![]() |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
https://support.msn.com/eform.aspx?productKey=hotmail&ct=eformts Alıntı:
Bunu otomatik yapan bir programın olup olmadığını bilmiyorum maalesef. Google'da araştırabilirsiniz. |
BİLİYORUM BİRAZ SAÇMA AMA BEN MSN ID Mİ UNUTTUM YANİ BİRAZ HATIRLAR GİBİYİM AMA TAM DEİL DAHA ÖNCEDEN DİĞER MSNİME KAYDETMİŞTİM AMA DAHA SORA İŞİME YARAMAZ DİE GİZLİLİK SEKMESİNDEN BİLE SİLDİM ŞİMDİ BANA LAZIM NASIL BULABİLİRİM O MSNİ YARDIM EDERSENİZ SEWİNİRİM :$:$:*( YANİ TEK İHTİMAL BENİM EKLEYİPTE SİLDİĞİM MSN DE AMA NASIL YAPICAM BİLMİORUM |
gizli sorunuzu ve alternatif e-postayı hatırlıosanız şifre alabilrsizn |
ya msn şifremi deil ID mi unuttum ?????????@hotmail.com yani onu bulamazsam hiçbirsey yapamam ki bunların liste şeklinde saklandığı bir yer yok mu ?? |
açıkcası pek bilgim yok arkadaşım ama kaydolurken verdiğn mail adresine bilgilerin gelmiş olmalı bende bilmiyorumki tam |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Neyse Gerek kalmadı sürümü yükselttim düzeldi |
msn silmek istiyorum |
Alıntı:
|
80072efd hatasi sirf bendemi yoksa bircok kiside varmi merak ediyorum. 10 gündür yapmadigim denemedigim bisey kalmadi, anlayan arkadaslarda vista yi kullandigimi söyledigimdede ne hikmetse kaciyor :) acaba diyorum format attirsam olurmu düzelirmi? nedersinz? |
| Saat: 22:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık