MsXLabs
Sayfa 3 / 17

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7497-msn-messenger-hata-kodlari-ve-cozumleri.html)

torchbearer 23 Haziran 2008 23:32

Alıntı:

c0mb0 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1102680)
Msn De SilinaMiyoKi :S Şu Hatayı Veriyo :S

Windows Installer Hizmeti'ne Erişilemedi . Bu, Windows güvenli modda çalışıyorsa veya Windows Intsaller dügün şekilde kurulmamışsa ortaya çıkar.

Eğer hata mesajındaki gibi sistemi güvenli modda çalıştırmadıysanız Windows Installer hizmetinde gerçekten bir sorun var. Onu da onararak sorunu giderebilirsiniz. Aşağıda vereceğim linkten indirin ve kurmaya başlayın.

Ayrıca şu linkteki programı da indirip sorunlu olan dosyaları veya programları kaldırabilirsiniz.

BarB 29 Haziran 2008 02:12

800701f4 hata kodu
baglantti sorunu varr baglansada hemen dusuyorum
yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

berkın 29 Haziran 2008 12:15

msm şifremi unuttum gizli yanıtıda bilmitorum nasıl açabilirim ..yardımcı olurmuusn e-posta adresi kaldırıldı. mail atarsanız..

Magnifique 4 Temmuz 2008 02:42

Alıntı:

BarB adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1109827)
800701f4 hata kodu
baglantti sorunu varr baglansada hemen dusuyorum
yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

Merhaba hotmail.com ya da passport.net'ten bir giriş yapabilir misiniz? Bakalım sizi kabul edecekmi?

kirmizibuten 5 Temmuz 2008 13:57

messenger discovery i kurunca 80072745 hatası alıyorum.msn de iken bağlantı koptuğunda tekrar bağlanmıyor.bağalntı ayarlarını sınadığımda ağ geçidi hatası veriyor.

Magnifique 5 Temmuz 2008 14:14

Alıntı:

berkın adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1109924)
msm şifremi unuttum gizli yanıtıda bilmitorum nasıl açabilirim ..yardımcı olurmuusn only_trutu@hotmail. mail atarsanız..

Alternatif mail adresini kullanarak diger adrese parola sıfırlama maili gönderebilirsin.Bu sayade şifreni değiştirebilirsin.

Alıntı:

kirmizibuten adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116179)
messenger discovery i kurunca 80072745 hatası alıyorum.msn de iken bağlantı koptuğunda tekrar bağlanmıyor.bağalntı ayarlarını sınadığımda ağ geçidi hatası veriyor.

Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

aksoy35 9 Temmuz 2008 00:28

peki benim bilgisayardan ben hariç herkez msn sine ulaşıyor ama ben girmek istediğimde 8100030d hata veriyor başka bir makınada msnme girebiliyorum bu hata nasıl düzelir

blackvampire 12 Temmuz 2008 23:27

İyi geceler.Ben msn de oyun oynamaya calısıyorum fakat her seferinde

Kritik Hata 2
Messenger oyun hizmeti kritik bir dosyaya erişemedi. Lütfen bu pencereyi kapatıp yeni bir oyun başlatın.

hatası veriyo dogru yere yazdım mı bilmiyorum ama yardımcı olabilir msnz?

medo 13 Temmuz 2008 10:53

NE YAPABİLİRİM ACİLhesabı için iletiler gönderilip alınamıyor.
Konu 'Fw: ACiL UYARI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )'
Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x80070057

blackvampire 14 Temmuz 2008 21:10

Alıntı:

blackvampire adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1122777)

Kritik Hata 2
Messenger oyun hizmeti kritik bir dosyaya erişemedi. Lütfen bu pencereyi kapatıp yeni bir oyun başlatın.

Yardim edebilicek kmse yok mu:S

torchbearer 15 Temmuz 2008 15:50

Alıntı:

medo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1122895)
NE YAPABİLİRİM ACİLhesabı için iletiler gönderilip alınamıyor.
Konu 'Fw: ACiL UYARI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )'
Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x80070057

Bu sorun Windows Live Mail'in kullanıcı kimliğinize girememesinden dolayı böyle bir sorun gösteriyor. Kullandığın MSN uzantılarıysa (.hotmail, .msn, .windowslive ve .live gibi) bunlarla ilgili olan sunuculara göz atmanız gerekiyor. Dediğim şekilde msn kullanıcısı olarak oturum açıyorsanız şu URL'yi girmeniz gerekiyor. Aksi takdirde sorun çıkacaktır. Aşağıdaki linklerden herhangi birini kopyalayıp gerekli bölüme URL olarak yapıştırın.

Kod:

http://mail.services.live.com/DeltaSync_v1.0.0/sync.aspx
http://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx
http://oe.msn.msnmail.hotmail.com/cgi-bin/hmdata
http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp
http://oe.hotmail.com/secure/hmdata

Başka bir hesapla giriş yapıyorsanız; gmail vs. gibi bunların IMAP veya POP destekli olarak sunucu adreslerini girmeniz gerekiyor.

Sunucuları kontrol etmek için; sol bölümdeki kullanıcı kimliği üstünde sağ tıklayıp Özellikler diyin, açılan pencerede üst sekmeden Sunucular'a gelin. Burada Sunucu URL'sinde verdiğim linki oraya kopyalayın.

Gmail ise;
Gelen Posta (POP3): pop.gmail.com
Giden Posta (SMTP): smtp.gmail.com

veya aşağıdaki linki takip ederek yapılandırmayla ilgili adımları izleyin.

Alıntı:

blackvampire adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1123967)

Kritik Hata 2

Windows Live Messenger'ı program ekle / kaldırdan silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Oturum açıldığında Messenger'ı ilgilendiren kalıntıları silin ve bu işlem bittikten sonra yeniden kurulum yapın.

Silinmesi gereken dosyaları görmek için vereceğim linki izleyin.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

SuqLaT_26 23 Temmuz 2008 10:50

Arkadaşlar bana yardımcı olabilicek varmı..? Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum plus eklentisi yükledigimde msn de oturum açarken böle bi uyarı geliyor bunun çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi..:$ Şimdiden Teşekkürler...

http://img224.imageshack.us/img224/6855/adszkt1.jpg

[quote=SuqLaT_26;1129670]Arkadaşlar bana yardımcı olabilicek varmı..? Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum plus eklentisi yükledigimde msn de oturum açarken böle bi uyarı geliyor bunun çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi..:$ Şimdiden Teşekkürler...

????????*-)

Magnifique 23 Temmuz 2008 11:57

Alıntı:

SuqLaT_26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129670)
Arkadaşlar bana yardımcı olabilicek varmı..? Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum plus eklentisi yükledigimde msn de oturum açarken böle bi uyarı geliyor bunun çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi..:$ Şimdiden Teşekkürler...

Alıntı:

SuqLaT_26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129670)

????????*-)

Sorunuz cevaplandı; Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

ultraslan_ouz 23 Temmuz 2008 13:37

merhaba arkadaşlar ;

msnim 81000395 hata kodunu veriyor. bu siteden baktım çözümüne ama "2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin." kısmını anlayamadığımdan çözemedim sorunumu. yardımcı olabilirmisiniz?

ultraslan_ouz 23 Temmuz 2008 17:30

Alıntı:

ultraslan_ouz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129823)
merhaba arkadaşlar ;

msnim 81000395 hata kodunu veriyor. bu siteden baktım çözümüne ama "2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin." kısmını anlayamadığımdan çözemedim sorunumu. yardımcı olabilirmisiniz?

hallettim gerek kalmadı teşekkürler...

NeutralizeR 23 Temmuz 2008 21:42

MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü

800482d4 9 Ağustos 2008 13:45

merhaba arkadaslar
üc gün oldu üc gündür hesap acmayı denıyorum ama beceremıyorum
her defasında bu hata kodu gelıyor
800482d4

google ıle bu hata kodu arıyorum ama bi türlü bi cözüm bulamadım
hesap acmak istiyorum ama herdafa bu hata yı veriyor

yardımcı olursanız cok sevinirim
saygılar
ö.ö

neron507 13 Ağustos 2008 19:43

80048406 hata kodunu alıyorum durduk yere... Çözümünü bulabileceğinizi sanmıyorum... Bütün sitelerdeki şeyleri copy paste yapacaksanız hiç uğraşmayın işe yaramıyor... ama eğer çözüm bulabilirseniz çok makbule geçer... Ayrıca WLM ı kaldırdım(tamamen) ve yeniden kurulmuyor(windows installer 3.1 yüklü)... İlgili konuda belirttim zaten... Ve msn 7.5 i kurdum hata almadan oturum açtım ama sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda yine aynı hata kodunu verdi (bu sefer 7.5)... Onar dediğimde sistem dosasında hata veriyor... Yardım edin lütfen...

neron507 14 Ağustos 2008 21:49

Sorunum güncel yardım edecek yok mu?

NeutralizeR 14 Ağustos 2008 22:12

Alıntı:

800482d4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1142020)
merhaba arkadaslar
üc gün oldu üc gündür hesap acmayı denıyorum ama beceremıyorum
her defasında bu hata kodu gelıyor
800482d4

google ıle bu hata kodu arıyorum ama bi türlü bi cözüm bulamadım
hesap acmak istiyorum ama herdafa bu hata yı veriyor

yardımcı olursanız cok sevinirim
saygılar
ö.ö

Bu hatayı gidermek için hangi işlemleri gerçekleştirdiniz, neleri denediniz? Sisteminiz hakkında daha fazla teknik detay belirtin lütfen.

Alıntı:

neron507 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1145821)
80048406 hata kodunu alıyorum durduk yere... Çözümünü bulabileceğinizi sanmıyorum... Bütün sitelerdeki şeyleri copy paste yapacaksanız hiç uğraşmayın işe yaramıyor... ama eğer çözüm bulabilirseniz çok makbule geçer... Ayrıca WLM ı kaldırdım(tamamen) ve yeniden kurulmuyor(windows installer 3.1 yüklü)... İlgili konuda belirttim zaten... Ve msn 7.5 i kurdum hata almadan oturum açtım ama sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda yine aynı hata kodunu verdi (bu sefer 7.5)... Onar dediğimde sistem dosasında hata veriyor... Yardım edin lütfen...

Şu iki konuyu inceleyin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Windows Installer CleanUp Utility

neron507 15 Ağustos 2008 02:09

bu siteden indirdiğim messenger 9 u kurmuştum -ki onda da aynı hata kodunu verdi-, ben de hem clean up ile hem de manuel yoldan sildim msn i... Şimdiki sorunum şu: WL installer ı açtığımda bilgisayarınızdaki windows live ürünleri algılanıyor falan diyor sonra biraz daha sabredin diyor ama saatlerce öyle sabredin diyip kalıyor bir türlü yüklemiyor msn i... 3 gündür msnsizim ama kanımca msn yüklense de açamayacağım çünkü hem 7.5 te hem de 9 da hata kodunu veriyor... Problemim baya karışık doğrusu...

NeutralizeR 15 Ağustos 2008 10:19

Alıntı:

neron507 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1146863)
bu siteden indirdiğim messenger 9 u kurmuştum -ki onda da aynı hata kodunu verdi-, ben de hem clean up ile hem de manuel yoldan sildim msn i... Şimdiki sorunum şu: WL installer ı açtığımda bilgisayarınızdaki windows live ürünleri algılanıyor falan diyor sonra biraz daha sabredin diyor ama saatlerce öyle sabredin diyip kalıyor bir türlü yüklemiyor msn i... 3 gündür msnsizim ama kanımca msn yüklense de açamayacağım çünkü hem 7.5 te hem de 9 da hata kodunu veriyor... Problemim baya karışık doğrusu...

Kurulumsuz WLM 8.5 sürümünü yüklemeyi deneyin. Ek dosyasındaki WLM.8.5.FINAL.TR.zip:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

İstanbul 15 Ağustos 2008 12:21

Selamlar Arkadaşlar
Ben Windows Live Messenger 8,0 Kullanıyorum Lakin Msnyi Açıyorum
Kişiler Silinmiş ve Kimse Görünmüyor
Neden Acaba Bilen Arkadaşlar Yardım Etsin Lütfen

neron507 15 Ağustos 2008 16:24

Alıntı:

İstanbul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1147003)
Selamlar Arkadaşlar
Ben Windows Live Messenger 8,0 Kullanıyorum Lakin Msnyi Açıyorum
Kişiler Silinmiş ve Kimse Görünmüyor
Neden Acaba Bilen Arkadaşlar Yardım Etsin Lütfen

Başka bir pc de de açmayı dene eğer orada da göremezsen kişilerini geçmiş olsun...Ya sen yanlışlıkla silmişsindir ya da artniyetli biri şifreni alıp silmştir... Ama başka bir pc den görünüyorlarsa o zaman senin bilgisayarında sorun var demektir...

ve benim sorunuma gelirswek... 8.5 i yükledim bu sitedeki direk yükleme linkinden ama yine aynı hata kodunu verdi...Benim durumum ümitsiz vaka gibi duruyor :D ...

Saygılar...

İstanbul 15 Ağustos 2008 17:01

Alıntı:

neron507 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1147318)
Başka bir pc de de açmayı dene eğer orada da göremezsen kişilerini geçmiş olsun...Ya sen yanlışlıkla silmişsindir ya da artniyetli biri şifreni alıp silmştir... Ama başka bir pc den görünüyorlarsa o zaman senin bilgisayarında sorun var demektir...

ve benim sorunuma gelirswek... 8.5 i yükledim bu sitedeki direk yükleme linkinden ama yine aynı hata kodunu verdi...Benim durumum ümitsiz vaka gibi duruyor :D ...

Saygılar...

8,0'de Görünmüyor...(Ben 8,0 Seviyorum)
8,1 ve 8,5'de Görünüyor...
Pc'ye Format Attık Yine Aynı, Kimseler Yok!..
Başka Msn Açıyoruz Yine Kişiler Görünmüyor.
Şifreyle İlgili Değil...

neron507 15 Ağustos 2008 20:37

Alıntı:

İstanbul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1147356)
8,0'de Görünmüyor...(Ben 8,0 Seviyorum)
8,1 ve 8,5'de Görünüyor...
Pc'ye Format Attık Yine Aynı, Kimseler Yok!..
Başka Msn Açıyoruz Yine Kişiler Görünmüyor.
Şifreyle İlgili Değil...

demek ki sorunun yazılımsal...Benim yardımım bu akdar gerisini bilen biri cevaplarsa iyi olur çünkü msn yazılımı hakkında pek bi bilgim yok ...Umarım sorununa çözüm bulursun ...
--------------------------------------------------
KARDEŞ SİZİN VERDİĞİNİZ MSN 8.5 PROGRAM EKLE\KALDIR DA ÇIKMIYOR...nASIL KALDIRACAĞIM BEN BUNU!!!

-boncuk- 16 Ağustos 2008 17:52

Bana yardımcı olabilir misiniz
msn hata veriyordu şimdi sildim tekrar yükleyince belki düzelir diye ama düzelmedi yükleme işlemi sağlanmıyor tam tamamlanıcakken hata veriyor
hata kodu
0x80070643
,bana detaylı bir şekilde veya resimli anlatımla yardım ederseniz çok sevinirim

torchbearer 16 Ağustos 2008 19:54

Alıntı:

-boncuk- adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1148379)
Bana yardımcı olabilir misiniz
msn hata veriyordu şimdi sildim tekrar yükleyince belki düzelir diye ama düzelmedi yükleme işlemi sağlanmıyor tam tamamlanıcakken hata veriyor
hata kodu
0x80070643
,bana detaylı bir şekilde veya resimli anlatımla yardım ederseniz çok sevinirim

Karşılaştığınız hata Windows Update ile ilgili bir durum.

Aşağıda vereceğim linklere girdiğinizde size ActiveX (sadece Internet Explorer için geçerlidir) uyarısı verip kendisini yüklettirmeye çalışacaktır. Siz bunu yüklediğiniz takdirde Windows Update'in en güncel sürümünü yüklemiş olacaksınız.

Windows Update
ya da
Microsoft Update

İkisinin arasında ne gibi bir fark bulunur diye sorabilirsiniz. Windows Update sadece Windows ürününüzle ilgili güncelleştirmelere bakar. Microsoft Update ise Windows ürünleri ve Office ürünlerinyle ilgili güncelleştirmeleri araştırır.

Windows Update için ikinci bir yol da; Başlat > Tüm Programlar ve açılan menünün en üstünde yer alan Windows Update simgesine basıp Internet Explorer açılmasını bekleyin.

-boncuk- 17 Ağustos 2008 10:40

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1148498)
Karşılaştığınız hata Windows Update ile ilgili bir durum.

Aşağıda vereceğim linklere girdiğinizde size ActiveX (sadece Internet Explorer için geçerlidir) uyarısı verip kendisini yüklettirmeye çalışacaktır. Siz bunu yüklediğiniz takdirde Windows Update'in en güncel sürümünü yüklemiş olacaksınız.

İkisinin arasında ne gibi bir fark bulunur diye sorabilirsiniz. Windows Update sadece Windows ürününüzle ilgili güncelleştirmelere bakar. Microsoft Update ise Windows ürünleri ve Office ürünlerinyle ilgili güncelleştirmeleri araştırır.

Windows Update için ikinci bir yol da; Başlat > Tüm Programlar ve açılan menünün en üstünde yer alan Windows Update simgesine basıp Internet Explorer açılmasını bekleyin.

yardım için teşekürler ama yükleme başarılmıyo:cry::cry:
güncellenme yapılmıyo başka ne yapmam gerek:shy2:

torchbearer 17 Ağustos 2008 12:59

Alıntı:

-boncuk- adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1148867)
yardım için teşekürler ama yükleme başarılmıyo:cry::cry:
güncellenme yapılmıyo başka ne yapmam gerek:shy2:

Bilgisayarı yeniden başlatmadan önce Güncelleştirmelerin otomatik olup olmadığını kontrol edin. Bunun için Bilgisayarım simgesine sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Açılan pencerede Güncelleştirmeler sekmesine gelin. En üstteki bölümü seçip tamam diyin.

Bilgisayarı yeniden başlatın ve sürekli F8 e basın. Karşınıza işletim sistemi listesi geldiğinde buradan ikinci seçenek yani Ağ Desteği ile güvenli modu başlat'ı seçip ilerleyin. Sadece kendi oturumunuzu açın (Administrator değil). Oturum açıldıktan sonra Başlat > Tüm programlar > Windows Update veya Internet Explorer'ı açarak windowsupdate.microsoft.com'u yazıp enterlayın.

Yükleme yaptıktan sonra bilgisayarınızı normal olarak yeniden başlatın. Oturum açıldığında yüklemeye başlayın tekrar.

Ayrıca internet üzerinden yükleme yapılmaz ise bunu indirip güvenli modda kurun.

-boncuk- 17 Ağustos 2008 16:36

windows updateyi yüklerken bu seferde
[Hata numarası: 0x8007043C] bunu veriyo çıldırıcam ya güvenlik modundayım

torchbearer 17 Ağustos 2008 20:51

Alıntı:

-boncuk- adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149136)
windows updateyi yüklerken bu seferde
[Hata numarası: 0x8007043C] bunu veriyo çıldırıcam ya güvenlik modundayım

Başlat > Çalıştır > services.msc yazıp enterlayın veya Başlat > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetlere tıklayın. Açılan pencerede aşağıda yazacağım hizmetler otomatik çalışmalı, eğer otomatik olarak görünmüyorsa bunları o duruma ayarlayın.

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti - Elle
Uzaktan Yordam Çağrısı - Otomatik
Windows Update - Otomatik
Şifreleme Hizmetleri - Otomatik

olarak ayarlanmalı.

Internet Explorer simgesi üstünde sağ tık ve Özellikleri seçin yada Internet Explorer içinden Araçlar > Internet Seçenekleri > açılan pencerede Güvenlik sekmesi > Güvenilir Siteler > üst bölümdeki yere http://download.windowsupdate.com/
Microsoft Windows Update
http://update.microsoft.com/

bunları tek tek yazıp da ekle tuşuna basmadan önce "Bu bölgedeki tüm sitelerden sunucu doğrulaması (https: ) iste" onay kutusunu temizledikten sonra ekle butonuna basın.

Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra daha önce size sunduğum Windows Update adımlarını tekrar deneyin.

gökyüzü 21 Ağustos 2008 14:57

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1114447)
Merhaba hotmail.com ya da passport.net'ten bir giriş yapabilir misiniz? Bakalım sizi kabul edecekmi?

Merhaba, ttnet güvenlik programı indirdikten sonra bende msn giremiyorum, aynı hata kodunu alıyorum ve hotmail.com dan giriş yaptım ama iletiler tam açılmıyor.

d3n1z 27 Ağustos 2008 10:57

hata kodu:80048826

s.a arkadaşlar ben dereli@domainuzantım.com diye bir mail adresi açmıştım bu windows destekli mx ayarı yapılan mail çıkmadan önce şimdi mx ayarı yaptım cpanel den ve dereli@alanadım.com uzantılı domain eklemek istedim sorun var flaan dedi o andan beri msne giremiyorum. herhangi bi r fikri olan varmı?

torchbearer 27 Ağustos 2008 11:44

Alıntı:

d3n1z adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1157124)
s.a arkadaşlar ben dereli@domainuzantım.com diye bir mail adresi açmıştım bu windows destekli mx ayarı yapılan mail çıkmadan önce şimdi mx ayarı yaptım cpanel den ve dereli@alanadım.com uzantılı domain eklemek istedim sorun var flaan dedi o andan beri msne giremiyorum. herhangi bi r fikri olan varmı?

Bu konuda Neutralizer'in dediklerini deneyin.

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 915329)
Hesap bilgilerini girmeyi farklı tarayıcılarda denediniz mi? Sonuç alamıyorsanız sorun karşı tarafta demektir. MSN Support'a ulaşmayı deneyebilirsiniz.

https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid&ct=eformts

OkN 27 Ağustos 2008 13:10

xp kullanmaktayım dün msn 9 beta son sürümünü yükledim 800706ba diye hata verdi sebebi ne olabilir ?? http://img296.imageshack.us/img296/3329/20080827020420wv1.jpg

NeutralizeR 27 Ağustos 2008 16:40

Alıntı:

OkN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1157257)
xp kullanmaktayım dün msn 9 beta son sürümünü yükledim 800706ba diye hata verdi sebebi ne olabilir ?? http://img296.imageshack.us/img296/3329/20080827020420wv1.jpg

WLM 9 Beta 2 konusunda da belirttiğim gibi önceki sürümün hesabınız için oluşturduğu klasörleri silmeniz gerekiyor. İlgili konudaki mesajlarımı inceleyiniz.

OkN 27 Ağustos 2008 17:15

teşekkürler inceleyeyim ...
-----------------------------
inceledim orada yaanları yapıp bütün klasorleri ve kalan kayıtları sildi ama aynı hatayı gene veriyor ???

denizcim 29 Ağustos 2008 10:09

slm arkadaşlar bugün ilk defa bilgisayarım hata veriyor
hata kodu şu 800401f3 yardımcı olursanız sevinirim

The Unique 29 Ağustos 2008 10:14

Alıntı:

denizcim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1159148)
slm arkadaşlar bugün ilk defa bilgisayarım hata veriyor
hata kodu şu 800401f3 yardımcı olursanız sevinirim

İnceleyin >>> Messenger Error Fixer

olayhayalet 30 Ağustos 2008 20:08

8e5e0713 hata kodu bi çözüğm bulamadımm...

seçeneklerde ''yeniden dene'' ''iptal'' ''yardım'' var...yardım..

muratsonsuz42 31 Ağustos 2008 10:08

arkadaşlar bendede aynı hata kodu çıkyordu ve bende msn diskowıriy yüklüydü onu kaldırdım ve sorun ortadan kalktı eger sizlerdede yüklü ise sizde kaldırıp deneyin diğer işlemlerden olan bu denemeyi denedim hiçbirşey olmadı başlat çalıştır ( regsvr32 softpub.dll ) pc yi aç tekrar aç bu işlemi denedim olmadı

gülcem 31 Ağustos 2008 13:56

arkadaşlar yardim live msngeri yüklemeye çalışıyorum 0x800b003hata veriyor yüklenmeye calışılan biçim güven sağlayıcısı tarafından bilinmiyor veya desteklenmiyor diyor ne yapmam lazim teşekkürler

sweet_angel 3 Eylül 2008 12:23

Merhabalar,

Bende çıkan msn hata kodu: 80070193

açıklaması ise: Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

web messengerı da açamıyorum.

Bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem:(:(:(

The Unique 3 Eylül 2008 12:33

Alıntı:

sweet_angel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1165109)
Merhabalar,

Bende çıkan msn hata kodu: 80070193

açıklaması ise: Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

web messengerı da açamıyorum.

Bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem:(:(:(

Eğer msn hata kodlarını okuyupta deneme yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız...

Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

Hata kodları için;

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

uykucu06 8 Eylül 2008 18:16

yaa bu konuda yardımcı olamıycaksınız neden bu sitede biliyoruz havası yaratıp milleti üye yapıp oyalıyorsunuz msn hata kodu 80048862 ile ilgili hiç bir açıklamanız yok İNSANLARI KANDIRMAYIN BARİ YAA!!!!!!!

ayabakan 8 Eylül 2008 18:32

bide şu sorun çıktı herkesin messengeri birden kapınıyo...acaba sorun windows live'den mi ve türktelekomdanmı acaba..bu sorunlardan dolayı olabilirmi..açmayı deneyince bunu yazıyo....Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı

ayabakan 8 Eylül 2008 18:41

Alıntı:

uykucu06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1170064)
yaa bu konuda yardımcı olamıycaksınız neden bu sitede biliyoruz havası yaratıp milleti üye yapıp oyalıyorsunuz msn hata kodu 80048862 ile ilgili hiç bir açıklamanız yok İNSANLARI KANDIRMAYIN BARİ YAA!!!!!!!

80048862 hatası
Bu sorunla bende karşılaştım.sorun genelde msnin 7.0 versiyonu ve üstünde çıkıyor.
Softpub.dll
Wintrust.dll
Initpki.dll
Rsaenh.dll
Mssip32.dll
Cryptdlg.dll
Msxml3.dll
Başlat - Çalıştırdan bu komutları tek tek yazın.Bu şekilde bu dll dosyaları registerye yazılacak ve sorununuz giderilecektir.

regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s

bunları dene bi olucakmı

ayabakan 8 Eylül 2008 19:18

Başlat - Çalıştırdan bu komutları tek tek yazın.Bu şekilde bu dll dosyaları registerye yazılacak ve sorununuz giderilecektir.
regsvr32 Softpub.dll /s Wintrust.dll /s Initpki.dll /s regsvr32 Rsaenh.dll /s Mssip32.dll /s Cryptdlg.dll /s Msxml3.dll /s

keyci60 12 Eylül 2008 17:55

bu üçüncü yazışım hiç kimse olumlu olumsuz cevap yazmadı neden anlamadım pcyi kapatıp açtığimda msn adresim siliniyor her seferinde yeniden girmek zor geliyor

Saat: 16:44
Sayfa 3 / 17

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık