![]() |
Mono değilim ben dinlemelisin beni çift kulakla. Stero bağırırım çift kulaktan girip kalmak için akılda. |
Bir gece habersiz bize gelMerdivenler gıcırdamasınÖyle yorgunum ki hiç sormaSen halimden anlarsınSabahlara kadar oturup konuşalımKimse duymasınMavi bir gökyüzümüz olsunKanatlarımız dokunarak uçalımİnsanlardan buz gibi soğudumİşte yalnız sen varsınÖyle halsizim ki hiç sormaAnlarsın (rivan |
Şırıngayla çekip alsınlar seni tüm vücudumdan, ruhumdan.. Kırıntın bile kalmasın beynimde, ki ben yine ben olayım.. |
Henüz alışmıştım; tekrardan ruhların özüne inmeye... Henüz anladım ki, özü çiğ aşkların. |
Her gün yeni bir gün ümidiyle başladım hep,gün sonunda bana kalan yokluğunun tortuları oldu. |
Hayata gülmek , hayata ağlamaktan daha olgun bir davranıştır |
''Hava kapalıydı. Sonbahar gelmiş demek. Bu mevsimlerle nasıl ilgilenir insanlar? İçimin mevsimlerine de hiç uymaz şu tabiat. Onun için tabiat çocuğu olmadım, olamadım. Mevsimlere uyamadım.” Oğuz Atay, Tehlikeli Oyunlar |
Kime bu caka bu hava Seni herkes iyi tanıyor İki Cümlede iki yalan Bir sözün bir sözünü tutmuyor:hih2: |
Heryerde ÖLÜM tutar saatler Alışılan ZAMANla dokunmayan KAN kusmuş yaralanmış şehirler Sıradan parçalanmış RESİMler |
Seni güzel olduğun için sevmedim.. Ben sevdiğim için güzelsin.. |
| Saat: 19:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık