MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmetgns 20 Ocak 2008 00:25

Alıntı:

loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904200)
yha hızlı yazmaya calısorum ama olmu nese bosver sımdı bunu C PROGRAM FİLES MSN MESSENGER BU SAYDIKLARINIZIN HEPSİ VAR MSN MESSENGER DE AMA PROGMA OLAYLARI MSN MESSENGER TITRET TE SESDEGISIMI YAPRKEN YUKARDAKILERIN HIC BIRI YHOK

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904070)
"Gözat..." tuşuna tıklayıp C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki sesleri seçemiyor musunuz?

Yani o seslerin hiçbirisini listede bulamazsınız, MSN Messenger klasörünün içinden "Gözat"arak seçeceksiniz.
Alıntı:

LİVE MESSENGER BNM BI MSN ADRESIMI ACMIO O YUSDEN 7.5 KULLANIORUM
C:\Documents and Settings\"Windows kullanıcı hesabı adı"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ konumundaki o açamadığınız hesabın adındaki klasörü silmeyi sonra WLM'yi yükleyip o adresle oturum açmayı deneyin.

loafer girl 20 Ocak 2008 00:41

tmm cok tşk ederım sizee olduu basardık:P
bu arada en son kı alıntıyı anlamadım

ahmetgns 20 Ocak 2008 00:44

Alıntı:

loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904209)
bu arada en son kı alıntıyı anlamadım

Normal, ne dediğiniz belli değil gerçekten...

loafer girl 20 Ocak 2008 00:49

ne normal düzgün yazdım iştee nese
7.5 kullanıyorum dedim yha bana bi yöntem söylediniz onu anlamadım

ahmetgns 20 Ocak 2008 00:53

Alıntı:

loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904220)
ne normal düzgün yazdım iştee nese

Anlamadığınız alıntıdaki (son alıntı diye bahsettiğiniz alıntı) yazılar size ait, kendi cümlenizi anlamadığınızı söylüyorsunuz, başkasınınkini değil.
Alıntı:

loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904220)
7.5 kullanıyorum dedim yha bana bi yöntem söylediniz onu anlamadım

Dediğim şey daha açık söylenemez, kusura bakmayın. Anlayana kadar okumanız gerekir.

loafer girl 20 Ocak 2008 01:01

C:\Documents and Settings\"Windows kullanıcı hesabı adı"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ konumundaki o açamadığınız hesabın adındaki klasörü silmeyi sonra WLM'yi yükleyip o adresle oturum açmayı deneyin.

C:/Documents and settings/ All Users ve detay var sizin saydığınız dosyalar yhok

tHeBruTaLiTyOfHeLL 20 Ocak 2008 01:08

Alıntı:

loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904236)

C:/Documents and settings/ All Users ve detay var sizin saydığınız dosyalar yhok

Gizli Klasör'leri Açın,

Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm /Gizli Klasör Ve Dosya'ları Göster Ve Tamam De. :)

loafer girl 20 Ocak 2008 01:12

daha acık anlatoımı varmış bak ;)
saol kanka :kiss:

romantik84 20 Ocak 2008 10:54

merhaba, msn de son günlerde bir sorunumu hallediyorum başka bir sorun çıkıyor :(
evde kardeşlerim msn sini problemsiz kullandığı halde, ben msn ye girdiğim zaman msn'm f klavye yazıyor. word de falan q klavye yazıyor, fakat sadece msn de f klavye yazıyor. yardımcı olur musunuz lütfen...

NeutralizeR 20 Ocak 2008 11:04

Alıntı:

romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904800)
merhaba, msn de son günlerde bir sorunumu hallediyorum başka bir sorun çıkıyor :(
evde kardeşlerim msn sini problemsiz kullandığı halde, ben msn ye girdiğim zaman msn'm f klavye yazıyor. word de falan q klavye yazıyor, fakat sadece msn de f klavye yazıyor. yardımcı olur musunuz lütfen...

MSN ekranındayken Alt + Shift tuşuna basmanız ya da Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Diller > Ayrıntılar ekranına girip yaptığınız değişiklikler herhangi bir etkide bulunuyor mu?

Saat: 22:03

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık