MsXLabs
Sayfa 3 / 22

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

NeutralizeR 17 Aralık 2008 02:02

Güncelleme: Reklamları kaldırma ve çoklu oturum açma gibi temel özellikleri sağlayan A-Patch Lite sürümü hazır. Buraya tıklayarak ilgili konuya gidebilirsiniz.

Freund 17 Aralık 2008 02:13

ahmetgns@ hayır benim amacım posta kutusunda ieyi kullanmak yani komple degil sanırım yanlış anlaşıldı benim posta kutusuna tıkladıgımızda ieden bağlanıyodu öyle olsun istiyorum fakat microsoft tamamen ieyi varsayılan secilmesini istiyor ve secmeyince tıkladıgımızda firefox
yabancı dilde hotmail sitesine yonlendiriyor

NeutralizeR 17 Aralık 2008 02:16

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259063)
ahmetgns@ hayır benim amacım posta kutusunda ieyi kullanmak yani komple degil sanırım yanlış anlaşıldı benim posta kutusuna tıkladıgımızda ieden bağlanıyodu öyle olsun istiyorum fakat microsoft tamamen ieyi varsayılan secilmesini istiyor ve secmeyince tıkladıgımızda firefox

Aslında bu Firefox, Opera vs. gibi Windows ile birlikte gelmeyen tarayıcılar için bir avantaj. Önceden yalnızca StuffPlug gibi eklentilerle gelen kutusunu Firefox'ta açabiliyorduk. Varsayılan tarayıcı olsun ya da olmasın. Şimdi varsayılan tarayıcınız hangisiyse tüm Windows Live Messenger bağlantıları onda açılıyor.

Freund 17 Aralık 2008 02:20

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259067)
Aslında bu Firefox, Opera vs. gibi Windows ile birlikte gelmeyen tarayıcılar için bir avantaj. Önceden yalnızca StuffPlug gibi eklentilerle gelen kutusunu Firefox'ta açabiliyorduk. Varsayılan tarayıcı olsun ya da olmasın. Şimdi varsayılan tarayıcınız hangisiyse tüm Windows Live Messenger bağlantıları onda açılıyor.

ama hem yabancı dilde acıyo hemde kutuyu acmıyor yani illa şifre gireceksin
onuda gectim mesela iede bi kutuyu kapatınca diger kutuyu acabiliyoduk buda olmuyor bunun bir çözümü varsa neden kullanmayayımki.

durnaloglu 17 Aralık 2008 08:46

tesekkurler ben kurdum kolay . fakat kişileri ben mail adresleri olarak gormek istiyorum. iletilerini yazdiklari yazilar ile degil yani bunu nasil yapabilirim...

ornek: kisinin mail adresi x@hotmail.com gibi gormek istiyorum..
yanina yazdiklari ileti gibi degil.

ve birde sadece cevrimici olanlari gormek istiyorum. hareketli cevrimdisi olan goruntuleri nasil ekrandan silerim. sadece cevrimici olanlar gorunsun bana yeter.

simdiden yardimlarin icin sagol ...

NeutralizeR 17 Aralık 2008 09:17

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259071)
onuda gectim mesela iede bi kutuyu kapatınca diger kutuyu acabiliyoduk buda olmuyor bunun bir çözümü varsa neden kullanmayayımki.

Hesabınızla giriş yapıp ülke/bölge/dil ayarlarını kontrol etmelisiniz. www.passport.com

Alıntı:

durnaloglu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259098)
tesekkurler ben kurdum kolay . fakat kişileri ben mail adresleri olarak gormek istiyorum. iletilerini yazdiklari yazilar ile degil yani bunu nasil yapabilirim...

ornek: kisinin mail adresi x@hotmail.com gibi gormek istiyorum..
yanina yazdiklari ileti gibi degil.

ve birde sadece cevrimici olanlari gormek istiyorum. hareketli cevrimdisi olan goruntuleri nasil ekrandan silerim. sadece cevrimici olanlar gorunsun bana yeter.

simdiden yardimlarin icin sagol ...

Maalesef WLM > Araçlar > Seçenekler > Düzen ekranında "Kişileri etiketleme ölçütü" bölümünde 'Görünen ad' ve 'Adı ve soyadı' seçenekleri mevcut, 'E-posta adresi' seçeneği yok. Muhtemelen popüler eklentilerden ya da yamalardan birisi size kişileri e-posta adreslerine göre listeleme özelliğini sunacaktır.

"Düzen" ekranında üst bölümdeki tüm kutucukların işaretini kaldırın, 'Kişileri düzenleme ölçütü' bölümünde 'Çevrimiçi durum' seçeneğini kullanın. Hareketli ve Çevrimdışı kişi gruplarını tamamen kaldırmanız/silmeniz/gizlemeniz mümkün değil. Ancak "Hareketli" ve "Çevrimdışı" yazılarına tıklayarak bu bölümde yer alan kişilerin görünmemesini sağlayabilirsiniz.

EsPriTüeL 17 Aralık 2008 11:28

Bir kaç hatası daha var sanırsam. yada sadece bende oluyor bu ^o) misal eski 8.5 sürümünde normal hızda hareket eden smileylerim bunda yavaş hareket ediyor. Anlamadım bişey.

birde arka plan eklediğimiz zaman sadece ortada çıkıyor bu şekil olacak heralde normalde. fakat öyle bile olsa tam ekran yapıp eski haline getirince kayboluyor. neyse umarım düzeltirler. yoksa msnin ilk sürümünü kuracam inat ettim :D

mehmet77 17 Aralık 2008 12:09

çoklu oturum nasıl açabiliriz bu sürümde

NeutralizeR 17 Aralık 2008 12:30

Alıntı:

mehmet77 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259176)
çoklu oturum nasıl açabiliriz bu sürümde

Bu yamayı uygulayarak çoklu oturum açabilirsiniz:
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

musty1225 17 Aralık 2008 13:02

guzel bi programa benziyor

sahmelik 17 Aralık 2008 13:15

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Bu programla bulup kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility

teşekkürler

durnaloglu 17 Aralık 2008 13:37

cevapladıgın icin sagol..

kolay gelsin.

kerimcem 17 Aralık 2008 13:44

biri bana ileti gonderdiğinde gorev çubukta yanıp sonmuyoo ışık yok nedeni nedirrrr kimden yeni ielti geldiğini anlayamıyorum diğer adreslerimdede aynı olay var ... bilen varmııı...... yardımcı olunnn???????

Freund 17 Aralık 2008 14:25

Bütün dil ayuarları bölge ayarları ülke ayarları herşeyi yapıyorum malesef yine aynı şey oluyo yabancı sayfaya yönlendirme diger hesaptanda posta kutusuna girmöek istiyorum fakat oda olmuyo

ahmed 17 Aralık 2008 14:27

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259224)
biri bana ileti gonderdiğinde gorev çubukta yanıp sonmuyoo ışık yok nedeni nedirrrr kimden yeni ielti geldiğini anlayamıyorum diğer adreslerimdede aynı olay var ... bilen varmııı...... yardımcı olunnn???????

msn plus yada msn discovery yüklü ise bu sorunu yaşarsınız.

myomeroz 17 Aralık 2008 14:54

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259255)

Peki cozumu mevcut mu, bende de, ayni sorun mevcut?

kerimcem 17 Aralık 2008 14:57

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259255)

halletim plusı kaldırdım proram filesteki plus klosorunu komple sildim eski artıklarından kurtuldum ve yeni 479 plusı kurdum düzeldi TEŞŞEKÜRLERRRR.....

Freund 17 Aralık 2008 15:03

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259274)
halletim plusı kaldırdım proram filesteki plus klosorunu komple sildim eski artıklarından kurtuldum ve yeni 479 plusı kurdum düzeldi TEŞŞEKÜRLERRRR.....

kaldırmadan üstüne kursaydın olurdu zaten:)
bu plus ın son surumu cıkmayacak galiba adamlarda yapamıyoruz gibi bişiler
bırakmışlar.bana mı oyle geliyo acaba

kerimcem 17 Aralık 2008 15:08

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259275)
kaldırmadan üstüne kursaydın olurdu zaten:)
bu plus ın son surumu cıkmayacak galiba adamlarda yapamıyoruz gibi bişiler
bırakmışlar.bana mı oyle geliyo acaba

üstüne kurduğumda sapıttırdı zaten msni eski scriplerden filan oyuzden klosoru silmeznizde fayda var eski plusın artıkları kalıyoo çünküü unistall yapsanda üzerine kursanda...

Freund 17 Aralık 2008 15:13

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259282)
üstüne kurduğumda sapıttırdı zaten msni eski scriplerden filan oyuzden klosoru silmeznizde fayda var eski plusın artıkları kalıyoo çünküü unistall yapsanda üzerine kursanda...

bilmem bende bi sorun olmadı tıkır tıkır.

ahmed 17 Aralık 2008 15:30

Alıntı:

myomeroz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259272)
Peki cozumu mevcut mu, bende de, ayni sorun mevcut?

cözümü yok.plus yada discovery kullanmayacaksınız.

hoyrat92 17 Aralık 2008 17:18

Bu sürümü kurdum çok hoşuma gitti gayet güzel çalışıyor ancak çeviriyle ilgili iki şey hoşuma gitmedi
1.si "Uygun" durumu "Müsait" olsa daha iyi olurdu.
2.si dosya trasferi yaparken "kabul etmek" ve"reddetmek" olarak yazıyor.
İnşallah Final sürümde bu çeviri hatası düzeltilir.

adilekli 17 Aralık 2008 17:49

Bende Bu hatayı verdi

http://img141.imageshack.us/img141/2956/31447216wr3.jpg

NeutralizeR 17 Aralık 2008 17:58

Anti-virüs/firewall yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.

Freund 17 Aralık 2008 18:56

sanırım çıkmıcak plus yapamıyoruz gibi açıklamaar var.

ahmed 17 Aralık 2008 18:59

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259653)
sanırım çıkmıcak plus yapamıyoruz gibi açıklamaar var.

beta sürümü (4.79.342) geliştirip uyumlu hale getirilecektir.biraz zaman gerek... ;)

EsPriTüeL 17 Aralık 2008 19:22

ya karşı tarafa dosya gönderemiyorum ben. virüs vs kontrolünden geçirme çıkıyor. bunu rarlayıp hallediyorduk eski sürümde. bunda rarlasakta yemiyor napacaz :D biraz daha kurcalasam ne hatalar bulacam acep :P

ahmed 17 Aralık 2008 21:04

Alıntı:

EsPriTüeL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259720)
ya karşı tarafa dosya gönderemiyorum ben. virüs vs kontrolünden geçirme çıkıyor. bunu rarlayıp hallediyorduk eski sürümde. bunda rarlasakta yemiyor napacaz :D biraz daha kurcalasam ne hatalar bulacam acep :P

araçlar>seçenekler>dosya aktarımı>güvenli olmadığı... seceneğinin işaretini kaldırınız.

zip dosyasını seçip konuşma penceresine sürüklediğinizde çıkan uyarıya continue seçiniz...

Jammer 17 Aralık 2008 21:30

Programı kurdum, kurarken hiç hata almadım, eklentilerin hiçbirini kurmadım, sadece messengerı kurdum, bittikten sonra messenger açılıyor ama bağlanmak istediğimde hep aşağıdaki hatayı alıyorum, aradım taradım hiçbir yerde cevabını bulamadım, başka yerlerde birçok kişinin aynı hatayla karşılaştığını gördüm, burada hiç kimse bahsetmemiş, ya buradakiler çok şanslı ya da ben çok şanssızım. Lütfen çıldırttı beni bu program, nasıl çözülür bu dert dostlar?
Bu arada KIS 2009 kullanıyorum.

http://pix.nofrag.com/e/c/5/de4790caaed6bf4103a7ff0adef0e.jpg

madhead 17 Aralık 2008 22:09

80040154 hatası alıyorum sürekli.. çözümünü nette aradım buldum ama işe yaramadı... :(

tHeBruTaLiTyOfHeLL 18 Aralık 2008 00:33

Alıntı:

madhead adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260034)
80040154 hatası alıyorum sürekli.. çözümünü nette aradım buldum ama işe yaramadı... :(

Ek'teki Verdiği Linkten İndirdiysen, Klasör'ün İçindeki Extra Dosyaları Hepsini Yüklemeyi Deneyin.

pascalnebil 18 Aralık 2008 00:48

Alıntı:

Jammer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259964)
Programı kurdum, kurarken hiç hata almadım, eklentilerin hiçbirini kurmadım, sadece messengerı kurdum, bittikten sonra messenger açılıyor ama bağlanmak istediğimde hep aşağıdaki hatayı alıyorum, aradım taradım hiçbir yerde cevabını bulamadım, başka yerlerde birçok kişinin aynı hatayla karşılaştığını gördüm, burada hiç kimse bahsetmemiş, ya buradakiler çok şanslı ya da ben çok şanssızım. Lütfen çıldırttı beni bu program, nasıl çözülür bu dert dostlar?

hatayi arayib bosuna zaman kaybetme tamamen windows live messengeri kaldir bilgisayardan sonra tekrardan kur büyük ihtimal acilir yineden

CyBerLoRd 18 Aralık 2008 01:30

beta mı bu ?

tHeBruTaLiTyOfHeLL 18 Aralık 2008 01:53

Alıntı:

CyBerLoRd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260270)
beta mı bu ?

RC ( Release Candidate) Sürümü :)

f47xfenerli 18 Aralık 2008 02:55

Alıntı:

pascalnebil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260222)
hatayi arayib bosuna zaman kaybetme tamamen windows live messengeri kaldir bilgisayardan sonra tekrardan kur büyük ihtimal acilir yineden

bendede aynı hata raporu çıkıyor vede kaldırıp yeniden kurdum ama nafile
olmadı malesef:(

tHeBruTaLiTyOfHeLL 18 Aralık 2008 03:09

Alıntı:

f47xfenerli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260327)

Ek'teki İndirdikten Sonra İçinde Çıkan Extra Klasör'ünde Hepsini Kurup Denedin mi ?_?

NeutralizeR 18 Aralık 2008 09:59

Alıntı:

Jammer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259964)

Alıntı:

madhead adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260034)

Alıntı:

f47xfenerli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260327)

--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts klasörünü siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)

Daha kolay erişim için Başlat > Çalıştır > %userprofile%

ve aşağıdaki klasörü:

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\

ahmetgns 18 Aralık 2008 10:03

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259063)

Ben şu anda bu yeni Messenger'ı kullanmıyorum ancak Messenger'dan e-posta gelen kutumu StuffPlug yardımı ile Firefox'ta açarken otomatik oturum açmasını ben de sağlayamıyorum çünkü otomatik oturum açmak için lazım olan Windows Live oturum açma yardımcı programı sadece Internet Explorer'a yüklenen bir eklenti. Ama NeutralizeR'ın dediği gibi Messenger'ın da artık her türlü bağlantıda varsayılan tarayıcımıza bağlanması güzel bir şey, böyle olması gerekiyordu.

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259071)

Windows Live Hotmail'i hangi dile göre ayarladıysan oturum açtığında ancak o dil görüntülenir. Seçeneklerine girmeden başka bir şekilde başka bir dile geçemez. Ancak oturum açmadan önceki "Oturum aç" sayfası gibi yerlerde sayfanın dili tarayıcının dil ayarlarına bağlıdır. Senin Internet Explorer'ında dil ayarı Türkçe olduğu halde Firefox'ta dil ayarı İngilizce vs. olabilir. Bunu düzeltmek için Firefox'un seçeneklerine girip "İçerik" sekmesinde "Diller" bölümünde Türkçe [tr] ekli değilse onu ana dil listesinden ekleyip tercih sırasına göre diller listesinde de en üste taşı. Sanıyorum bu halleder.

IE'de bir kutuyu kapatınca diğer kutuyu açabiliyorduk derken tam olarak neyi kastediyorsun anlamadım ama aynı şeyi Firefox'ta da yapabileceğini düşünüyorum. Firefox'taki tek eksik oturum açma yardımcı programı. Bu yüzden bilgisayarda kayıtlı Windows Live ID'lerin hepsini listelemiyor. Kullandığın birden fazla hesap var ve bunların posta kutularına sık sık bakıyorsan, bu hesaplarını birbirine bağlayarak hızlı oturum açabilirsin. Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın Bu konu -yeterince güncel olmasa da- işine yarayabilir.

Üçüncü şansın ise, diğer posta kutularına gelen bütün iletileri tek bir posta kutusuna iletmen, böylece hepsini tek bir merkezden görürsün. Bunu yapmak için her bir hesabının Hotmail seçeneklerine girmelisin.
Alıntı:

hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259468)
Bu sürümü kurdum çok hoşuma gitti gayet güzel çalışıyor ancak çeviriyle ilgili iki şey hoşuma gitmedi
1.si "Uygun" durumu "Müsait" olsa daha iyi olurdu.
2.si dosya trasferi yaparken "kabul etmek" ve"reddetmek" olarak yazıyor.
İnşallah Final sürümde bu çeviri hatası düzeltilir.

Muhtemelen "Müsait" kelimesi Arapça'dan geliyor diye koymamışlar ama "Meşgul"ün de aynı dilden geldiğini hatırlatmak lazım.

mula2001 18 Aralık 2008 13:18

yamalar çok yakında çıkmaya başlar,

BECKHAM0001 18 Aralık 2008 13:37

sürekli şu hata oluyor...

http://resimekle.gen.tr/uploads/GxQ00171.bmp

yükleme bitiyor ben iptal etmeden kendi kendine geri alıp yukarıdaki hatayı veriyor...geri alma olayıda aşağıdaki gibi...

http://resimekle.gen.tr/uploads/clV00396.bmp

NeutralizeR 18 Aralık 2008 13:53

Alıntı:

BECKHAM0001 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260500)
sürekli şu hata oluyor...

http://resimekle.gen.tr/uploads/GxQ00171.bmp

yükleme bitiyor ben iptal etmeden kendi kendine geri alıp yukarıdaki hatayı veriyor...geri alma olayıda aşağıdaki gibi...

http://resimekle.gen.tr/uploads/clV00396.bmp

XP mi kullanıyorsunuz? Windows Installer'ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz:
Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 3.1 Redistributable
(Bu sayfada WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe dosyasının karşısındaki Yükle tuşuna tıklayın)

Ayrıca kurulum esnasında anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

BuZz 18 Aralık 2008 16:00

ben de kurduğumdan beri bu hata çıkıyor her girmeye çalıştığımda yardımcı olursanız sevinirim

[img=http://img396.imageshack.us/img396/9182/msncg8.th.jpg]

Freund 18 Aralık 2008 17:24

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260361)
Ben şu anda bu yeni Messenger'ı kullanmıyorum ancak Messenger'dan e-posta gelen kutumu StuffPlug yardımı ile Firefox'ta açarken otomatik oturum açmasını ben de sağlayamıyorum çünkü otomatik oturum açmak için lazım olan Windows Live oturum açma yardımcı programı sadece Internet Explorer'a yüklenen bir eklenti. Ama NeutralizeR'ın dediği gibi Messenger'ın da artık her türlü bağlantıda varsayılan tarayıcımıza bağlanması güzel bir şey, böyle olması gerekiyordu.

Windows Live Hotmail'i hangi dile göre ayarladıysan oturum açtığında ancak o dil görüntülenir. Seçeneklerine girmeden başka bir şekilde başka bir dile geçemez. Ancak oturum açmadan önceki "Oturum aç" sayfası gibi yerlerde sayfanın dili tarayıcının dil ayarlarına bağlıdır. Senin Internet Explorer'ında dil ayarı Türkçe olduğu halde Firefox'ta dil ayarı İngilizce vs. olabilir. Bunu düzeltmek için Firefox'un seçeneklerine girip "İçerik" sekmesinde "Diller" bölümünde Türkçe [tr] ekli değilse onu ana dil listesinden ekleyip tercih sırasına göre diller listesinde de en üste taşı. Sanıyorum bu halleder.

IE'de bir kutuyu kapatınca diğer kutuyu açabiliyorduk derken tam olarak neyi kastediyorsun anlamadım ama aynı şeyi Firefox'ta da yapabileceğini düşünüyorum. Firefox'taki tek eksik oturum açma yardımcı programı. Bu yüzden bilgisayarda kayıtlı Windows Live ID'lerin hepsini listelemiyor. Kullandığın birden fazla hesap var ve bunların posta kutularına sık sık bakıyorsan, bu hesaplarını birbirine bağlayarak hızlı oturum açabilirsin. Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın Bu konu -yeterince güncel olmasa da- işine yarayabilir.

Üçüncü şansın ise, diğer posta kutularına gelen bütün iletileri tek bir posta kutusuna iletmen, böylece hepsini tek bir merkezden görürsün. Bunu yapmak için her bir hesabının Hotmail seçeneklerine girmelisin.
Muhtemelen "Müsait" kelimesi Arapça'dan geliyor diye koymamışlar ama "Meşgul"ün de aynı dilden geldiğini hatırlatmak lazım.

bunları şimdi yapacağım fakat hesaplarımı birleştirmeyi düşünmüyorum.
en azından firefox a bişiler cıkacaktır diye düşünüyorum.

edit:dil ayarlarını düzenledim malesef yine olmadı üste taşıdım herşey ayarlı ama olmuyor
bu posta kutusu olayına bir eklenti çıkar herhalde.

NeutralizeR 18 Aralık 2008 17:35

Alıntı:

BuZz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260624)
ben de kurduğumdan beri bu hata çıkıyor her girmeye çalıştığımda yardımcı olursanız sevinirim

[img=http://img396.imageshack.us/img396/9182/msncg8.th.jpg]

Hangi güvenlik programını kullanıyorsunuz? Devre dışı bıraktığınızda oturum açabiliyor musunuz?

UnknowN 18 Aralık 2008 18:08

wLM 9 Gercekten MukemmeL !

msarikus 18 Aralık 2008 19:22

teşekkürler

ckrplus 18 Aralık 2008 19:28

Selamlar,

WLM 9 Kurdum ama oturum acamıyorum verdıgını hata
soyle ;

Kimlik Dogrulama hizmeti proramın bu surumle uyumlu olmadıgından oturum acılamadı

ne yaptıysam olmadı Vısta ultımate kullanıyorum tum guncellemelerı yaptım hatta explorer 8 beta 2 yıde yukledım

oturum acma yardımcı programını kaldırdım mıcrosoft sıtesınde bu program olmadanda oturup acılacagı yazıyor
ne yaptıysam olmuyor yardımcı olabılırmısınız ...

Selam ,

soyle ;

Kimlik Dogrulama hizmeti proramın bu surumle uyumlu olmadıgından oturum acılamadı

ne yaptıysam olmadı Vısta ultımate kullanıyorum tum guncellemelerı yaptım hatta explorer 8 beta 2 yıde yukledım

oturum acma yardımcı programını kaldırdım mıcrosoft sıtesınde bu program olmadanda oturup acılacagı yazıyor

Hata Kodu 8100030f

NeutralizeR 18 Aralık 2008 19:58

Alıntı:

ckrplus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260905)
Selamlar,

soyle ;

Selam ,

soyle ;

Hata Kodu 8100030f

Windows Live Messenger 2009 final sürümde çözülecek bir hata. 8100030f hatasından kurtulmak için:
Başlat > Programlar > Not Defteri > Aç > %SystemRoot%\system32\Drivers\etc\hosts Enter'a basın.

Aşağıdaki satırı ekleyin ve kaydedin:
Alıntı:

65.54.239.80 messenger.hotmail.com

Plexicroma 18 Aralık 2008 21:43

Benim aldığım hata şöyle

http://www.hizliresim.com/2008/12/18/8663.jpg

Yardım eder misiniz acaba ?? :|

Hata Kodu: 80040154

persona10 18 Aralık 2008 23:02

Alıntı:

Plexicroma adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261161)
Benim aldığım hata şöyle

http://www.hizliresim.com/2008/12/18/8663.jpg

Yardım eder misiniz acaba ?? :|

Hata Kodu: 80040154

bnde aynı hatayı sürekli alıyorum :s

Saat: 20:29
Sayfa 3 / 22

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık