![]() |
Beynimde intihar çiçekleri açmış Her gözyaşımda biraz daha büyüyor çığlıklarım Sonunu getiremediğim hikayelerim var benim 1 2 3 tıp! daha kaç hakkım kaldı ki yaşamaya ? |
Özledim ,Hala özlüyorum Hep özlüyorum... Adımı kulağıma hiç fısıldamadın. Bana beni sevdiğini de hiç söylemedin ki... Elimi hiç tuttun mu? Ya da gözlerimiz birleşti mi? Peki ama neden özledim ben, neyi özledim ben... |
Her yıl dünyada yüzlerce çocuk, genç LÖSEMİ ye yakalanıyor. Onları o kadar az insan görüyor ki bilemezsiniz.. |
Gözlerim gözlerine kitlenir Doyamam seyretmelere seni Özlerim bir kaç saat fazla gelir Seni pamuklara sarmalar sararım Ne bedel isterim ne hesap sorarım Ne sitemle güzel kalbini yorarım Sakınma tatlı dillerini :tender: |
Bana kısmet değil dizinde yatmak Dizinde yatıp da yüzüne bakmak.... Gel yanıma, yazık.. Kıyma canıma Bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına |
Ortak olmak her sevince Her derde kedere Ve yürümek ömür boyu Beraberce el ele Olmayacak o ta içten Gülen gözlerde yaş Bir gun gelir ayrılsak da Seninle arkadaş...(ci) |
Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. |
ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳ (Y) |
Sevilmeden sevmek varya,o daha beter....(ci) |
Bir soğuk yel eser üşür ölüm, ölüm bile |
Bazen.. Ne yaparsan yap olmuyor bazen.. |
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Gecti istemem gelmeni, Yoklugunda buldum seni; Birak vehmimde golgeni, Gelme, artik neye yarar? Necip Fazil Kisakurek |
Ama küçük, ama büyük; her hayal kırıklığı, her acı, bir fırsat yaşamdan yeni bir şeyler öğrenebilmek için; kaçırmamalı... |
Aşk'ın Tarifi Budur... O’nu hatırladıkta başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz... Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin... O’nunlayken pervaneleşen yelkovanlar, O’nsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain... sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, O’ndan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa, ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa... dünyanın en güzel yeri O’nun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse... hayat O’nunla güzel ve onsuz müptezelse... elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, O’nun yüzü pembeyse, kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar... her şiirde anlatılan O’ysa... her filmin kahramanı O... her roman O’ndan söz ediyor, her çiçek O’nu açıyorsa... bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa, iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa... iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa... eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire O’nu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız... mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi O’na yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke O anlatsa" diye iç geçiriyorsanız... kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü... özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu... hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız... O’nsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse... ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse... gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de; bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O’nun yüzü suyu hürmetine... uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa... dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız... kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim... gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa... Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla... ...o halde yarın sizin gününüz!.. "Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz. |
Lösemiden ölmek ya da Lösemi ile yaşamak Lösemiden korkmak Lösemiliden korkmak.. |
Aşk... Ya sen varken ya da yokken yine sürecek Ya karanfil ya gül olup kapına gelecek Umutsuzca yollarında bekleyecek Adım adım seni hissedecek... |
Yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsem, sana olan sevdamdandır bilesin (ci) |
HAYAT ne garip.. |
"Şimdi Sen de Herkes Gibisin.." (ci) |
Ayakları kaysın isterdim dünyanın Ve bir çocuk elimizden tutup bizi dışarı çıkartsın... |
Her bekleyiş bir son bulur... |
Bana müsade beyler, ben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasın, korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın, küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın !... |
Uzaklar tuzak sana yokluğun yasak bana, nefessiz kalırım yokluğunda... |
Hem iLk hem sonmuş gibi En güzeLi oymuş gibi Bunca yıL bekLemiş gibi BekLediğime değmiş gibi Ben ona resmen aŞığım :uf: |
Hedef alıp vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk; Beni yağmala, ateş et arka arkaya.. Aşk beni tara... Bilsin, Hiçbir şey umrumda değil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Gözyaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Dayan yüreğim dayan dayan yarına inan gün gelir acılar ezberlenir iyileşir zamanla yaran |
Git artık AŞK Bırak beni yalnızlığıma Yalnızlığım bile senin kadar yalnız bırakmadı beni Git artık AŞK Ve bir daha uğrama kapıma BT |
Alıntı:
ya bekliyor, ya bekletiyor insan ikisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın... yaşarken beklemek, beklerken yaşamak ve yaşayıp beklerken ölmek ! özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin.. bir kokusu var ki bütün çiçeklere değişmem. bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin anlatılmaz... |
AhmetSeydi'den alıntı; "Dayan yüreğim dayan dayan.. yarına inan.. gün gelir acılar ezberlenir ..iyileşir zamanla yaran" AŞK'a küsmedim, Aşk'a küstüm Asla Bitmeyen Konu'm bu .. AhmetSeydi'nin Asla Bitmeyen Konusu'na zıt gibi ama değil.. |
Alıntı:
|
-Şey… Ne diyeceğini de bilemiyor insan. -Neden? -Gidiyorsun ya! -Sen de kalıyorsun ama… |
verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; seni özlediğim içindir. beklemenin korkunç zehiri öldürmüyorsa beni; seni özlediğim içindir. yaşıyorsam; içimde umut varsa, yine seni özlediğim içindir. seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki ! seni en güzel hallerinle hatırlıyorum parlayan ela gözlerinle çocuksu masum gülüşünle Hayat dolu sesinle En güzel hallerinle hatırlıyorum Ve geri döneceğin günü bekliyorum |
Ne de meyilli insan ölmeye Kendi kendini boğamayacağını bile bile.. |
Koş...koş...koş...Rüzgârda salınsın eteğin... ... Koş... madem gözün yükseklerde, Keşke uçurtma yapmayı bilseydim... |
unutmak o kadar kolay mı sandın...ayrılık bana aşktır artık..(ci) |
Sevgilin mi gitti, sen de git.. Nereye mi ? Yüreğine sor... |
''Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme'' Gitmekle kalmak arasındaki derin uçurumda kalmak zor... |
"Önce BEN" demek bencilliktir "Önce SEN" demek aptallıktır. "Önce BİZ" demek saçmalıktır. İyisi mi bırakalım hayatı gidişine, Bu böyle gelir, böyle de gider... |
geldim...gördüm...ve...gidiyorum... |
Bütün o mavi ve yalnız okyanus manzarasına; -hiç ait olamayacağım- dünyevi şaşkınlıklarını kusuyordun sen. Ve inancını yitirmiş bir suikast kalıntısıydım ben... |
Kadın ve adam El ele… Bir şiirin içinden düşüyorlar Kangren geceye. Sustukça susuyor ölüm... |
YumuLu göz kapakLarımın içindesin sevdiceğim YumuLu göz kapakLarımın içinde şarkıLar Şimdi orda herşey seninLe başLıyor Şimdi orda hiçbir şey yok senden önceme ait Ve sana ait oLmayan.. :inlove: |
$imdi ßüyüme zamani .. hic bir daLa tutunmadan .. dü$meyi göze aLa aLa .. ßüyü iCimdeki ßeßeim .. ßüyüki qeri qeLip baktikLarinda.. gözLerin ya$Li .. dudaqin titrek ve eLLerin kanLi oLmasin !!!. |
Şimdi ölmek istemem.. Kalbine dokunmadan.. |
Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür ... |
Beni sevdiğini bilmek yetmiyor...görebilmek yüzünü mümkün olmayınca...(ci) |
Hiç tasam yok aşktan yana, yaşıyorum kana kana Unutturdu seni bana Gecelerrrr (ci) |
Bir bir daha neden bir türlü iki etmiyor? |
Ağır bir misafir gibi yaklaşıyor gece Tarihimi al, bileklerimi kes, misketlerimse sende kalsın |
Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğin Denizler götürse gözyaşımı Anlarmı sevgilim dediğin |
Hep "Evet" deyince senden iyisi yok, Bir kez "Hayır" demeye gör..! |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık