![]() |
Hani görmek ister ya gözlerin Bir saniye için canını verirsin Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim? Herşey yalan,herkes sahtekâr Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman,herkes riyakâr Bir tek sen kaldın yanımda Mutlu gibi,umutlu gibi,bir düşte gibi... Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa Herkes düşman,herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda... |
Bir Bahara Kaçar Gönlüm Gecenin ağırlığında uyumaz yüreğim Sevdaya doğru açılır yelkenler Kıpırdar benliğim arar kendini Bordrosunda çığlık çığlığa sular. Bir bahara kaçar gönlüm Issızlığına sığınırken gurbetin Düşerken yaralı bedenime sevda Yanar dalgası çığlık çığlığa. Arasam sesini duyarmıyım bilmem Aramazsam hasretinden ölürmüyüm ben Yoksa tutsammı rüzgarı avuçlarımda Sen gibi yüreğimde çığlık çığlığa. |
Ozlemek nedir bilirmisiniz? ... Ozlemek; sevmektir ilk once Cunku sevmezsen ozlemessinki delicesine. Ozlemek; aglamaktir Akan her gozyasinda anilari animsamaktir. Ozlemek; uzaklara dalmaktir Cok uzaklara... Ozlemek; umit etmektir Hayal etmek basarmanin yarisidir misali. Ozlemek; sıkılmaktir Bazen yalnizligindan, bazen ise etrafindaki gereksiz kalabaliktan. Ozlemek; haykirmaktir Sesin kisilircasina ozledim diye bagirmaktir. Ozlemek; kizmaktir Bazen ozlemine neden olanlara, bazen ise kadere çaresizce. Ozlemek; yanilmaktir Gece yarisi kalktiginda, herseyin bir ruya oldugunu anladiginda mesela. Ozlemek; sabretmektir Usanmadan safagi gozlemektir Yillari, aylari, haftalari, gunleri, saatleri, dakikalari hatta saniyeleri kovalamaktir. Ozlemek; yasamaktir Yalnizliga inat mucadele etmektir Ozlemek; kavusmaktir Bir daha ayrilmayacasina... Hayal bile olsa. |
sen geldiğinde sen geldiğinde ben anlamımı sen geldiğinde ben diğer yarımı seni bulduğumda hayatın anlamını seni bulduğumda ben kendimi buldum sen gidersen kaybederim anlamını yaşamın sen gidersen yarım kalırım tekrar bırakma beni yalnızlığa terketme beni mahvolmuşluğa bırakma ben sevgilim sensizlik yokoluşuna |
İSYANIM KENDİME.. Şimdi Sensizim , Elimde Yalnızlık Var, Gecelerin Soğukluğu , Şarkıların hüznü , Mavi Sevdamın belirsizliği belirsizliği var yureğimde. Dalgalar da Vurmuyor sahile artık yosunda kokmuyor Gece Karanlığında Bir Deniz Yapmıstım Kendime Balıklar Çizmiştim Dalgalar Çizmiştim Birde Gemi Çizmiştim Çılgın Dalgalara Sen Gittinya Hiç bir şeyin anlamı kalmadı artık . Sen Yoksun ya Artık beni de yok bilsin dünya . Mavi sevdam yok oldu ya benide yok bilsin dünya. Varlığım sensiz bu kadar anlamsızken, Hayata dair en ufak bir katkım olmayacak. Boylesine Sevilirken Kendince nedenler bulup gittin.. Bu yüzden artık Bahar Sokaklarına çıkamıyorum.. İçimde üşüyen bir mevsim var . Sen gittinya bütün ömrümün sokaklarına KAR yağıyor şimdi. Neden ? .. Anlam Veremiyorum…Sorular öylece cevapsız bakıyor bana .. oysa tutkundum sana .. Seni uyuyordum her gece ..seni uyanıyordum her sabah ….her şarkıda seni ağlıyordum .. .. Bu şehri seninle tanıdım ben… seninle yaşadım..ı senle hayat buluyordu bendeki bu şehir… Şimdi İstanbulu böyle sessiz görmek böyle hüzünlü görmek .. böyle bomboş görmek.. bilsen kalbim nasılda ağlıyor…. Özlem hiç böylesine acı vermemişti bana.. seni özlemek tüketiyor .. yıkıyor.. desem yalan olur … sensizken seni yaşatıyorum içimde … Ama nedense kaçıp gidesim geliyor bu İSTANBULDAN…. Acı dan başka Bir şey vermiyor artık bu Şehir…. Yağmur başlar birazdan …. Ben İstanbul yağmurunu seninle sevdim…. Hatırlıyormusun hep derdim sana bizim aşkımız " Nisan Yağmurlarına Benzemiyor " diye… Bak Yağmur Yağmaya Başladı sensiz İSTANBUL'a … Yağmurda yurümeyi ne çok severdim senleyken .. Ama şimdi bir tek damla bile düşse üzerime, gözyaşlarım da akacak yağmurla birlikte …. Sensizlik içimde büyüyor.. bir uğultu oluyor kulaklarımı kapatıyorum.. Gündüzüm gece oluyor… deniz fenerini arıyorum mavi sevdamda… ve ilk kez itiraf ediyorum; BEN KORKUYORUM….. Yinede aldırma sen bana .. Hayatta öğrencek çok şey var demekki .. Sevmek böyle şey işte… aşk böyle bir şey…. Gittiysen gittin sana kızamıyorum … Benim İSYANIM kendime ……. _________________ |
Bir Çift Yürek Ne zaman Ellerin ellerime değse Gözlerin baksa gözlerime Aşkından utanır Bakışlarımı kaçırırdım. Mavisi çalınmış martı Yere mahkum kartal gibi Ölüm misali zorlandım Alışmakta aşkına. İlk sevdiğim sen değildin Aşka mahkum serseriyim Ne aşkı bilmezlere Ne vefasızlara sevdalandım. Geceyi ıslatan gözler Deli gönül hep benimdi Sevmek yabancı değildi bana Sevilmenin meyvesini Tatmaya sunan senin ellerindi Kuralı koymuş yaradan Bir çift kanat çırpmalı Gökyüzünde uçmaya Bir çift ayak adım atmalı Menzile varmaya Ve bir çift yürek çarpmalı Ölümüne sevdaya... |
GİDİYORSUN YA... KARA BULUTLARI KATMIŞ ARDINA ACILARI YÜKLENMİŞ SIRTINA DÖRT NALA GELİYOR YANLIZLIĞIM. GİDİYORSUN YA.. NEKADARDA MUTLU ÇARESİZLİKLER YÜREĞİMİN GERGEFİNDEN CIMBIZLARLA ÇEKİYOR NAKIŞ NAKIŞ UMUTLARI GİDİYORSUN YA... RENKLERİNİ SİLİYOR TUVALİM KARASI BANA GECELERİN CEFASI BANA ELDE KALAN TEK RESİM GÖZLERİNİ SEYREDECEĞİM GİDİYORSUN YA... GİYOTİNE GİDİYOR PAYLAŞMALARIM BUGÜNÜMDE, YARINLARIMDA GİDİYOR GİDİYOR DÜŞMÜŞ PEŞİNE UMUTLARIM GİDİYORSUN... DALGALARINDA BOĞULDUĞUM DENİZİM GİDİYORSUN... BUNDAN BÖYLE ZAMANLARA SENSİZİM. |
Bir Gülümsemenle Sen denizindeyim. Boğuluyorum, Düşünerek seni. Dokunsan şiir yazacağım, Dökülecek dizeler gözlerimden, Süzülecek kucağıma efkarım, Islatmadan. Çavlanlar var kalbimde ; Gürül gürül akan, Sesi hiç duyulmadan. Rüzgarlar esiyor ; Donduran, Ruhumun ulaşılmaz derinliklerinde, Serinletmeden. Bulutlar ; Kapkara, Dağılacaklar göremeden, Bir gülümsemenle, Gözlerimin mavisinden. |
Ağlarmısın Kuşlardan selam göndersem,rüyalarda öpücük Ve seni sevdiğimi söylesem.. Kızarmısın Haberin olmadan çıka gelsem Çalsam kapını Ve ben olduğumu söylesem Açarmısın Daha da olmasa, Bir dilenci olsam Avuç açsam kapında Azıcık aşk,sevgi istesem Kovarmısın Kederinden ölsem Duysan senin için öldüğümü Mezarımın başına gelirde AĞLARMISIN |
Bir Gün Batımı Rüyalar Bir gün batımında sahile vuran akşam Güneşli bir günün aydınlığında gece Sevda ateşi söndü mü mekan karanlık Aydınlığa ne kaldı ey dost hilale Gece karanlık ay karanlık bu gece Seni andım gecede bu kör karanlık Seni seviyorum diye haykırmakta ne Ben sabahı olmayan gecede sakiyim Aşk şarabını içtim ben bu akşamda Uyku yok gözümde sahil alaca karanlık Nefret etmek geliyor içimden sana Ey gece sabahın olmasın bu efkarım Gece sahil soğuk üşüyorum gel artık Rüyalarımda bile üşüdüm dön artık Bak titriyorum aşkım sahil karanlık Bak bir gün daha batıyor sen yine yoksun. |
| Saat: 14:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık