![]() |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum buna... |
Hiç bir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin... |
geri dönmek istersen eğer beni bulamayabilirsin ama korkma ben seni bulurum:$ |
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor. |
Sızıp kalıyorum koltuklarda, uyku düzenim alt üst olmuş halde sen yokken. Kurmayı unuttuğum saatlerin kendi kendine çaldığı sabahlarda uyanıp, literatür oluştururcasına küfre boğularak okula koşuyorum istemsizce. Sitem edecek kimse yok, karşısında patlayacak ya da parlayacak kimse de. Kahve fallarına bağlanmış umutların yıkılışını izleyip her gece, sızmaya doğru koşar adım yaklaşıyorum. Sensiz bu koltuğun sadece toz kokusu var. Ben teninin kokusunu içime çekmek istiyorum... |
Yavaş yavaş sürüklenirsin ya sonunu bilmediğin bir yere, bir şeye, Ve bir türlü anlayamazsın nereye gittiğini, O an mutluysan git gidebildiğin kadar dersin, Ya sonra... Bana "çocuk gibisin, safsın" diyorlar.. Nasıl büyünür bilmiyorum ki.. Öğrenmeyi de istemiyorum. |
ağla gönül..kendinle baş başa ağla gönül..yaranı ateşle dağla gönül..yalnızlık yararmış adama..yarasın adama!.. |
BekLenen güne çok az kaLdı biraz daha dayan meLeq :uf: |
*** Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim, Acıya duvar gibi durmayı ögrendim, Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi, Köksüz, bağsız durmayı öğrendim.. *** Vazgectiysen hep sağnak yağışlarımdan, Vazgectiysen bitmek bilmez kışlarımdan, Korkma kimseye ödenecek borcum yok, Yok saymayı ben senden öğrendim.. ... |
Yanıyorum ..yokmu yoğurt sürcek hayırsever :) |
Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmidir... |
Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme hadi vur yüzüme! |
Gittin gülmüyor yüzüm..Bensizlik değil çözüm.. |
Gidişini izliyorum Kaç adımda varacaksın öteki aşka? Sayıyorum. |
GİDECEĞİN YERİ BİLMİYORSAN VARDIĞIN YERİN ÖNEMİ YOKTUR. |
Herkes kendi davranışlarından sorumludur. Kardeşin, eşin, sevdiğin ya da arkadaşını eleştirmeden önce düşün, sen neden aynı davranışların içindesin diye... Yoksa bu konu ne biter, ne sürer, ne de başlar... |
Tonlarca kelimeyi bir araya getirebilirim senin için... |
Hep benim bitmeyen geceler Hep erir dilimde heceler Mühürlenir kalır bütün dizeler Senden geriye kaldı bu çizgiler |
geLdi iŞte o bekLenen gün.. Hiç bitmeyeceğini düŞündüğüm koca bi yıL akıp gitti Ve Şimdi hayaLLerim için büyük bi adım atma zamanı.. Umarım herŞey istediğim gibi oLur.. :uf: |
Bugün kaçta doğacaksın gönlümün üzerine? |
"Kısa tutalım son sözleri, sevemedim vedaları.." |
Aklımın yap dediğini yüreğim, Yüreğimin yap dediğini aklım reddediyor. |
˙˙˙sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs |
Sanırım sensiz bir geceye daha hoşgeldim Nedense biraz gerginim Stresimi yumruklarımı duvara çiviledi Gözlerim kendini saldı Sanırım o an orda değildim 30 dakka öldüm 5 dakika dirildim Gözyaşlarımı yağmur sandım ıslandım Meleklerimle fısıldaştım Kolonyalarla koklaştım Nedense son darbeyi kalbime attım Kendimi 3 yerimden bıçakladım Azami hırs yaptım nedense acımadım Kendimle yeminleştim ve Dişlerimi sıktım Yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım Tek bir kelime edemedim Özür dilerim seni üzmek istemedim En iyisi intihar edeyim dedim,ettim 10 dakikalık yaşam molası verdim Sanki cehennette bir serinlik kolası içtim Ve sonra ilk uçakla cehenneme indim Nedense en çok kusmak istemiştim,senden utandim Kendimle hiç bu kadar çetin savaşmamıştım Kendimden köşe bucak kaçtım Yaşama hakkımı sonuna dek mi kullanmalıyım Tanrım? Döner başım akar yaşım, kar tutar saçım çölde hayratım Duvarlar üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım... Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldun her gece nedense... |
Yalnız varsız demektir, Elsiz kolsuz demektir. Kalan yalnız kalırsa, Giden insafsız demektir. |
Bu da geçti.. GeçmiŞ oLsn bana (A) |
Gözlerinden sicim gibi yaşlar akıyordu, kalbinden usul usul kanlar... Tuz buz olmuş hayalleri yerde, ne yapacağını bilemeden bakınıyordu etrafına..Şaşkındı... Kırılan hayallerini toplamanın telaşında, gönlünden sızanın farkında bile değildi... "İyi değilsiniz" dedi doktor, "Pansuman yapmalıyız."... Kan revan içindeki avuçlarını doktora uzattı... "Hayallerimi kurtarın doktor, onlarsız yaşayamam ben..." |
Bir gün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin? Yoksa sen de sever misin? |
garip sıkıntıdır, şu suskunluğuma en uygun makamı bulamamak... |
Asla bitmemesinden daha "asla bitmeyen konu" olabilir mi... |
Alttaki resimde oyun oynayan lösemili bir çocuk var. Görüyorsunuz değil mi ? Görmüyorsanız da şaşmamak lazım, onları kimse görmüyor ki... |
Seni arar durur bir kör ebeyim..Çık ortaya ne olur yaralarım iyileşsin.Çok zaman geçti,çok zaman geçti...Haber vermeden gelme zor olur...Ürker tenhalığım kıskanır ağlar belki...Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur..Gözlerim bitti,gözlerim bitti... |
Ellerini çekip benden, GİTME..! |
Aşk, sıkışmış vakitlerde yaşanmaya gelmez... Uzundur sevdanın gidilecek yolu... çekilecek çilesi... harcanacak zamanı... |
HER GÜN TÖVBEKAR, HER GÜN GÜNAHKARIM.. |
Anlat bana nasıl terkettin acımadan Anlat hadi vurup gittin korkmadan Anlamsız bir dolusöz var dilimde bağışlanmaz Yine de ben ayaktayım Her şeye rağmen |
Tanımsızım…Suskun bir aşkın zanlısıyım…Faili malum bir cinayetin bilinmeyen mağduruyum…Ruhuna fatihalık bir gençliğin mekanı cennet olamayan kişiliğiyim…Hükümsüzüm… |
Bu kadar zor olmamalı'y(dı)... :) |
Kendimi unutmak istiyorum.. Yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi.. Günleri,ayları,yılları,anıları Hatta kendi devremi,çehremi yakın çevremi dahi.. |
Neden insanlar izin vermez yaşananlara, Neden dinleriz bu kadar söylenenleri, Sanki bunu yapanlar başka dünyadan geldiler, Sanki ben başka dünyadan geldim... Kimbilir, Neden olmasın.. |
Bilmezdim Hayatım Diğer Yüzünü Senin Yanımda Olmadığın Anlarımda..Güneşin Böyle Güzel Gülümsediğini,Yağmurun Bu Kadar Güzel Sesi Olduğunu,Denizin Mavisini Hiç Bu Kadar Yakından Görmemiştim.. |
Beni sevmek için programlanma Devrelerini yakarım... |
Sevdim seni bir kere başkasını sevemem (A) |
нєя zαмαη ∂σgяυуυ ѕöуℓє; ηє ∂є∂ιgιηι нαтιяℓαмαк zσяυη∂α кαℓмαzѕιη |
ßυgünLeяde вende вiя нαLLeя vαя.. Keиdiмi тαиıyαмıyoяυм.. Kαяnıм αç,вoğαzıм ĸυяυ,odαм вαnα dαя geliyoя, Aмα вen çoĸ мυтLυyυм.. Açıp вαĸтıм ĸαLвiмe вiя isiм ĸαzınмış, KiмseLeяe αnLαтαмαzмışıм. Dönüp вαĸтıм αynαyα gözLeяiм yαşαямış, ßiяde deяLeя αğLαyαмαzмışıм (!) |
Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın.. salla :muz::banana: |
Bazen; Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan… Güneş kucağındadır, bilemezsin…. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür… Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın… Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın… Uçar gider… Koşsan da tutamazsın… |
Bazan da yanıbaşındaki güneşin sıcaklığıyla uyanıp hayatının geride kalanının ne kadar soğuk olduğunu anlarsın..!!!! |
DUANLA DOĞMADIM Kİ BEDDUANLA ÖLEYİM.. |
Seni bulmaktan önce aramak isterim, Seni sevmekten önce anlamak isterim, Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep yeniden başlamak isterim (A) |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık