![]() |
BİR HUZUR VAR İÇİMDE bir huzur var içimde, berrak bir su damlası gibiyim.. sakınılan tüm umutlar benim artık.. coşmuşum ,coşuyorum.. sanki bir sağanak var, yalnız beni ıslatan! bir gökkuşağı var, yalnız bana görünen! ve,merdivenler var, yollar var sonsuza giden.. bir huzur var içimde.. haketmişim yada etmemişim.. önemli olan bu değil! bir su damlası kadar yalnızım.. ama bu da önemli değil! öyle huzurlu, öyle umut doluyum ki; göklere ermem, denizlere karışmam uzak değil! hissediyorum, biliyorum, mutluluk eskisi gibi uzak değil! Eser tunay |
Bir bilet aldım aşka Aşka bir bilet alıp Döküldüm kaldırımlarına şehrin... O gece nedense; Saçlarını kızıla boyamıştı Istanbul. Ahh be Istanbul... Bir geceni bana versen ya. Baksana, Nasılda sabırla bekledim ve Koynunda izledim gün batımını. Gün gitti giderken, Aklıma geldi aldığım biletim. Gözlerimi Kız Kulesine dikip Sonuçlara bir bakayım dedim. Ahh be Istanbul... Bir kere de vur beni ne olur. Bak; Aldım gidiyorum yaşımı. Bilirim; İstediğinde dalgaların Rodrigo çaldırır, Köpük köpük akan gemilerin bordosunda . Bazen de Fausto olur; Kesersin aşıkların nefesini. Hadi ama; Bu kadar naz niye... Hiç değilse son üç numara ve karşılığına Bir aşk gecesi... |
Şad Olup Gülmedim Şad olup gülmedim Eller içinde Benim gülüm soldu Güller içinde Bir bahtı karayım Kullar içinde Gitti benim nazlı Yarim gelmedi Gurbete gidende Dönmez diyorlar Akar gözyaşların Dinmez diyorlar Sevenler murada Ermez diyorlar Gitti benim nazlı Yarim gelmedi |
Bir Cumartesi Gecesi Günlerden cumartesi, Saatse gecenin onikisi İnan bu satırların sonu nasıl gelir, Hiç ama hiç bilmiyorum... Adını koyamadığım, Sonunu noktalayamadığım Çırpındığımda her defasında battığım Sensiz geçmeye hüküm giymiş günlerimi Beraat ettirmeye çalışıyorum... , Kimbilir şimdi nerdesin, Belkide ellerin koynunda Vurdumduymazlığınla yine başbaşasın. Bilmiyorum sonum ne olur? Derbeder hayatım, perişan kalbim Bana bıraktığın son hediye olan Sensizlikle yine başbaşa... Korkma çekinme, beddua etmem sana Zaten beddua etmişsin kendine! Artık bu senin için son fedakarlık Son serzeniş, Karar ver ya o ya ben Neyse boşver gülüm Ben yine giyerim SENİN İÇİN BEYAZ KEFEN!!! |
MAVİ SEVDİM SENİ Bir tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben. Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Issızlaştı hayat sanki Sanki, sabahı eksik şiirlerimin. Sanki, gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki, artık hep kanayacak... Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok, ağlayacak. Bir tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben. Kapıları kendime ben açamadım Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım... Sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım. Savunamadım seni kimselere Anlatamadım seni kimselere Kimsesiz kaldım, En çok da sensiz... Bir tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben. Sana uyumak, Sana uyanmaktı hayat. Sıratını geçtim yaşarken korkmadan Korkumu geçtim cesaretle, ihanetle Berduş bir yalan masumiyeti öptüm bile bile Tek sen gitme diye Sonbahar oldum yaprak yaprak Ağaç oldum köklerimi unutarak Tesellisiz bir geceye fırlatıldım Kalbimi dar kafese kapatarak İçimdeki bir kanarya Hiç susmadan ağlayacak Bir tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben. Yakamozlarında yıkadım sevdamı çırılçıplak Seni sevdiğimi bağırdım mehtabına Beyazında akladım bulutunun Mavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarak Bir tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak... |
AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR Gün gelir bunları da unutursun Gün gelir gözyaşını kurutursun Gün gelir bunları da unutursun Gün gelir yüreğini avutursun Zamanla öyle değişirki insan Gün gelir ateşini soğutursun Ağlama yaşamak kumar olsada Ağlama seni vuran yar yar olsada Ağlama mevsim sonbahar olsada Ağaclar ayakta ölür Ağlama seni vuran yar olsada Ağlama saclarında kar olsada Ağlama yaşamak kumar olsada Ağaclar ayakta ölür Şimdiki aklınla yeniden başlaya bilseydin herşeye Pişmanlıkların olmazdı bugüngü kadar Doya doya gülmeleri zaten unuttun Ve sevmeleri Ve sevilmeleri Seneler nasıl da su gibi aktı Hatırası bile öyle uzak ki Başını koyupta bir omuza Güzel şeyleri duymayalı cok oldu Lanet olsun Varsın kimseler bilmesin hayatta mısın Ah``Bu şarkıların gözü kör olsun`` Gün gelir hayata yine doğarsın Gün gelir kahrolduğuna yanarsın Gün gelir hayata yine doğarsın Gün gelir üzüldüğüne yanarsın Yüzünde acı bir gülümseyişle Anarsın geçmiş günleri anarsın Ağlama seni vuran yar olsa da Ağlama saçlarında kar olsa da Ağlama yaşamak kumar olsa da Ağaclar ayakta ölür Ağlama seni vuran yar olsa da Ağlama buraya kadar olsa da Ağlama sonu intihar olsa da AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR http://www.myehost.de/resim/images/W7J25109.gif |
Bir Daha Olmayacaksın O gün sondu insan bitirdiği zaman başlıyormuş yaralar kapanmıyorsa bile aslında yalnızken daha güzelmiş hayat ve hiç bir anı kalmıyormuş senden geriye kimseninde içi sızlamıyormuş ölüm harici, bu cehennemde. Kovmakta varmış hayatımdan seni olmadığı kadar sevmemek meğer insan böylede yaşayabiliyormuş aldatılmak değilmiş mağrifet gün ışığı göze çarptığı gibi sular kıyıya vurana kadarmış aşk dediğin şeyin mecazi anlamı korkunun ecel denilen varlığa faydası yokmuş öksüz kalmakta boşmuş yok yere sevgisizlikten sevmekte sonsuza kadar değilmiş bazen insan yaşarken anlıyormuş hayatın boşluğunu her boşlukta sana hitap ediyormuş göz yaşı değilmiş senden geriye kalan sadece efsaneler kalıyormuş ya zaten ölümler bile sahteymiş ardından zorda olsa fark ediliyor alışıyor insan. Sen olmasanda devam ediyor hayat. Sen bakmasan bile gözlerime sen tutmasan bile elimi sen sevmesen bile ömrüm sana, ruhum sana, bedenim sana muhtaç hala.... |
Özlem acısı (Gurbet) Cehennemi bilmem ama bu gurbet Ondan korkmamaya itiyor bizi Zakkum ağacından zehirli şerbet İçirip hayattan ediyor bizi Elimizi sağlam tutarız diye İstikbalde rahat ederiz diye Emekli olup da gideriz diye Kazanmaya geldik ütüyor bizi Özlem acısından sine kor olur Kütük kök salınca sökmek zor olur Kanaat bitince gözler kör olur Kuşkular şüpheler güdüyor bizi Mikdatî der dertler yorduça yordu Kafamızı bozup kurdukça kurdu Yerden yere çalıp vurdukça vurdu Böyle bir çıkmaza atıyor bizi ......Felek toz dumana katıyor bizi |
Bir Dakika (Elim eline değdi yandım, yüreğim su topladı..) Elimi bırakma Sıcaklığın avuçlarımda kalsın Öylece dinlesem Gözlerim kapalı Varlığında sen olsam Sende kalsam sadece Bir dakika Nefesinde soluklansam Gözlerinde kaybolsam Korkum ayrılık Üzülme Sensizlik olsa da fermanlar Çiçek gözlerine baksam sadece Bir dakika Tortusu kalsın dudaklarımda Lal olsun dilim Yansa da göz uçlarım Yok etsen de tenimi Cesaretim bitti yaşama Senle yaşayayım sadece Bir dakika |
vefasiz seviyorsun sonunu düsünmeden iyi ve kötüyu unutuyorsun tek onun adini tasiyorsun seve seve bitiyorsun hep hatasinda affetiyorsun sevdini kaybetmek istemiyorsun bütün yaptiklarini görmek istemiyorsun birde bakmissin o seni unutmus o seni sevmiyormus o seni düsünmüyormus bile aci o kadar büyük oluyor ki hayatin anlamini görüyorsun aglayip aglayip süzülüyorsun toprak olup ölüyorsun o da bir kus gibi ucuyor gidiyormus sevgiyi bir kabus olarak görüyorsun ve gercek hayata dönüyorsun |
| Saat: 13:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık