bir gün. Üstüne gittik sevdanın, yenilmedik ki. Kimsenin duygusundan çalmadık biz. Başkasının oyununu bozmadık biz. Bu dünyanın uyumunu bozmadık biz |
CareLer CareSiz Sen yokken.. |
Bu hikâye senin için! 'Anlamak' kelimesini sözlüklerden çıkartıp elimle dokunacağım kadar somut hale getirdiğin ve yüreğime yerleştirmeme yardım ettiğin için... 'Anlamak' ve 'anlaşılmanın' en güzel denilen sevişmeleri kıskandırdığını bildiğin ve bana da öğrettiğin için... Durum ne olursa olsun, dilinde bu kadar güzel bir 'özgürlük' şarkısıyla yaşayabildiğin için... Senin için... Bu, insanın içinde yaşatıp zamanla sevdiği ve kendisine çok acı verse de, neredeyse bedenine bir organ gibi eklediği, hüzün doğuran tüm uzun soluklu duyguları yerle bir eden, kısacık bir hikâyedir! Sonra sen geldin. Yaşayıp gidiyordum... 'Yaşayıp gitmek!' Ne saçma! Bu fiili nedense, hayatımızın sıkıcı olduğunu, bir günün diğerinden farklı geçmediğini düşündüğümüzde kullanırız. Oysa tam tersi olması gerekmez mi? 'Yaşamak ve gitmek...' Yaşıyorum, gidiyorum, yol alıyorum. O halde şöyle demeliyim: "Yaşıyordum ama gitmiyordum" Veya: "Gidiyordum akıp zaman içinde kaybolmuş vaziyette, ancak yaşamıyordum." Bir aşk hikayesine boyanmıştı bütün mevsimlerim Tuhaflığı yoktu yazın kazak giyip de Kışın denize girişimin Kazağımda da aşk kokusu vardı Acıma dokunan ve Nasıl kokacağını şaşıran Yosunlarda da Sonra sen geldin. "Hadi gel, hayatı anlayalım ve anlatalım." dedin. Çok konuştuk bu konuda çok... Hem her duygunun tarifini almak istedin hem de hepsi hakkında bildiğin ne varsa bana vermek. Seninle konuştukça, kendime dair son derece basit ama yine de hiç üzerinde durmadığım bir şeyler olduğunu görmek beni nasıl da şaşırtıyordu. 'Acı' konusunda çok konakladık... Kanattıkça beni böyle acı Ve sohbetler yetmeyince nefes almaya Ağlardım Yaralarımdan şiir yapardım Acı bir annedir, durmadan hüzün doğuran. Ahh, ben o hüzünlerle boğuşmak, azıcık nefes alabilmek için kaç kitap okudum, kaç film izledim, kaç hayat belledim, bir bilseniz. Yooo! Dostlarıma haksızlık edemem şimdi. Turuncuya boyalı güney akşamlarından, fesleğen kokulu batı ikindilerinden, kuzeyin gri sabahlarına kadar kaç sohbet vardır yüreğimde daima saklayacağım. Ahh, benim kelimelerle beyinlerinde tepindiğim dostlarım... Nasıl da isterlerdi gözlerimden yanaklarıma dökemediğim gülüşleri görmeyi. Her sohbette yüreğimi yatırıp masaya, son derece dikkatli ve zarif hareketlerle acı ve hüzün doğuran parçalarıma ulaşır, üzerini örterlerdi. İyi hissederdim bir süre. Apartmanların üzerinde uçuşan martıları fark ederdim en azından. Ancak sonra yine hüzün... Yüzsüz hüzün... Baktığım yerlerde gözlerim Bazen öyle uzun kalırdı İnanmazsınız ama Baktığım yerler sıkılırdı Sonra sen geldin. Geldin ve: "Hele şu yükünün birazını bana ver." dedin. Şaşırdım çünkü görünüşe göre senin yükünün benimkinden fazlası vardı ama eksiği yoktu. Sen anlatırken fark ettim ki içinde bir yerlerde bu yüklerle başa çıkmak için özel eğitimli bir parçan vardı. Bu parça, yükün niteliğini ya da niceliğini yürekte en hafif duracak hale getirebiliyordu gerçekten. Konuşurken bir yandan da yüreğimin en tozlanmış ve uzun süredir de yanına hiç uğranmamış parçasını koydun masaya. “Bak,” dedin "bunlar hayat dostu parçalar . Şimdi bunları öyle güzel temizleyeceğiz ki bir daha canın içindeki parçalara dokunmak istediğinde ve hüzne giderken, bunların ışıltısına takılacaksın. Takılacaksın ki hüzün doğuran acı parçaları koyuvereceksin yerinde tozlanmaya. Böylece de zamanla ağırlıkları, olması gerektiği kadar olacak. Oysa sen ha bire parlatıp parlatıp durmadan onlara bakıyordun önceden ve bu da onları olduğundan ağır hale getiriyordu. Oysa tam tersini de yapabiliriz hepimiz. Işıldayan parça daima daha ağırdır. Gel, hayat dostu parçaları ışıldatalım durmadan.” Sen geldin Kelimelerini şekere batırarak Sen geldin Baktığın yerlerde çiçekler bırakarak Acıya ve hüzne gereğinden çok yüz vermemeli insan. Ben artık hüznü içimde şişmanlatmamayı başarıyorum galiba. Geçen gün ne gördüm dersiniz? Meğer ne kadar yakışıyormuş martılar denizin üzerine! Hikâye bu kadar... Merak edeceksiniz belki, bu değişiklikleri sağlayan kimdi… Bir can’dı. Canımın içi değil İçimin canı olup da Sen Geldin ho$ geldin... http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2618/204/50/1090299783/n1090299783_30379478_1906497.jpg |
Aşk, eşeğe bile dansettirir...:msn_party |
"Makyajı akmış şehrimin suratını yıkamak ister misin?" |
Kalpte Bir Melek Var Hak'tan Armağan Bana...(ci) |
Bir düzine cinayet işleniyor. Yalnızca bir seyirciyim ben, suçlanamam. Hayatımda duyduğum en güzel şarkıyı dinliyorum; sözleri var bu kez ezberlediğim ilk dinleyişte. Yalnızca bir seyirciyim ben, bunu ben çalamam. Annemin doğurduğu son bebeği öldürüyorlar. Yalnızca bir seyirciyim ben, ağlayamam. Beni sevdiğini söylüyorsun. Duygularım yok benim, konuşamam. Bir an önce yarın olsun istiyorum. Uykum yok, uyuyamam. Uyanıyorum, ara veriyorum rüya bilmecesine gecenin tam ortasında; şimdi bütün aşklar, bütün suçlar, bütün ölümler, bütün yalanlar bana ait; ve bütün o şarkılar... |
"Yaklaş bana yanmazsın, yansan da o senin içinde yangın." |
Aşklarım vardır benim Ne beni ne de mavili hüzünler güzelini anlatır Bir yelkovan rüzgarıdır düşlerim Yaşanmayan bir masalda Güneşi hep yok olan acılarımla beni aldatır Görünen hep gece oldu gözlerimde yanan çocuğa Ölüp dirilen bedendim ben yalnızca Kaçtığım köşelerde birileri bekler Alırlar gözyaşlarımı Yeni doğmuş denizlere dökerler Gurbet yumakları ördüm ellerimde kalbine dair Bütün limanların dinlenen gemilerine doğru koştum Her vakit Patates ve soğuk içecek Ne de güzel giderdi aşklar sohbetinde Yazgıya yenilen büyük sevdalardık yalnızca Bittiği yerden geri döndü masallar Düşlerin ressamı hep mavileri arzular Boncuklar düşer merdivenlerden O hep boncukları kovalar Değişen zaman mıydı Yoksa içi boş değişgenler mi olduk Bütün aşklarım adına hoşçakal dünya Sen hüzünler güzeliydin Düşlerime mavilerle girip sonra kaybolan |
Unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz,ya da yazılmaya değer şeyler yap... |
Öylesine gereksiz insanlar var ki şu hayatta onların sayesinde gerekli olanlardan oluyoruz. Dertleri bitmek bilmez,koyun sürüsü gibi koloni halinde yaşamayı severler. Onların dertleriyle uğraşmaktan kendi sorunlarına vakit ayıramazsın. Heyyy :hey: gereksiz insanlar bugün bari beni kendimle başbaşa bırakın... |
¿ ıɯsɹǝʇ izɐʎ nq uǝʇʞǝçɹǝƃ ǝɔuǝs |
Bugün; Aynı acının ezberinde bakıyorum acemice çizdiğim 'aşk' tablosuna. Yerçekimsiz, hayli sürtüşmeli bir ortamda kendimi ihmal ediyorum. Haykırdıkça daha çok birikiyorsun soluğuma. Yoğun bakımda sana bağımlı yaşatıyorum son umudumu. Farz ediyorum sevgilim Gittin sanıyorum... Yarın; Bambaşka yeni bir günün dünden kopyasını yaşatacağız. Çoktan seçmeli ölmeyi yeğlemişsekte, yoktan sevmeyi bekleyeceğiz. Her ihtimal nefes gibi gerekli olacak ölüşmelerimize. En çokta çekip gidişin koyacak bana Yeri önemli değil, her nereye olursa... |
Yasaklanan üyelerin neden yasaklandığını hep merak edeceğim ... |
Masal kentlerinde son gökkuşağı hakkımı kullanırken yine seni seçiyorum. Ama keşke yağmurlardan önce gelsen. (ci) |
"Yatar yatmaz uyuma be oğlum hiç mi yok hayallerin ?" |
İnandığım hiçbişey bu kadar uzak oLmamıştı.. YıLdızLar hiç bu kadar sönük gözükmemişti bana.. Sanki düşeceklermiş gibi.. Tutuncak bişeyLeri kaLmamış gibi.. Ve düştükLerinde kimbiLir kimLerin diLegi oLacakLar.. Benim yiten ümitLerim kimlerin hayaLi oLacak.. |
Astığın yüzün bir bir eksiliyor Ve zamanı solduruyor takvim yaprakları Eşitlenmiyor giden- kalan denklemi. Özenli sözcüklerle bezediğin hayat Kekeme mi şimdi? |
Kaç sokak var gördüğümde ağladığım bilirmisin Yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin Bitti demek zor alevi dost yüze düşman Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran(ci) |
Cansın sen :inlove: |
Dün gece yağmur yağdığında... Gök gürültüsü içime kadar işlediğinde... Ben bazen her şeyi unutuyorum. ...ben bazen... ...baZEN... İşte. Çok zamanlar sonra göreceksiniz adımdan başka hiçbir şeyim... |
Şimdi gidiyorsun git Hadi git Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma Zaten ben seni öylesine sevmiştim Şimdi gidiyorsun git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin İçinde bir şarkı Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden Sevdiğimiz şarkıları da Pencereme konan yusufcuklarıda Bana karanlığı bırak Beni bırak beni böyle bırak Böyle ansızın, böyle yakışıksız Böyle anlamsız, böyle dağınık |
Hayaaatttt beni neden yoruyosuuuuuuuuuuuuunnnnn:moo: |
Gelince de bitmez bu konu,gelmeyince de. |
very trid |
Söz dinlemez şu yüreğim senin için divaneyim…!! |
Anladım ki ........ |
Beş para etmez muhabbetler üstüne kurulmuş şu dünya sanki Herkes dünyalı değil bu gezegende bak yeryüzü çok kirli ....... Nerede okutursan okut sen değiştiremezsin eşeği :^) |
Şimdi gidiyorsun!... Git! Oysa senden tek bir damla istemiştim Sana kocaman bir deniz sunmak için... Şimdi gidiyorsun!... Git! Ne zaman başladı bu hikaye Anımsamak zor... Gençtim Hazırda fırtınalarım vardı dört nala sevdalarım... Komazdı öyle üç-beş nöbetleri... Geceler içimi acıtmazdı böyle... Bir insan bu kadar eksilebilir mi! Hatırlarsan sesine uyku kaçmış bir adam vardı Bu şehrin biryerlerinde... Düşler ormanının gece bekçisi derdin sen ona... Gözlerinde gizledi o seni sen bilmedin!... O adam bendim unuttun mu! Bak sevdiğin adam gülmeyi bile unuttu! Seni unutamadı! İşin kolayına kaçmadım... Uğruna ölmedim yani Uğruna ölünecek sandığım biri için yaşadım hep! Sen bunu da bilmedin!... Ben bir bakışına bin anlam yükledim!... Sen aşka kestirmeden gittin!... Bir hayatın özetini bırakıp avuçlarıma Şimdi gidiyorsun!... Git! Bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden Bütün ışıklarımı söndürüyorsun!... Bu cehennem cinayetlerini işliyorsun Sonra bunlara intihar süsü veriyorsun!... Yazıklar olsun yazıklar olsun!!! Susuyorsun susuyorum susayacaklarım bitmiyor!... Hani sen sevdiğini Yarı yolda bırakacak kadar yüreksiz değildin Düşmemeyi öğretecektin nerdesin nerdesin! Uzun lafın kısası yoktur Anlatacağım çok şey var... Hoyrat bir rüzgar gibi geldin... Aklımı hayatımı dağıttın!... Şimdi gidiyorsun!... Git Daha ayrılığa bile çarpmadan Aşk bize döndü! Bir yılan gibi soktun koynuma kimsesiz geceleri Artık ölüm sana dokunamamaktan kötü değil Ama sana dokunmak da yasak bana!... Göz çukurlarımdaki karanlık bunu anlatır Sen var ya sen! Allah kahretsin!!! Yani şimdi Gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı! Yani şimdi başkaları mı sevecek seni Ben saçlarını okşadığım zaman Ellerin öksüz kalırdı... Şimdi gidiyorsun git!!! |
Okyanuslar ayrılıyor, günden güne Ve ben yavaş yavaş deliriyorum Sesini duyuyorum telefonda Fakat acıyı dindirmiyor Eğer seni asla karşımda göremezsem Nasıl sonsuza kadar diyebiliriz Nereye gidersen git, ne yaparsan yap Tam burada olacağım, seni bekleyerek Neye mal olursa olsun ya da kaç kalp kırılırsa kırılsın Tam burada olacağım seni bekleyerek Garanti ediyorum, her zaman Düşüncem her nasıl olursa olsun sürecek Kahkahayı duyuyorum, gözyaşını tadıyorum Ama şimdi yanına gelemiyorum Nasıl hayatta kalacağımızı merak ediyorum,bu öykü, Fakat sonunda eğer senle olursam şanslıyım |
♥ ...Can YarımSın... ♥ :inlove: |
Her doğum bir ölüm getirirmiş, mateme gerek yok! |
öℓ∂üяє¢єктιм ѕєηι.. iη¢iтє¢єктιм, υηυтα¢αктıм... αмα ℓαηєт σℓѕυη кı-уα-мα-∂ıм! σуѕα вєη ѕєηι ѕєνмєℓєяє ∂σуαмα∂ıм... |
"En iyiler genellikle intihar ederler. Sadece kaçmak için. Ve o geride kalanlar, asla tam olarak anlayamazlar. Neden biri onlardan kaçmak istesin ki..!" |
Yaşadım diyorum ya ben sana, Birikiyor umutlarım. Kaldı tortuları en güzel anıların. suavi |
Düş Sokağı Ellerim tutuldu sanki dudaklarım kendime kilitlendi Hoşçakal sevgilim Yüreğim durdu Ne de heyecanla çarpardı Sana dokunurken ellerim Tenin beni örterken sevgiyle Hoşçakal sevgilim Yaşam durdu kapanıyor gözlerime dünya Nerede mavi mutluluklar Nerede sevdamız ve yarın umutlarımız Hoşçakal sevgilim Zamanım doldu Hep birşeyler vermeye çalıştım sana Bir ömrümü yalnızca sevgi vererek geçirebilirdim Ama sizin vermeye pek değil hiç vaktiniz olmadı Hoşçakal sevgilim Hoşçakal sevgilim |
Her İstediğini Yapamıyorsan, Yapabileceğin Şeyler İste... |
Hepinize Disconnect :) Bugun mutluyum yaww... |
Uyudum büyüdüm gibi göründüm Ama büyümedim bi gün biLe büyümedim SoruLar vardı cevapLarı çok şıktı Ama giyemedim birini biLe giyemedim Ve bunu sen biLe biLemedin.. Ben daha 18'im Ya hepsi ya da hiçbiriyim Sanmaki şu son 3 saatte Hiçkimse ya da birisiyim :uf: |
Pinky Flood Hey sen, dışarıda soğukta duran! Yalnızlaşıyorsun, yaşlanıyorsun.. Beni anlıyor musun? Hey sen, koridorda ayakta duran, Kaşınan ayaklar ve kaybolan gülüşlerle.. Beni anlıyor musun? Hey sen, ışığı gizlemelerine izin verme! Savaşmadan pes etme! Hey sen, orada yalnız duran, Telefonun yanında çaresizce oturan.. Bana dokunur muydun? Hey sen, kulağı duvarda olan, Birinin seslenmesini bekleyen, Bana dokunur muydun? Hey sen, bana taşı taşımamda yardım eder miydin? Aç kalbini, eve geliyorum Ama bu sadece hayaldi.. Duvar çok yüksekteydi! Senin de gördüğün gibi, Ne kadar çabalarsa çabalasın, Özgür kalamadı! Ve onun kanına girdiler! Hey sen, yolda ayakta duran, Sürekli söylenenleri yapıyorsun.. Bana yardım edebilir misin? Hey sen, orada duvarın ötesinde olan, Holde şişeleri kıran, Bana yardım edebilir misin? Hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme, Birlikte ayakta duruyoruz, dağılırsak düşeriz..! |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık