MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Misafir 29 Kasım 2006 17:25

Alıntı:

paçi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279584)
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM HERKEZDE VAR DİYE DEĞİŞTİR DEDİ DEĞİŞTİRDİM AMA ALTERNATİF E-POSTA ADRESİ DE YOK ŞİFREYİDE UNUTTUM VE AYRICA GİZLİ SORUYUDA UNUTMUŞ CEVABINI AÇAMIYORUZ NASIL GERİ KULLANABİLİRİZ KONU İLE İLGİLİ ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

Ilgili konuyu inceleyin:
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

pusucom 29 Kasım 2006 18:10

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278446)
Buraya ilgili dosya ismini yazip bulunan dosyayi indirin.

DLL-files.com - Contact us indirdim

ben bunu indirdim de şimdi ne yapacam biliyorum???????:^) :^)

Misafir 29 Kasım 2006 20:13

Alıntı:

pusucom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279603)
DLL-files.com - Contact us indirdim

ben bunu indirdim de şimdi ne yapacam biliyorum???????:^) :^)

Gerekli dosyayi indirdiyseniz bunu C:/Program files/MSN Messenger klasörüne atip tekrar oturum acmayi deneyin.

pusucom 30 Kasım 2006 10:28

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279675)
Gerekli dosyayi indirdiyseniz bunu C:/Program files/MSN Messenger klasörüne atip tekrar oturum acmayi deneyin.

şimdide hata veryor .hata raporu gönderiyor ve yapatıyor kendini ????:^) :^)

Misafir 30 Kasım 2006 14:35

Alıntı:

pusucom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 280148)
şimdide hata veryor .hata raporu gönderiyor ve yapatıyor kendini ????:^) :^)

:S Bunu deneyin...
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Windows Live Messenger'ı Sıfırdan Kurmak İçin:

Alıntı:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin. C:\Documents and Settings\windows_oturumu_açma_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\ klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini silin.
3-) Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
Alıntı:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Windows Live Messenger'ı kurun.

ellagance 30 Kasım 2006 16:03

slm..iki gun once msn messenger plus yukledim simdi istediim kadar oturum acabiliorum..fakat sorun mesaj kutusuna giremiorum..orayi tikladiim an spng_redir cikiyor..bi bilen varsa please yardimci olsun..

ImaqeMaKeR 1 Aralık 2006 21:14

merhabaLar ArkadasLar... msnde engelledigim kisilerin engellemesini kaldiramiyoum engelini kaldirmak istediginiz kisinin engelini kaldiramiyorsunuz daha sonra tekrar deneyin diyor... bunun sebebi ne olabilir bu konuda yardimci olursaniz sevinirim..

merhabaLar ArkadasLar... msnde engelledigim kisilerin engellemesini kaldiramiyoum engelini kaldirmak istediginiz kisinin engelini kaldiramiyorsunuz daha sonra tekrar deneyin diyor... bunun sebebi ne olabilir bu konuda yardimci olursaniz sevinirim..

BigRapperBoy 1 Aralık 2006 22:50

1 haftadır 81000388 sorunum war msn de.kafayı yemek üzereym!allah aşkna yardm edn.artk msn ime grmek istiyorum!!

Misafir 1 Aralık 2006 23:40

Alıntı:

ImaqeMaKeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 281923)

Bu sorunun neden kaynaklandigini ve nasil cözeceginizi bilmiyorum maalesef. Ancak ayni sorunlar bende karsilastim. Engellediginiz kisiyi silip tekrar eklerseniz kisininizin engelini kaldirabilmeniz mümkün olacaktir.
Alıntı:

BigRapperBoy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 282014)
1 haftadır 81000388 sorunum war msn de.kafayı yemek üzereym!allah aşkna yardm edn.artk msn ime grmek istiyorum!!

Firewall ayarlarinizi kontrol edin. Messenger izin verilenler listesinde olmalidir.

ExCeLLenD 4 Aralık 2006 02:27

arakadaşLar seLamLar benim kuLLanDığım msn bu akşam sorun yarattı 7.5 kuLLanıyorum . 2 msn adresim var fakat bu akaşm ilginçKi bir şey oldu sürekLi kuLLanDığım adresi açmaDı diğerini açıyor açmayan içi hata veriyor.. hata numarası 80004005 bu konuDa yarDıma ihtiyacım oLuCak riCa etsem sorunumu çözermisiniz. saygıLarımLar hakaN..

ahmetxxx 4 Aralık 2006 12:43

arkadaslar

C:\Documents and Settings\Bilgisayar adı\Contacts\

içersiindeki logları nasıl okuyabilirim???

Misafir 4 Aralık 2006 15:10

Alıntı:

ExCeLLenD adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 284588)
arakadaşLar seLamLar benim kuLLanDığım msn bu akşam sorun yarattı 7.5 kuLLanıyorum . 2 msn adresim var fakat bu akaşm ilginçKi bir şey oldu sürekLi kuLLanDığım adresi açmaDı diğerini açıyor açmayan içi hata veriyor.. hata numarası 80004005 bu konuDa yarDıma ihtiyacım oLuCak riCa etsem sorunumu çözermisiniz. saygıLarımLar hakaN..

80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..

Alıntı:

ahmetxxx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 284789)
arkadaslar

C:\Documents and Settings\Bilgisayar adı\Contacts\

içersiindeki logları nasıl okuyabilirim???

Bulundugu klasörü belirtmek yerine dosya uzantisini yazar misiniz? O klasörde bende bir cok "log" var :)

yunemoz 5 Aralık 2006 21:39

benim msn de dosya aktarım hızı problemim var daha önceden hızlı aktarım yapabilirken son zamanlarda inanılmaz yavaşladı.bağğlantıda sınırlı IP falan bişeyler yazıyo ama normal msnye bağlanabiliyorum.bağlantım 2048 mbit.yardımcı olablirseniz sevinirim.

jayjay2000 6 Aralık 2006 04:57

MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Soru

Merhabalar,

msn' den mesaj geldiğinde mesajı okumak için tıkladığımda sayfa açılır açılmaz baska bir bilgisayar' dan oturum actınız diye uyarı geliyor ve msn kapanıyor. MSN Live kullanıyorum, ne yapmalıyım acaba?

İşletim sistemim: WinXp Home SP2

İnternet bağlantım: ADSL 16 Mbit/s

Mevcut Virus Programı: Antivir

Selamlar

EmreKartal 6 Aralık 2006 15:15

MSN Live kullanıyorum... Oturum açmak için kısayola tıklayınca

runtime error!!

C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr.exe

R6025

-pure virtual function call

diye bir hata veriyor Msn sil yükle baştan kur herşeyi denedim ama bi çözüm bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirm... Teşekkürler

hellboy726 6 Aralık 2006 23:05

Alıntı:

yunemoz adlı kullanıcıdan alıntı
benim msn de dosya aktarım hızı problemim var daha önceden hızlı aktarım yapabilirken son zamanlarda inanılmaz yavaşladı.bağğlantıda sınırlı IP falan bişeyler yazıyo ama normal msnye bağlanabiliyorum.bağlantım 2048 mbit.yardımcı olablirseniz sevinirim.

NormaL şartlarda DownLoad hızı 2048 onlan bir bağlantıdan 512 kpsb hızında upload gerçekleştirebilirsiniz. Ancak Telekomdan oluşabilecek yada dosyayı gönderdiğiniz kişinin kullandığı bağlşantı türüne bağlı olabilecek sorunlar olabilir.
örneyin stabil 256 kpsb download hızı olan bir yere 512 ile veri gönderdiğinizde bunlar 256 şekilde karşı tarafa iletilir başka bir kişi iLe dosya transfer etmeyi deneyin.

Alıntı:

EmreKartal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 286762)
MSN Live kullanıyorum... Oturum açmak için kısayola tıklayınca

runtime error!!

C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr.exe

R6025

-pure virtual function call

diye bir hata veriyor Msn sil yükle baştan kur herşeyi denedim ama bi çözüm bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirm... Teşekkürler

peki direk C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'a tıkladığınızda bağlanabiliyormusunuz.?

Messenger'ın Kurulumunu gerçekleştirirken program files klasörünün içersindeki
MSN Messenger 'ın seçilip seçilmediğini kontrol edin sanırım sorun masaüstünde oluşan kısa yolda..

eğer direk olarak
C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'dan ulaşabiliyorsanız msnmsngr.exe'dosyasına Sağ Tıklayın Masaüstüne kısayol oluştur seçeneyini seçin. diğer kısayolu silin bunu kullanmaya devam edin :break:

markys 7 Aralık 2006 01:02

slm arkadaşlar. siteye yeni katıldım. benim sorum şu. bir program varmış.pc ye yüklediğinizde bugüne kadar yapılan bütün yazışmaları msn geçmişlerini döküyormuş. ismini sorduğumda bana msxlabs dediler. nette araştırırkende bu siteyi buldum. bilgisi olan varmı acaba.

hellboy726 7 Aralık 2006 16:52

Alıntı:

markys adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 287508)
slm arkadaşlar. siteye yeni katıldım. benim sorum şu. bir program varmış.pc ye yüklediğinizde bugüne kadar yapılan bütün yazışmaları msn geçmişlerini döküyormuş. ismini sorduğumda bana msxlabs dediler. nette araştırırkende bu siteyi buldum. bilgisi olan varmı acaba.

pc ye yüklediğinizde bugüne kadar yapılan bütün yazışmaları msn geçmişlerini gösteren bir program varsa ki Sanmıyorum istediğiniz gibi bir program olduğunu..

Bulursanız bizede haber verin :dontknow::dontknow:

asl_34 7 Aralık 2006 22:34

arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum msnde sorunmu var acaba
açılıraçılmaz düşüyorum
ayrıca msn sayfasından yeni hesap alınmıyor sebebi nedir lütfen yardım:*(

ahardal 8 Aralık 2006 02:06

Herkese selam
Ben bişey öğrenmek istiyorum. Bir arkadaşım bana msn de tavla için teklif yolladı bende kabul ettim ve onunla olan konuşma penceremde tavla oynadık kendisiyle bu teklifi ben bi başkasına nasıl yollayabilirim zira bende oyunlar içinde tavla yok 5 tane oyun var ama tavla yok.

Eğer yardımcı olursanız çok minnettar olurum

Saygılarımla....

webmetin 8 Aralık 2006 11:28

Merhaba..
Benim sorunum biraz ilginç Msn live kullanıyorum..
2 3 adet mailim var 1 mailimle bağlan dedigimde msn pat diye kapanıyor.. diğer maillerimle giriş yaptıgımda sorun yok.. işyerindeki pc de ve laptopumda aynı sorunla karşılaşıyorum.. işyerimdeki pc de man live ı kaldırdım ve msn 7.5 kurdum gayet sorunsuz bütün maillerimle giriş yapabiliyorum.. ama msn live da asıl kullandığım mail adrssimle girerken kapanıyo msn komple.. sorun nedir? yardımcı olurmusunuz..

teşekkürler

hellboy726 8 Aralık 2006 19:03

Alıntı:

asl_34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 288387)
arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum msnde sorunmu var acaba
açılıraçılmaz düşüyorum
ayrıca msn sayfasından yeni hesap alınmıyor sebebi nedir lütfen yardım:*(

messenger'da bir genel mesajların iletilmeme hatası mevcuttu buda onun yayında getirdiği bir problem olabilir kısa bir süre sonra tekrar deneyin..

omurgurkan 8 Aralık 2006 19:59

MSN Live Messenger 8.0 kullanıorum...

Kendi hesabımı acınca Microsoft Hata Raporu veriyor...Bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor şeklinde...Yani MSN hatası değil Windows hatası...

MSN i tekrar silip yukleyince yine duzelmedi..Virus taraması yaptırdım virus de yok...Durup dururken oldu zaten 2 gun once normaldi...

Ama başka bir msn hesabı actıgımda bu hatayı vermiyor...Neden kaynaklanıyor olabilir?Nasıl duzeltecegim?kafayı yicem...

Yardım ederseniz sevinirim cok....

demux 8 Aralık 2006 22:30

Alıntı:

omurgurkan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 289313)

Kendi hesabımı acınca Microsoft Hata Raporu veriyor...Bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor şeklinde...Yani MSN hatası değil Windows hatası...

MSN i tekrar silip yukleyince yine duzelmedi..Virus taraması yaptırdım virus de yok...Durup dururken oldu zaten 2 gun once normaldi...

Ama başka bir msn hesabı actıgımda bu hatayı vermiyor...Neden kaynaklanıyor olabilir?Nasıl duzeltecegim?kafayı yicem...

aynı sorun bendede var bu aralar

eLmA_$eKeR! 9 Aralık 2006 01:19

AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 AppStamp:44cc1896
ModName: unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp:00000000
fDebug: 0 Offset: 00000000

yaaa imdat nolursunus allahını sewen yardım etsin msnim bu hatayı wererek kapanıo açılmıo yaa hiç bi adreste açamıorum yalwarıorum yardım edin :(

sknonwnm 9 Aralık 2006 02:19

arkadaşlar bu soruna cewap bulabilirmisiniz acaba..ilgileriniz için şimdiden teşekkürler..hataya ait resim linktedir..ilgilendiğiniz içinde çok teşekkürler..

ImageShack - Hosting :: msnhataav5.png

yahu_mahu 9 Aralık 2006 10:29

ben de aynı şey oluyor..başka bi adresle açılıyor oturum, kendi adresimle açılmıyor.. sorunu çözebilen yok mu ??

Hilal66 9 Aralık 2006 11:52

arkadaslar, bi adresi tamamen nasil listemizden silebiliriz?
misal tanimadimiz birileri eklemisse, ve merak ettimiz icin kabul etmissek, ve sonrada silmek istiyorsak sileriz , ama her zaman o kisiyi kabul ettimiz aranip bulunabilir , bunun caresi yok mu???

turk_che 10 Aralık 2006 13:22

merhaba arkadaslar
bir rica olacak bildiniz bir msn pro ceviri varmı acaba yabancı dil cevirisi simdiden tsk ederim

hellboy726 10 Aralık 2006 14:34

Alıntı:

omurgurkan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 289313)

Alıntı:

demux adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 289477)
aynı sorun bendede var bu aralar

Alıntı:

sknonwnm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 289691)
arkadaşlar bu soruna cewap bulabilirmisiniz acaba..ilgileriniz için şimdiden teşekkürler..hataya ait resim linktedir..ilgilendiğiniz içinde çok teşekkürler..

ImageShack - Hosting :: msnhataav5.png

Alıntı:

yahu_mahu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 289883)
ben de aynı şey oluyor..başka bi adresle açılıyor oturum, kendi adresimle açılmıyor.. sorunu çözebilen yok mu ??

evet sanıyorumki messenger 'dan kaynaklanan bir problem daha önce bende yaşamıştım.
Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 289647)
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 AppStamp:44cc1896
ModName: unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp:00000000
fDebug: 0 Offset: 00000000

yaaa imdat nolursunus allahını sewen yardım etsin msnim bu hatayı wererek kapanıo açılmıo yaa hiç bi adreste açamıorum yalwarıorum yardım edin :(

bu hata ile karşılaşan başka bir üyemiz üstta yazdığım adımları tekrarlıyarak yani messenger 'ı tamamen silip tekrar kurak bu sorundan kortulduğunu belirtmişti denemenizi öneririm.

Alıntı:

Hilal66 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 289988)
arkadaslar, bi adresi tamamen nasil listemizden silebiliriz?
misal tanimadimiz birileri eklemisse, ve merak ettimiz icin kabul etmissek, ve sonrada silmek istiyorsak sileriz , ama her zaman o kisiyi kabul ettimiz aranip bulunabilir , bunun caresi yok mu???

Evet Listenizden kople Temizleyebilirsiniz. Resimler'ile göstermeye çalıştım, inceleyin.

http://img141.imageshack.us/img141/1371/ad305m1xo3.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/7509/ad305m2rf4.jpg

Daha sonra Messenger > araçlar > seçenekler > gizlilik 'e ulaşın ve burdan kişiyi bulup sağ tıklayarak sil seçeneyini seçin..

http://img95.imageshack.us/img95/2355/ad305m3hl4.jpg

Alıntı:

turk_che adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 290844)
merhaba arkadaslar
bir rica olacak bildiniz bir msn pro ceviri varmı acaba yabancı dil cevirisi simdiden tsk ederim

Alttaki bağlantıda bulunan programı inceleyiniz.
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/2387-msn-chat-sozlugu.html

hopa_sinanay 10 Aralık 2006 17:46

:*( :*( :@ :^) slm beyler ben fatihh sizin yardımınıza ihtiyacımm var benim msn adresimm çalındıı lütfenn yardımm edin yapmadığım kalmadıı ama genede elimde olana msn yok suann yardımm üstlikk admine sölüyomm suankii msn mail adrrss değişirmisinn bide bunun almanın yolu yokk muu yıllardır o msn yii kullanıyom devamd< etmekk istiyorumm lütfen şimdd saolun teşşekkürlerr byebye cvp mail adresime e-mail olarakk yollarsanızz sevirimm kardeşlerimm başarılarınızıbnbb devamı dileğiyle saygılar fatihhh23:$ :*(

Misafir 10 Aralık 2006 17:57

Alıntı:

hopa_sinanay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 291009)
:*( :*( :@ :^) slm beyler ben fatihh sizin yardımınıza ihtiyacımm var benim msn adresimm çalındıı lütfenn yardımm edin yapmadığım kalmadıı ama genede elimde olana msn yok suann yardımm üstlikk admine sölüyomm suankii msn mail adrrss değişirmisinn bide bunun almanın yolu yokk muu yıllardır o msn yii kullanıyom devamd< etmekk istiyorumm lütfen şimdd saolun teşşekkürlerr byebye cvp mail adresime e-mail olarakk yollarsanızz sevirimm kardeşlerimm başarılarınızıbnbb devamı dileğiyle saygılar fatihhh23:$ :*(

Ilgili konuyu inceleyin:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Bunun disinda yapabileceginiz birsey yok maalesef :dontknow:

eLmA_$eKeR! 10 Aralık 2006 19:49

dediklerinizi harfilen uyguladım ama yine aynı hatayı werdi off allahım yhaa :(

nokiaviper 10 Aralık 2006 20:06

2 msn açınca gene hata veriyo msn 8.1 de dün hiç bişey yoktu walla :S neler oluyo msne anlamadım gitti :(

opagis 10 Aralık 2006 22:04

ACIL YARDIM

arkadaşlar windovs lıve msn kullanıyordum ancak açıldıktan yaklaşık 10 saniye sonra hatayla kasılaştı diyip kapatıyor kendini kafayı yemek yemek üzereyim herhangi bi hata koduda vermiyor acil yardım

opagis 10 Aralık 2006 22:28

SELAM ARKADAŞLAR windovs live msn kullanıyordum ama 4 gündür msn açtıktan 10 saniye sonra hatayla karsılaştı deyip kapanıyor herhangi bir hata koduda vermiyor önce adreslerimden birinde oluyordu dünden beri diğer adresimdede aynı sorun yaşanıyor sizce adreslerime saldırımı var lütfen yardım .....

duymygu 11 Aralık 2006 14:45

merhaba arkadaşlar bende live plus ile sweetim aynı anda kullanamıyorum live plus son sürümünü kullanıyorum 4.11 ama sweetim kurunca plus kalkıyor ortadan anlayamadım lütfen yardım:S

aligerekmen 11 Aralık 2006 16:46

live messenger kullanıyorum.kişisel ileti sayfamdan silindi nasıl geri koyarım.defalarca yeni proğram açtım
düzelmiyor.yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler

karantina_kuvvet 11 Aralık 2006 22:01

YA BEN MSNE GİRİYOURM OTURUM ACAR ACMAZ HATA RAPORU GONDER DİO KAPATILADCAK FELAN DİO HATA DETAYLARINI GOSTERİNCE: AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 ModName: crypt32.dll
ModVer: 5.131.2600.2180 Offset: 0000ccb3

BOLE BİSE CIKO OTURUM ACIYORUM HİC KONUSAMADAN ATILIYORUM KAC KERE SILIP YUKLEDİM OLMADI BANA ACİL YARDIM PLSS

hellboy726 11 Aralık 2006 22:18

Alıntı:

opagis adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 291187)
arkadaşlar windovs lıve msn kullanıyordum ancak açıldıktan yaklaşık 10 saniye sonra hatayla kasılaştı diyip kapatıyor kendini kafayı yemek yemek üzereyim herhangi bi hata koduda vermiyor acil yardım

Alıntı:

nokiaviper adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 291108)
2 msn açınca gene hata veriyo msn 8.1 de dün hiç bişey yoktu walla :S neler oluyo msne anlamadım gitti :(

Alıntı:

karantina_kuvvet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 291972)
YA BEN MSNE GİRİYOURM OTURUM ACAR ACMAZ HATA RAPORU GONDER DİO KAPATILADCAK FELAN DİO HATA DETAYLARINI GOSTERİNCE: AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 ModName: crypt32.dll
ModVer: 5.131.2600.2180 Offset: 0000ccb3

BOLE BİSE CIKO OTURUM ACIYORUM HİC KONUSAMADAN ATILIYORUM KAC KERE SILIP YUKLEDİM OLMADI BANA ACİL YARDIM PLSS

evet sanıyorumki messenger 'dan kaynaklanan bir problem daha önce bende yaşamıştım.
Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

eLmA_$eKeR! 12 Aralık 2006 00:06

ayh hepsini yaptım yeminle aynen uyguladım 2.ye olmuo yine aynı hataaaa :( of nası düselijekki yhaa o diilde 7.5dede aynı hatayla karşılaşıorum ben sadeje liweda diilki offf yha kaç haftadır resmen msnimi en eski sürümden açıorum nolursunuz bi çare bulun yalwarıorum yhaa :(

Misafir 12 Aralık 2006 00:10

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 292091)
ayh hepsini yaptım yeminle aynen uyguladım 2.ye olmuo yine aynı hataaaa :( of nası düselijekki yhaa o diilde 7.5dede aynı hatayla karşılaşıorum ben sadeje liweda diilki offf yha kaç haftadır resmen msnimi en eski sürümden açıorum nolursunuz bi çare bulun yalwarıorum yhaa :(

Ayni sorun bende de vardi. Üstteki mesajdakileri aynen uygulayin. Hatta bilgisayarinizda aratip Msn'le ilgili herseyi silin. Tekrar kurun. Eminim dogru yaparsaniz sonuc alacaksinizdir.

eLmA_$eKeR! 12 Aralık 2006 21:12

wallahi bende kurtuldum bu illetten 8.0`ı kaldırdım 7.5 yükleyinjede aynı hatayı werio die 8.1 yükledim sorunum kalktı ortadan hata fln wermio artık :tender:

emrahhuyuk 13 Aralık 2006 00:59

nyyakisikli@hotmail.com diye bir arkadas var sureklı rahatsız edıyor sılerım senı dıyor mafolursun dıyor ve sureklı ben buyugum benı kımse altedemez ıye mesajlar atıyor hayır ben bu sahsı engeller hatta bana ulasmasına engel olurum yanlız adama uyuz oldum kısacası sızın aranızda bu kıroları delı edebılecek arkadaslar var ıse bıraz dersını verır dıye verıyorum bırde vırus atarım dedı bende engelledım kımsenın basına vermesın boyle ınsanları bence sızlerın arasında vardır yeteneklı arkadaslarım hadı sıze ıyı eglenceler. kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere eger bır gelısme olursa bana yazarsanız sevınırım saygılarımla....

denizzzz 13 Aralık 2006 03:17

merhaba..bişey sormak istiyorum ve yardımcı olursanız şimdıden tesekkurler..herhangi bir mco uzantılı dosyayı açabilmek için hangi programı yüklemem gerekli..?

NeutralizeR 13 Aralık 2006 03:20

Alıntı:

denizzzz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 293142)
merhaba..bişey sormak istiyorum ve yardımcı olursanız şimdıden tesekkurler..herhangi bir mco uzantılı dosyayı açabilmek için hangi programı yüklemem gerekli..?

https://www.msxlabs.org/forum/msn-messenger-turkiye-forumlari/681-msxlabswinksinstaller-resimli-kullanim-kilavuzu.html

denizzzz 13 Aralık 2006 04:06

öyle bir sıkıntıdan kurtardınız ki beni çok ama çok teşekkür ediyorum:) iyiki bu siteye üye olmuşum..sorunuma hemen cevap verdiniz tekrar çok teşekkür ediyorum.. daha bu siteden öğreneceğim çooooooooooooook şey var...

yahu_mahu 13 Aralık 2006 21:41

mrb ..1-2 sorum var..yardımcı olabilirseniz sevinirim.bir haftadır 8.0 la msn ye bağlandığımda düşüyodum..7.0 kurdum düzeldi ama bu defada 5 dk da bir düşüyorum msnden...yazılanlar gelmiyo yazdıklarımda gitimiyo bazen.. okulda düşme olayı olmuyo 7.0 la..evde zoom marka kablosuz modem kullanıyorum..ondan kaynaklanan bi sorunmudur?
msn yle alakalı herşeyi kaldırıp ilgili klasörleride silmeyi düşünüyorum 8.0 la oturum açabilmek için..yalnız smile ler kaybolcak bu defa.. bilgisayarda nerde kayıtıdır onlar..tekrar kuruduğumda onlar geri gelsin istiyorum..nasıl yapabilirim?

Jetaime 14 Aralık 2006 12:06

merhaba arkadaslar benimde bi sorunum var live messengerla umarim bilginiz vardır bu konuda :) ve bana yardımcı olursunuz insallah. benim sorunum media playerda calınana şarkı live messengerda gorunmuyo ozelligi acmama ragmen gorunmuyo. boyle olunca bende bi eklenti yükledim winamp içindi ama o simdi winamptaki şarkı gorunuyo ama media playerdaki calınan şarkı yine goruntulenmiyor. bu sorunun aynısını yasayan varmı acaba aranızda ? yada cözümünü bilen varmı :) msni toptan silip yeniden yuklemek dışında tabi :P

berat_27 14 Aralık 2006 13:40

benimde bir sorum var msn de adiniz@soyadiniz.com 'a benzer bir hesap aldım görünen adın sonunda (e-posta adresi doğrulanmadı) diyor bunun yüzünden adımı değişemiyorum hemen cevap bekliyorum nolur

Saat: 13:48

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık