![]() |
Uykuyu abartmayın bu kadar ya şahsen ben istediğim an uyuyabilirim..:D |
şeytan çok uzun zaman önce, Alaahın yanından kovulmadan evel bir melekti ama şu anda melek statüsünde değildir kendisi ( Bkz Ayet - el Kürsi) :D tabi oyle bişey yok ama ben uydurdum.. :D maksat muhabbet olsun. |
olsun bakalım:P |
vallahi olabilir bak, dikkatli olmak lazım =)) |
uyurken astral seyahat oluyor mu acaba?:S |
uyumadan evelki ruh haline ve meditasyonununa bağlı , rüyanın rüya olması bilincine varmak gibi. kişisel telkin yolu ile seyahatler mümkün kılınabilir(bu uydurmaca değil) |
değil evet,ben öyle çok gezdim desem yalan olmaz :naughty: |
bende rüya kontrolü ile ilgilendim uzun bi süre, rüyaların üzerinde kontrol deneyleri yaptim cok seferler ve basarili oldum.. bilimsel çalıstim yani =) |
bu deneyleri tek başına mı yaptın yanii,uyurken zor olmuyor mu?:P:D |
ben uyur deneyyaparım.. biliminsanıyım ben =))) hahhahaha uyumadan evelki konsantrasyona bagli sekilde gayet rahat bir sekilde kontrol saglanabiliyor.. neyse size iyi sohbetler, ben yatiyorum... iyi geceler.. |
uykusu gelenlere iyi geceler(A) |
ben halen burdayım :D:D |
ben de burdayım,gitmedim daha:D |
ben birazdan gidecem ama :D:D |
aslında saat çok geç oldu,ehh bu kadar çay bi de üstüne kahve içersen başın da ağrır,uykun da kaçar,delideli oturursun:D |
sende haklısın ama ben çay falan içmemişim uyku gelmiyor dese gelmiyor işte ne yapacan :D:D |
benim uykum yok ama yatmam lazım,çünki yarın güzelliğimden birşey eksilmeden güne başlamak istiyorum:P:P benim gibi olan tüm gece kuşlarına iyi uçuşlar:),herkese iyi sabahlar:D |
bende gittim iyi uykular herkese :D:D::D |
Bende gidiyim bari..:D |
ben burdayım şimdi millet nerdesiniz :) |
ben de burdayım:D |
vay vay hoş gelmişsin dünki kadru keliyor yavaş yavaş :) |
hoşbulmuşam:Pyok mu daha gelen,ikimiz uykusuzuz galiba:D |
çok ısrar ettiniz dayanamadım geldim:Paslında şu an uyuyorum ama ben uyurnettegezer'im hastalık gibi bişe yaneee... |
Bende uykusuzum ama canım burda takılmak istemiyo..:P |
hoşgeldin:),ne iyi ettin,çağın hastalığı işte naparsın:P |
bencede:Phatta:P:P |
ne olmus =) biri mi nezle olmus =))) |
ben çağırmasam gelmiyeceksiniz ha :):) neyse dünki kadru geldimi bakiyim hani elleri gürelim elleri :D:D |
dunku kadro derken, saat kac gibi olan kadro =))) |
karnım acıktı uyuyamıyorum,canım bişey yapmak istemiyor... |
hemen tcp hatlarını aç, burda pizza var, internet üzerinden göndereyim.. http://www.yenivizyon.net/images/news/534.jpg |
valla bende acıktım mı ne,ama bu satte yenen şeyler selülit olarak bize dönebilirler,erkekler içinde türk kası örneğini verebiliriz,ben börek yapmıştım,birinizde çay demlesin artık kilo milo boş verelim bu geceliğine... |
çayı ben demlerim ama içmem, onun yerine kahve içim ben... börekler geliyo mu ki =)) http://img503.imageshack.us/img503/2515/liptonteaqd4.jpg hadi hazırladım, sıcak su da var... bekliyorum börekler gelsin =)) |
Alıntı:
bu saatte borek yemek cok sakincali sakin yemeyin cok fazla kilo yapar siz bana gonderin ben sizin yerinize yer kilolari alirim kilolar bana viz gelir tiris gecer nasil olsa 110 kg.yum :P |
Selam Herkese iyi gecelerrr nasilsiniz ? |
http://www.samanyoluhaber.com/images/resim/izmir-sutlu-borek.jpg size ancak resmini gönderebiliyorum,bakıp bakıp yalanırsınız maalesef,eh sizin yerinizede ben burda adeta agopun kazı gibi yutuyorum şuan amanda ne güzel yapmışım ellerime sağlık:P |
Alıntı:
|
cok guzel gozukuyorlar :) |
ah ah bu saatte sizin icin nelere katlaniyorumda kiymetim bilinmiyor |
Alıntı:
5 sene sonra.. http://www.telepati.com.tr/kasim04/gorsel/obez.jpg |
ayyyyyy igrenccc gorunuyoooo :S |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
peki bizi de bilgilendirir misin =))) nasıl ykılacağı konusunda =) gece koşusu mu?:D:D |
anladın sen onu:P |
Alıntı:
güzeldi , valla benim yakma şansım olmadığı için bişey yemiyorum akşam 8 den sonra, sadece hafta sonları yerim =) ( anladın sen onu ) :D:D |
çok anlayışlıyımdır :P |
farketmemek elde değil =)))) ahhahah gece gece napıyosun hala burda cok merak ettim =) |
enerji depoluyorum dermişim |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık