![]() |
Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan... |
Akıllı insan kendini çevreye adepte eder. Akılsız insan çevreyi kendine adepte etmeye çalışır. O yüzden bütün ilerlemeleri akılsız insanlar yapar... |
Bir plak olsam Hep aynı yerde takılsam Tekrarlasam.. "Elbet Birgün Buluşacağız.." |
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak… |
Ne benim ellerim çalışkan eskisi gibi Ne senin kalbin benimkiyle sıcak Sevgilim sadece fakirlik Her şey bir iken ayırmak.. |
Biri sana ''git'' dediğinde,''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek..Git dediklerinde gittiğimde anladım.. |
|
Yaşamak İçin Bir "neden"i Olan, Her Türlü "nasıl"a Dayanabilir...!!!! |
Gözyaşlarımdan düşüp ölürsünüz ağlarım sonra Alacalı bir gezegen çıkacak karşınıza Terazi şeklinde Bir kefesinde dünya ötekinde şeffaf bir balon İçinizden dilsiz olanı dudaklarındaki dikenle ısıracak O balonu ve patlatacak Dünya boşluktaki sesin genişleyen ritmine karışacak Yabani aşklar adına kutsuyorum seni insan başlı yılan Isır bedenimi ve akıt zehrini kanımdaki şehvete Bir kertenkele kuşu olup konayım Yıldız evlerinin bahçelerine... Sakıncalı bir düş benimkisi Gerçek ötesi bir romanımdan alıp getirdiğim... |
Beni tanrım yanına alırsa arkamdan gelişin olmasın, "Sevgilim olmanın imkanı yok Böyle uzaktan uzağa nereye kadar Halbuki isterdim senle sonsuza kadar" |
| Saat: 13:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık