![]() |
Göz Kırpmaları Kaldırıcısı forumda mevcut, MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? isimli başka bir konu daha var, onu da inceleyin, Hizmet geçici olarak kullanılamıyor hatası için şifrenizi sıfırlayın, Görüntülü ve Sesli Konuşma başlatmaya çalıştığınızda aldığınız tam hata mesajını yazın lütfen, Oturum açarken hata koduyla karşılaşıyorsanız bu konunun önceki sayfalarındaki çözüm önerilerini deneyin... |
MSN Messenger'da oturum açamayıp bir hata kodu ile karşılanlar: Çok kısa bir süre sonra MSN Messenger sürümünü 7.5.0316'ya yükseltecek 2.26mb boyutunda resmi bir yama yayınlanacak. Yayınlandığı zaman indirme bağlantısını vereceğiz. Umarız bu yama oturum açma sorunları için kesin çözüm olur. Saygılar |
2 ek Alıntı:
MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler: ![]() Ayarların resimde gösterildiği gibi olduğundan emin olun. Sesler... tuşuna tıklayın: ![]() Resimde gösterilen MSN Messenger seslerine kadar gelin. Her eylem için bir ses atandığından emin olun. Gözat... tuşuna tıklayarak eylem için ilgili ses dosyasının belirtebilirsiniz ( C:\Program Files\MSN Messenger\ ). Play tuşuna basarak sesleri sınayabilirsiniz. Durumunuzu Çevrimiçi'ne aldıktan sonra seslerin doğru bir şekilde atanıp atanmadığını test edebilirsiniz. Sorununuz işletim sistemiyle alakalı değil, ses ayarlarıyla alakalı. Ayarlarınız böyle bile olsa kontrol edip ikinci kez ayarlayın. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
1 ek Alıntı:
O halde ses kartınızın sürücüsünü yeniden yüklemeyi deneyin. Daha güncel sürümü varsa, web sitesinden indirip onu kurun. Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi listeden ses kartınızın birincil aygıt olarak tanımlandığından emin olun: ![]() Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=82 |
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba, Ben MSN Messenger 7.5 son sürümünü, MessengerDiscovery X 2TR, Messenger Plus, StuffPlug-NG programlarının kullanılır tüm son sürümlerini ve Messenger ile ilgili tüm yama ve eklentileri yükledim, kurdum.. Her şey sorunsuz çalışmakta.. Acaba bende 1 sorun mu var..? |
Msn engelleme Merhaba, Ben engellediğim kişinin resmini göremiyorum.Acaba görmek için ne yapmalıyım? Teşekkürler. |
Gerçekten ilginç istekler çıkıyor bazen... Çoğu zaman kişinin güncel görüntü resminin yüklenebilmesi için o kişiyle konuşma başlatmanız gerekiyor. Mesajlaşmanız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kişinin görüntü resminin yüklenmesi, o kişinin adının yanındaki küçük resme tıklayarak kişi kartını görüntülemenize ve/veya o kişiye konuşma penceresi açmanıza bağlı. (engelli olmamalı, listenizde olmalı) Merakla yaşamaya alışmaya çalışmanızdan başka bir öneri getiremeyeceğim... |
Alıntı:
Şimdiden teşekkürler. |
Dosya kurtarma kalitesi düşük olabilir. Alternatif bir program deneyebilirsiniz: https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=321 |
Alıntı:
Ben bu dosyayı yüklemeyi başardım,çalıştırmayı da başardım herşey geri yüklemek için uygun halde fakat benim dosyayı açmıyor.Ben daha öncede birçok program denemiştim fakat sadece Get Data Back geri getirdi o da yazı karakterinde problemolduğu için işe yaramadı.Bu konuda yardımcı olabilirsen senden değilse kimden bilgi alabileceğimi söyler misin?Dosya benim için önemli. |
OnTrack's EasyRecovery Professional adlı programı da deneyebilirsiniz... Dosya kurtarma işlemi her zaman kesin sonuç vermez. Dosya silindikten sonra disk birleştiricisinin çalıştırılması, çok büyük boyutlarda dosyaların yüklenmesi, silinmesi, taşınması, iki sürücü ya da iki harddisk arasında dosya transferinin olması vs vs... gibi nedenlerden dolayı dosya kurtarma işlemi başarısız olabilir. Ayrıca sürücünün hangi bölümünde, hangi ayarlarıyla kurtarma için arama yaptırdığınız da önemli. Hiç kurtaramayabilirsiniz de... Tavsiyem, Norton Utilities'i kurup Norton Protected Files özelliğinden faydalanabilmeniz. Shift+del ile silinen dosyalar da (geri dönüşüm kutusuna gitmeden direkt silinen dosyalar) korumaya dahil oluyor. Birkaç tıklama ile dosyayı geri almanız mümkün oluyor. Artık bu ilerisi için bir önlem olabilir ancak... |
Selam Dostlar msn ye kaydettirilen kullanıcı hesaplarımı (hem hotmail hemde firma mailine bağlı) komple kapatmak için ne yapmam gerekir. Yardımlar için şimdiden teşekkürler S&S&S NoN@Me |
Alıntı:
|
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/662-msn-messenger-kimligimi-nasil-ogrenirim.html https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=51 Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=1364 https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=30 |
selamlar beni ekleyeni birini lsteme almak istemiyorum tamammen sıfırlamak istiyorum ne yapmam lazım istemediğim birini iptal ediyorum her msn i açmamda karşıma o pencere çıkıyor listemede almak istemiyorum tamamaen iptal etmenini bir yolu var mı acaba... |
yaa arkadaşlar merhabalar msn discovery programım da çevrimiçi kişileri görüntüle linki çalışmıyor hata veriyor lütfen bilgi verir misiniz |
arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var, msn deki yazdıklarımızı bir başkasının görmesi mümkünmü,ben bir şirkette çalışıyorum herhangi bir şekilde msn deki yazdıklarımızı bir program sayesinde birilerinin okuyabilmesi mümkünmü. vereceğiniz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, |
msn lisemin sınırını nasıl arttırabilirim bunun içiç bir program v lütfen yardım edin :*( msn lisemin sınırını nasıl arttırabilirim bunun için bir program varmı?^o) lütfen yardım edin:S :^) |
spiker; Ya kişiye izin vereceksiniz, (listenize eklemeniz isteğinize bağlı) Ya da engelleyeceksiniz. (varlığını umursamama lüksünüz yok maalesef) thelastest; MessengerDiscovery X 2 TR ve MessengerDiscovery konularını inceleyiniz, MDX'iniz çalışmıyor, MSN'le bütünleşmemiş, aldığınız mesaj bu yüzden. Çözüm önerileri defalarca konuşuldu bahsettiğim konularda, göz atınız... orhan_gul; MSN Messenger'ın İleti Geçmişi özelliğini, (MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > İletiler) ya da Messenger Plus! kullanıyorsanız, onun Anında İleti Günlüğü özelliğini, (MSN Messenger > Plus! > Tercihler > Günlükler > Anında İleti Günlüğü) aktif etmişseniz, konuşmalarınız bilgisayarınıza dosyalar olarak arşivlenir. Bu özellikleri kapatırsanız, konuşmalar bilgisayarınızda saklanmazlar. No_cruel; MSN Messenger 7.5 ile birlikte bir süre önce kişi listesi sınırı 600'e yükseltildi. |
Selamin aleykum Simdi msn de mp3 dosya yada her hangi birseyi karsi tarafa yollarken hep yavas yavas yoluyor yani internet hizina bakarak ben bi cafede gördüm msn den msn e yani kontakdan kontaga dosya yoluyorlar acayip hizli yani karsi taraf yolluyor o an benim dosyama giriyor. öyle birsey varmi!? gözümlen gördüm de var da adi ne ???? acaba yardimci olursaniz sevinirim |
Aynı ağ üzerindeki bilgisayarlarda MSN Messenger'dan dosya gönderildiğinde yerel ağ bağlantısı hızında gönderiliyor. Nedeni bu... Siz kişi listenizdekilerle aynı ağ üzerinde olmadığınız için, karşınızdaki kişinin ve sizin internet bağlantı hızınız limitinde transferler gerçekleştirebilirsiniz. |
2 ek MSN Messenger'da oturum açamayanlar, hata kodu ile karşılaşanlar için bir çözüm yöntemi daha: ![]() Aşağıda bulunan güncellemiş DLL dosyasını (msgsc.dll) indirin ve \Program Files\MSN Messenger klasöründekiyle değiştirin. (Kopyalayın, üzerine yazın) MSN Messenger'ın bu tarih itibariyle son sürümü: v7.5.0311 Bu sürümde bazı sistemlerde oturum açamama problemi başta olmak üzere birkaç ciddi hata rapor edildi. Microsoft yeni bir MSN Messenger kurulumu yerine, bu hataları gidermeye yarayacak küçük bir yama üzerinde çalıştığını söyledi. Uygulanacak yama, MSN Messenger sürümünü v7.5.0319 yapıyor. Fakat bu yama henüz resmi olarak yayınlanmış değil. Resmi olmayan kaynaklardan QFE Patch'in MSN Messenger v7.5.0311 İngilizce sürümünde uygulanabileceği hali internet'e verildi. 2.3 MB'lık bu yama sadece İngilizce MSN Messenger'da uygulanabiliyor. Fakat sorunla direkt alakalı olan dll dosyasını değiştirmek de olumlu sonuç veriyor ve oturum açamama problemi Türkçe MSN Messenger'da da ortadan kalkıyor. (Şahsen rapor edilen hata mesajıyla karşılaşmadığım için kesin sonuç olup olmadığını bilemiyorum fakat bu yöntemle sorundan kurtulan bir arkadaşımız var) Bu yüzden yama resmi olarak yayınlanana kadar sadece bu güncellenmiş, resmi olarak duyurulmuş dll dosyasını yayınlıyoruz. Saygılar |
Merhaba arkadaşlar. Bende Msn Plus vardı ve Msn Discovery i yükledim.İlk başta her ikiside sorunsuz bi şekilde çalışıyordu.ama daha sonra oturum açamadım.msn bağlantısı kopuyodu.int.te hiç bi sorun olmadığı halde.hata felanda vermiyodu.Msn Plus'ı sildim ve düzeldi. İkisi beraber kullanılamadığı için mi bağlantıda sorun yaşamışımdır.Yoksa başka bi sorunmu vardır.Çünkü ben Msn Plus'ıda kullanmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. |
Tüm eklentileri tavsiye edilen ayarlarıyla kullanınız. Ben sitemizdeki üç ana eklentiyi de aynı anda kullanıyorum. Şimdiye kadar bahsettiğiniz türde bir problemle karşılaşmadım. Oturum açamama ya da oturumun kendi kendine kapanması problemli MessengerDiscovery ile alakalı daha çok. Plus!'ın bu tür sorunlara neden olduğuna rastlamadım daha önce. Sponsor program olmadan kurunuz Plus!'ı. MessengerDiscovery'i kaldırıp deneyiniz bir de... |
Özellikle oturum açarken hata koduyla karşılaşanlar, resmi Microsoft Türkçe MSN Messenger 7.5.0322 güncelleme yamasını bu konudan indirip kurabilirler: https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/48-msn-windows-live-messenger-live-messenger-windows-messenger-surumleri.html |
Slm arkadaslar... Ben msn 7.5.0311 kullaniyorum discovery ve ghost kurdum ikisindede hata veriyor discovery hatasi : "Run time error ´380´: Invalid property value " bu hatadan sonra messenger kendini kapatiyor ve bir daha acilmiyor... ghost hatasi : Error: You can only this patch on Msn 7.5.0299 Beta Lütfen bu problemlerin cevabini yazarmisiniz....... simdiden tesekkur ederim |
0322 yaması, eklentilerde bir soruna neden olmaz. Run-time hataları genelde Win9x işletim sistemlerinde ortaya çıkıyor, vbruntime 6 aramasını google'dan yaptırıp ilgili dosyaları indirip kurabilirsiniz. Ghost yaması yerine mess patch'i kullanın, ghost'un henüz son sürüm uyumlusu çıkmadı. |
Alıntı:
http://register.passport.net/contactus.srf BU ADRESE GIRIN VEYA ALTTAKI TALIMATA GÖRE MAIL ATIN ALTAKI DAHA UYGUN To: passport@css.one.microsoft.com Sent: Mon Jul 7 23 : 30 : 39 PDT 2003 Subject: RE: CST122446699ID - Passport Dear Sir / Madam I have been having proplem with my hot mail address. When I try to access to my account after ( BURAYA HACKLENEN TARIHI YAZ) I found out my password and the secret question have been chanced.When I send you a request about new password the ynformations also were not match the ones I remember and the ones you recorded. I also have seen someone is using my mesenger and chating with others on behalf of me.My phone bills credit card extres information come to this account and this person gives my phone numbers the other people. thanks your answer. my name is: ISIM sign in: MAIL ADRESIN my birthday : DOGUM TARIHIN country: ULKE state: SEHIR zip or postal code: POSTA KODU successfull sign: ENSON BAGLANDIGIN TARIH Approximate date of account registration: NEZAMANDIR BU ADRESI KULLANDIGIN List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember: KULLANDIGIN SIFRELER List as many of your Folders as you can remember: SAKLADIGIN DOSYALAR VARMIYDI MAILINDE VARSA HATIRLADIKLARIN my internet service provider isINTERNET BAGLANTININ ADI I would like you to solve this problem.Could you change the password and send me new one so this can not use my account. If this is not possibble could you cancel my account. Thankyou in advance , sincerely |
Iki aydan beri benim msnde sorun var ne yaptiysam bulamadim. 1-Titresim karsi taraftan gelen titresimi aliyorum ama titresim sesi alamiyorum ve bende yolladigim zaman ayni oluyor titresimi yolladigim zaman karsi tarafin sorunu olmuyor benim msn hata veriyor 2-kimler onlin kimler offlin oldugunda sagda kucuk pencereden gelen zil sesi ve hotmaile gelen msj bildirim sesi 3-Gozkirpmalar Bunlari ne yaptiysam bulamadim bana yardimci olursaniz ne mutlu bana :D:D herkese simdiden tesekkurler;) |
bu bahsettıklerın sorun degıl,arkadasım bu ayarları yapman ıcın mesenger ana penceresınden /araclar/secenekler-acılan pencereden bu bahsettıgın ayarları rahatlıkla kısısel zevkıne gore ayarlayabılırsın..listendekilerin onlıne yada offlıne oldugunu gorebılmen ıcın ise,gene messenger ana penceresınden kişiler/kişileri sırala/cevrım ıcı cevrım dısı ıbaresını ısaretlemen olacaktır..kolay gelsın |
daha önce sorulan oturum açma hatalarını okudum fakat bende veren 80048820 hatasını bulamadım. güvenlik duvarı dahil birçok şeyi kontrol etmeme rağmen oturum açamıyorum. bu sorunu gidermem için ne yapmam gerekiyor?bilgi verirseniz sevinirim hata penceresinide bi görün http://img526.imageshack.us/my.php?image=msnhataa6bq.jpg |
Alıntı:
80048820 no lu hata için.. Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Alt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin...Bu kadar... |
selam msn beni engelleyenleri gösteren bir pogramm varmı sanırım varmıs kardeşim 7.5 programmı indiyomussun öğle birsey varmıs ama yok demeyin biliyosununki bilmediğimiz segleri ğördüğüğümüzde bunlarda varmış d,yoruz umarım anlamısınızdır eğer blen varsa söğlesin biliyosun paylaşmak iyidir ? |
merhaba bişeyi merak ediyorum .karşınızdaki kişi sizi engellediği zaman mail atmanızı da engellemiş olur mu? yani engellendiysem mail yollama şansım yok mu? o kişiye!! teşekkürler |
Hayır, email göndermeniz engellenmiş olmuyor. Eğer sizi MSN Messenger'da engellemekle hızını alamamışsa o kişi ve Hotmail hesabına giriş yapıp email adresinizi engelli gönderenler listesine almışsa, bu durumda gönderemezsiniz. Bunun dışında MSN Messenger kişi listesinden silmeler ve engellemeler, email gönderebilmek ve alabilmekle bağlantılı değil. Bir önceki mesaja cevap olarak; Sayamayacağım kadar çok kez sizi engelleyen kişiler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak bir sitenin ya da bir programın olmadığını belirttik. (En azından fonksiyonel değiller) "Biliyoruz da söylemiyoruz" gibisinden bir durum söz konusu değil. Karanlık işler sitelerine, forumlarına göz atıp araştırmalarınıza oralarda devam edebilirsiniz. Fakat lütfen ardından tekrar buraya dönüp "MSN'im çalındı, msn hesabını nasıl kırarım, bilgisayarım çöktü vb." mesajlar yazmayınız... |
arkadaşlar yeni bilgisayar topladım ilk 2 gün msne girdim bidaha giremedim böle bi yazı çıkıo http://img435.imageshack.us/my.php?image=msnyardim4pl.png üzgünüz şu anda sizi msn messenger için kayıt edemedik.lütfen daha sonra yeniden deneyin Msn messenger oturumunuzu açmak için bir kaç başarısız girişimde bulundu.güvenik duvara msn messengere girmenizi engelleiyot olabilir gibi bi yazı çıkıo koduda 80048820 şu soruna bi çözüm bulun nolur |
kardeşş yokmu 80072ee6 bu sorunu çözümünü bilen yaws heryere baktım belki gözümden kaçtı ama yok arkadaş msnsiz kaldık yawss nolur bi yardım şu zavallı kardeşinize :turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye: |
80048820 hatası messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr |
Alıntı:
80048820 no lu hata için.. Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin... Bu kadar... |
Alıntı:
80072ee6 no lu hata için; Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın: regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin. Daha sonra Messenger i çalıştırın ve oturum açın. Bu sorunu çözmezse şunu deneyin: Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın: CMD ve Tamam deyin. Tamam dedikten sonra açılan komut penceresine de şunu yazın: ipconfig /flushdns ve enter yapın. Messenger ınızı çalıştırarak oturum açın. |
slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim, teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
|
Selam arkadaşlar; Hotmailimde çöp kutusunu boşaltamıyorum, kişi silemiyorum ve kişi listemde değişiklik yapamıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ?? |
Sorunun kullandığınız tarayıcından kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak adına ikinci bir tarayıcı yüklemenizi öneririm. FireFox'u indirip kurun ve hotmail hesabınıza bu tarayıcıyı kullanarak giriş yapın... |
selam abilerim bana msn den konuştuğum birinin ip hnumarasını alabilirmiyim sölermisiniz benim içi çok önemlide |
Anlıyorum, insanlığın yararına çalışmak istiyorsunuz... Fakat maalesef size bu konuda yardımcı olamayacağımızı söylerek büyük bir keder içinde buluyorum kendimi... Üzgünüz... |
MSN 6.2 yi KULLanamıyorum arkadaslar bu sürümü yeni bi sürümü oldugundan dolayi kullanamıyorum yeni surumu var diyo evet dersem yuklemeye baslio hayır dersem acilmiyor bu sürümü nasıl kullanabilirim... |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık