![]() |
Alıntı:
|
No problem.. Sorun yok takma kafanaa |
Ankaranın Soğuk Ayazından Taaa Msx'e Uzanan Allah Allah Sesi İle Siteye Takılan CinneT Zırhlı Kalkanı İle Başladı Feth Edilecek Paylaşımları Bulmaya.. Banlasanızda Atamazsınız Hedef Belli Sizler İçin Gözünü Yummuyan.. Uyumak Yok Yasak Destek Ver Bana Savrulmadan Uyumadan Ferman Olmadan Uykusuz Bir Gece Daha Msx'te Barınan CinneT... Sessiz Usulca ve Ses Çıkarmadan... |
Alıntı:
|
ya uyuyan yoksa bu sitenin chat ortamı var dimi |
uyucam Şimdi ya bayadır uyumuyom .. ne olacak böle :S nereye gidioz napçaz netçez... İMDAATTTT...!!!!:-# |
yok ya uykumu yok aksi gibi burda kimsede yok netcez şimdi arkadaş havalarda soğudu |
Ben Burdayım Kimse Yokmuu....:D :D |
selam nillet uyuyun saat kaç oldu:D arkadaşlar sabah olmuş çocuklar okula gidiyor :) kimse yok muuu |
Niye Bizi Uyutmaya Çalışıyorsun Kız mı Atcan Msxlabs'a |
gogo sana da getirelim bi tane :) |
ya miillet nerdesiniz be sabahladım yalnız başıma msxlabs da be |
tam uyumaya gidiom Bu fıkrayı gördüm süper geldi sabah sabah saolasın :banana: :D |
Nasreddin Hoca'ya yapilan sakalar tukenip bitmezdi. Aksehir'liler bir gun Hoca'ya takilir ve sorarlar. -Hocam senin evliyalar katinda ulu bir kisi oldugun soylenir asli var midir? Hoca'nin boyle bir iddiasi elbette yoktur ama bir kere soruldu ya cevaplar; -Her halde oyle olmali. -Boyle kisiler zaman zaman mucizeler gostererek bu ozelliklerini herkese kanitlar. Hoca madem kabullendin goster bir mucize gorelim! Hoca; -Pekala simdi size bir numara yapalim der karsisinda durmakta olan cinar agacina; -Ey ulu cinar cabuk yanima gel!... Tabii ne gelen agac var ne giden. Hoca yurumeye baslar agacin yanina varir. Aksehir'liler; -Ne oldu Hoca agaci getiremedin, kendin oraya gittin! diye gulunce, Hoca; -Bizde kibir yoktur, dag uykusuzlar gülün biraz |
Günaydın arkadaşlar.. yeni kalktım hazırlnaıp üni'ye gitcem şimdi.. msxlabs a uğramadan çıkmayayım dedim:) herkese başarı ve mutluluk dolu günler... |
Erken Başladık Sohbete Dün Fenerbahçe Maçı Bugün Kurtlar Vadisi.. Eksik Şeyler Tat Vermez Diyen'de Kim? Şimdi Her Sohbetimizde Kahvemi Lazım Hayır! Kahvemiz Olmasada Sohbetimiz Var Bu Lafı Çok Severim..:msn_party Memnunmusunuz Bakım Hayatınızdan Sitemizden Falan Filan?:) |
walla sitemizden ve forumumuzdan oldukça memnunum crashofcinnet.. herzaman bööle sürer inşallah... hatta bak 2 dakkada yazdım bişiler beğenir misnz bilmem?? farklı yerlerden geldiler bir çatı altında toplandılar bazen üzüldüler bazen sevindiler ama hep beraberdiler tıklayın www.msxlabs.org/forum 'a ve tadını çıkarın monitörde yansıyan lşığı uçuk dalgalarımızı görün... |
kimse yok yine ortalıklarda... saat erken galibaa.. |
Ne GüzeL de Yazmışsın Sen Buna Bestede Yaparsın Heaa ŞöLe DımtısLı BişiLer ;))) Kimse Varmı ..??? |
Daha Uyumadım Sadece Mouse Hareket Ettirecek Gücüm Var O Yüzden Pek Saçmalayamıyorum.. Güya uyucaktım uyku düzenimi oturtacaktım ama nerdee.. En iyisi az bi uyku ile günü geçirip düzene girmek.. |
günaydın crashofcinnet.. hala uyumadın mı arkadaşım? |
Yok Uyumadım Ayrıca 10 Gündür Üstteki Daire'de Bakım Var Tak Tuk Sabah Başlayıp Akşama Kadar Sürüyor Diğer Günler Dışarda Olduğum İçin Takmıyorum Ama Uyucam Birazdan İnşallah Cinlerim Gelmez Bu Gürültüde Uyunursa Tabi.. Adamlar Bizim Daireye İnecek Sanırım!! |
belki gizli geçit yapıolardır sizin daireye doğru:P ne dersin? :) |
Bilemem Ama Gelecekleri Varsa Görecekleride Olur.. :) Hadi İyi Günler Size, Bu Adam Yorgun!! |
öyle olsun bakalım... nese sanda ii uykular mı desem ii günler mi desem ?? hangisi yapcaksan o olsun.. görşmek üzere :) |
SeLam SeLam SeLam.. Ve Bana Müsade Biraz Hava ALayım DeğiLmi..??? ;) |
selam diip kaçmıışsın PLaYY olmadı şimdi :)şaka şaka.. gece gelirsen görşrzz:) |
eee kimse yokmu buralarda halaa?? |
selam karde snasılsın sana bişey soracam ordamısın |
burdayım iim saol sen nasılsın?sor bakalım?yardım ederiz dilimiz döndğünce:) |
ben zaten hiç uyumam ben uykusuz |
Ben GeLdim Ama Sanırsam Kimse Yok.. Uykusuz Ark. GeLin İki Çift LafLayak HeaAa OLarmı..??? |
bu gece kim var buralardaa?? |
eeeeeeeeee kimse yokmuu??? |
benim uykum geldi |
kendimi elm sokağımda hissediyom neden acaba :P |
1/2 fredi geri geldi 3/4 kapıyı sıkıca ört 5/6 haydi yakala haçı 7/8 bu gece gene geçiz 9/10 artık uykuya son ! |
MErhaba Varmı Ben Başka Uykusuz Bir Arkadaş..?? |
selam kimse yok mu ? |
SeLam SevdaLum Ben Varım Eğer Beni Kimse OLarak Görürsen Tabi..??? :) |
Bide Ben Warım...;) |
Merhaba Mrgogo NasıLsın..??? Bende Kimse Yok Diye ÜzüLüyordum İnan :D |
iidir walla senden naber... buarada ben uzunca bi süre burdayım yanlız kalmassın...:D |
SaoL Bende İyiyim Bak Buna Sevindim İşte.. :)) |
Sen Tahmini Kaça Kadar Burdasın...? |
Chat Box Bu Gece Arkadaşlar Chat Box'da Buluşabiliriz Gizlice..:naughty: |
|
benimde gelmedi kimse yok galiba yaws?? |
djwerrt senin de maşallah elin kolun heryere uzanıyo=) |
| Saat: 13:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık