![]() |
Çok geç artık sana dönmek Hani giderken bana demiştin ya sen Yolcu yolunda gerek Sevgi bizim için yok artık ... |
Kendisi yaptı,Kendisi bozdu. |
Çocuksu davrananları ömrüm boyunca hiç sevmedim, sevemiyorum... Konuşsam çok can yakarım bunu biliyorum... Yaşasın Doğruluk... ...Sen Çok Yaşa Emi... |
Sanırım hep seni sevecek kalbim son kez atana kadar Bana göre sürer gider sönmez bu yangın ikimizi de yakana kadar |
Kendi kötün ile kendi iyini kendine sağlayabilir misin? Kendi istemini bir yasa olarak kendi üstüne asabilir misin? Kendi kendinin yargıcı olabilir misin ? ... rivan |
İstersen al beni götür demem nereye Batmışım zaten artık en derine Naparsan yap ama inan son sözüme Beni sensiz düşünme Seni bensiz hiç düşünme |
Dolabında Asılı 25 Gömleğin Sadece 3'ünü Giydiğini Ama Arka Sokaktaki Komşusunun O Beğenilmeyen Gömleklere Muhtaç Oldugunu Fark Etmeli, Zenginliğin Ve Bereketin,Sofradayken Önünde Ekmek Kırıntılarının Yemekte Gizlendiğini Fark Etmeli. [rivan'dan |
Biz gülleri severdik dikenleriyle Koklardık kanayana dek ellerimiz Gül dikensiz olur mu? Ah etmezdik Bekle, bekle hiç pes eder miyiz ... |
Farkında Olmalı İnsan.... Kendisinin Hayatın Olayların, Gidişatın Farkında Olmalı. Farkı Fark Etmeli,Fark Ettiğinide Fark Ettirmemeli Bazen... [RivaN] |
Gelse son misafir. Misafirim Azrail.. |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık