![]() |
o zaman daha fazlasını yapardım... bir okul yaptırırdım... |
zenginlik alamet degildir eger olsaydım yemin edim tüm iyi insanların yanında olurdum... |
zengin olsaydım kocaman bir site yaptırırdım ve bütün fakirleri oraya yerleştirmeye çalışırdım... |
ahh ah bu kadar çok iyi insan var,ama para çakalların elinde demekki..zenginler az daha zengin olmak için kendisi bile yemiyor,sürekli adam satın almaya çalışıyor,ni nevi parayı kötüye kullanıyor..beni dinleyin arkadaslar çok para iyi deil..herkes kaldıramaz.. |
aynı yaşantıma devam ederdim ... |
bilmem:) hele o gun gelsinde:P.. |
ben olsaydım kendim olurdum... |
insanin gönlü zengin olsun peeehhhhhhh :) |
bir ton bilgisayar alırım |
Alıntı:
:D:D:D:D |
cok zengın olsaydım oturdugum apartmanı alırdım sırf yonetıcıye uyuzluk olsun dıye :d |
bütün arkadaşlarımın dostlarımın akrabalarımın borçlarını öderdim evleri olmayanlara ev alırdım..sonra bir vakıf kurardım.. |
zengin olmak istemezdim:) böyle iyi:D |
hele bi olalimda gerisi kolay:).. |
ilk sayfalarda da var hadece ve sadece o hayalimi yapardım |
Ben halimden memnunum :) :) :P |
şöyle sakin bir ortamda...iki katlı bir ev alırım...panjurları yeşil olacak ama.:D köşesine küçük bir oyun parkı...veletler için..:D...küçük bir bahçe..(kendi ektiğim sebzelerden).....vay vay vay..deymeyin sonra bana...(ci)...yakıcam ciğaramı..oturacam tv'min başına...alacam kumandamı..zap zap zap yapıcamm...?____ama hayal bunlar :( (ci) |
çıkardım dışarı eve girmemeksizin bi yandan iyilik yapar biyandan parayı harcar bi yandan yardım eder bi yandan hayatımı sürdürürdüm ................. |
bütün parayı arabalara yatırırdım herhalde |
kendime kat yat v.s:P sevdiklerimi mutlu etmek isterdim onlara hediyeler almak isterdim... |
yalansız çoğunu dahıtırdım gerisiylede yaşardım |
ŞUAN ZENGİN OLSAM KESİNLİKLE BİR TATİL YAPARDIM ÇOK İHTİYACIM VAR BUNA ÇOK HEMDE |
NE OLURSA OLSUN TEK BİR HAYALİM VAR GERİSİ YALAN |
sanki bütün dünyanın cefası bitti de,birtek sefa sürmemiz kaldı..şaşarım vallaha (ci) önce bir zengin oluyum...ilk önce buraya yazıcam ne yapacağımı :rofl: __________________________________-Saygılarımla & |
önce babam ve anneme ev alırdım sonrada hayatım boyunca huzur içinde yaşardımm |
yapamayacagım seylerı yapardım.... |
biner uzaga ingiltere 'ye giderdim.. |
https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gifZengin olsaydım; OKUL Yaptırırdım ve kendim için yatırım ilerisi içinhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif |
Zengin olsaydım yapacak öle cok şey varki say say bitmez... |
ben ilk günde son günde aynı şeyi söyleyecem kocaman bir yurt yaptırmak ve kimsesiz olan çocukları burda sonsuza kadar yaşatabilecek imkanı sağlamak |
zengin olsaydım heralde en çok sevdiğim işe eğitim işine girerdirm.. büyük ihtimalle eğitim kurumları açardım onu büyütür... üniversiteler açardım.. ama özel öle herkes giremez.. bu eğiştim kurumlarına sadece maddi durumu kötü olan çocukları alırdım.. onlarda okusun ve istediği yeri kazansın... okumak onlarında hakkı... Haksızsam haksızsın diyin arkadaşım.. doğruya doğru.... ya bende ne konuşurum... siyasete mi atılsam acaba...:D |
zengin olsam hakiki fakirleri bulup yardımcı olacak ama medyada yer almıyacak kimsenin gururunu kırmadan kimsenin haberi olmadan yardım edecek bir organizyon kurardım. |
Alıntı:
BEN ASLA BI DİLEĞİMDEN VAZ GEÇMEM HERŞEYE SAHİBİM BENİM SAHİP OLDUGUM ŞEYLERE SAHİP OLAMAYAN TÜM ÇOCUKLAR İÇİN HARCARDIM SON KURUŞUNA KADAR |
Alıntı:
|
Alıntı:
HALA DAHA FAZLASINI İSTEMİYORUM |
bizim köyün yollarını... |
geleceğim için yatırım yapardım |
kırmızı bi corvette alırdım daha sonra arkadaslarımı alıp maldıvlerde tatıl e ?;)maldivler olmasada olur ;) |
kabloları altından hacmi olcusuz alpinee type X 12''*4 bir bass ve mb quartt mit 6 cift bir muzik seti yaptırırdım |
jin_kazama one oyle yaw ama ben senıde alırdım kırmızı corvette mıe ;) |
önceliklee gırmısı bı ferrari alırdımm.. sonracıgımaa usa'dan bi denee daire alırdımm..heheytt:D |
oda guzel mc-mad bu aksam insallah bu hayallerımız gercek olur ;) |
cami yaptırırdım... |
Sabah listeye bakıyım düşünecem...:D |
Trabzonspor şanpiyon yapardim... |
arkadaş bende sana yardım ederdim trabzonsporu şampiyon yapmakta |
Bende sanaa yardım ederdım kanka :D |
ooo neler yapmazdımki... |
Kocaman, şehire uzak bir çiftlik alırdım... Hayvan Barınakları yaptırırdım. |
yatırım kimseye yardım etmezdim çünki insanlar zenginsen yanında fakirken yanında olmuyolar oyüzden hakketmiyolar yardımı |
| Saat: 05:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık