MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 14 Şubat 2008 05:50

Alıntı:

flyy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 933220)
merhaba..msnimi hic bi sekilde acamiyorum daha onceden kullanmama ragmen suanda kulanamiyorum sildim tekrar yukledim ..simdi actigimda mail uyarisindan 3 saniye sonra program calismiyor yazisi beliriyo..en son bi daha sildim yukledim ayni sekilde problem devam ediyor ve mesenger discovery dll file hata belirtisi veriyo...discovery programinida sildim yukledim tekrardan...yardiminiz dokunursa cok sevinirim kafayi siyiricam :*(

Bu iki konuyu inceleyerek sıfırdan Messenger kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı:

nuhomer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 933301)
SELAM
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum.

Msn den mail yollayamıyorum.
Gönder'e bastığımda Bu bilgisayarın ileti göndermesi şu anda engelleniyor. Windows Live Kullanım Koşulları'nı ihlal ettiğinizi düşünmüyorsanız, lütfen burayı tıklatın.

diye uyarı veriyor.
Yeni mail adresi aldım ondada aynısını yapıyo.Bilgisayardanmı diye baktım. İnternet kafedede denedim aynı hatayı veriyor.

Mail hesabımda bi sorun var ama nası bi sorun halen anlayamadım.
Lütfen fikri olan varsa cevap yazsın.

Hesabınızla ilgili bir problem. MSN Support'a ulaşmanız gerekiyor:
https://support.msn.com/eform.aspx?productKey=hotmail&ct=eformts

Alıntı:

baha adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 937333)
Bilgisayarımızdan her yeni msn adresine girdiğimiz zaman bilgisayarımızın 5-6 farklı yerine ve regedite şu adresler bu pc den oturum açtı die görebiliyoruz. Bu girilen msn adreslerini her seferinde pc mizin farklı farklı yerlerinden otomatik olarak kendimiz mi sileceğiz yoksa bunu otomatik yapacak bir proğram piyasada varmı?

Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullandığınız Hesap > Ağ Parolalarımı yönet > Burdan istediğiniz adresleri kaldırabilirsiniz.

Bunu otomatik yapan bir programın olup olmadığını bilmiyorum maalesef. Google'da araştırabilirsiniz.

kakul 14 Şubat 2008 11:59

BİLİYORUM BİRAZ SAÇMA AMA BEN MSN ID Mİ UNUTTUM YANİ BİRAZ HATIRLAR GİBİYİM AMA TAM DEİL DAHA ÖNCEDEN DİĞER MSNİME KAYDETMİŞTİM AMA DAHA SORA İŞİME YARAMAZ DİE GİZLİLİK SEKMESİNDEN BİLE SİLDİM ŞİMDİ BANA LAZIM NASIL BULABİLİRİM O MSNİ YARDIM EDERSENİZ SEWİNİRİM :$:$:*( YANİ TEK İHTİMAL BENİM EKLEYİPTE SİLDİĞİM MSN DE AMA NASIL YAPICAM BİLMİORUM

Misafir 14 Şubat 2008 14:01

gizli sorunuzu ve alternatif e-postayı hatırlıosanız şifre alabilrsizn

kakul 14 Şubat 2008 14:46

ya msn şifremi deil ID mi unuttum ?????????@hotmail.com yani onu bulamazsam hiçbirsey yapamam ki bunların liste şeklinde saklandığı bir yer yok mu ??

Misafir 14 Şubat 2008 14:56

açıkcası pek bilgim yok arkadaşım ama kaydolurken verdiğn mail adresine bilgilerin gelmiş olmalı bende bilmiyorumki tam

NeutralizeR 14 Şubat 2008 14:58

Alıntı:

kakul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 938176)
ya msn şifremi deil ID mi unuttum ?????????@hotmail.com yani onu bulamazsam hiçbirsey yapamam ki bunların liste şeklinde saklandığı bir yer yok mu ??

Buradaki klasörlere göz atınız:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MaviAdam 14 Şubat 2008 16:42

Neyse Gerek kalmadı sürümü yükselttim düzeldi

ali 15 Şubat 2008 01:11

msn silmek istiyorum

kompetankedi 15 Şubat 2008 01:43

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 938183)

.

ayshaa 17 Şubat 2008 23:08

80072efd hatasi sirf bendemi yoksa bircok kiside varmi merak ediyorum.
10 gündür yapmadigim denemedigim bisey kalmadi, anlayan arkadaslarda vista yi kullandigimi söyledigimdede ne hikmetse kaciyor :)

acaba diyorum format attirsam olurmu düzelirmi? nedersinz?

Saat: 22:03

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık