![]() |
Ardına bile bakmadan bu kaçıncı gidişin, Göz göre göre her halini kabullenişim ... |
Sabret.öleceğiz, onlar telef olacak... |
Öldür Soyumu. |
Ben istiyorum ey yar! Öyle bir aşk, öyle bir yanmak, öyle bir kavrulmak istiyorum ki işte böylesi O’na kavuşmak ve fani bedenden soyutlanıp gerçek bir Aşk olmak…] rivan) |
Sevişmeler bitince Sevişmeyi anladım... |
Sen ben olabilseydin, bendeki seni görseydin, değerin olurdu.. Ama git şimdi.. |
Unutmaki tek aşk olduğum sensin Aşık olduğum değil |
Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan dokunabiliyorsan nefes alabiliyorsan yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana... Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi gececek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdigin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede.. Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. Hüzün olgunlaştırır ...Kaybetmek sabrı öğretir... |
Benim adım Aşk olsun Ey Sevgili! Sende doğmak, senden gönüllere ulaşmak, sende Sen olmak için benim adım Aşk olsun! rivan'dan... |
Öğrendim ki… Bizken aşk yoktu nefes alışlarımda… Sen ve Ben olunca aşk oldu nefes verişlerim… Anladım ki ayrılıklardır aşkı aşk yapan… |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık