![]() |
Üsüyorum.... Esen poyraz vurdu bedenimi Aldi götürdü dibime dökülen tüm gazellerimi Üsüyorum......... Esen rüzgar sagimdan geldi bana,solumdan gitti Tirtir titretti beni,tirtir titretti. Bir yanim üsüyor,bir yanim yaniyor Üsümemek icin kalin giyiniyorum,üsüyorum Ince seyler giyiyorum,yaniyorum. Üsüyor sag yanim,buz tuttu ellerim Sanki buzdan dag oldu bedenim Sol yanim cehennnem,cayir cayir yaniyorum Cehennemin tam ortasinda Ve buzdagi bedenimle cehenneme eriyorum. Uzaginda dursam kilometrelerce üsüyorum. Yanina sokulsam milimetrelerce yaniyorum. Gelsen diyorum,gelsen Önce sag yanimdan yaklassan O buz kesen ellerimi isitsan ilkönce Buzdagi bedenimi ßipir ßipir damlayan yagmur tanelerine döndersen Eriyip bitsem. Sonra sol yanimdan yaklassan usulca Hicbir sey demeden Cehennemin aleviyle kuruyan susuz dudaklarima Dudaginla ugrasan Nefesini duysam Bir defa olsun öpücügünü bulsam dudaklarimda Sessiz,sedasiz ve suskun Sensiz sevistigim gecelere nispet Sonra hicbir sey olmamis gibi davransan Ne ben öpüldügümün farkina varsam Ne de sen beni öptügünün. Dalsam gitsem bir yildizin pesinden Gece boyu dolassam ve sonra Sabah olunca kaybolsam....... mesut yücel |
EYVAH!.. Benim bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demeyecektim Yoluna ömrümü sermeyecektim Ne verdin sen bana hasretten başka Yanında çektiğim gurbetten başka Kim olsa yanardı böyle bir aşka 'Seni seviyorum' demeyecektim Yoluna ömrümü sermeyecektim Gölgeni dünyama yasaklasaydım Keşke bu sevgiyi hep saklasaydım Kalbimi elimle bıçaklasaydım İnan böyle acı çekmeyecektim Gözümden böyle yaş dökmeyecektim. AHMET SELÇUK İLKAN |
BİRGÜN YAPTIKLARINA PİŞMAN OLACAKSIN BELKİ O GÜN BENİ ARAYACAKSIN HER AN HER YERDE BENİ SORACAK FAKAT BENİ ASLA BULAMAYACAKSIN X X X X O AN KENDİNDEN UTANACAKSIN ÇÜNKÜ BENİM ÖLDÜĞÜMÜ DUYACAKSIN BİR VEFASIZ KURBANI OLDU DEDİKLERİNDE O VEFASIZIN SEN OLDUĞUNU HATIRLAYACAKSIN X X X X BİR ANDA DÜNYAN YIKILICAK HAYKIRARAK AĞLAYACAKSIN BANA YAPTIKLARIN AKLINA GELDİKÇE MEZARIMA GELMEYE UTANACAKSIN ÇİLEM DEMİR |
460 Gün Gözyaşlarımı sakladım sen üzülme diye Halbuki daha o anda saplandı yokluğuğn içime İsyan etmiyorum, Yalnızca alışık değilim sensizliğe 460 gün böyle geçer mi be Abim? Yüreğime bir ateş düştü ardından bakarken Gözlerim buğulandı, Kelimeler boğazıma tıkanıp kaldı Canımıda aldın götürdün yad ellere 460 gün sensiz geçer mi be Abim! Sen vatan yolunda nöbete dururken Ben hasretimi gönderiyorum sana her mektubumda Sen yaylaları söylerken sabah iştimasında Ben kardeşliğimin şarkısını adıyorum sana Her günün başında Elçin Alptekin |
http://img325.imageshack.us/img325/2673/sigaracopyoo9.jpg Elimde bir sigara Bir o yanar bir de ben Düşmüşüm dört duvara Bir o susar bir de ben Aylar var görmeyeli Değmez elime eli Uzakta bir sevgili Bir o ağlar bir de ben Çatlamış sabır taşım Bir alev her gözyaşım Ah benim dertli başım Bir o döner bir de ben Bu aşkın tek gerçeği Asla yok geleceği Yüreğim kan çiçeği Bir o kanar bir de ben. AHMET SELCUK İLHAN |
Hemen gitme.. Unutmuşum aşkta söylenenleri. Nasılsın'ı bile bir başkaydı. Hemen gitme. Böyle tenhalaşmışımya. Durup halini hatrını soruyorum gölgemin. Sanki yüzgöz olmuşum hüzünlerle. Kalbim diyorum ellerim çıkıp geliyor. Kovamıyorumda. Hemen gitme. Sana bir yaprak kadar solgunum desem, rüzgar çeler aklımı. Dallanıp budaklanır içimdeki boşluk. Bahara karın tokluğuna gelen ağaçlar gibi olurum. Hemen gitme bu kente bir sokak daha gelse. Söyle kim arar seni. Kırılır gülümsemelerin bir bir içime düşer ve Bir gülü uyandırıp uygarlığından kırmızlığı ne kadar Kim götürür seni. Ahh neydiki suçum. Gençliğimi ve terketmelerini kayırmaktan başka. Alıp başını gidiyorsun benden. Hemen gitme. Sana diyorum bi ağlasam, üşüsem derin bir kuyu gibi. Omuzlarından başlayıp yıkılsam önüne. Utanır sevinçlerim insan içine çıkamayan toprak gibi olur. Hemen gitme. Anla beni ben bu yalnızlıkla geçinemem. Geçinemem terkedilmiş bir yürekle. Ama yinede sen sen herşeysin işte. Hayata açılan pencerem. Sevinçlerimi büyüten odalarım. Hemen gitme. Terkedilmiş evler gibi olurum. Hemen gitme.. Kahraman TAZEOĞLU |
sen gelmedin ! yine geçtim o sokaktan, hayalin geldi gözümün önüne sen gelmedin ... yağmur geldi gökyüzünden sesin geldi rüzgarın sesi geldi kulaklarıma sen gelmedin ... yaşlar geldi gözlerimden eve geldim annem geldi yanıma sen gelmedin ... ölüm gecti avuçlarımdan karanlık oldu her yer sen yine gelmedin ! |
Gözlerin Ayışşığımdır Anna Frank’a Ren’in kirli sularına bıraktım kaygılarımı alıp götürdü dalga dalga tarihin karanlık dehlizlerine tut elimden Anna Frank düşersen yalnız kalırım taşıyamaz yüreğimin acısını bu köhne kaldırımlar gözlerimde diken diken korku gölgesi solgun bir gül titremesi yüreğimde feryadım Amsterdam sokaklarında sarı bir yaprak savrulur binlerce kilise çanında hüzünsü hangi kışlarda kaldı mutluluğum baharımı anımsamıyorum hep acısını çektik ihanetlerin aldattı bütün mevsimler kesik kulağıyım Van Gogh’un yaralı yarım tablosu intiharımı ne yer bilir, ne gök ne de insanlar aşklarki en güzel ölüm ve ayrılıklarla anlatılabilir yarım kalmış tablolar bitirilmemiş hatıralarla düşersem elini ver, üşürsem yüreğini ki, ömrünce ölü bir kadının dudaklarını öperek yaşadım korkunç acısını çektim insanın insana ettiğinin eğme başını kanar içimdeki yara gözlerin ayışşığımdır güzelim Anna Frank yıldızları kirlenmiş bir gecenin sayfalarında umutla ışıyan lığların örttüğü küs bir bahçedir yüreğin binlerce çiçeğin içinde boğulduğu eğme başını son umudu öpmeden gülücüğün ölüm getirmeden gençömrüne ihanetler eğme başını sen ayışığıyla yıkanmış gökyüzünde gecegözlü güvercinimsin güzelim Anna Frank içinin kızıllığınca gül ve yangın gelecek baharlara erteleyip tüm sevinçlerini bir demet kızıl kor karanfille örttün yüreğinin üstünü tüm hatıralarını ateşe veriyorum, tüm acılarını bağışla bu masum kırğınlığımı dünyaya, bağışla 1977 Amsterdam Nuri Can |
http://img220.imageshack.us/img220/5412/karanlkpv3.jpg Karanlıkta Mavi Karanlık bana esin ver Karanlık beni besle Karanlık gözlerimi gizle Karanlık ciğerlerime dol Karanlık bileklerimi sar Karanlık kanımı kurut Karanlık yüzümü ak çıkar Karanlık çekin benden Karanlık seni yaracak tırnaklarım Karanlık koru kendini Biliyorum yarının denizi ve göğü mavi Ve şiiri güzel olacak yarının biliyorum Deliler deliler deliler Deliler ellerin ellerinde Ölülerden deliller bilirler Yuvarlayıp duvarları bayırlardan Ezdikleri sessizliğin üzerinde gezinirler Haykırarak yargılanmayı arzulamadıklarını Deliler şairleri öldürmediler Karanlık geçip gitme yanımdan Karanlık dur gitme Karanlık kazı sözlerimi derine Karanlık söyle uykusu kaçan herkese Biliyorum yarının teni yumuşak Ve sıcak olacak bakışları yarının biliyorum Geldiler geldiler geldiler Ardımda yanımda ayaklarımın altında Durmadan homurdanıyorlar hiç durmadan Götürecekler Ama bekle Bir masalım var onlara Ufukta bir şövalye gölgesi yanaşıyor Yanlayarak şafağın kızıl mızraklarını Kulede bir prenses Üzgün gözlü ejderhasının başını okşuyor Kandıracağım ölümü Karanlık bana esin ver Karanlık bana şiirimi yazdır Karanlık bana öykümü anlattır Biliyorum yarının karanlığı da mavi Karanlık bırak beni yaşama |
Sabahtı soğuktu Kahve rengi gözleri donuktu Sanki bana bişey soracaktı Hiç bakmadığı kadar Bakışları yanıktı Sabahtı soğuktu Sanki yüreği bir çocuktu Bana yüreğini açacaktı Kimbilir belki de Sevdasını anlatacaktı Sabahtı soğuktu Belli ki hikayesi kopuktu Dokunsam ağlayacak Dokunmasam fırlayacak Sussam konuşacak gibiydi Sabahtı soğuktu Hırkasının altında sanki çocuktu Söyleyecek çok şeyi olan Ama söylemeye gücü olmayan Güller bahçesinde soluktu Sabahtı soğuktu sanki üşüyen bi çocuktu mustafa erbir |
| Saat: 22:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık