![]() |
Hayat Nefretim!!! Yaşamak,gülmek,ağlamak, Hep acı verici.. Yaşadım,güldüm,ağladım, Ama hiç sevinmedim bu hayatta!.. Hayattan tek istediğim:sevmek ve sevilmek.. Ama bu hayat bunuda çok gördü bana; Döndüm baktım eski zamanlara; O eski zamanı yaşamak istedim, Bşaramadım... Hayattan hep nefret ettim... Sevmek beni sevdirmedi; Hep ağlattı, Hep acı verdi, Ama artık sevmiyceğim, Çünkü hiç sevinmedim... BU benim hayat nefretim! Ama yinede biliyorum ki; Hayat bu, Bazen ağlatır, Bazen güldürür, Yaşamayı ve ölmeyi öğrenmeliyiz... |
Bilemeyeceksin Suçsuzluğumda kendimi yargıladığımı, Dilimi her gün kurşunladığımı, Darağaçlarında asılı kaldığımı, Suskunluğumu, Açlığımı, Çıplaklığımı, Bilemeyeceksin..... Mekan içinde yurtsuzluğumu, Kırılgılardaki düşselliğimi, Zamansız gidişlerimi, Susuzluğumu, Çaresizliğimi, Yangınlarımı, Bilemeyeceksin...... Ayaklarım gidemezken, koşmayı bilmediğimi, Ne beyaz, ne siyah grilere büründüğümü, Sözümle ateşlere yürüdüğümü, Kahretmelerimi, Bekleyişlerimi, Gözyaşlarımı, Bilemeyeceksin....... Öfkeme yenilip denizlerce boğulduğumu, Pusulara yenik düştüğümü, Son nefesimde dökülen sözlerimi, Sancılarımı, Yenilgilerimi, Suçsuzluğumu, Bilemeyeceksin....... |
Gizemli Aşk Memleket kokusuna hasret bir göçmen gibi sana hasretim, Aldığım nefes kadar gerçeksin, sanki elimi uzatsam sana dokunacak gibiyim, Ama ne var ki, aramıza okyanusların sığabileceği kadar da uzak... Kalp atışlarımı yavaşlatan, sonu gelmeyen özlem dolu gecelerim, Ruhumda saklı, özgürlüğünü geri isteyen bir başka ben daha, Hayalinin bakışlarında tutsak. Kısıtlı saatlerde kaybedip kullanmaya fırsat bulamadığım sözlerim, İçimi kemiren yarınını göremediğim düşlerim, Bir gün ya vakitsizce karşımıza çıkarsa diye korktuğum, seni benden, beni senden ayıracak o son durak. Belki kaparım gözlerimi, kalbime hapsedip bütün herşeyini, Aşkının içimde çıkarttığı yangınla saman alevi gibi tutuşarak. Ben yine sana aşık, yine sana hükümlü, yine sana sevdalı, Tek şahidim, seni ararken eskittiğim bizim sokağın taş kaldırımları, Gözlerimde intihara hazır gözyaşları. İşte yine canımı acıtıyor, senin bu gizemli hallerin, Yine de sana sitem etmem, giderim, Kendime küskün, susarak... Sercan Akay |
bir merhabayla basladi Bir ´merhaba`yla basladi hersey, ve ardindan gelen bakismalar... ne güzel gözlerin vardi... ne güzelde bakiyorlardi… Bir ´merhaba´yla basladi hersey, göz göze geldik... sen gülümsedin... ben senin gülmeni seyrettim…öylece… hic bikmadan usanmadan.... ne güzelde gülüyordun bana... sana bakarken icim titriyordu, bütün benligimi sariyordun... sardikca bir korku kapliyordu icimi... ama yinede hosuma gidiyordun... bir ´merhaba`yla baslamisti hersey, ve bir `güle güle´ demeden bitmisti... |
Bilemezdim Bilemezdim Alnımda yazılı kadere Sırf seni vermedi diye Günahkarca isyan edeceğimi Seni benden ayıracak O zalim ölüme Sırt çevirip rest çekeceğimi Belki beni duyar diye Gece gündüz Allah'ıma Utangaçça dua edeceğimi Cenneti terkedip yoksun diye Sen varsın umuduyla Cehenneme yürüyeceğimi Bilemezdim Yokluğunda bu denli asi olacağımı Aldırmadan mahkumluğa Seni vermeyen ellerin katili olacağımı Bilemezsin Sen yazmayan kaderimde Bana ne acılar çıktığını Çalsada ölüm kapımı Sonsuza kadar seni bırakmayacağımı Cennet cehennem bir olup bana zindan olacağını Yine senden vazgeçmem Bilsem kıyamet kopacağını. |
Simdi Gidiyorsun, Git Butun Sabahlari Usdugum Butun Gordugum Senli Gunlerim, Onlarda Gitsin !! Icimde Bir Sarki Gozumde Bir Işik Kalmisti Herseye Inat Kapat Gozlerimi, Sevdigim Anlar da Gitsin Yildizlari da Alsana Yanina Gokyuzunden Sevdigimiz Sarkilari da Pencereme Konan Yusufcuklari da.. Bana Karanligi Birak Beni Birak, Beni Boyle Birak Boyle Ansızın, Boyle Yakışıksız Boyle Anlamsiz, Boyle Daginik Oyle Kapida Sususun Oyle Sarsak, Oyle Serkes, Oyle Cerkes Durusun Oyle Saglam, Oyle Bir de Vurusun Koy Beni Sensizlige ve Otursun Icime Kul Gibi Kor Yanginin Simdi Gidiyorsun, Git Hadi Git Hepsi Hepsi Bir Sevda Benimkisi, Al da Git Hadi Kanatma Hadi Yikma Hadi Dokunma Zaten Ben Seni Oylesine Sevmistim Simdi Gidiyorsun, Git Butun Sabahlari Usudugum Butun Gordugum Senli Gunlerim, Onlarda Gitsin !! Icimde Bir Sarki Gozumde Bir ışik Kalmisti Herseye Inat Kapat Gozlerimi, Sevdigim Anlar da Gitsin Zaten Ben Seni Oylesine Sevmistim .. Hadi Git.. |
Bilemiyorum Yanağıma düşen bir damla göz yaşımsın sen Silsem mi, silmesem mi bilemiyorum. Bardağımdaki son damla suyumsun sen. İçsem mi içmesemmi bilemiyorum. Bir çiçek demeti gibisin sen Koklasam mı koklamasam mı bilemiyorum. Gül dalına konmuş bülbül gibisin sen Uçurtsam mı uçurtmasam mı bilemiyorum. Söğüt dalından düşmüş yaprak gibisin sen Sahilde kum tozu gibisin sen Hırçın esen deli rüzgar gibi ben Seni dağlara uçurtsam mı uçurtmasam mı bilemiyorum. Uçsuz bucaksız kır çimeni gibisin sen Çimende koşturan kuzu gibisin sen Çimene can veren yağmur gibi ben Yağsam mı yağmasam mı bilemiyorum. Gönlümün neşesi huzurusun sen Bahçemin nadide çiçeğisin sen Senin için yanıp tutuşan ben. Kerem misali yansam mı yanmasammı bilemiyorum. |
Günahsız Aşk Zamansız gözlerini ufka dikişin var ya Beni benden edişin Hesap vermeden Sormadan Söylemeden sevişin Buğulu gözlerinde Bakışların beni bırakır gider ya Sadece Sadece sen yokken kendime gelişim Umulmadık bir yerinde hayatın Ciğerlerini söküp atarcasına Kalbindekileri haykıracakmış gibi Karşımda duruşun Ve bir kelime bile etmeden Çekip gidişin Ve susuşun var ya... Şakağıma dayanmış bir namlunun Tetiğini çekmeyişin Oluk oluk cana hayat veren kanı Şahdamarda kesişin Ve beni benden edişin En yaşanacak zamanında yaşanmamışlıkların Çekip gidişin Ve aşktan ölürken dahi Sevmiyorum deyişin Ve günahsız gidişin Beni günaha sokar ya... |
Hoşçakal ben... Hoşçakal ben... çöpe yolculuğun... ve lütfen dönme geri... artık ne seni ne sesini nede o çok değer verdiğin yüreğini............ sabaha karşı sersemliği uykudan mı yoksa uyanmaktan mı belli olmayan kör ve dilsiz bir saatte bensiz kalacaksın. üzülme fazla birgün sende yaşarsın... mutlak değil ama belki bir gün.... , sende kazanırsın.. ne bileyim makyajsız güler, korkmadan ağlar üzülmeden ve üzmeden sever, hoş sohbetlerde boş vakitler geçirir, birgün bile olsa güneşin sana doğduğuna ve sende battığına inanır....yaşarsın.. ama şimdi gitmek zorundasın... dur dur hemen ağlama hem ne varki bunda sonsuza kadar beraber mi olacaktık yani .. dur bi dakka!!!seni gerçekten sevdiğimi mi zannettin yoksa...... hem senin için harcanırmı gerçekten aşk diye birşey olsa.. israftan kaçınmalı konu duygular olunca.. görmüyormusun sırtında bıçakla dolaşan insanları. mutlaka birkaçında parmak izin var sütten çıkma ak bıçak olsanda.. yağmurlu ıslak akşamlarda sokaklarda bıraktığmız izler hatıra kalsın sana.. beni her sabah aynada gördüğün halimle hatırla..... ne ilki nede sonuncusu bu yarım kalmış hikayelerin inan bana.... alışırsın herşeye adı yalnızlık sonu karanlık da kalmak olsada.. ve ne olur artık ağlama birtek seni değil herkesi boyadı kana aşk denen çaresiz yara bir arının çiçeğe muhtaç olması gibiydi toprağın suya olan özlemiydi çöllerde serap bile olsa yani güzeldi o hergece hayalini tuttuğun yıldızın birgün gelipte kalbini aydınlatması , elini tutması , gözlerini kamaştırıp, yanağında yıkanmaması gerek izler bırakması. hadi dur artık ,yapma . gitmen gerek işte anlasana inanmaz mıydı zaten sözler anlamlı olsa yalan dermiydi yüzüne bağıra bağıra bırakırmıydı seni kendinle başbaşa akıtmazdı o yaşları geceler boyunca ısıtmazmıydı ellerini gerçekten sevmiş olsa. hadi git artık hadi. benide ağlatma. ve sakın sırtımdaki izine dokunma, bırak kanasın . bırak o da benim olsun senden kalan tek hatıra..... |
Seni sevdim ben. Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Issızlaştı hayat sanki Sanki, sabahı eksik şiirlerimin. Sanki, gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki, artık hep kanayacak... Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok, ağlayacak. Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Kapıları kendime ben açamadım Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım.. Sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım. Savunamadım seni kimselere Anlatamadım seni kimselere Kimsesiz kaldım, En çok da sensiz... Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben.. Sana uyumak, Sana uyanmaktı hayat. Sıratını geçtim yaşarken korkmadan Korkumu geçtim cesaretle, ihanetle Berduş bir yalan masumiyeti öptüm bile bile Tek sen gitme diye Sonbahar oldum yaprak yaprak Ağaç oldum köklerimi unutarak Tesellisiz bir geceye fırlatıldım Kalbimi dar kafese kapatarak İçimdeki bir kanarya Hiç susmadan ağlayacak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yakamozlarında yıkadım sevdamı çırılçıplak Seni sevdiğimi bağırdım mehtabına Beyazında akladım bulutunun Mavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak |
| Saat: 10:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık