MsXLabs
Sayfa 3 / 78

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 24 Kasım 2005 01:10

Göz Kırpmaları Kaldırıcısı forumda mevcut,

MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? isimli başka bir konu daha var, onu da inceleyin,

Hizmet geçici olarak kullanılamıyor hatası için şifrenizi sıfırlayın,

Görüntülü ve Sesli Konuşma başlatmaya çalıştığınızda aldığınız tam hata mesajını yazın lütfen,

Oturum açarken hata koduyla karşılaşıyorsanız bu konunun önceki sayfalarındaki çözüm önerilerini deneyin...

NeutralizeR 25 Kasım 2005 00:34

MSN Messenger'da oturum açamayıp bir hata kodu ile karşılanlar:

Çok kısa bir süre sonra MSN Messenger sürümünü 7.5.0316'ya yükseltecek 2.26mb boyutunda resmi bir yama yayınlanacak.

Yayınlandığı zaman indirme bağlantısını vereceğiz. Umarız bu yama oturum açma sorunları için kesin çözüm olur.

Saygılar

NeutralizeR 26 Kasım 2005 15:27

2 ek
Alıntı:

ikarus adlı kullanıcıdan alıntı
pc deki ses efektleri açık olduğu ve msn deki uyarı sesleri olması gerektiği gibi seçili ve açık olduğu halde msn de ileti ve titreşim sesleri alamıyorum.pc de diğer müzik ya da ses gerektiren diğer şeyleri kullanabildiğim halde nedeni ne olabilir? driver sorunu da olmadığı halde bu neden olabilir ? birde şu nu farkettim ki xp home da bu sorun olmazken,xp pro kurduğumda bu sorun oluşuyor,bi alakası olabilirmi yada neden olabilir,yardım ederseniz sevinirim?

saygılar

MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler:

Alıntıdaki Ek 2787

Ayarların resimde gösterildiği gibi olduğundan emin olun.

Sesler... tuşuna tıklayın:

Alıntıdaki Ek 2788

Resimde gösterilen MSN Messenger seslerine kadar gelin.
Her eylem için bir ses atandığından emin olun. Gözat... tuşuna tıklayarak eylem için ilgili ses dosyasının belirtebilirsiniz ( C:\Program Files\MSN Messenger\ ).
Play tuşuna basarak sesleri sınayabilirsiniz.

Durumunuzu Çevrimiçi'ne aldıktan sonra seslerin doğru bir şekilde atanıp atanmadığını test edebilirsiniz. Sorununuz işletim sistemiyle alakalı değil, ses ayarlarıyla alakalı. Ayarlarınız böyle bile olsa kontrol edip ikinci kez ayarlayın.
Alıntı:

skaya adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar,benim msn de oturum açarken o anda çevrimiçi olan butün kişiler oturum açtı diye açılıyo buda açılmasını yavaşlatıyo.bunun bi ayarı varmıdır yoksa benim pc denmi kaynaklanıyo...yardımcı olursanız sevinirim.

MSN Messenger kişi listenizde çok fazla mı kişi var? Internet bağlantınız ya da PC'niz yavaş mı ? Çok fazla eklenti mi yüklü Messenger'ınızda ? Eğer yavaşlamadan şikayet ediyorsanız, dinamik resimler yerine standart resimler kullanınız. (arka planlar, görüntü resimleri...) Diğer hesaplarınızda aynı durum söz konusu değilse, nedeni bahsettiklerimdir...

Alıntı:

mumya adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar birtürlü bulamadım msn de hareketli yazıları mesela selam yazıyorsun o hareket ediyor konuşmaları hangi programla hareketlendiriyorsunuz şimdiden teşekkür

Bahsettikleriniz yazı değil, resim dosyaları. Hareketli olanlar, hareketli gif dosyaları. Biraz araştırırsanız forumumuzda bu tarz resimleri bulabilir, kişisel ifade olarak ekleyebilirsiniz. Mesela "selam.gif" resmini kişisel ifade olarak eklerken, kısayoluna (selam) yazdığınızda, düzyazı yerine hareketli selam resmi görüntülenecektir.

Alıntı:

alp_0736 adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba arkadaşlar ya ben msn content plus die bişi yüklemiştim sonra kaldırdım makinadan program ekle kaldırdan ama program halen register yazısı çıkıyo ve registerlemezsen kaldır dio ama bende zaten ona ait bi dosya bile yok program filesta.ve o çıkan uyarı msn i kapatıyo kendiliğinden kafayı yicem nolur yardım isterseniz msn adresim > Adres alıp vermek yasaktır > bilgilerinize> saolun şimdiden

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Aynı mesajı ben de aldım...

Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor.

CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin.

Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın.

Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun...

Alıntı:

mufuka adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar ben xp kullanıcıısıyım ve msn i açtıktan 10 saniye sonra kendini araç çubuklarına atıp kendi kendini kapatıyor lütfen yardım

Daha fazla detay, daha fazla aşk...

NeutralizeR 26 Kasım 2005 18:45

1 ek
Alıntı:

ikarus adlı kullanıcıdan alıntı
teşekkür ederim neutralizer ama bu sorunu çözemiyor malesef.bir bilgi daha vereyim,windows açılırken ve kapanırken çıkan pc pencere sesleri de çıkmıyor.ses efektlerinden dinleyip atadığım halde böyle oluyor hala. anlayamadığım bir durum.
saygılar...

İki işletim sistemi kurulu bilgisayarınızda, tekinde bu sorun yok fakat diğerinde var...

O halde ses kartınızın sürücüsünü yeniden yüklemeyi deneyin. Daha güncel sürümü varsa, web sitesinden indirip onu kurun.

Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi listeden ses kartınızın birincil aygıt olarak tanımlandığından emin olun:

Alıntıdaki Ek 2811

Alıntı:

MUFTAH adlı kullanıcıdan alıntı
slm lar benım hotmail im ingilizce bunu türkçe yapmak istiyorum ... forumda araştırdım ama bulamadım bana yardımcı olursanız sevınırım simdiden tşklr...

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=82

NeutralizeR 28 Kasım 2005 13:17

Alıntı:

UK_87 adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba,,,
benim bi sorum olacak, windows u her açtığımda hep şu iletiyi alıyorum küçük bi pencere içerisinde. Ama bu bana daha hiç bi sorun yaratmadı. Bu nedir? Kapatmanın bir yolu war mı?

(Pencerenin başında sarı ünlem war)
MessengerDiscovery is already running!
Please do not run two instances of MessengerDiscovery

Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin...

MDX İngilizce sürüm üstüne Türkçe sürümü kurmuşsunuz sanırım. Tüm MDX sürümlerini kaldırıp sadece İngilizce olanı ya da Türkçe olanı kurun. Bilgisayar başlangıcında MDX işlemi iki kez başlatılmaya çalışıldığından o uyarıyı alıyorsunuz...

Alıntı:

yakamoz_53 adlı kullanıcıdan alıntı
gectigimiz haftada aynı sorunu yazmıştım. daha onceden yapabilmeme ragmen, dialup baglantıda yapabilmeme ragmen (şirkette fireamley uzerinden baglıyız) her turlu ayaı denememe ragmen karşı tarafa ses istegi veya kamera istegi yapamıyorum. msn yi komple kapatıp actıgımda 10 saniye içerisinde yapabilrsem kabul ediyor daha sonra denediğimde ise agınız, yada internet saglayıcınız bunu desteklemiyor mesajı alıyorum. tabi bu konferans için deil sadece bir kişi ilede gorusemiyorum.

bu şirket içerisindeki butun bilgisayarlarda aynı. 7,5 turkce kullanıyorum. bunu kaldırıp daha eski versiyonlar kursamda sorun değişmedi. bunu nasıl aşabilirim.

Maalesef bu konuda bir bilgim yok. Birileri sistemleri kısıtlamış ve kısıtlamaların kalkmasını istemiyor.

Misafir 28 Kasım 2005 19:40

Merhaba,
Ben MSN Messenger 7.5 son sürümünü, MessengerDiscovery X 2TR, Messenger Plus, StuffPlug-NG programlarının kullanılır tüm son sürümlerini ve Messenger ile ilgili tüm yama ve eklentileri yükledim, kurdum.. Her şey sorunsuz çalışmakta..
Acaba bende 1 sorun mu var..?

Glare 29 Kasım 2005 17:52

Msn engelleme

Merhaba,
Ben engellediğim kişinin resmini göremiyorum.Acaba görmek için ne yapmalıyım?
Teşekkürler.

NeutralizeR 29 Kasım 2005 18:03

Gerçekten ilginç istekler çıkıyor bazen...

Çoğu zaman kişinin güncel görüntü resminin yüklenebilmesi için o kişiyle konuşma başlatmanız gerekiyor. Mesajlaşmanız...

Glare 29 Kasım 2005 18:16

Alıntı:

Gerçekten ilginç istekler çıkıyor bazen...

Çoğu zaman kişinin güncel görüntü resminin yüklenebilmesi için o kişiyle konuşma başlatmanız gerekiyor. Mesajlaşmanız...

İlginç farkındayım ama engellediğim kişinin resmi yaklaşık 1 aydır görünmüyordu 2 gün önce 1 gün boyunca görününce şaşırdım.Ve tekrar görünmemeye başladı.O yüzdenmerak ettim.Resmi herhangi bir yere kaydetmekte istemiyorum.Sadece msn listemde adının yanında görünsün istiyorum.Bu mümkün mü?

NeutralizeR 29 Kasım 2005 18:25

Alıntı:

Glare adlı kullanıcıdan alıntı
İlginç farkındayım ama engellediğim kişinin resmi yaklaşık 1 aydır görünmüyordu 2 gün önce 1 gün boyunca görününce şaşırdım.Ve tekrar görünmemeye başladı.O yüzdenmerak ettim.Resmi herhangi bir yere kaydetmekte istemiyorum.Sadece msn listemde adının yanında görünsün istiyorum.Bu mümkün mü?

Bütün bu bilgiler MSN sunucularında saklanıyor. 1 ay boyunca göremeyip de 1 günlüğüne görmüş olmanız, MSN sunucularında yapılan bir çalışmadan, güncellemeden ya da bir sorundan kaynaklanabilir, kesin bir şey diyemeyeceğim.

Kişinin görüntü resminin yüklenmesi, o kişinin adının yanındaki küçük resme tıklayarak kişi kartını görüntülemenize ve/veya o kişiye konuşma penceresi açmanıza bağlı. (engelli olmamalı, listenizde olmalı)

Merakla yaşamaya alışmaya çalışmanızdan başka bir öneri getiremeyeceğim...

Glare 29 Kasım 2005 18:45

Alıntı:

Bütün bu bilgiler MSN sunucularında saklanıyor. 1 ay boyunca göremeyip de 1 günlüğüne görmüş olmanız, MSN sunucularında yapılan bir çalışmadan, güncellemeden ya da bir sorundan kaynaklanabilir, kesin bir şey diyemeyeceğim.

Kişinin görüntü resminin yüklenmesi, o kişinin adının yanındaki küçük resme tıklayarak kişi kartını görüntülemenize ve/veya o kişiye konuşma penceresi açmanıza bağlı. (engelli olmamalı, listenizde olmalı)

Merakla yaşamaya alışmaya çalışmanızdan başka bir öneri getiremeyeceğim...

Aslına bakarsanız yeni üye oldum ve de pc teknolojisinden çokta bişey anlamam ama sitenizi keşfettim sayenizde çoklu msn vede discovery x2'yi yükledim ve de kullanabiliyorum.O yüzden biraz meraklıyım galiba:) O yüzdenbiraz teknoloji üstü taleplerim olmuş olabilir teşekkür edip bir soru daha sorabilir miyim?Ben msn yazışmamaı herhangi bir yerde kaydetmiyorum.Yazıştığım bir sayfayı worde kopaylayarak kendi e-mailadresime gönderdim ama maalesef ordanda silmişim.:bilmem: Dahasonrada geri dönüşüm kutusuna varana kadar pcden yok ettim dosyayı.Arkadaşımın yardımıyla get data back adlı programla dosyayı geri getirdik fakat içerisindeki harfler yuvarlak kare gibi şekillerden oluşmakta.Bunun için tarafınızdan bir yardım sözkonusu mudur?
Şimdiden teşekkürler.

NeutralizeR 29 Kasım 2005 18:58

Dosya kurtarma kalitesi düşük olabilir.

Alternatif bir program deneyebilirsiniz:

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=321

Glare 29 Kasım 2005 22:19

Alıntı:

Dosya kurtarma kalitesi düşük olabilir.

Alternatif bir program deneyebilirsiniz:

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=321

Sevgili NeutralizeR,
Ben bu dosyayı yüklemeyi başardım,çalıştırmayı da başardım herşey geri yüklemek için uygun halde fakat benim dosyayı açmıyor.Ben daha öncede birçok program denemiştim fakat sadece Get Data Back geri getirdi o da yazı karakterinde problemolduğu için işe yaramadı.Bu konuda yardımcı olabilirsen senden değilse kimden bilgi alabileceğimi söyler misin?Dosya benim için önemli.

NeutralizeR 29 Kasım 2005 22:39

OnTrack's EasyRecovery Professional adlı programı da deneyebilirsiniz...

Dosya kurtarma işlemi her zaman kesin sonuç vermez. Dosya silindikten sonra disk birleştiricisinin çalıştırılması, çok büyük boyutlarda dosyaların yüklenmesi, silinmesi, taşınması, iki sürücü ya da iki harddisk arasında dosya transferinin olması vs vs... gibi nedenlerden dolayı dosya kurtarma işlemi başarısız olabilir.

Ayrıca sürücünün hangi bölümünde, hangi ayarlarıyla kurtarma için arama yaptırdığınız da önemli. Hiç kurtaramayabilirsiniz de...

Tavsiyem, Norton Utilities'i kurup Norton Protected Files özelliğinden faydalanabilmeniz. Shift+del ile silinen dosyalar da (geri dönüşüm kutusuna gitmeden direkt silinen dosyalar) korumaya dahil oluyor. Birkaç tıklama ile dosyayı geri almanız mümkün oluyor. Artık bu ilerisi için bir önlem olabilir ancak...

aliturk 30 Kasım 2005 15:50

Selam Dostlar
msn ye kaydettirilen kullanıcı hesaplarımı (hem hotmail hemde firma mailine bağlı) komple kapatmak için ne yapmam gerekir.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler

S&S&S
NoN@Me

NeutralizeR 30 Kasım 2005 15:55

Alıntı:

...sonra aşağıdaki link'i adres çubuğuna yapıştırın ve enter'a basın.Böylece hesabınız kapanmış olacak...

"http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose"
...

NeutralizeR 1 Aralık 2005 00:14

Alıntı:

ercinayhan adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar msne wings ,smilies ve moods ları yukledim fakat msn oturum acmıyor artık tekrar basa donuyor yani kafayı yedi unstalladım tekrar bunlar duruyordu bunları o kadar fazlada yuklemedim neden kastı bu kadar tekrar eski haline dönmesi için silmem mi gerekiyor bi yardım su msnzede arkadasa http://www.linkdegisim.com/images/smilies/sad.gif(

Bu iki konuyu inceleyin:

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/662-msn-messenger-kimligimi-nasil-ogrenirim.html

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=51

Alıntı:

climber adlı kullanıcıdan alıntı
Slm arkadaşlar. 7.5 kullanıcısıyım Discovery X Türkçe yükledim, bütün ayarlarını yaptım fakat MSN'de simgesi oluşmadı. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Siz de bu iki konuyu inceleyin:

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=1364

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=30

spiker 1 Aralık 2005 16:01

selamlar beni ekleyeni birini lsteme almak istemiyorum tamammen sıfırlamak istiyorum ne yapmam lazım istemediğim birini iptal ediyorum her msn i açmamda karşıma o pencere çıkıyor listemede almak istemiyorum tamamaen iptal etmenini bir yolu var mı acaba...

thelastest 1 Aralık 2005 17:41

yaa arkadaşlar merhabalar msn discovery programım da çevrimiçi kişileri görüntüle linki çalışmıyor hata veriyor lütfen bilgi verir misiniz

orhan_gul 1 Aralık 2005 17:50

arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var, msn deki yazdıklarımızı bir başkasının görmesi mümkünmü,ben bir şirkette çalışıyorum herhangi bir şekilde msn deki yazdıklarımızı bir program sayesinde birilerinin okuyabilmesi mümkünmü. vereceğiniz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim,

No_cruel 1 Aralık 2005 18:32

msn lisemin sınırını nasıl arttırabilirim bunun içiç bir program v lütfen yardım edin

:*( msn lisemin sınırını nasıl arttırabilirim bunun için bir program varmı?^o) lütfen yardım edin:S :^)

NeutralizeR 1 Aralık 2005 18:45

spiker;

Ya kişiye izin vereceksiniz, (listenize eklemeniz isteğinize bağlı)

Ya da engelleyeceksiniz. (varlığını umursamama lüksünüz yok maalesef)

thelastest;

MessengerDiscovery X 2 TR ve MessengerDiscovery konularını inceleyiniz, MDX'iniz çalışmıyor, MSN'le bütünleşmemiş, aldığınız mesaj bu yüzden. Çözüm önerileri defalarca konuşuldu bahsettiğim konularda, göz atınız...

orhan_gul;

MSN Messenger'ın İleti Geçmişi özelliğini, (MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > İletiler)

ya da Messenger Plus! kullanıyorsanız, onun Anında İleti Günlüğü özelliğini, (MSN Messenger > Plus! > Tercihler > Günlükler > Anında İleti Günlüğü)

aktif etmişseniz, konuşmalarınız bilgisayarınıza dosyalar olarak arşivlenir. Bu özellikleri kapatırsanız, konuşmalar bilgisayarınızda saklanmazlar.

No_cruel;

MSN Messenger 7.5 ile birlikte bir süre önce kişi listesi sınırı 600'e yükseltildi.

Meded 1 Aralık 2005 19:11

Selamin aleykum
Simdi msn de mp3 dosya yada her hangi birseyi karsi tarafa yollarken hep yavas yavas yoluyor yani internet hizina bakarak ben bi cafede gördüm msn den msn e yani kontakdan kontaga dosya yoluyorlar acayip hizli yani karsi taraf yolluyor o an benim dosyama giriyor.

öyle birsey varmi!? gözümlen gördüm de var da adi ne ???? acaba

yardimci olursaniz sevinirim

NeutralizeR 1 Aralık 2005 19:26

Aynı ağ üzerindeki bilgisayarlarda MSN Messenger'dan dosya gönderildiğinde yerel ağ bağlantısı hızında gönderiliyor. Nedeni bu...

Siz kişi listenizdekilerle aynı ağ üzerinde olmadığınız için, karşınızdaki kişinin ve sizin internet bağlantı hızınız limitinde transferler gerçekleştirebilirsiniz.

NeutralizeR 8 Aralık 2005 09:33

2 ek
MSN Messenger'da oturum açamayanlar, hata kodu ile karşılaşanlar için bir çözüm yöntemi daha:

Alıntıdaki Ek 3174

Aşağıda bulunan güncellemiş DLL dosyasını (msgsc.dll) indirin ve \Program Files\MSN Messenger klasöründekiyle değiştirin. (Kopyalayın, üzerine yazın)

Alıntıdaki Ek 3175

MSN Messenger'ın bu tarih itibariyle son sürümü: v7.5.0311

Bu sürümde bazı sistemlerde oturum açamama problemi başta olmak üzere birkaç ciddi hata rapor edildi. Microsoft yeni bir MSN Messenger kurulumu yerine, bu hataları gidermeye yarayacak küçük bir yama üzerinde çalıştığını söyledi.

Uygulanacak yama, MSN Messenger sürümünü v7.5.0319 yapıyor.

Fakat bu yama henüz resmi olarak yayınlanmış değil. Resmi olmayan kaynaklardan QFE Patch'in MSN Messenger v7.5.0311 İngilizce sürümünde uygulanabileceği hali internet'e verildi.

2.3 MB'lık bu yama sadece İngilizce MSN Messenger'da uygulanabiliyor. Fakat sorunla direkt alakalı olan dll dosyasını değiştirmek de olumlu sonuç veriyor ve oturum açamama problemi Türkçe MSN Messenger'da da ortadan kalkıyor. (Şahsen rapor edilen hata mesajıyla karşılaşmadığım için kesin sonuç olup olmadığını bilemiyorum fakat bu yöntemle sorundan kurtulan bir arkadaşımız var) Bu yüzden yama resmi olarak yayınlanana kadar sadece bu güncellenmiş, resmi olarak duyurulmuş dll dosyasını yayınlıyoruz.

Saygılar

nagihan207 8 Aralık 2005 09:50

Merhaba arkadaşlar.
Bende Msn Plus vardı ve Msn Discovery i yükledim.İlk başta her ikiside sorunsuz bi şekilde çalışıyordu.ama daha sonra oturum açamadım.msn bağlantısı kopuyodu.int.te hiç bi sorun olmadığı halde.hata felanda vermiyodu.Msn Plus'ı sildim ve düzeldi.
İkisi beraber kullanılamadığı için mi bağlantıda sorun yaşamışımdır.Yoksa başka bi sorunmu vardır.Çünkü ben Msn Plus'ıda kullanmak istiyorum.
Lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

NeutralizeR 8 Aralık 2005 10:06

Tüm eklentileri tavsiye edilen ayarlarıyla kullanınız.

Ben sitemizdeki üç ana eklentiyi de aynı anda kullanıyorum. Şimdiye kadar bahsettiğiniz türde bir problemle karşılaşmadım. Oturum açamama ya da oturumun kendi kendine kapanması problemli MessengerDiscovery ile alakalı daha çok. Plus!'ın bu tür sorunlara neden olduğuna rastlamadım daha önce. Sponsor program olmadan kurunuz Plus!'ı. MessengerDiscovery'i kaldırıp deneyiniz bir de...

NeutralizeR 20 Aralık 2005 20:03

Özellikle oturum açarken hata koduyla karşılaşanlar, resmi Microsoft Türkçe MSN Messenger 7.5.0322 güncelleme yamasını bu konudan indirip kurabilirler:
https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/48-msn-windows-live-messenger-live-messenger-windows-messenger-surumleri.html

yeertutuncu 20 Aralık 2005 23:00

Slm arkadaslar...
Ben msn 7.5.0311 kullaniyorum discovery ve ghost kurdum ikisindede hata veriyor
discovery hatasi : "Run time error ´380´: Invalid property value "
bu hatadan sonra messenger kendini kapatiyor ve bir daha acilmiyor...
ghost hatasi : Error: You can only this patch on Msn 7.5.0299 Beta
Lütfen bu problemlerin cevabini yazarmisiniz....... simdiden tesekkur ederim

NeutralizeR 20 Aralık 2005 23:08

0322 yaması, eklentilerde bir soruna neden olmaz.

Run-time hataları genelde Win9x işletim sistemlerinde ortaya çıkıyor, vbruntime 6 aramasını google'dan yaptırıp ilgili dosyaları indirip kurabilirsiniz.

Ghost yaması yerine mess patch'i kullanın, ghost'un henüz son sürüm uyumlusu çıkmadı.

nypd_blue_58 23 Aralık 2005 14:58

Alıntı:

ebrulii adlı kullanıcıdan alıntı
ARKADAŞLAR ACİL YARDIIIMMMM!!!!!MSN Mİ HACKLEDİLER GERİ ALMAM LAZIM NASIL YAPACAĞIM BUNU!!!!!!YARDIM EDİNNN LÜTFEN

Kardesim bunlardan daha iyisi warsa hotmail'in servis saglayicidir.onlara ulas 2 gün içinde sorununu çözersin.hacklenmis email adresini alabilirsin.

http://register.passport.net/contactus.srf
BU ADRESE GIRIN VEYA ALTTAKI TALIMATA GÖRE MAIL ATIN ALTAKI DAHA UYGUN

To: passport@css.one.microsoft.com
Sent: Mon Jul 7 23 : 30 : 39 PDT 2003
Subject: RE: CST122446699ID - Passport

Dear Sir / Madam
I have been having proplem with my hot mail address.
When I try to access to my account after ( BURAYA HACKLENEN TARIHI YAZ)
I found out my password and the secret question have
been chanced.When I send you a request about new
password the ynformations also were not match the ones
I remember and the ones you recorded.
I also have seen someone is using my mesenger and
chating with others on behalf of me.My phone bills
credit card extres information come to this account
and this person gives my phone numbers the other
people.

thanks your answer.

my name is: ISIM
sign in: MAIL ADRESIN
my birthday : DOGUM TARIHIN
country: ULKE
state: SEHIR
zip or postal code: POSTA KODU
successfull sign: ENSON BAGLANDIGIN TARIH
Approximate date of account registration: NEZAMANDIR BU ADRESI
KULLANDIGIN
List as many former passwords you used with this account as far back as
you
can remember: KULLANDIGIN SIFRELER
List as many of your Folders as you can remember: SAKLADIGIN DOSYALAR
VARMIYDI MAILINDE VARSA HATIRLADIKLARIN

my internet service provider isINTERNET BAGLANTININ ADI

I would like you to solve this problem.Could you
change the password and send me new one so this can
not use my account. If this is not possibble could you
cancel my account.
Thankyou in advance , sincerely

maraslim 28 Aralık 2005 20:09

Iki aydan beri benim msnde sorun var ne yaptiysam bulamadim.

1-Titresim karsi taraftan gelen titresimi aliyorum ama titresim sesi alamiyorum ve bende yolladigim zaman ayni oluyor titresimi yolladigim zaman karsi tarafin sorunu olmuyor benim msn hata veriyor

2-kimler onlin kimler offlin oldugunda sagda kucuk pencereden gelen zil sesi ve hotmaile gelen msj bildirim sesi

3-Gozkirpmalar

Bunlari ne yaptiysam bulamadim bana yardimci olursaniz ne mutlu bana :D:D herkese simdiden tesekkurler;)

nypd_blue_58 28 Aralık 2005 23:00

bu bahsettıklerın sorun degıl,arkadasım bu ayarları yapman ıcın mesenger ana penceresınden /araclar/secenekler-acılan pencereden bu bahsettıgın ayarları rahatlıkla kısısel zevkıne gore ayarlayabılırsın..listendekilerin onlıne yada offlıne oldugunu gorebılmen ıcın ise,gene messenger ana penceresınden kişiler/kişileri sırala/cevrım ıcı cevrım dısı ıbaresını ısaretlemen olacaktır..kolay gelsın

doush 30 Aralık 2005 03:07

daha önce sorulan oturum açma hatalarını okudum fakat bende veren 80048820 hatasını bulamadım. güvenlik duvarı dahil birçok şeyi kontrol etmeme rağmen oturum açamıyorum. bu sorunu gidermem için ne yapmam gerekiyor?bilgi verirseniz sevinirim

hata penceresinide bi görün http://img526.imageshack.us/my.php?image=msnhataa6bq.jpg

Misafir 30 Aralık 2005 07:10

Alıntı:

doush adlı kullanıcıdan alıntı
daha önce sorulan oturum açma hatalarını okudum fakat bende veren 80048820 hatasını bulamadım. güvenlik duvarı dahil birçok şeyi kontrol etmeme rağmen oturum açamıyorum. bu sorunu gidermem için ne yapmam gerekiyor?bilgi verirseniz sevinirim

Gerektiği gibi incelemediğinizi görüyorum bende :.. rutin messenger hatta kodu :..o mesaj çıktığı zaman "sorun gidere" bassa idiniz size sorununuzun nerden kaynaklı olduğunu gösterecekti :.. aşağıdaki yönelgeleri takip edin düzelmesi lazım şayet düzelmese tekrar edin ve 1 süre sonra deneyin bağlanmayı msn ye > kolay gelsin

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.
Alt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..
Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin...Bu kadar...

Misafir 31 Aralık 2005 00:49

selam msn beni engelleyenleri gösteren bir pogramm varmı sanırım varmıs kardeşim 7.5 programmı indiyomussun öğle birsey varmıs ama yok demeyin biliyosununki bilmediğimiz segleri ğördüğüğümüzde bunlarda varmış d,yoruz umarım anlamısınızdır eğer blen varsa söğlesin biliyosun paylaşmak iyidir ?

warius 31 Aralık 2005 03:30

merhaba bişeyi merak ediyorum .karşınızdaki kişi sizi engellediği zaman mail atmanızı da engellemiş olur mu? yani engellendiysem mail yollama şansım yok mu? o kişiye!! teşekkürler

NeutralizeR 31 Aralık 2005 03:58

Hayır, email göndermeniz engellenmiş olmuyor. Eğer sizi MSN Messenger'da engellemekle hızını alamamışsa o kişi ve Hotmail hesabına giriş yapıp email adresinizi engelli gönderenler listesine almışsa, bu durumda gönderemezsiniz.

Bunun dışında MSN Messenger kişi listesinden silmeler ve engellemeler, email gönderebilmek ve alabilmekle bağlantılı değil.

Bir önceki mesaja cevap olarak;
Sayamayacağım kadar çok kez sizi engelleyen kişiler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak bir sitenin ya da bir programın olmadığını belirttik. (En azından fonksiyonel değiller)

"Biliyoruz da söylemiyoruz" gibisinden bir durum söz konusu değil. Karanlık işler sitelerine, forumlarına göz atıp araştırmalarınıza oralarda devam edebilirsiniz.

Fakat lütfen ardından tekrar buraya dönüp "MSN'im çalındı, msn hesabını nasıl kırarım, bilgisayarım çöktü vb." mesajlar yazmayınız...

aragorn1907 31 Aralık 2005 19:20

arkadaşlar yeni bilgisayar topladım ilk 2 gün msne girdim bidaha giremedim böle bi yazı çıkıo

http://img435.imageshack.us/my.php?image=msnyardim4pl.png

üzgünüz şu anda sizi msn messenger için kayıt edemedik.lütfen daha sonra yeniden deneyin

Msn messenger oturumunuzu açmak için bir kaç başarısız girişimde bulundu.güvenik duvara msn messengere girmenizi engelleiyot olabilir gibi bi yazı çıkıo koduda 80048820

şu soruna bi çözüm bulun nolur

derkinay 2 Ocak 2006 20:51

kardeşş yokmu 80072ee6 bu sorunu çözümünü bilen yaws heryere baktım belki gözümden kaçtı ama yok arkadaş msnsiz kaldık yawss nolur bi yardım şu zavallı kardeşinize
:turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye:

batuu 2 Ocak 2006 21:04

80048820 hatası

messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr

Morrigan 2 Ocak 2006 21:10

Alıntı:

batuu adlı kullanıcıdan alıntı
messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

Bu kadar...

Morrigan 2 Ocak 2006 21:26

Alıntı:

derkinay adlı kullanıcıdan alıntı
kardeşş yokmu 80072ee6 bu sorunu çözümünü bilen yaws heryere baktım belki gözümden kaçtı ama yok arkadaş msnsiz kaldık yawss nolur bi yardım şu zavallı kardeşinize
:turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye:

80072ee6 no lu hata için;

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin.

Daha sonra Messenger i çalıştırın ve oturum açın.

Bu sorunu çözmezse şunu deneyin:

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

CMD ve Tamam deyin.

Tamam dedikten sonra açılan komut penceresine de şunu yazın:

ipconfig /flushdns ve enter yapın.

Messenger ınızı çalıştırarak oturum açın.

orkunburak 2 Ocak 2006 22:48

slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim,

teşekkürler

Morrigan 2 Ocak 2006 23:14

Alıntı:

orkunburak adlı kullanıcıdan alıntı
slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim

Alıntı:

Dinamik Görüntü Resmi kullanabilirsiniz, bunun dışında şu an için hareketli gif resimlerini görüntü resmi olarak kullanabilmeniz mümkün değil...

.

didem77 3 Ocak 2006 00:33

Selam arkadaşlar;
Hotmailimde çöp kutusunu boşaltamıyorum, kişi silemiyorum ve kişi listemde değişiklik yapamıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ??

NeutralizeR 3 Ocak 2006 01:11

Sorunun kullandığınız tarayıcından kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak adına ikinci bir tarayıcı yüklemenizi öneririm. FireFox'u indirip kurun ve hotmail hesabınıza bu tarayıcıyı kullanarak giriş yapın...

ycozkara 3 Ocak 2006 13:00

selam abilerim bana msn den konuştuğum birinin ip hnumarasını alabilirmiyim sölermisiniz benim içi çok önemlide

NeutralizeR 3 Ocak 2006 13:04

Anlıyorum, insanlığın yararına çalışmak istiyorsunuz...

Fakat maalesef size bu konuda yardımcı olamayacağımızı söylerek büyük bir keder içinde buluyorum kendimi... Üzgünüz...

Gameower 4 Ocak 2006 19:40

MSN 6.2 yi KULLanamıyorum

arkadaslar bu sürümü yeni bi sürümü oldugundan dolayi kullanamıyorum yeni surumu var diyo
evet dersem yuklemeye baslio
hayır dersem acilmiyor bu sürümü nasıl kullanabilirim...

Saat: 20:14
Sayfa 3 / 78

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık