![]() |
EY YABANCI Ömürden sana bir beyaz sayfa veriyorum ey yabancı Gözlerimde parıltı Yüreğimde bir tutam sevgi Dudaklarımdan seviyorum kelimesi Ses tonumda biraz utangaçlık, biraz da şımarıklık Yüzümde biraz masumiyet Kalbimde bir bahar akşamı gibi garip rüzgâr Biraz üşüyen titrek bir beden Yabancı kalmış asi ruh Ömürden sana bir beyaz sayfa veriyorum ey yabancı Alır mısın onu Alır da o emaneti saklar mısın Yüreğinde kalması için elinden geleni yapar Bu küçük kalmış sevgiyi büyütür müsün Kimse bulup da zarar vermesin diyerek Kutsal görüp gizler misin Sana ömrümden versem katar mısın kendi ömrüne Kendi ömrün gibi görüp de sevgiyle yaklaşır mısın Sevgini masumiyetini, utangaçlık titrekliğini versem Kendi sevgin gibi kanatların altına alır mısın ey yabancı Al o zaman ömrümü, sevgimi ve de açılmamış tüm beyaz sayfaları Al kat kendine Senin olsun sevgim de ömrüm de |
Bir buz tutmuş kış gecesi Her taraf kırağı çalsa da İçimi ısıtan bir şey vardı senin sevgindi Tipki rüzgar gibi esiyorsun Iliklerime islercesine Ve sonra kayboluyorsun Bu gece yine seni düsünüyorum Yine oturup agliyorum Su yarali kalbim unutmuyor seni Ve bir hüzün yildizi parliyordu gökyüzünde Gökyüzü yildiz doluydu Gökyüzü sen doluydun... Seni düsünürken Hüzün yildizi koydum adini Gözlerimin icinde binlerde yildiz Delip gecti ilk kez bu kadar Sizliyordu yüregim Derin okyanuslarda Yüzmeyi bilmeyipte bogulmamak Icin direniyordum Ilk kez senin icin Bu kadar agliyor gözlerim Unutulmaz hatiran Bana biraktigin bu gözlerim Sensiz neyi görecekse!!!. |
Yürek Çıkmazı Sensiz ve mutsuz buradayım ben hala Dönülmeyen bir yola sapmışım sanki Sokaklar çıkmazda yaşam sende bitiyor Yüreğim ise sensizliğin çıkmazında Son nefesini verecek sanki bedenim Üstüme geliyor her şey birer birer Kurtulamıyorum çıkmazlardan bir türlü Son demindeyim yalnızlığın dayanamıyorum Hani olur ya.. dokunsalar ağlayacağım... Utanmam biliyorsun ağlamaktan Duygularım isyanda sabrım iflasta ağlayacağım.. Sensizliğin çıkmazında yaşadığım günlere yanacağım.. Hıçkırıklara boğulup kokunu duymadan ağlayacağım Yeter çektiklerim yanında olmak istiyorum Seni doyasıya sevmeliyim ölesiye kucaklamalıyım Yağmurun kesilişini sonra güneşin doğuşunu Tüm güzellikleri birlikte karşılamalıyız artık Tüm arzularıma rağmen gelemiyorum sana Çıkmazlar getirmiyor beni sana seni bana Sen yine her zamanki gibi sabret Sevgilim Buluştuğumuz o kır kahvesine git beni bekle... Eski günlerimizi düşün sevgimiz için Akşam olunca erkenden uzan yatağına Beni düşün, sevgimi düşün, bizi düşün uzun uzun Sonra düşünürken uyuyakal hayalimle... Kim bilir bakarsın uyandığında baş ucunda olurum Her şeye rağmen çıkıp gelebilirim belki Hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bir yerde |
Hasret Zinciri Bütün umutları bir bir çekseler yüreğimden, seni görebilmek umudu kalsa yeter bana. Sanma ki, insana tek bir umut yetmez inan ki, ayakta durulur bir tek umutla. Duyuyorum içimde; seslenecek bir gün sesin derinden. Görüyorum yüreğimde; koşacaksın bana o yerden. Sevginin sel olup taştığı demden umut yüklü kalple geleceğim sana. Ayrılık hasretine vurulmuyorsa bir zincir; dağları aşıp ta gelsen, gelirsen yine gönüle gir. Özlemim öylesine büyük ki enginden, sana sesleniyorum duyuyor musun derinden? Gel artık uzaklardan kırılsın bu zincir. Bana Sor Özlemden Yanıp Tutuşmayı... Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi, Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi Bana sor severken özlemeyi… Bir ses ararken kulaklarım, Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı, Gözlerim seni ararken, Karanlıkta hayalini görmeyi, Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi… Elimi göğsüme sokup, Okşamayı seni özleyen kalbimi, Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini… Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken, Hasretimden süzülen birkaç damlayı, Bana sor sensiz ağlamayı… Sensiz saatler çabuk geçsin diye, Geceye sığınmayı, Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı, Bedenimi sarmanı beklemeyi, Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi Sensizken seninle sevişmeyi, Bana sor… Bana sor sen özlemeyi Özlemenin en acı, en yalnız çığlıklarını, Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı… |
Al beni Al beni de erit ateşinde Gözlerinle erit beni Ruhumu aşkın ile yak Kahrolsun bu karanlıklar Bu mesafeler Bu zaman Ben seni istiyorum Ya seninle yaşamak Yada senle yok olmak Ümit Yaşar OĞUZCAN |
BizZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Yaşıyor ama uzaktaysam senden Bil ki seni hiç unutmadım Ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş Hata yapmışız Senden yada benden ne fark eder Şeytana uymuş aşkı yakmışız Adımı söylemezdin bana seslenirken Aşk derdin aşkım derdin Her aşk dediğinde Beni kendine daha da aşık ederdin Buluştuğumuz anları hatırlıyorum Güller açardı gönlümde sen gelirken Üç beş saat bile ayrılsak senle Yapraklarım dökülürdü sen giderken Yan yana duran iki yıldızdık sana göre En parlak en güzel olanı bendim Gökyüzündeki tek yıldızındım senin Fırtınalarda korkup saklandığın liman olduğumu söylerdin Ömrünün sonuna kadar beni seveceğine Kalbini kalbime kelepçeleyip Anahtarını okyanusa attığını eklerdin Benim için kıyamet seni kaybettiğim gün demekti Uğrumda sakladığım en değerli hazinemdin Sonsuza kadarda saklayacağım Yokluğumda sen nasıl olursun hayal ettiğimde Seni mutlu çok mutlu görüyorum Çünki hep öyle ol istedim Hatta hatta belki yeni aşklar tanırsın Tanı zaten her şeyin en güzeli senin olmalı Aynı şeyi isteme benden yerine kimseyi koyamam ki Ben kimseyi ama kimseyi Seni sevdiğim gibi sevmedim kii Sen bana aşk dedin bizi kirletemem ki Bazı şarkılar vardı birlikte sevdiğimiz Senin bana benim sana söylediğim Onlardan birini duyduğun zaman Beni hatırlar beni anımsarsın Ben mi ben hiç unutmayacağım ki Okyanusa attığın anahtarı biri bulurda Bizi bizden çözer diye daha iyisini yaptım Seni kalbime kazdım her atışında hatırlamak için Yaşıyor ama uzaktaysak bir birimizden Bil ki seni hiç unutmadım unutmayacağım Ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş hata yapmışız Eğer ölümse bu ayrılığın sebebi ve bensem Önce giden bu alemden kederlenme çok Tıpkı benden istediğin gibi kendine sahip çık Bensem geride kalan zaten sen hep göreceksin Ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim gibi sevemem ki Sen bana aşk dedin bizi KİRLETEMEM Kİ?! |
ÖZLÛYORUM Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum Elini tutmayı sesini duymayı Boynuna sarılıp omzunda ağlamayı Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu sımsıcak düşlerimi Özlüyorum... Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmıstım Girmez sanmıştım hayalin beynime Geceleri düslerimde Gündüz baktığım heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kırmızı kırmızılığını unuttu Mavi maviliğinin farkında değil Beyaz yanlız sen giydiğinde güzelliğini haykırıyormuş Özlüyorum Bu özlem bu bekleyiş hiç bitmiyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizligi yaşatacağım Sensiz seninle olmayı başaracağım Sonun yaklaştığını hissettiğim gün Beyaz ,bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yaşamın kahrediciligine veda ederek Seninle sonsuzluğa kavuşacağım... |
Dostluğum düşmüş gamzelerine.. Gamzelerine düşmüş umudum, O umut ki peşinden çok koştuğum.. Kimi zaman birkaç cümlede Kimi zaman bir dost elinde Ama şuan biliyorum nerde Dostluğum düşmüş gamzelerine... Bazen sabırla aradığım, Bazen bulamadım diye kırıldığım Her defasında gözümden sakındığım, Dostluğum düşmüş gamzelerine... İlkbaharda aşkla aldattığım Sonbaharda ağlayarak yakardığım Her defasında son durağım Dostluğum düşmüş gamzelerine.. Bırakma sakın beni karanlıklara Yollarıma ışığım Hayatta yoldaşım Dostluğum düşmüş gamzelerine... Bu dostum kendini biliyor... Ona gülümsemek çok yakışıyor.. |
Artık bundan sonra Seni seviyorum demek yasak Her şey bitmiş Bir o kalmıştı yasaklanacak Gerekçe çok söylendi bıktırdı Artık aşık olmak da yasak Çok fazla aşık olundu Gülmek yasak uyumak yasak Çok fazla gülündü uyundu Seni sevmiyorum Seni sevmiyorum Sandık ki yaşam Böyle daha güzel daha şairane olacak İnatla koşmak Ardından bir yanılgının Ümit dağıtan neydi insanlara Ne başlıyordu bittiği yerde mantığın Seni seviyorum işte Var mı bir itirazın...! |
TEMMUZDA BİR AKŞAM ÜSTÜ SENİN GELİŞİN BAHARIN GELMESİYDİ, O UZUN KIŞ GECELERİNDE BEKLEDİĞİM.. GÖZLERİNE BAKMAK GÖKYÜZÜNDE YÜZLERCE YILDIZI SEYRETMEKTİ BİR YAZ GECESİ TEKNEYLE MEHTAP GEZİSİNE ÇIKMAK, EVLERİN DENİZE VURAN IŞIKLARINA BAKARKEN, UZAKLARDAN GELEN SEVDİĞİM BİR ŞARKIYI DİNLEMEKTİ TEMMUZ DA BİR AKŞAM ÜSTÜ AŞKI İLK DEFA HİSSETMEKTİ |
| Saat: 03:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık