![]() |
|
teşekür ederim :D |
http://img84.imageshack.us/img84/7611/mezemantimp9.jpg en sevdigim yemek ama bol sarimsakli ve bol yogurtlusunu |
ooo bu gece amma yedik :D:D: neyse ben çıkıyorum allaha mnetolun bilmiyenler bilmiyor benim son kelimeden sonra yazmadığımı :) Nelere Değiştim Senin Hayalini Bilseydin Kalırdın Sonsuza Kadar ((BAŞ BAŞ)) |
amaaan akşam iyi ki uyuyup kalmışım:D , arkadaşlar işi iyice abartmış :P , ne öyle her gece yemek partileri :P , sonra da ye yat ,yaz geliyor:D , neyse verilmiş sadakam varmış:D,ben de bu aralar pek bir uykucu oldum ,yaşlandık naparsın:(:P burdaki muhabet güzelmiş,herkese afiyet olsun,ellerinize sağlık, gene bana ayırmamışlar bir lokmacık, olsun:P |
kimse yok mu yaa:O,ben burdayım:D,herkes uyuyor mu:P,tühh gene yanlız kaldık iyi mi:S ,en iyisi bana iyi uykular:dontcry: |
Alıntı:
selam bu saatte uyunmaz |
Sabaha kadar yolu var. Su uyur msx labs uyumaz =P |
uyumuyor iseniz nerdesiniz |
bende geldim :):) kim ne yacak bu gece :D |
Uyuyanların numarası varsa arayalım kalksınlar, vala ayıp yaa, yarın pazar bide gülerle adama =) |
Alıntı:
aramaya gerek yok biraz su dökelim östlerine :D |
evet millet ne yiyoruz bu gece:P |
Alıntı:
|
o biraz eşek şakası olmaz mı yaww.. =) hem su işi sakat biraz su sesi tehlikeli oluyor uyuyanlarda :D |
her gece çiğ köfte,börek olmaz ben zeytin yağlı yaprak sarması yapmıştım onları yutmaya başlıycam birazdan,hem hafif de olur:P |
Alıntı:
harika olur cok severim yuzsuzluk olmazsa bende rica edeyim |
oo herkes burda gelmişsiniz :) yoksa su dükerim dediğimde duydunuzmu :D |
Buyrun o zaman:)http://farm1.static.flickr.com/160/429036874_dacfaeb59f.jpg |
ooooohhh ellerine saglik nefis olmus ama ben bu gece gercekten acim aksam 18.00 uyandim kahvaltimsi birseyler yedim simdi tekrar aciktim |
en kestirmesi 2 yumurta kırmak bu saatte,şimdi sen dolma falanda saramassın abiciim:D |
yok bende hibes var onu yiyecegim birazdan gorusuruz ama dolabtan cikaracagim biraz ilimasi gerekir ben su boregi, manti ve yaprak sarmayi carsidan aliyorum yapmasini bilmem |
Selam Arkdaslar Nasılsınız :D Uykum Kactı Bi Geliyim Dedim :D |
oyy oyy dulmalar var bu gece :) |
kimse yokmu bu gece takım nerde :) hadi malzemeyi getirin leğen benden çi köfte yapalım 2 gece oldu yapmadık :D |
Alıntı:
hocam ben oglen yemegini yarim saat once 00.00da yedim ben tokum size afiyet olsun |
yemekte ne vardı bende açım :D |
Alıntı:
caniniz cekmesin ama pastirmali yumurta ve hibes yedim ben pastirmayi sadece Ramazanda yerdim ama gecen gun kafaya koydum biraz almistim daha once soylemistim pisbogazliyim diye:P not: ev buram buram sarimsak kokuyor neyse sabah temizlikci kadin gelecek o evi temizlerken koku filan kalmaz |
sen nasıl sabaha kadar o kokuyla dayanacan gerçi belli bizamndan sonra koku cok hoş gelir insana :) tabi kendinde yemişsin sana daha güzel geliyordur kalk camları aç :D:D |
sarimsak yiyen kisiye kokmaz ama bu sefer banada koktu herhalde pistigi icin |
afiyet olsun valla yarasın :P, yaa bişey merak ettim ' hibes ' ne? ,güzel bişeye benziyor:D |
ee bu gün yemek yoksa eğer ozamn bişeyler içelim ne içersiniz ben sorayım bendensiniz bu gece :) |
Alıntı:
tahin, sarimsak, tuz, karabiber, kimyon, kirmizi toz biber, pul biber, limon suyu ve cok azda su karistir muhtesem soguk mezedir Adana taraflarinda habes denir Antalyada hibes deniliyor afiyet olsun |
ben kahve rica etsem, bol köpüklü olsun ama:D |
dinazor(pardon abi ama nickin böyle)abimiz,meze tarifini verdi,ee birer kadeh aslan sütü hiç fena olmaz yanında Kencısii tabi sen ısmarlıyosun... |
Alıntı:
http://bp3.blogger.com/_onr2H4Uhguc/R5iXRsb_efI/AAAAAAAAACo/H4ld-OVx0Jg/s1600/2129115636_310a9da532.jpg başka kim ne istiyor :D:D Alıntı:
http://img103.imageshack.us/img103/9559/43826093km1.jpg yanlız ben içmiyorum kesinlikle kolanmamışım ama siz isteyim yeterki :D:D |
Alıntı:
|
Zaten Fenerbahçe de penaltıyı kaçırmış ben be bir kadeh aslan sütü alayım bari :D |
Alıntı:
kencisi aslan sutu icmiyor bende biraz once kahve ictim ama aslan sutunu yarin icecegim not: benim a harfi bazen basilmiyor nedendir acaba diger tuslar normal |
Alıntı:
buyrun efenim :D |
kahve iyi geldi ,eline sağlık KENCISii ,iyice uykum kaçtı ama:P |
kaçsın kaçsın :D:D benimde kaçtı zaten :D |
bende şerefinize kadeh kaldırıyorum,oohh yarasın mis,valla kencısii çok şey kaçırıyon:P |
zaten uykumuz kaçmasa burada işimiz ne ,di mi :D:D |
Alıntı:
dene yapmasi basit sorun sarimsak soymasinda ve limon SIKmasinda |
Alıntı:
valla cok zevki ola bilir ama ben almiyim kolanmamışım kolanmamda kesinlikle:P :):) |
Alıntı:
sen sorun etme ben senin yerine yarin aksam icerim |
Alıntı:
e yani tabiki :D:D |
aaaaaahhhhhhh yaz gelse de şöyle balık ızgara - kavun - peynir ve rakı :D |
Alıntı:
|
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık