MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

blackhawk 19 Kasım 2006 19:41

"Ne Dinliyorum özelliği" yardım!

arkadaşlar media player da şarkı açtığımda messenger da (8.0.0812.00) şarkı ismi - şarkıcı şeklinde gözüküyo. winamp ta ise sadece şarkıcı adı gözüküyo. bunu nasıl şarkıcı - şarkı ismi yapabilirim. yardımlarınızı bekliyorum. herkese teşekkürler.

Misafir 19 Kasım 2006 19:53

Messenger'da "Ne Dinliyorum" Özelligi

Alıntı:

blackhawk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 266162)
arkadaşlar media player da şarkı açtığımda messenger da (8.0.0812.00) şarkı ismi - şarkıcı şeklinde gözüküyo. winamp ta ise sadece şarkıcı adı gözüküyo. bunu nasıl şarkıcı - şarkı ismi yapabilirim. yardımlarınızı bekliyorum. herkese teşekkürler.

Merhaba,

Winamp'ta dinlediginiz sarkilarin Messenger'da "sarkici - sarki ismi" olarak görünmesini saglamak icin asagidaki adimlari takip ediniz;
  1. Winamp'i acin
  2. Bir sarki'ya sag tiklayip "View file info" seciniz. (Ya da Alt + 3 basiniz)
  3. Acilan pencerede Title & Artist bölümlerine bilgileri giriniz ve diger yerleri bos birakiniz.
  4. Update deyin.
  5. Denemek icin bilgilerini degistirdiginiz sarkiyi dinleyiniz. Messenger'da degisip degismedigini kontrol ediniz.
Not: Elbette kullandiginiz Winamp sürümünü bilemem, ancak son sürümü kullandiginizi varsayarak tarif ettim. Bu her Winamp sürümünde hemen hemen aynidir. Ayrica sorununuz Messenger'dan kaynaklanmamaktadir.

Saygilar

denyo 20 Kasım 2006 06:04

MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

SELAM
ARKADASLAR MSN DEKİ RESİM BÖLÜMÜNDEKİ RESİMLERİ NERDE BULABİLİRİM.*-) . PC DEKİ RESİMLERİM BÖLÜMÜNDEN SİLMİŞİM..

Misafir 20 Kasım 2006 12:41

Alıntı:

denyo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 266765)
SELAM
ARKADASLAR MSN DEKİ RESİM BÖLÜMÜNDEKİ RESİMLERİ NERDE BULABİLİRİM.*-) . PC DEKİ RESİMLERİM BÖLÜMÜNDEN SİLMİŞİM..

C:\Documents and Settings\-----------\Application Data\Microsoft\MSN Messenger

Bu adres 'te messenger ın tüm işledigi herseyi bulabilirsin fakat sunuda unutma resimler resim olarak sesler de ses olarak kaydedilmez

( sqmdata00.sqm ) gibi dosyalar halinde saklar...Kolay gelsin ;)

effeg 20 Kasım 2006 22:06

yaa bnnn msn imi bir haftadır açamıyorummm ne yapmam gerek windows live beta yı da bulamadım ne yapmam lazım yardım edersen iyi olur. teşekkürler

Misafir 20 Kasım 2006 22:35

Alıntı:

effeg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 267984)
yaa bnnn msn imi bir haftadır açamıyorummm ne yapmam gerek windows live beta yı da bulamadım ne yapmam lazım yardım edersen iyi olur. teşekkürler

Verdiginiz tek bilgi, MSN'inizi acamiyor olmaniz. Bu durumda nasil yardimci olalim? Biraz daha detayli anlatabilirmisiniz sorununuzu? Hata kodu, kullandiginiz messenger sürümü.. vb. Yardimci olmaya calisacagim.

effeg 20 Kasım 2006 22:50

live messenger kullanıorummm sorun gider panosu çıkıyor tıklıyorum sorun gider diyorum oradan bir tek sistem dosyasını bulamıyo ve bazen anahtar bağlatyda bulamıyor. umarım yeterince açık olmuştur

Misafir 20 Kasım 2006 23:28

Alıntı:

effeg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 268068)
live messenger kullanıorummm sorun gider panosu çıkıyor tıklıyorum sorun gider diyorum oradan bir tek sistem dosyasını bulamıyo ve bazen anahtar bağlatyda bulamıyor. umarım yeterince açık olmuştur

Önce Baslat > Denetim Masasi > Program ekle veya kaldir'dan Messenger'i onarmayi secin.
Sonuc alamazsaniz
Windows Live Messenger'i sifirdan kurun

Alıntı:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin. C:\Documents and Settings\windows_oturumu_açma_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\ klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini silin.
3-) Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.

Alıntı:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.

5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Windows Live Messenger'ı kurun.

yasin1 21 Kasım 2006 20:27

Sollte die Übertragungsrate sehr niedrig sein, klicken Sie hier, um herauszufinden warum.

bende bu yaziyor ve datei yollarken cok yavas

Misafir 21 Kasım 2006 20:35

Alıntı:

yasin1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 269292)
Sollte die Übertragungsrate sehr niedrig sein, klicken Sie hier, um herauszufinden warum.

bende bu yaziyor ve datei yollarken cok yavas

"Aktarim hizi düsükse nedenini ögrenmek icin buraya tiklayin" türkcesi. Messenger'la ilgili bir sorun degil. Sizin ve karsidakinin baglantisiyla alakali. Aktarim hizi düsükse birsey yapamazsiniz.

hamann_m5 21 Kasım 2006 22:46

slm arkadaslar benim iki tane sorum var size

ben messenger live 8.0 kullaniyorum

1) ben istersem msn' de bana gelen mesajlarin sesini degistirebilirmiyim??? degistirebilirsem nasil yapacam???

2) ben ne zaman msn'de oyun oynamaya baslayinca msn dusuyom hattim kopuyor msn'nin... bu sorunlar neden?? cagresi ne olabilir???

yardimlarnizi bekliyorum....

iyi calismalar
saygilarimla

hc77 22 Kasım 2006 13:55

merhaba.benim msn adresime başka biri girip şifremi kırmış ve su an kullanıyor.Acaba ben o msn adresimi iptal edebilirmiyim?

effeg 22 Kasım 2006 19:32

slmm bn bu işlemlerin hepsini gerçekleştirdim ama aralarından bitek verdiğin maddelerden 3 cü sünü yapamadımm yani bulmadım ve bu yüzden açılmıyo:s 3 maddeyi nasıl bulabilirim daha açık bişi yollasan sevinirim.

GreenEye 22 Kasım 2006 22:27

selam ya ben msn adresimi 24 saat online göstermek istiyorum ama olmuyor giriyorum

Windows Live sitesine ordan giriş falan yapıyorum join now falan diom sonra karşıma tel hattı çıkıo o da bi tek türkcell onu seçmem gerekio heralde bi de üstünde [choose one ] yazıyor buna tıklayıp next diyincede uyarı veriyo 24 saat online nasıl yapılıyor ..

esrayaprak 22 Kasım 2006 22:47

ben ufak bışi sorcaktım msn ı actıgımda kısılerı resimleriyle görmek istiorum ıkı adresım var bırısını daha once ole ayarlamısım sanırım ama dıer adresımı bole acamıyorum.yanı su an yesıl kafalar seklınde goruyorum kısılerı resımlerı gormek ıcın kısı kartı acmam gerekıo yanı msn drek gırdıgımde kare kare cıkan resımlerı gormek ıstıorummmmm.. nasıl yapıoduk bıras yardım edrmısınız??

gunahsiz_seytan18 23 Kasım 2006 01:15

kardaş benim msn nemi çaldılar bu yöntemle geri alamadım bana bir yardımcı olabilebileckmisiniz adım irfan istanbuldan çalınan msn ne adresim *moderatör tarafindan silindi* yardımcı olrsanız çok sevinir bu siteyi yapanada çok teşşekür ederim

Misafir 23 Kasım 2006 01:59

Alıntı:

gunahsiz_seytan18 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271141)
kardaş benim msn nemi çaldılar bu yöntemle geri alamadım bana bir yardımcı olabilebileckmisiniz adım irfan istanbuldan çalınan msn ne adresim *moderatör tarafindan silindi*
yardımcı olrsanız çok sevinir bu siteyi yapanada çok teşşekür ederim

İstedigin yönetemi deniyebilirsin ! Artık geri alman imkansız eger Msn ini Hackleyen kişi Sunları yapmıssa ;

1. Senin şifreni değiştirmiştir.
2.güvenlik soru ve cevabını değiştirmiştir.
3.parola sıfırlaması için ayarları kendine cevirmiştir.

bu vakitten sonra üzülerek söylesemde Su içmekten baska bişey yapamazsın...
geçmiş olsun

satyricon 23 Kasım 2006 02:21

arkadaslar merhaba acil bir problem
internet bugun bağlandi bilgisayara her turlu sayfaya girebiliyorum ama
MSN Live bağlanmiyor ve msn'in internet sayfasina da giremiyorum. Hara 801000306 yi veriyor guvenlik duwarini kapadigim halde bağlanamiyorum. seçeneklerden gelismis ayarlari denetle diyorum 2 sınama gerceklesiyor olumlu ama ortadaki sina'yi tikladigimda sinamak icin bir proxy belirtmeniz gereklidir yaziyor sorun sadece bu mu ? ne yapmaliyim acil ?

huseyinb 23 Kasım 2006 11:03

arkadaşlar ben bunuda yaptım ama yinede kişi listesi boş. bilgi verebilirseniz sevinirim

Misafir 23 Kasım 2006 17:27

Alıntı:

hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 269500)
slm arkadaslar benim iki tane sorum var size

ben messenger live 8.0 kullaniyorum

1) ben istersem msn' de bana gelen mesajlarin sesini degistirebilirmiyim??? degistirebilirsem nasil yapacam???

2) ben ne zaman msn'de oyun oynamaya baslayinca msn dusuyom hattim kopuyor msn'nin... bu sorunlar neden?? cagresi ne olabilir???

yardimlarnizi bekliyorum....

iyi calismalar
saygilarimla

Size gelen mesajlarin sesini derken sanirim alinan iletiler'de calan sesi degistirmeyi kastediyorsunuz. Bunun icin
Araclar > Secenekler > Uyarilari ve Sesler > Sesler
Bu bölümde alt tarafta bir liste göreceksiniz. "Yeni Anlik Ileti" yazan yere tiklayin. Daha sonra "Gözat" deyip bilgisayarinizdan bir ses secip tamam'layabilirsiniz.

Alıntı:

hc77 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 270117)
merhaba.benim msn adresime başka biri girip şifremi kırmış ve su an kullanıyor.Acaba ben o msn adresimi iptal edebilirmiyim?

Ilgili konuyu inceleyin :
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

effeg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 270526)
slmm bn bu işlemlerin hepsini gerçekleştirdim ama aralarından bitek verdiğin maddelerden 3 cü sünü yapamadımm yani bulmadım ve bu yüzden açılmıyo:s 3 maddeyi nasıl bulabilirim daha açık bişi yollasan sevinirim.

Kastedilen klasör : C:\Documents and Settings\Windows Oturum Açma Adınız\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

Alıntı:

GreenEye adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 270873)
selam ya ben msn adresimi 24 saat online göstermek istiyorum ama olmuyor giriyorum

Windows Live sitesine ordan giriş falan yapıyorum join now falan diom sonra karşıma tel hattı çıkıo o da bi tek türkcell onu seçmem gerekio heralde bi de üstünde [choose one ] yazıyor buna tıklayıp next diyincede uyarı veriyo 24 saat online nasıl yapılıyor ..

24 saat online derken sanirim offline oldugunuzda durumunuzu hareketli göstermekten bahsediyorsunuz. Bunun icin ilgili konuyu inceleyin :
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/3425-msnde-cevrimdisi-durumunuzu-hareketli-gosterin.html

Alıntı:

esrayaprak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 270930)
ben ufak bışi sorcaktım msn ı actıgımda kısılerı resimleriyle görmek istiorum ıkı adresım var bırısını daha once ole ayarlamısım sanırım ama dıer adresımı bole acamıyorum.yanı su an yesıl kafalar seklınde goruyorum kısılerı resımlerı gormek ıcın kısı kartı acmam gerekıo yanı msn drek gırdıgımde kare kare cıkan resımlerı gormek ıstıorummmmm.. nasıl yapıoduk bıras yardım edrmısınız??

Windows Live Messenger'da kisi listenizin oldugu pencerede "Kisi ekleme" butonunun sag tarafindaki "Kisileri yönet" butonuna tiklayin ve "Ayrintilari Göster"i isaretleyin.

Alıntı:

gunahsiz_seytan18 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271141)
kardaş benim msn nemi çaldılar bu yöntemle geri alamadım bana bir yardımcı olabilebileckmisiniz adım irfan istanbuldan çalınan msn ne adresim *moderatör tarafindan silindi* yardımcı olrsanız çok sevinir bu siteyi yapanada çok teşşekür ederim

Ilgili konuyu inceleyin :
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

satyricon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271189)
arkadaslar merhaba acil bir problem
internet bugun bağlandi bilgisayara her turlu sayfaya girebiliyorum ama
MSN Live bağlanmiyor ve msn'in internet sayfasina da giremiyorum. Hara 801000306 yi veriyor guvenlik duwarini kapadigim halde bağlanamiyorum. seçeneklerden gelismis ayarlari denetle diyorum 2 sınama gerceklesiyor olumlu ama ortadaki sina'yi tikladigimda sinamak icin bir proxy belirtmeniz gereklidir yaziyor sorun sadece bu mu ? ne yapmaliyim acil ?

81000306 olmasin?
Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin: Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

Alıntı:

huseyinb adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271386)
arkadaşlar ben bunuda yaptım ama yinede kişi listesi boş. bilgi verebilirseniz sevinirim

MSN Messenger (7.5) da oturum acin. Kisi listeniz görünecektir. Ilgili konuda anlatildigi gibi kisi listenizi kopyalayin. Daha sonra WLM'de oturum acin ve kisi listenizi oraya aktarin. IIgili Konu :
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

poisongirl 23 Kasım 2006 17:48

live messengerim sürekli hata veriyor
ne yapmalıyım??

Misafir 23 Kasım 2006 19:02

Alıntı:

poisongirl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271845)
live messengerim sürekli hata veriyor
ne yapmalıyım??

Verilen hata kodu nedir?

kenobi 23 Kasım 2006 20:34

slm ben sıtenıze yenı uye olan bır kısı olarak sızlerden 1 cevap almak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım lıstemdekı arkadaslarım tek tek hack lenıyor bunu nasıl engelleye bılırım veya bu kısının kım oldugunu nasıl orene bılırım twsekkur ederım.kenobi

slm ben sıteye uye olan kenobi benım lıstemde olan kısıler tek tek hcklenıyor bu kısıyı nasıl bula bılırım yada nasıl sıfre kıra bılırım

Misafir 23 Kasım 2006 21:11

Alıntı:

kenobi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 272138)
slm ben sıtenıze yenı uye olan bır kısı olarak sızlerden 1 cevap almak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım.benım lıstemdekı arkadaslarım tek tek hack lenıyor bunu nasıl engelleye bılırım veya bu kısının kım oldugunu nasıl orene bılırım twsekkur ederım.kenobi

slm ben sıteye uye olan kenobi benım lıstemde olan kısıler tek tek hcklenıyor bu kısıyı nasıl bula bılırım yada nasıl sıfre kıra bılırım

Kisilerinizin hacklenmesine karsi pek birsey yapamasanizda en azindan hacklenmelerine karsi önemli uyarilarda bulunabilirsiniz. Gerekli bilgi ilgili konu'da mevcut :

MSN'de kendinizi koruma yolları [Hack] karşılık - Yeni başlayanlar için

Ikinci sorunuza cevaben ise Site ve Forum Kurallarini / Madde 9'u hatirlatmak zorunda kalacagim. Sitemizde hack/hacking icerikli bilgi yayinlamak kesinlikle yasaktir.

mystery123 23 Kasım 2006 23:16

msn'de beni engelleyenleri nasıl bilebilirim?

Misafir 23 Kasım 2006 23:40

Alıntı:

mystery123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 272381)
msn'de beni engelleyenleri nasıl bilebilirim?

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

huseyinb 24 Kasım 2006 11:27

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 271797)
MSN Messenger (7.5) da oturum acin. Kisi listeniz görünecektir. Ilgili konuda anlatildigi gibi kisi listenizi kopyalayin. Daha sonra WLM'de oturum acin ve kisi listenizi oraya aktarin. IIgili Konu :
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

slm ben bunu denedim ama sorun düzelmiyor bu seferde eklediklerim off line gürünüyor iletiler gitmiyor. vs.

başka yapılacak bişi olabilirmi?

effeg 24 Kasım 2006 22:03

yaaa bn medya player da dinlediğim şarkıları msn de nasıll göstericem yardım_?

Misafir 24 Kasım 2006 23:07

Alıntı:

huseyinb adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 272881)
slm ben bunu denedim ama sorun düzelmiyor bu seferde eklediklerim off line gürünüyor iletiler gitmiyor. vs.

başka yapılacak bişi olabilirmi?

Artik kisi listenizi görebiliyorsunuz. Ancak bu seferde online olanlar offline gözüküyor ve iletileriniz gitmiyor. Dogru mu? Hmm, MSN Messenger 7.5'i kullanirsaniz bu sorun olmaz. Sanirim bu sorun düzelene kadar MSN Messenher 7.5 kullanmalisiniz.
Alıntı:

effeg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 273831)
yaaa bn medya player da dinlediğim şarkıları msn de nasıll göstericem yardım_?

Araclar > Secenekler > Kisisel > Windows Media Player'daki sarki bilgilerini kisisel ileti olarak göster
Isaretleyin.

alim 26 Kasım 2006 13:15

@live.com msn nasıl açabilirim

Misafir 26 Kasım 2006 13:18

Alıntı:

alim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 275730)
@live.com msn nasıl açabilirim

Su an @live.com uzantili mail alamasaniz da, ilgili konuyu takip edin :
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com)

MALIBU_62 26 Kasım 2006 17:03

arkadaşlar ben msnnin hangi sürümünü yüklersem yüklüyüm ilk başta normal çalışıyor daha sonra ya yazdıklarım gitmiyor ya da bana yazılanlar gelmiyor. artık bıktım bana yazdıkların gelmedi, yazdığım gelmedi mi gibi şeylerin söylenmesinden bu sorunu gidermek için ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz? artık gerçekten sinir bozucu olmaya başladı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

kadio 26 Kasım 2006 22:36

Arkadaşlar ben görüntü adıma bişey kopyalayamıyorum bi çözümü varmı yardım ederseniz sewinirim.
Şimdiden teşekkürler...

Misafir 26 Kasım 2006 23:02

Alıntı:

kadio adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 276319)
Arkadaşlar ben görüntü adıma bişey kopyalayamıyorum bi çözümü varmı yardım ederseniz sewinirim.
Şimdiden teşekkürler...

Kopyaladiginizi görüntü adiniza Ctrl + V tuslarina ayni anda basarak yapistirabilirsiniz.

sirea 26 Kasım 2006 23:30

Merhabalar,
Msn Lİve 8'de uzaktan yardım özelliğini ve beyaz tahtayı kullanamıyorum.
Kullanmak istediğim kişinin penceresinde, update etmem isteniyor ancak herhangi bir update sözkonusu değil ve bundan sonra tekrardan live 8'i indirdim ama yine olmadı.
Sorun nereden kaynaklı acaba, yardımcı olabilir misiniz?

pusucom 27 Kasım 2006 18:26

merhaba iş yarinde çalıştıgım pc var fakat u pc de msn yok tu ben 8,1 yükledim ve bana (MSVC71.dll bulunamadığından bu uyğulama başlatadı) böyle bir hata çıkartıyor yardımcı olursan sevinirim ?????????

Misafir 27 Kasım 2006 18:33

Alıntı:

pusucom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277009)
merhaba iş yarinde çalıştıgım pc var fakat u pc de msn yok tu ben 8,1 yükledim ve bana (MSVC71.dll bulunamadığından bu uyğulama başlatadı) böyle bir hata çıkartıyor yardımcı olursan sevinirim ?????????

Eksik dll dosyasini indirin :
http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?msvc71download0UIgTFdDhO

ahmed 27 Kasım 2006 18:58

Msn bazen açılırken bir hata veriyor
yeniden dene dedim mi normal açılıyor
nedir bunun sebebi ???

black_rose 27 Kasım 2006 19:18

windows live msn yi yüklediğimden beri biligsyarda anormallikler olmaya basladı...acaba virüs girmiş olabilir mi???? eğer virüs girdiyse nasıl anlayabilirm bunu ...beliritileri neler virüsün ...eğer virüsse nasıl silebilirm...:cry:

Misafir 27 Kasım 2006 19:22

Alıntı:

Levi'S adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277043)
Msn bazen açılırken bir hata veriyor
yeniden dene dedim mi normal açılıyor
nedir bunun sebebi ???

Verilen hata koduna bagli...

Alıntı:

black_rose adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277064)
windows live msn yi yüklediğimden beri biligsyarda anormallikler olmaya basladı...acaba virüs girmiş olabilir mi???? eğer virüs girdiyse nasıl anlayabilirm bunu ...beliritileri neler virüsün ...eğer virüsse nasıl silebilirm...:cry:

Bilgisayariniza bir anti-virüs programi kurup pc'nizi taratmanizi öneririm.

TECHNO 28 Kasım 2006 11:50

ya bu mindows space güsel tamam da ayarları neden değişmiyo save butonu gözükmüyo varda ben mi göremiyommm 1 haftadır uğraşıyommm beee

bi yardımjı olun yafff pls

pusucom 28 Kasım 2006 14:41

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277017)

merhaba bu bana yolladıgın programda link çalışmıyor başka bi site varya yardımçı olurmusun ^o) ^o)

Misafir 28 Kasım 2006 18:18

Alıntı:

pusucom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278238)
merhaba bu bana yolladıgın programda link çalışmıyor başka bi site varya yardımçı olurmusun ^o) ^o)

Buraya ilgili dosya ismini yazip bulunan dosyayi indirin.

Misafir 29 Kasım 2006 00:01

Alıntı:

TECHNO adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278097)
ya bu mindows space güsel tamam da ayarları neden değişmiyo save butonu gözükmüyo varda ben mi göremiyommm 1 haftadır uğraşıyommm beee

bi yardımjı olun yafff pls

windows-live-spaces-hakkinda-her-sey-msn-space.

Burada istedigin bilgiyi detaylı bi şekilde anlatımıyla bulman mümkün !..

serhates 29 Kasım 2006 01:03

arkadaşlar kişi listesinin üzerinde "1 bekleyen isteğiniz var" yazıyo acaba bu ne anlam geliyo.paylaşırsanız sevinirim.

mercli 29 Kasım 2006 09:44

slm arkadaslar ben msn adresimi silmek istiyorum su anda kendime ait baska bır adres kullandıgım için onceki adresi kullanmıyorum. ama kesinlikle ortadan kalkması gerek nasıl silebilirim. yardım ederseniz sevinirm teşekkurler

Misafir 29 Kasım 2006 15:14

Alıntı:

serhates adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279090)
arkadaşlar kişi listesinin üzerinde "1 bekleyen isteğiniz var" yazıyo acaba bu ne anlam geliyo.paylaşırsanız sevinirim.

O yaziya tiklayarak bilgi edinebilirsiniz. Bu bekleyen istekler ya space'inizi / kisi bilgilerinizi görme izni istiyor ya da sizi kisi listesine eklemis. Kabul ya da reddetmek icin ilgili secenekleri isaretleyin.

Alıntı:

mercli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279298)
slm arkadaslar ben msn adresimi silmek istiyorum su anda kendime ait baska bır adres kullandıgım için onceki adresi kullanmıyorum. ama kesinlikle ortadan kalkması gerek nasıl silebilirim. yardım ederseniz sevinirm teşekkurler

Ilgili konuyu inceleyin:
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

majesticc 29 Kasım 2006 17:02

msn messenger imden giriş yapılan bir e-posta olduğunu nasıl bulabilirim .

pc imdaki messengerden olmadıgım zamanlarda girilen e-posta adreslerini nasıl görebilir yada kayit edebilirim.

yardimci olursaniz sevinirim.basarilar...

Misafir 29 Kasım 2006 17:13

Alıntı:

majesticc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279575)
pc imdaki messengerden olmadıgım zamanlarda girilen e-posta adreslerini nasıl görebilir yada kayit edebilirim.

yardimci olursaniz sevinirim.basarilar...

Hicbirsey anlamadim. Nasil yani, girilen e-posta adreslerini?:dontknow:

paçi 29 Kasım 2006 17:18

MSN ŞİFREMİ UNUTTUM GİZLİ SORUYUDA UNUTTUM

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM HERKEZDE VAR DİYE DEĞİŞTİR DEDİ DEĞİŞTİRDİM AMA ALTERNATİF E-POSTA ADRESİ DE YOK ŞİFREYİDE UNUTTUM VE AYRICA GİZLİ SORUYUDA UNUTMUŞ CEVABINI AÇAMIYORUZ NASIL GERİ KULLANABİLİRİZ KONU İLE İLGİLİ ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık