![]() |
Şimdi sen cennet bekçisi cehennemin en ücra köşesinde beni çağırdığın yerde cehennem bekçisi ile yanıyorsun. Söyle şimdi cennetimin bekçisi kim kimin efendisi. |
Medeni hal durumuma 'sensiz' yazılmalı artık, O kadar çok sindi ki yokluğun hayatıma... |
TOPRAĞIMIZIN Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa; TOPRAĞIN Altında Yatmayı Şeref Sayarız... M. Kemal ATATÜRK |
Sevdiklerimi kaybettikçe dahada nefret ettim bu dünyadan.. |
Sabır taşım çatlamış bugün nedensiz duygular yarım kalır gider bedelsiz sadece dilek dilersin dostluk adına ne var sanki sen ne dersin dediklerini algılamasa keske beynim benim ne suçum var ki bilmem hep yenildim bana demişler arkadaşlık eskidendi sen değişmişin fakat ben her zamanda eski bendim |
Kör bir kuyuda umut ışığıdır yaşamak... Düşleri gerçek yapmak, gökten yıldızlar çalmak, dağlamak kanayan yarayı... Ağlamak doyasıya... |
Bu gidişlee en sonunda,yaşatmaz beni;Öldürür sevdan.. |
ADINI KOYAMADIĞIM SEVDAM seviyorum seni senden habersiz hayalimde tutuyorum ellerini hayalimde geliyorum göz göze hep bende seni diyeceğin günü bekliyorum ve o gün gelecek biliyorum hep uzaktan seyrediyorum seni en çokta gözlerini her yere bakıpta beni göremeyen gözlerini... oysa sevgimi anlatmak isterdim sana ne kadar büyük olduğunu ne kadar özel olduğunu hani havayı içine çekersin nefes alırsın yaşamak için hani kana kana içersin ya suyu işte öyle birşey... yaşamak vardı seninle bu hayatı aynı duyguları hissetmek vardı akşamdan kalma sohbetleri uzatıp sabahlamak vardı günlerce ama yoksun ki... bekleyeceğim seni ömrüm yettiği kadar son nefesimi verene kadar hatta daha ötesinde bile bekleyeceğim elbet birgün geleceksin adını koyamadığım sevdam... |
Sen bana senden kalan en sevdiğim yalan... |
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan |
| Saat: 22:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık