![]() |
Adını Koyamadığım!!!! Nefes alamadığım bir zamanın kuytusundayım Herşey öyle sessiz ve terkedilmiş ki Konuşsam yalnızlığım gelir aklıma Yıldızları seyrederim ben de Bin yıllar uzak ama bir o kadar yakın yıldızları Ellerim üşüyor ve bedenimde bana ait ne varsa Titreyen bedenimin çaresizliğinde kayboluyorum Yavaş yavaş tükeniyor bildiğim ezgiler Şahin bakışlı insanları arıyor gözlerim Aşk diye bildiğim heyecanların eksikliği Eksilmişliğimleyim Zaman en iyi ilaç derlerdi Acılarını denizlere göm ve unut sahipsizliğini İçimdeki bütün sesler sustu Canımı acıtan birşey var Bildiğim ama adını bile söyleyemediğim birşey kaldı senden bana Keşke bırakmasaydın satırları arkanda Okuyamasaydım seni Yalnızlığımda özleyeceğim yapraklar olmasaydı ve hiç bir baharı yaşamasaydı gönlüm Sen her gittiğin şehirde bıraktın yalnızlıkları Acıttın kendini ve serseri zamanla dost kavurdun tüm toprakları Baharı sevmiyorum artık Sararmış yaprakları da öyle ve bütün aşk şarkılarına lanet okuyorum şimdi Suskun ve yalnız sokakları sevmiyorum ellerimin üşümesini... Özlemlerimi Zeusun asasına yükledim ve kırık kuş kanatlarını topluyorum sokaklardan benim de kanadım kırılana ölümü yalnızlığımdan kurtarana kadar susuyorum artık Satırların konuşmaktan vazgeçtiği güne kadar Zamanı en iyi ilaç göreceğim ve bütün denizlerin sahibiyim ben seni denizlere gömeceğim. |
Bir Avuç Ay Işığı Güneşin göz kamaştıran ışığı hayalet gemilerin dolaştığı denizine düştüğünde ve gecenin bütün burçları kaybolduğunda sahillerinde, gözlerine bıraktığım bir avuç ay ışığı yol gösterecek , sen bilmesen de. |
YÜREĞİM MAHKUM SENSİZ ÖZGÜRLÜĞE YÜREĞİMİN EN DERİN BİR YERİNDE DELİCESİNE ARIYORKEN SENİ DONUK SENSİZLİĞİ GÖRÜYORUM... OYSA BEN; ORADA BILIYORDUM, BIRAKIP GİTMEZSİN SANIYORDUM.. YAZIK YANILMIŞIM ŞİMDİ YÜREĞİM, SENSİZ MAHKUM ÖZGÜRLÜĞE SENSİZ, SESSİZ VE TEK YÜREĞİM... |
Aşk Gibi Hüznün De Sebebi Yoktur Sevgili Ben hayata yaşamaktan kaçarken tutuldum Sevgili. Bir intihara koşar gibi kabullendim hayatı. İnadına ve isyanla yaşadım, Ölümler çağırmaktan kısıldı sesim, Beter oldum. Yaşadım. Kapanmış bir yarayı dürtüler gibi yaşadım. Tutup yine de sevmişsem seni, intiharım olan yaşamakta Aşkın panzehirinin olmayışındandır. Benim hayatım kaybedişler üzerine kurulmuştur Sevgili. Eni sonu malum bir cinayetin masum ve meçhul bir maktulüyüm ben. Ben seni yaraya tuz basar gibi, bütün vuslatları yıkarak sevdim. Ben seni sadece sevdim. Dedim sana. Aşk gibi hüznün de sebebi yoktur Sevgili, tutamağı vardır sadece. Ben şehirleri nemli bodrum katların kaldırım hizası pencerelerinden tanıdım. Yokulmuş zamanlar ve imkansız mekanlar gibidir benim sevgim. Bu yüzden büyük umutlarım olmadı, olamaz benim. Biliyorum. Senin gülüşün benim baharımdır. Ne ki bodrum katların kör odalarında aslolan hüzündür Sevgili Ben seni hüznüne sevdim, ben seni sadece sevdim Biliyorum. Senin gülüşün benim baharımdır. Oysa benim adım gurbetlere yazılmış, yüreğime hüzün düşürülmüştür. eylül yorgunu saçlarımla en güzel hüzünleri ben yaşarım. Ben seni gerekçesiz ve neticesiz sevdim. Ve nasıl sevmişsem seni böyle dolu dizgin, ulu orta Öylece hüzne belenmişim işte. Bazı acılar vardır, tütün gibi işler adamın ciğerine, aşk gibi, yaşamak gibi. Sevgili, Sevmişsem seni ve yaşıyorsam hala Tütün çekiyorsam gecenin bir vakti, Demli bir hüzne çatmışım belle. Dedim sana. Aşk gibi hüznün de sebebi yoktur Sevgili, tutamağı vardır sadece |
İzmir' linin Gözleri Yere baktım göğe baktım Biraz gerçek biraz hayâl kattım Seni mısra – mısra yarattım İzmir’ linin gözleri. İzmir’linin gözleri deyi – deyi Dolaştım Mecnûn gibi Türkiye’ yi. Nereye baksam seni görürüm Nereye gitsem seni bulurum Kerem ettin Mecnûn ettin beni İzmir’ linin gözleri. İstanbul’ da Van’ da yoktur Sarayda, Sultanda yoktur Göz yüklü kervanda yoktur İzmir’ linin gözleri. Edirne’ de Konya’ da Harput’ ta Bir uçtan bir uca her hudutta Ünlenir şehir – şehir tüm yurtta İzmir’ linin gözleri. Bugün burada yarın orada Karada denizde ve havada Karadenizde hamsi tavada İzmir’linin gözleri. Rüzgar ile gezdim seni Mısra – mısra dizdim seni Dağa – taşa yazdım seni İzmir’linin gözleri. İzmir Kadifekale’ den bakar Konak’ ta serin – serin imbat kokar Karşıyaka’ da nice canlar yakar İzmir’linin gözleri. Denizli’ de uyanır horoz sesinde Dinlenir yıkanır Pamukkale’ sinde Türkü olur Özay GÖNLÜM’ ün sesinde İzmir’linin gözleri. Silifke oyunu gibi kıvrak Meram Bağları’ nda yaprak – yaprak Konya türkülerinde şen – şakrak İzmir’linin gözleri. Toroslarda yaylaya çıkar Tarsus Şelâlesi’ nden akar Mersin Kızkalesi’ nden bakar İzmir’linin gözleri. Ağrı Dağı’ nın buzlarında erir Tortum Şelalesi’ nden çağlar gelir Sarıkamış’ ın çamlarında yükselir İzmir’linin gözleri. Bolu’ nun Abant’ ında dillenir Yalova Çınarcık’ ta dinlenir Bursa’da şeftali diye yenir İzmir’linin gözleri. Tekirdağ’ da şarap olur ünlenir Çanakkale’ de rüzgâr – rüzgâr söylenir Gelibolu’ da sardalye diye yenir İzmir’linin gözleri. İstanbul’ da martılarla dolaşır İner denize balıklarla söyleşir Çamlıca’ da sevdiğiyle eyleşir İzmir’linin gözleri. İzmir’linin gözleri deyi - deyi Dolaştım Mecnûn gibi Türkiye’ yi. |
yalnız senin için.. Gözyaşlarımda sakladım yıllarca hüznünü Kimi zaman darıldım arkadaşlarıma Dışarı çıkmadım. Hiç açmadım gözlerimi Kalbime gömmüştüm sana verdiğim sevgimi ve sen bir anda çıkıp geldin. Kolay mı unutulur sensiz geçen günlerim? Kim verir akan gözyaşlarımın hesabını? Kalbimdeki yara nasıl iyileşir? En kötüsü artık seni sevebilir miyim? Bir cevap aradım bu sorulara bütün gece Ama bir labirentteyim çıkış bulamıyorum Aklım ve kalbim birbirini dinlemiyor Gözlerim kapandı bir kere artık görmüyor Susadığımda bir su oldun bardağımda seni içtim bütün gece... Yağmur oldun bütün gece vurdun pencereme Hep seni sevdim ben aklıma her geldiğinde Ağzımdan çıkan söz oldun hep seni söyledim Ben senden bıkmadım kelimeler tükendi.... Ben hep seni sevdim. Solmayan bir gülüm vardı bana verdiğin sorsan söylerdi neler çektiğimi... Ben yine severdim seni Ben çocukları sevdim seni sevdiğim kadar Acıyı sevdim seni sevdiğimden, çileyi sevdim hep senden... Ağlamayı sevdim nedeni sendin Ben başkasını sevmedim seni sevdiğim kadar Yalnızlığı sevdim, çünkü hep yalnızken geldin aklıma Bazen bir ses bazen bir rüya... Ben karanlığı sevdim sen yanımdayken Ben başkasını sevmedim!!! |
VAR_MI_SIN Var mısın... Masal gibi bir aşk yaşayalım seninle Bir sen bir ben bilelim yaşananları Sonra denizden bir boş sayfa açıp Var mısın... Sulara yazalım masal aşkımızı Varsın yaşanmamış olsun Dalgalar kayalarda söylesin şarkımızı Aşkımız kıyı kıyı, liman liman dolaşsın Var mısın... Bir düş olup düşelim sulara Bedenlerimiz arzulara teslim Aşk selinde yıkanalım sırılsıklam Dev dalgalarda bir bedende sarsılalım Var mısın... Koskoca bir ummanda kaybolalım Aşkımızı anlatalım uçan kuşa Dolaşıp liman liman cümle alemi Fırtınada aynı limana sığınalım Var mısın... Yazalım yaşanmış gibi yaşanmamışları Öpüşmelerimizi boş kumsalda Hayal sevişmelerimizi bulutlar altında İster adı masal olsun aşkımızın Var mısın... Bir gecede bin defa ölelim İçimizde masalsı ürpermeler Kah ağlayalım kah gülelim Sulara aşkımızı yazıp acıları silelim Var mısın... Bir masal yazalım sulara Yaşanmamış aşkımızın masalını Sonra ölelim hiç yaşamamış gibi yarın Masal aşkımız sularda yaşasın... |
ayrildik iste bugun benim dogum gunum.. ayrilik bana hediyen aldim kabul ediyorum.. sensizlikten inan askim cok yoruluyorum.. ozledim seni hasretinle oluyorum.. ayrilik hayir getirmez..don be guzelim cok ozluyorum........>UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLAA UNUTMAZLAR Ayrılık Vakti Elimde sukutun nabzını dinle. Dinle de gönlümü alıver gitsin. Saçlarımdan tutup kor gözlerinle, Yaşlı gözlerime dalıver gitsin. Yürü gölgen beni uğurlamakta. Küçülüp küçülüp kaybol ırakta. Köşeyi dönerken arkana bak da. Öylece bir lahza kalıver gitsin. Umudum yılların seline düştü. Saçının en titrek teline düştü. Kuru yaprak gibi eline düştü. İstersen rüzgara salıver gitsin. |
SANA KIYAMAZDIM Hayatı kolaylaştırmak zor biliyorum, Ama bir şeyi daha biliyorum ki Senin hayatını zorlaştırmaya hakkım yok Ben kayalıklara çarpan bir dalgaya özlem duyarken Seni nasıl olurdu da uçurumlara götürürdüm. Ben kendim gittim. Yapamam sana kıyamam, acır yüreğim, dayanamam. Sen sevmeyi hak ediyorsun, mutsuz olmayı değil. Farz et ki ben hiç olmamıştım. O zaman ne güzeldi hayatın. Ben sandığın kadar büyük bir insan değilim. Ben küçüğüm daha çok küçüğüm Şimdi bir günlük sözümü bozuyorum, Hayata alışamadım, dünyada bana alışamadı zaten, Sadece mutluluk ararken,mutsuzluğuda peşimde sürükledim. Ne zaman güneşe bakmaya kalkışsam yapamadım, Seni düşündüm korktum kıyamadım sana,kıyamazdımda. Ben yağmurda dans etmeyi severdim ama sen çabuk hasta olursun diye seni çağırmazdım. Ben deliler gibi koşmayı severdim ama sen yorulursun diye sana diyemezdim. Sense hep bana kızardın ama bilmiyorsun bitanem Sana Kıyamazdım... |
ZEHİRLİ ÇİÇEK AŞK, ÖLÜMÜN DUDAKLARINDAN ÖPTÜĞÜ ZAMAN YÜREĞİMDEKİ ZEHİRLİ ÇİÇEĞİ USULCA BIRAKIRIM DÜNYANIN DIŞINA... AŞK, DÜNYANIN DUDAKLARINDAN ÖPTÜĞÜ ZAMAN SON KEZ AYAKLANIRDÜŞ EVLERİMDE BASTIRILMIŞ YANGINLARIM AŞK, ÖLÜMÜN DUDAKLARINDAN ÖPTÜĞÜ ZAMAN CESEDİM SAHİLE VURUR İNSANLARI KISKANARAK TOPLADIĞI CESEDİM... AŞK, ÖLÜMÜN DUDAKLARINDAN ÖPTÜĞÜ ZAMAN KELİMELERİN HATIRASINI SOKAKLARA FIRLATIRIM....... |
| Saat: 13:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık