![]() |
Alıntı:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
80072745 Hatası için onar dediğimde Sistem Dosyası hatası veriyor. msnmsgr.exe dosyasının adını değiştirince bir defalık bağlanıyor fakat bağlantı kesilince yeniden aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Live Messenger'ın 8.5 varsiyonuna plus ve A patch yükledikten sonra bağlantı problemi yaşamaya başladım. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Alıntı:
Şu şekilde WLM'ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Internet bağlantınızı yenilemeyip ve PC'nizi yeniden başlatmayı unutmayın. Ayrıca güvenlik programlarınız sorunu çözerken kapalı olsunlar. Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları altından yeni bir kullanıcı oluşturup Messenger'ın o hesapta açılıp açılmadığına da bakabilirsiniz. |
Msn İfaleri ile ilgili: Merhabalar, benim sizlerden isteğim bir bilgisayarda bulunan msn ifadelerimi başka bir bilgisayara nasıl aktarabiilirim/taşıyabilirim. Windows Live Messenger kulanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Olmadı, kullandığınız eklentileri/yamaları gözden geçirin, teker teker kaldırıp deneyin. Olmadı, başka bir Windows hesabında sorun çıkartıyor mu, onu kontrol edin. Hala düzelmediyse, bu sorun hep mi vardı, siz bilgisayara birşey yükledikten sonra mı oluştu? İşletim sisteminiz? Bağlantılara tıklayınca, hiçbir yanıt alınmıyor mu, hiçbir şey olmuyor mu? Lütfen bunları belirtin. Stuff Plug 3.5 eklentisini kurup, onun "bağlantıları varsayılan tarayıcıda aç" özelliği ile bağlantıları Firefox gibi Internet Explorer olmayan bir tarayıcıda açmayı deneyebilirsiniz. (Ha bunu denemeden önce, Internet Explorer seçeneklerinin Gelişmiş sekmesinde "Gelişmiş ayarları geri yükle" düğmesini deneyebilirsiniz, belki düzeltir.) (https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/98948-windows-live-messenger-icin-stuffplug-3-5-a.html) |
selam arkadaşlar birisi benim msn kitlemek istiyor çok mail göndererek kitleyecekmiş böyle bişey olurmu? yaa lütfen yardımcı olun bana msn adresim kitlenmesin. eğer benim onun adresini kitlemek istersem bi yolu varmı. |
Alıntı:
Çok e-posta göndererek hesabı kilitlemek diye birşey olmaz. Ancak gönderdiği e-postaların içindeki bağlantıların ne olduğunu anlamadan tıklamaktan kaçının. Sizin onun adresini kilitlemeniz ile ilgili yasadışı yöntemler (hack) olabilir ama böyle şeylerin MsXLabs'ta paylaşılmasına müsaade etmiyoruz. |
ARKADAŞLAR WLM 8.5 YÜKLERKEN %80 CİVARINDA msgrcore.cab BU HATAYI VERDİ NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEWİNCEM SAOLUN ARKADAŞLAR TEKRAR |
| Saat: 22:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık