![]() |
Alıntı:
Ancak; Alıntı:
Alıntı:
|
Eminim ki bu sorum daha önceden sorulmuş ve cevaplanmıştır. Çünkü çok başa geliyor ama yinede bulamadım cevabını... En uygun yer olarak burayı uygun buldum... Daha öncede başıma gelmiş, bir üst versiyon yükleyerek sorundan kurtulmuştum. Webcam deki görüntüm ve camera isteğinde kopmam "live" versiyonu yükleyince düzelmişti. Şimdi bir akrabama camera veya ses isteği yapınca veya o yapınca akrabamın MSN kopuyo... Bunun çaresi nedir arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. |
80072745 numaralı hata kodu veriyor windows msn açıo ama WLm açmıo Sınamada Sistem Dosyası hatası weriyor ve "sistem dosyanızda, ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler war. WLm uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini istermisiniz?" Dior |
Başlıyorum;) WLM ye girşi yapiyorum şifreyi kontol ediyor sonra Kişi Listem açılıyor fakat kullanıcı adının altındaki simgelerin yüklenmesi tamamlanmıo ve prg kilitlenio sonra Ctrl + Alt + Del den "işlemler"den "livecall.exe"yi sonlandırınca oturum kapanıyor ve şimdi bağlan deyip giriyorum tekrar ve sonra kullanabiliyorum kısacası sorun livecall.exe dosyasında rastgele birşekilde bunda olduğunu buldum ayrıca plus kuramiyorum gerçi şart diil plus ama her seferinde bunu sonlandırmak sıkıo insanı ne yapabiliris |
Alıntı:
|
peki yarın hallederim zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler bide anlamaniz için:D http://img258.imageshack.us/img258/2093/93477930cw6.jpg |
msn açıldıktan 10 sn içinde kendiliğinden kapanıyor windows mesenger kullanıyordum. ek olarak discovery yükledim onu sildim plus yükledim. onu silip tekrar discovery yükledim son olarak sildim ve şimdiki kullandığım plus yükledim. her bilgisayarı açmamda ve msnyi açarken messenger discovery.dll dosyasını 2 kere yükledin hata diye uyarı veriyordu bilgisayarda girmediğim yer kalmadı dosyalrı hep sildim ama yinede bu uyarı geliyor. ve şimdide 4 gündür msn açıyorum 10 snyede kapanıyor. sonra başka adreslerle açmayı denedim onalrda ilkinde sorun olmadı ama şimdi onlardada aynı oluyor özellikle benim msn adresimde bunlardan nasıl kurtulabilirim :*( |
Alıntı:
Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörleri göster. *C:\Program Files\MSN Messenger\ ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörlerinin içinde winhttp.dll ve version.dll dosyalarının olup olmadığını kontrol edin. Eğer mevcutlarsa bu dosyaları siliniz. (Not: Messenger sürümünüze göre bu klasörlerden birisi sisteminizde bulunmayabilir.) |
HeLP Mee arkadaşlar beni ekleyen kişinin profilini görebilme veya öğrenme imkanım warmı yani msn e kaydolduğu adı soyadı falan. ilgilenirseniz sevinirim. konularda aradım ama bulamadım umarım daha önce sorulmamıştır sorulmuşsada af ola :) |
Alıntı:
|
| Saat: 10:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık