![]() |
güneşim ol...f.y.z.b güneşim ısıtmıyor, üşüyor bedenim, ufkumda şafaklarım sökmüyor benim, yürüyen bir cenaze sensiz bu bedenim. Seni çok özlüyorum ne olursun çabuk gel, biran önce gel. Ruhumu sancılar sarıyor sebebi ne, yoksa yabancı bir el mi değdi eline. Acımı dindirmiyor bakıp resmini öpmek Seni çok özledim Ne olursun bir an önce gel.fatih |
Bu sevda ağır gelir sana taşıyamazsın Yüreğim ağır gelir omuzlarına Taşıyamazsın Umutsuzluğum düşer kollarına geceleri Uyuyamazsın Mutluluk uçar gider ellerinden Bir kuş gibi, Sen tutamazsın Herşeye yeniden başlamak istersin En başa dönmek Yapamazsın Çekip gitmek istersin uzaklara, Gitmek ve bir daha dönmemek... Gidemezsin Unutmak istersin ne varsa Unutamazsın Sevmeye korkarsın Sevsen de söylemeye... Bu sevda ağır gelir sana Kaldıramazsın |
bilmesinler Yıldızlar aglıyo bu gece senin ardından Dokunulamayan, tutulamayan basına tac yaptıgım yıldızlar Gidişinin enkazına akıyo gözyasları bu vuslat aksamında Yollara bakıyorum gdişinin ardıdan Issız ve karanlık Söylesene yıldız gözlüm anlatsana seni sevenlere Bu gidişin dönüşü olmadıgını Bu yüregi sensiz ama seninle yasatmaya mecbur oldugumu Anlatsana O cok sevdigin yıldızlar bugün yanlızlıgı tattı Bizim için Ay'ı terkeden yıldızlar karanlıkla basbasa kaldı Ölüm alamadı o gül yüzündeki gülüsü Bizi ayıran kader bilmezki bu yürekte yeniden yeserip serpildigini İçimde patlamaya hazır bi volkan gibi costugunu Bilmesin yıldız gözlüm Artık günesin yüregimde sana dogup senin için batacagını Yıldızları ayagına yüregimde indirip basına taç edecegimi Yoluna bez biçyiggim bu bedenin,basına tac yaptıgım yıldızların ve seni hala yasatan bu yüregin Seninle ölümsüzleştigini bilmesinler yıldız gözlüm |
Elveda Acabalar ile başlayan soruların ağırlığını Vurup ayağıma ittin beni, Soguk karanlık ve derin sulara. Ellerim sana uzalı hala, Görüyorsun tutsana! Sevgi ile, sevgi gücü ile Yoksa çökerim, derinliklere gömülürüm O zaman ELVEDA Sana, Sevgiye, Aydınlığa, Sıcaklıklara. Ama sakın ve sakın tutma ellerimi, Çekme kendine beni, acıma duygusu ile. İşte o zaman, Sen Mahkum edersin, kendini de, beni de "Acıma " bataklığında acabalar ile Yaşama... |
Bilmiyorsun ki Sen Bilmiyorsun ki sen neler çektiğimi Göremiyorum seni aylardan beri. Hasret kaldım sesine,güzel yüzüne Çektiğim acılar sıkıntılar niye. Sensiz geçen günlerin ne anlamı var Bir türlü gelmiyor ki gönlüme bahar Aşkın benliğimi bir kor gibi sarar Sen olmazsan yanımda aşk neye yarar. Bekliyorum yolunu dönersin diye Karşılıksız,çıkarsız seversin diye. Hasret kaldım sesine,güzel yüzüne Çektiğim acılar, sıkıntılar niye. |
Dinle sevdiğim, bu ayrılık saatidir. Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk, Erken içeceğimiz bir ilaç gibi. Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk. Bu saatte gözyaşları, yeminler, Boş bir tesellidir inandığımız. Perde kapanıyor, film bitiyor işte, O hiç bitmeyecek sandığımız... Görüyorsun, konuşacak bir şeyimiz kalmadı. Sadece bakışlarımızda hüzün. İşte ayrılık bu; hiç beklemediğimiz... O ikiz kardeşi ölümün. Anlıyorum bir daha görüşemeyeceğiz Bu son buluşmamızdır seninle Yeni bir hayata başlayacaksın artık Onunla, o yeni sevgilinle. Anlıyorum artık o öpecek ellerini Kulağına aşkı o fısıldayacak İçinde bir pişmanlıktan başka Benden eser kalmayacak. Sigaranı söndür , kalkabiliriz On adım sonra yollarımız ayrılmalı Sakın ağlama ve bir şey söyleme bana İnsan ayrılırken bile büyük olmalı. Ümit Yaşar Oğuzcan |
http://www.keyfinebak.com/forum/images/icons/icon1.gif Ne Zaman Sevdimse Kaç kere yaşadım ben bu romanı Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Hep kendim kuruttum gözyaşlarımı Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı Sen de git bırak git beni düşünme Kader de, hayat de boşver üzülme Alıştım hasretin her türlüsüne Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Alıştım kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı Yaşamadım gitti gönül tadında Nelerden vazgeçtim senin uğrunda Seni de kaybettim yol ortasında Ne zaman sevdimse karanlık vardı Ne zaman sevdimse pişmanlık vardı AHMET SELÇUK İLKAN __________________ |
GÖNÜL BAHÇESİ Gökyüzünde bir bulut olayım Yağmur olup yeryüzüne yağayım. Gönül bahçende bir gül olayım Sen görmeden ben açayım. Kırlarda lale, sümbül olayım Etrafına kokularım saçağım. Özgürce uçan bir kuş olayım Gelip pencerene konayım. Sana aşk şarkıları okuyayım Bırak da hiç susmayayım. Kalbimin kapısını sana açayım Gönül bahçemden sevgi saçayım. Ben bu aşkta hep olayım Gönül bahçene ulaşayım. Senden uzaklarda olmayayım Kalbinin baş köşesinde olayım. |
İKİ YÜREK ARASINDAKİ FARK Kafam bu gece de karışık Tükenmiş bir insanın Sona kalan artıkları gibiyim En değersiz ve değersizce tüketilen Bendim Çünkü uğruna acı çekmeyi Çünkü uğruna hasretliği Ve hatta ölmeyi göze aldığım Ama arkasına bakmadan giden Sendin İşte bu yüzden yanarım sevdama Yalnızlığa değil öfkem sana Ve sana olan bağlılığıma Çünkü terk edilen Bendim Hiçbir haber alamadığım Bir mektuba hasret kaldığım Canım diye bağrıma basacağım Ama yanımda olmayanım Sendin Uzun günler güneş görmeyen Kahvaltıyı şarapla yapan Uyku nedir bilmeyen Uğruna kitaplar kadar şiir yazan Bendim Yanılmışım aldatılmışım Boş bir yüreğe sevda anlatmışım Kör bir kuyuda çırpınmışım Bir yürek bağlayıp beni kurtarmayan Sendin... |
bir gün gözlerim kapanırsa uykuya, uyanmamak üzere... bir nefes çıkar dudaklarımın arasından, Sen diye... son nefesim sensin, bu sonsuz gidişte... kollarım açık düşünce iki yana, ellerim buz gibi, parmaklarım senin olduğun yönde hasretin düşecek dört bir yana, dağılacak dağa taşa deryalara... bir hazin aşk hikayesi kalacak, buram buram özlem kokan düşlerine geleceğim, her zaman olduğu gibi... yavaşça okşayacağım saçlarını, dokunacağım yüzüne ruhumla... uyanacaksın uykulardan, yüreğin o burada diyecek.. dudaklarımda hafif bir tebessümle seyredeceğim seni kalkıp camlara doğru yürüyeceksin, sanki dışarıda görecekmişsin gibi... bir an bir hayal gibi görünüp, ellerimle yollayacağım öpücüğümü bir hasret fısıltısı olacağım dudaklarında 'Eylül' diyeceksin... |
| Saat: 10:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık