![]() |
bende msn min mail ikonu ma bastığımda mail sayfamın açılması gerekirken mail sayfası açılacagı anda birden sayfa beyaz oluyor be öylece kalıyor.tarayıcının orada devam yazısı çıkyıyor ve öylece duruyo.yaklaşık üç haftadır bu sorunla karsı karsıyayım.başka bir pc derahatlıkla açılıyor ama kendi pcmde açılmıyor.nedenini bir türlü anlayamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
Neyazikki orda yazanlarda bi ise yaramiyor. Bu konuyla ilgili ayni sorunu yasayipta cözüm bulan kimse varmi arkadaslar? Bu islerden cok iyi anlayan bi arkadasi cagirdim neredeyse tam 3 saat ugrasdi o bile basarili olamadi! Acaba diyorum msnde genel bi sorunmu var? |
sorun bende değil genelmiş ilginize tesekkür ederim arkadaşlar:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Neleri denediğinizi yukarıdaki konuya mesaj olarak geçebilirsiniz. |
Evet baktim ama bi sonuc alamadim. Msndeki sorun hala devam ediyor. Önerisi olan varsa bakliyorum arkadaslar. Eger olurda bi cözüm bulursam elbetteki paylasirim.Ama suana kadar yaptiklarimi sonuc vermedigi icin yazmaya gerek yok sanirim. |
internet seçeneklerin den geçmişi, depolanan adresleri,çerezleri,ziyaret edilem sitelerin parolalarını hepsini sildim ayrıca en altta tümünü sil dedim. aynı sorun hala devam ediyor.yani mail sayfama giremiyorum :-(( evet internet seçenneklerinden geçmişi sildim ziyaret edilen siteleri en altta tümünü sil dedim ama hala sorun devam ediyor.yani mailime gidemiyorum. |
Alıntı:
http://get.live.com/ adresinden Windows Live Mail programını indirip bilgisayarınıza kurar ve bu programda Messenger'da kullandığınız Windows Live ID ile oturum açarsanız, Messenger'dan e-posta düğmesine bastığınızda bu programın otomatik olarak başlamasını sağlarsınız (diğer soruna bir çözüm bulana dek bu iyi olabilir, hatta çözüm bulduktan sonra da bu programı kullanmaya devam edebilirsiniz, güzel program). |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 20:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık